QUOTE(coco @ 2007 02 13, 10:42)
Gal zinai koki stebuklinga buda? Pasidalink
Maniskiui buvo tas pats, kosuliai, dusuiai, alergijos ir t. t. pasidarem iminologinius tyrimus ir paaiskejo, kad truksta imunoglobulino A, kuris ir saugo nuo visokiausiu bacilu Taigi kol vaikas budavo namuose, kad ir persaldavo ar kojas atsaldavo, beveik niekad del to nesusirgdavo, uztekdavo tik nuvesti i darza, ar kokia drauge su snargliotu vaiku ateidavo i svecius, maniskiui iskarto prasidedavo sloga, po keliu val. laringitinis kosulys, keliato valandu begyje buvo galima stebeti kaip viskas leidziasi iki plauciu ir baigdavosi ar bronchitu arba plauciu uzdegimu
Taigi teko imtis ryztingu priemoniu Nusprendziau, kad geriau busiu nelabai mandagi, bet saugosiu savo vaika pirmiausia atsisakeme darzo, toliau i svecius eidavome tik issiaiskine ar ten bus visi sveiki, tiesiai sviesiai pasakydavau draugams, kad pas mus ateisite, kaip pasveiksite. Negaliu sakyti, kad visi mane palaike, buvo visko, bet man buvo svarbiausia mano vaikas, negalejau istisai jo farsiruoti antibiotikais, nuo ju imunitetas dar labiau silpneja. Tiesa dar gereme esberitoks(tada buvo tik Vokieciu vaistneje), valgem zalius putpeliu kiausinius su lukstais ir, tik pajutus pirmuosius kosulio simtomus duodavau ciulpti influcida. Taip ir nezinau kas tiksliai padejo, bet iki mokyklos mano vaikas tas bedas isaugo, labai nustebau, kaip mokesi pirmoje klaseje, nuejau jo pasiimti po pamoku, o klaseje 3 vaikai, visa klase sirgo ripu, o mes tais metais gripo isvengeme visiskai. Zodziu saugojau nuo kontakto, taciau kasdien , ir prie -10 vaikas budavo lauke, ir esant tik 12 laipsniu maidydavau juroje.
Tai toks tas musu stebuklingas budas