Sakykit, ar priklauso reabilitacija po bronchito?
QUOTE(Faghira @ 2014 06 07, 13:59)
Sakykit, ar priklauso reabilitacija po bronchito?
Po obstrukcinio bronchito kuris kartojasi, prieklauso 18 dienų.
Sveikos.Teo Wi-FI man nepagavo...esu antram korpuse.pasijungiau omnitel -veikia

Sveikos, vakar ir šiandien puikūs orai, galim jūra ir smėliu pasidžiaugti

QUOTE(Guste1236 @ 2014 06 09, 08:52)
Sveikutes,
šiandien šiaip netaip užregistravo į sanatorija. Gal kuri žinote kokiom valandom ten priima?
šiandien šiaip netaip užregistravo į sanatorija. Gal kuri žinote kokiom valandom ten priima?
Mes taip pat šiandien užsiregistravom 22d. Nors praeita savaite kai skambinaus jau lietė skambintis men gale. Kaip tik šiandien baigiam išankstine rebilitazija.
QUOTE(Guste1236 @ 2014 06 09, 08:52)
Sveikutes,
Registratura priima nežinau ilgai, nes mes viena karta atvykome 18 val priėmė. Tik gydytojai priima iki 16 val

Mergynos mes irgi vaziuojame 24 i sanatorija:))),susitiksime:)
Atvykti pasake 24,nera laiko apribojimo. Butinai tureti visus reikiamus dokumentus(nes buna visko).
Atvykti pasake 24,nera laiko apribojimo. Butinai tureti visus reikiamus dokumentus(nes buna visko).
Sveikos,pagaliau užsiregistravom ir mes,važiuosim birželio 23d. 
Papildyta:
O kaip su automobilių stovėjimo aikštele? Mokama ar ne? Ir norėtume renovuotą kambarį,tai ten jau nuvažiavus prašyt?

Papildyta:
O kaip su automobilių stovėjimo aikštele? Mokama ar ne? Ir norėtume renovuotą kambarį,tai ten jau nuvažiavus prašyt?
QUOTE(dindriux @ 2014 06 09, 10:04)
Man taip pat svarbu, kur paliekate svo mašiniukus, ar sanatorijos teritorijoje buvimo laiku galima palikti?
QUOTE(shantal @ 2014 06 09, 12:35)
Man taip pat svarbu, kur paliekate svo mašiniukus, ar sanatorijos teritorijoje buvimo laiku galima palikti?
Yra aikstele nemokama,yra parkavimosi vietos,viskas nemokamai kiek zinau.
sveikos mamytes,vaziuojam mes 26d tik va kaip ir kas met vel klausymas,tai man reik skabintis registruotis ar ne?gyd pasake 26 jus isvaziuojatgal tuo tarpu butu kokia mamyte su panasaus amziaus vaikuciais.maniesiems vienam 9 kitam trys.