Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(gitapita @ 2014 07 30, 15:49)
Sveiki, kaip reikalai su internetu Gintare? Ten yra Wi-fi, atrodo. Mokamas? Kokios sąlygos? Ar visur traukia?

Pernai su interu prastai buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2014 07 30, 23:02)
Pernai su interu prastai buvo  unsure.gif

Teo Wi-fi visai netraukė. Naudojausi tik omnitel telefone. Čia IV korpuse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulė @ 2014 07 30, 23:46)
Teo Wi-fi visai netraukė. Naudojausi tik omnitel telefone. Čia IV korpuse mirksiukas.gif

Na geriausiai traukia imterneta antro korpuso pirmame aukste prie proceduru.
Atsakyti
Sveikos, mano mergina nuo 08.05 irgi bus Gintare,kadangi jau didelė, bus viena. Kažin ar ten yra jiems veiklos po procedūrų?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 07 31, 13:30)
Sveikos, mano mergina nuo 08.05 irgi bus Gintare,kadangi jau didelė, bus viena. Kažin ar ten yra jiems veiklos po procedūrų?

užsiima, yra auklėtojos ir su jais tai pasivaikščioti, tai dar kur, nemažai per sporta užsiima vyras treneris, mano sūnui jis patinka. vieniemss patinka kitiems ne, mano sūnui patinka, nes duoda daug judesio.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 07 31, 14:05)
užsiima, yra auklėtojos ir su jais tai pasivaikščioti, tai dar kur, nemažai per sporta užsiima vyras treneris, mano sūnui jis patinka. vieniemss patinka kitiems ne, mano sūnui patinka, nes duoda daug judesio.

Tai liuks, nes ji su skolioze, nenoriu, kad neturėdama ką veikt sėdėtų prie mobiliako.
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 07 31, 15:13)
Tai liuks, nes ji su skolioze, nenoriu, kad neturėdama ką veikt sėdėtų prie mobiliako.

Mano hiperiukas ir tai turėjo ką veikti, laukas laukas prie juros turės ka veikti, aišku nevaro per prievarta, bet turi eiti.
Atsakyti
Ruosiames ir mes i sanatorija:) pirma karta, todel kyla klausimu del gydytoju. Kaip supratau, jeigu i sanatorija atvyksim savaitgali, tai pakliusim pas budinti gydytoja. Ir jis liks visam gydymo laikotarpiui ar pirmadieni perskirsto?
Kuris gydytojas/-a negaili proceduru (bronchine astma)?

Papildyta:
Ir ar galima dviracius laikyti balkone? 4u.gif
Atsakyti
Atrodo, kad ir mes gavom ir vietą, ir finansavimą. Negaliu patikėt smile.gif
Bet ant Ligonių kasų atsakymo parašyta, kad kompensacija 90 proc., gydytoja sako, kad tai klaida, nes visada būna 100 proc. Gal žinot, kaip iš tikrųjų? Ir jokio patvirtinimo apie ligonių kasų apmokėjimą man nedavė, sakė, kad sanatorija pati prisijungs prie sistemos ir matys.
Atsakyti
Na va isikurem tik as lengvam soke sad.gif masaza paskyre 20.50 vakarais tai nei iseit kazkur pasivaiksciot nei ka sad.gif pietaujama tik 15 min nes pietaujama dviem pamainom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 08 01, 09:18)
Atrodo, kad ir mes gavom ir vietą, ir finansavimą. Negaliu patikėt smile.gif 
Bet ant Ligonių kasų atsakymo parašyta, kad kompensacija 90 proc., gydytoja sako, kad tai klaida, nes visada būna 100 proc. Gal žinot, kaip iš tikrųjų? Ir jokio patvirtinimo apie ligonių kasų apmokėjimą man nedavė, sakė, kad sanatorija pati prisijungs prie sistemos ir matys.

Tai reiškai reiks damokėt skirtumą. o tai davė patvirtinimo lapą iš TLK? mums tai davė...

QUOTE(inieska @ 2014 08 01, 11:35)
Na va isikurem tik as lengvam soke sad.gif masaza paskyre 20.50 vakarais tai nei iseit kazkur pasivaiksciot nei ka sad.gif pietaujama tik 15 min nes pietaujama dviem pamainom sad.gif

Daug vaikų, ania? kaip maistas?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 08 01, 11:59)
Tai reiškai reiks damokėt skirtumą. o tai davė patvirtinimo lapą iš TLK? mums tai davė...
Daug vaikų, ania? kaip maistas?

Mum ir dave TLK laiska. Vaiku vizualiai tiek pat kiek treti metai is eiles. Maistas dar nzn 13.30 pietus
Sake paugliai atzkirai nuo vaiku su mamom valgo. Masina pasistatyt ir loterija.
Zodziu...
Nesu ta kad bambet del nieku bet kazkaip euforijos nera sad.gif
Atsakyti