QUOTE(cibulis @ 2014 06 06, 08:56)
O aš tavo logikos nesuprantu. Jei pirkdamas langus, jau sumokėjau už tas neoporo juosteles, kurios idealiai tinka į tarpus, tai pagal tave turiu jų nedėti ir viską užpurkšti putomis. Sudėjo juosteles (beje neoporo juostelės šilumos laidumas šiek tiek geresnis nei puliuretano putų), kurios puikiai tiko. Tik apie laikiklius buvo likę šiokie tokie tarpai. Juos užpūtė ir galutinis rezultatas - super. Jei ne mano pinigus sutaupėm, tai bent gamtos apsauga pasirūpinau. Juk pagaminti ir vieną ir kitą produktą kainuoja, o išmesti neoporo juosteles - neatsakinga.
Papildyta:
Jei ne paslaptis, kurioje vietoje iš proto einu? Aš nepiktai, man tiesiog įdomu. Gal iš šono geriau matyti.
Papildyta:
Jei ne paslaptis, kurioje vietoje iš proto einu? Aš nepiktai, man tiesiog įdomu. Gal iš šono geriau matyti.
Na,kurioj vietoj eini is proto tai patylesiu. neverta diskutuoti. O juosteliu as ir nesiuliau ismesti,problema buvo kad tau nepatiko jog jos nelygiai ispjautos ties laikikliais (tiksliau islauztos) kaip pats paminejei,uzpute tas vietas putom ir viskas gavos idealiai. tai kam sarsala lygioj vietoj kelti? As sutinku,idealumo reikia siekti.Su protu.
Papildyta:
QUOTE(darius333 @ 2014 06 06, 09:00)
Nesuprantu - taupyti savo pinigus yra blogai ? Man kazkaip nesa i tipini tarybinio statybininko poziuri - visaks dzin, vis tiek seiminkas sumokes Butent toks poziuris man panasus i ozio uzsispiryma- as iprates taip ir taip darau, o visi kas nori kitaip - jau uzsisipyre oziai
Cibulio atveju kokybe butu nukentejusi ir pinigu butu isleides daugiau
Cibulio atveju kokybe butu nukentejusi ir pinigu butu isleides daugiau
Zegnokis jei tau rodos.. Kur kokybe butu nukentejus?
p.s. man iki tarybinio statybininko amzius nedatraukia.. tad siuskit laiskus kitu adresu..
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 06 06, 10:15)
Čia yra įdomus video. Tik suomiai horizontalų sijoną deda ne apačioje, o beveik viršuje. Įdomu, kuris variantas efektyvesnis?
Netik suomiai.