Papildyta:
QUOTE(darius333 @ 2014 06 05, 19:56)
Neblogus, gal; ir turi, bet ne tuos kuriuos pirkai ir uz kuriuos mokejai pinigus, kuriuos matei parodoje, kuriuos tau reklamavo, siule kurie sertifikuoti ir ....
Procesa rekia pradeti ne po puses metu ar veliua, nes yra terminai per kiek laiko tu gali pareiksti pretenzija pirmiausia pardavejui, paziurek sutartyje smulkom raidelem, gal jau praleidai termina
Procesa rekia pradeti ne po puses metu ar veliua, nes yra terminai per kiek laiko tu gali pareiksti pretenzija pirmiausia pardavejui, paziurek sutartyje smulkom raidelem, gal jau praleidai termina
Ne viską įdėmiai skaitai, ką rašiau. Pavyzdžiui, kad senaties terminas skundui į vartotojų teisių tarnyba yra pusę metų nuo fakto sužinojimo. Tokie dalykai sutartyse neapibrėžiami, nes jie yra galiojantys visiems, t.y. jie yra bendrateisniai.
Man jau užsandarino langų apačias. Pradžioje ryte supūtė putas. Atkreipkite, jos mėlynos. Firma - Soudal. Putos specialiai skirtos langams. Jos tikrai labai elastingos. Vakare (jau po sukietėjimo) tampiau putų atraižas, tai tamposi kaip guma, neplyšta, elastingos.
Tada vakare apipjaustė putų likučius ir viską apklijavo Siga langų juostomis. Kol kas sandarinome tik vitrinų apačias, nes jos greitai pasislėps po betonu. Šonai ir viršus bus sandarinami po fasado apšiltinimo.
Žiūrėsim, ką parodys termovizija ir sandarumo testas, bet atliktais darbais esu labai patenkintas.
Čia dar nuotrauka, kaip atrodė vitrinos prieš pamatų antro sluoksnio užklijavimą, putų užpūtimą ir sandarinimą. Mintas sakė nori pamatyti, kaip ir kas man apšiltins. Man atrodo, kad rezultatas - 10 balų.
Beje, esu patenktintas ir pamatų/fasado šiltinimo meistru. Jei kam reikės, galiu rekomenduoti. Štai koks galutinis pamatų šiltinimo rezultatas. Nors vietomis buvo tikrai ne koks vaizdas. Dabar dar apatiniame pamatų sluoksnyje gręžiame skyles ir pučiame klijus/putas. Jau pikrau trečią dėžę. Dėžėje 12 buteliukų. Dar 8 vnt. liko., bet 28 jau supūsti. Dar kokie 2-3 sueis. Štai kokių siurprizų paliko pamatų įrengėjai, su kuriais pykausi pareitą vasarą.
Su grindų šiltintojais/betonuotojais dar liūdnesnė situacija. Pirmą brigadą aš pats išvijau. Antra pabėgo po 2 val. darbo. Per šią savaitę aukštyn kojomis apverčiau visą Lietuvos betonuotojų rinką. Dauguma - žali obuoliai. Nieko nesugeba. Lyg ir vienus radau. Gal trečias kartas nemeluos. Žiūrėsim. Kol kas nenoriu nieko afišuoti.
Beje, prašiau fasado meistro sudėti grindų putplastį. Atsisakė. Sakau, įsivaizduok, kad čia fasadas tik gulintis. Sakau dar tokio niekada nedarei. Bet žmogus per daug darbo turi, ir taip nespėja.