QUOTE(BangaS @ 2014 05 30, 13:54)
Kokia buvo asociacijos pozicija šiuo klausimu, kai asociacijos narys šitaip elgiasi?
Garantijos nutraukimas nesuvokiamas. Patirties trūkumą ir su tuo susijusią riziką perkelia klientui ant jo pečių ir dar tokius litus sugeba paimti.
Garantijos nutraukimas nesuvokiamas. Patirties trūkumą ir su tuo susijusią riziką perkelia klientui ant jo pečių ir dar tokius litus sugeba paimti.
Su Aidu kalbėjomės keletą kartų. Ilgokai. Žmogus viską išklausė, susisiekė su "Rehau" ir "Septyniais langais". Tie aišku varė, kad aš įnoringas asilas (čia aš tik spėju). Na, žodžiu, kad aš pats kaltas, viską žinojau. Galiausiai Aidas sutiko, kad situacija negraži, bet kiek suprantu nebus jokio sprendimo. Tiesiog papūtė kiek stipresnis vėjelis, bet jis greitai ir nurimo.
Mano supratimu asociacija gana silpna. Čia gi ne Vokietija, kur tokius namus stato tūkstančiais. Todėl prarasti, kad ir vieną narį, kuris moka pinigus, būtų finansiškai neapdairu. O kas tas klientas - praeis kiek laiko ir istorija pasimirš. Bet čia tik mano spėjimai.