Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 16, 20:38)

bet tu man pasakyk kaip tie jauni susižavi vyresnėmis? ką tokio jam padarei-gal pati labai daili, liekna? blush2.gif

oi ne, as ne liekna anaiptol. nieko nepadariau, pazinties diena isvis girta buvau. cia ne pirmas toks, kur jaunesnis pas mane. kai kurie nori protingesniu moteru, tai mano, kad vyresne bus protingesne hihihi.gif kaimynu vaikis 17kos, oho kokias zinutes raso, ir pvydo scena del sito buvo iskeles jau biggrin.gif nezinau isties kodel, kazkokie kitokie fluidai eina matyt. dar sako kad pasamoningai tas gaunasi, tipo "zirkles", na, sekso prasme
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 16, 20:19)
Kai kurioms tiesiog ant kaktos parašyta "senmergė" - čia dar kita kategorija...

drinks_cheers.gif parašyta didelėm raidėm. Jos tiesiog atbaido visus vyrus, iš tolo. O vyrai jaučia, labai jautrūs ta prasme. Kuri moteris liks senmergė tikriausiai dauguma moterų jaučia, numano, nes potencialios senmergės turi bendrų būdo, elgesio, charakterio, negebėjimo bendrauti su vyrais bruožų. Potencialios senmergės paprastai gyvenime neturėjo normalių santykių arba "na zlo vragam" atsiribojo nuo betkokių santykių patyrusios tragiškai nelaimingą meilę paauglystėje ar pan.. Kaip jos įsivaizduoja tą tragiškumą. Ir daugiau niekada niekada, apsaugok D nuo tokių išgyvenimų, kiek ašarų išlieta.
Atsakyti
Mano viena kolege issiskyre labai jauna, liko su dviem vaikais. Ir jau 15 metu niekaip nesusiranda joki draugo, nors vaikai jau dideli.
Ir simpatiska, ir issilavinusi, ir nebiedna, nu niekaip- tik susitinka su kokiu - viskas pasibaigia tuo pasimatymu, daugiau niekas jos neiesko. Nes vis dar gyvena tuo praradimu, kai vyras ja su mazais vaikais paliko ir isejo pas kita.
Šitiek metu praejo, o ji vis dar ta nuoskauda turi, matyt tas nepasitikejimas is jos ir spinduliuoja, nezinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 02 17, 10:37)
Mano viena kolege issiskyre labai jauna, liko su dviem vaikais.  Ir jau 15 metu niekaip nesusiranda joki draugo, nors vaikai jau dideli.
Ir simpatiska, ir issilavinusi, ir nebiedna, nu niekaip- tik susitinka su kokiu - viskas pasibaigia tuo pasimatymu, daugiau niekas jos neiesko.  Nes vis dar gyvena tuo praradimu, kai vyras ja su mazais vaikais paliko ir isejo pas kita.
Šitiek metu praejo, o ji vis dar ta nuoskauda turi, matyt tas nepasitikejimas is jos ir spinduliuoja, nezinau... g.gif

taip galbut jus teisi, gal tai jai trukdis rasti savo laimę. bet kitą vertus žinau atvejų kai likusi su keliais vaikais, nuolat verkianti del sunkaus gyvenimo, keiksnojanti vyrą visaip, randa guodėją- nuostabų, nevedusį vyrą, išsilavinusį ir pan. ir tam guodėjui ne motas kad anoji šitiek nuoskaudų turi ant buvusio. ans pamilsta ir veda ją. tad situacija situacijai nelygi....
aplamai kuo toliau tuo labiau aš to gyvenimo nepažystu.kaip vienas žmogutis pasakė- jei visi mes žinotume kaip reik gyventi , kokių taisyklių laikytsi, tada viskas čiki piki būtų. bet taip nėra. gyvenimas įvairus, krečia pokštus ir nesuprasi kartais jo.
ps 50metų senmergė , tikroji senmergė , visų nulinčiuota, ant kaktos jai parašyta, ką tik atšoko su balta suknele savo vestuves. o vyrelis...pavydėt gali keikviena nesenmergė gražuolė. vat kaip būna.....
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 17, 10:19)
drinks_cheers.gif parašyta didelėm raidėm. Jos tiesiog atbaido visus vyrus, iš tolo. O vyrai jaučia, labai jautrūs ta prasme. Kuri moteris liks senmergė tikriausiai dauguma moterų jaučia, numano, nes potencialios senmergės turi bendrų būdo, elgesio, charakterio, negebėjimo bendrauti su vyrais bruožų. Potencialios senmergės paprastai gyvenime neturėjo normalių santykių arba "na zlo vragam" atsiribojo nuo betkokių santykių patyrusios tragiškai nelaimingą meilę paauglystėje ar pan.. Kaip jos įsivaizduoja tą tragiškumą. Ir daugiau niekada niekada, apsaugok D nuo tokių išgyvenimų, kiek ašarų išlieta.

o dėl senmergių aš pažystų tokių ale ant kaktos parašyta senmergė, bet jos anksti ištekėję, augina vaikus, turi vyrus, bet pagal būdą charakterį tokios senmergės kad ui....senmergės- tai ne tai kad tik moteris neištekėjusi, nemažai yra ir santuokinių senmergių. ir net taip sakyčiua negalima vadinti. tiesiog mes įvairūs, visi skirtingi, juokingi, saviti- bet blyn jei visi vienodi būsime, gyvenimas bus visiškai neįdomus. cool.gif
Atsakyti
Tada belieka viska versti atsitiktinumui...nesutiko, nepasitaike sutikti tokio vyro, kuriam ji liptu, patiktu su visais marazmais ir pan....
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 02 17, 10:59)
oi ne, as ne liekna anaiptol. nieko nepadariau, pazinties diena isvis girta buvau. cia ne pirmas toks, kur jaunesnis pas mane. kai kurie nori protingesniu moteru, tai mano, kad vyresne bus protingesne  hihihi.gif kaimynu vaikis 17kos, oho kokias zinutes raso, ir pvydo scena del sito buvo iskeles jau biggrin.gif nezinau isties kodel, kazkokie kitokie fluidai eina matyt. dar sako kad pasamoningai tas gaunasi, tipo "zirkles", na, sekso prasme

drinks_cheers.gif matyt vyrai kaip kokie delfinai turi savo radaro sistema, pagal kuria nuskanuoja sau tinkamus psichologinius ir moters erotinius fluidus , ir gali but girta, su spuogu ant nosies ir kokiom nukleiptom basutem ar nuluzusiu nagu bet issirinks butent tave ir prilips kaip lapas prie siknos
kas be ko ir patirties ir proto tiek bendravime tiek lovoj atsiranda su metais smile.gif
kas jaunystej pravirkdydavo dabar tik prajuokina
be to vyrai labai bijo to isipareigojimo matyt, todel kai pasakai kad aciu uz demesi bet tau nera vietos mano gyvenime neriasi is kailio kad tos vietos atsirastu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2013 02 17, 12:07)

be to vyrai labai bijo to isipareigojimo matyt, todel kai pasakai kad aciu uz demesi bet tau nera vietos mano gyvenime neriasi is kailio kad tos vietos atsirastu doh.gif

ja, isipareigojimo poreikio nerodo nei mano isore, nei vidus. aisku, fainai gal butu, bet nezinau ar as pasiruosusi kojines skalbt, lyg taip, lyg ne. va ta jie jaucia. nu aisku ir pranesiau, kad man daug asmenines erdves reikia. kaip sake kita forumiete - jie jaucia tas antenas ir spec paredus vyram medziot. to ner pas mane, as jauki ir paprasta, is kaimo tsakant, naminis megztinis ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2013 02 16, 23:18)
i si klausima geriausiai patys vyrai atsakytu, bet is savo asmenines patirties galiu pasakyt kad matyt ne isvaizdoje buna tas susizavejimas vyresne ,

mano pirmai santuokai isirus turejau noro pasilakstyti, ir meiluziams buvo tik viena salyga -- kad butu vienisi, be isipareigojimu.Tad pora metu buvau su 8 metais jaunesniu, pati nutraukiau santykius nes jis norejo vaiko ir siule tuoktis, o po jo labai greit atsirado kitas, 10 metu jaunesnis doh.gif jei ne mano vaikai gal ir buciau su juo iki siol, bet vyresnis sunus negalejo jo pakesti, tad ..sunkiai skyremes, jis isvaziavo is Lietuvos, bet kai gryzta visada susitinkam,o jau kiek laiko praejo..
o nebuvau liekna niekada gyvenime, ir ne grazuole kazkokia tai, ir prie tu kiek netvarkingu moteru save priskiriu,nes svara tai man sventas reikalas bet va manikiurai ar sukuosenos ar makiazai tai ne visada suspedavau, o vyru demesio netruko
uztat dabar esu viena jau antri metai, o man jau 48 ir lyginant su jumis jaunomis vienisomis turiu tik toki pliusa, kad vaikai uzauginti
man dare asmenini horoskopa tai turiu Venera Skorpione, sake kad tokia padetis tiesiog neduoda ramaus seimyninio gyvenimo, paziurekit gal ir jusu kazkas panasaus...

kur jūs juos rasdavote? paaiškinkite man cool.gif na kaip padaryti kad tie vyrai atkeliautų kažkaip tai.
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 17, 15:08)
kur jūs juos  rasdavote? paaiškinkite man  cool.gif na kaip padaryti kad tie vyrai atkeliautų kažkaip tai.

tai kad nezinau kaip paaiskint mirksiukas.gif gal vis tik tas vadinamas traukos desnis veikia? kaip sauksi taip ir atsilieps? jei spinduliuoji visi vyrai kiaules-tai kiaules ir susitiksi, jei esi auka-prisisauksi budeli, jei karalaite-atjos princas lotuliukas.gif nzn nzn,
jei gyvenimas labai uzdaras tai tikimybe susitikt mazeja verysad.gif o jei toks kaip ir normaliai aktyvus tai belieka suderinti savo vidines antenas,
savo medziokles laikotarpiu man reikejo gero neipareigojancio sekso su sveiku aktyviu vyru-va ir prisisaukiau is aplinkos tinkamus biggrin.gif viena sutikau svenciant naujameti pas pazistamus,
kitas nutare man atkersyti lotuliukas.gif uzstaciau pravaziavima, o jis pamates kad neisvaziuos pradare langa pradejo aiskint kad patraukciau masina. Pasakiau kad netrukdytu rukyti, nes kiemas turi du isvaziavimus ir aplamai dzentelmenai taip nesielgia, zodziu durniuka ijungiau:)
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 17, 16:08)
kur jūs juos  rasdavote? paaiškinkite man  cool.gif na kaip padaryti kad tie vyrai atkeliautų kažkaip tai.

Neusiciklinti ant paieskos. Vyrai, jaucia, mato, ta desperatiska nora kazka tureti. Man atrodo, jie sita "perskaito" tik pamate moteri. Manau, jie kitaip ziuri i santykius. Nemanau, kad vyras eidamas gatve, ar klube, ar bet kur budamas galvoja, kaip cia man surasti ta vienintele, kuri tiks i zmonas. Jie, nori visai ko kito. Tik, paskui, pabendravus, pazinus geriau vienas kita, issirutuluoja i rimtus santykius, arba ne. Jie "nesimatuoja" vestuvinio kostiumo , po pirmos nakties. Kai, tuo tarpu moterys(ne visos aisku), jau vaiku vardus renka. Yra tokiu, kurios ir garsiai sita isreiskia. Ir vyrai bega, nuo tokiu moteru. Ir, todel is tolo atpazysta, ta ieskanti zvilgsni.
Niekada nebuvau grazi. Net, kai buvau jauna. Tik buvau labai jau "kuda". Visada turejau pasisekima tarp vyru. Esu ne viena karta istekejus. Vienu metu turejau vyra 16 metu jaunesni. Del to issiskyriau. Bet, jis ilgai myne mano namu slenksti. Pasakysiu viena. Visada buvau nuosirdi su vyrais, naturali. Manau, cia ir yra svarbiausia. biggrin.gif
Raudona Saule, jauki ir paprasta. Kaip man patinka tokios moterys. Jos, niekada nebus vienos. O, vyrai, bus laimingi tokia moteri turedami. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2013 02 17, 14:27)
tai kad nezinau kaip paaiskint mirksiukas.gif gal vis tik tas vadinamas traukos desnis veikia? kaip sauksi taip ir atsilieps? jei spinduliuoji visi vyrai kiaules-tai kiaules ir susitiksi, jei esi auka-prisisauksi budeli, jei karalaite-atjos princas lotuliukas.gif nzn nzn,
jei gyvenimas labai uzdaras tai tikimybe susitikt mazeja :verysad: o jei toks kaip ir normaliai aktyvus tai belieka suderinti savo vidines antenas,
savo medziokles laikotarpiu man reikejo gero neipareigojancio sekso su sveiku aktyviu vyru-va ir prisisaukiau is aplinkos tinkamus biggrin.gif viena sutikau svenciant naujameti pas pazistamus,
kitas nutare man atkersyti lotuliukas.gif uzstaciau pravaziavima, o jis pamates kad neisvaziuos pradare langa pradejo aiskint kad patraukciau masina. Pasakiau kad netrukdytu rukyti, nes kiemas turi du isvaziavimus ir aplamai dzentelmenai taip nesielgia, zodziu durniuka ijungiau:)

su tuo sutinku drinks_cheers.gif
aha mano gyvenimas dabar uždaras, namai, namai, parduotuvė, maisto gaminimas vaikui ir vel namai doh.gif verysad.gif na bet metų bėgyje vaikui paaugus truputį gyvenimas taps aktyvesnis....
va del sekso, jūs teisi jei moteris ieškos gero sekso su geru aktyviu vyru, manau pasirinkimas kaip mat atsiras.kažkaip jie greit suuos ko gi ieškai.
aha moterei reikia truputi kvailiukei apsimesti, tada jie labaiu limpa.
matosi jūs nepėsčia moteriškė esate thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 02 17, 14:51)
Neusiciklinti ant paieskos. Vyrai, jaucia, mato, ta desperatiska nora kazka tureti. Man atrodo, jie sita "perskaito" tik pamate moteri. Manau, jie kitaip ziuri i santykius. Nemanau, kad vyras eidamas gatve, ar klube, ar bet kur budamas galvoja, kaip cia man surasti ta vienintele, kuri tiks i zmonas. Jie, nori visai ko kito. Tik, paskui, pabendravus, pazinus geriau vienas kita, issirutuluoja i rimtus santykius, arba ne. Jie "nesimatuoja" vestuvinio kostiumo , po pirmos nakties. Kai, tuo tarpu moterys(ne visos aisku), jau vaiku vardus renka. Yra tokiu, kurios ir garsiai sita isreiskia. Ir vyrai bega, nuo tokiu moteru. Ir, todel is tolo atpazysta, ta ieskanti zvilgsni.
Niekada nebuvau grazi. Net, kai buvau jauna. Tik buvau labai jau "kuda". Visada turejau pasisekima tarp vyru. Esu ne viena karta istekejus. Vienu metu turejau vyra 16 metu jaunesni. Del to issiskyriau. Bet, jis ilgai myne mano namu slenksti. Pasakysiu viena. Visada buvau nuosirdi su vyrais, naturali. Manau, cia ir yra svarbiausia.  biggrin.gif
Raudona Saule, jauki ir paprasta. Kaip man patinka tokios moterys. Jos, niekada nebus vienos. O, vyrai, bus laimingi tokia moteri turedami.  wub.gif

jūs teisi. drinks_cheers.gif aš neužsiciklinu, tiesiog metai po skyrybų jau praėjo, laikas gyvenime kažką keisti.tai ir pradedu kažkaip dairytis:viduje pas mane jau ramu, man vyrai ne kiaulės rolleyes.gif (tik maniškis buvęs toks buvo, bet galų gale supratau kad jis ne man-jis paršiukas, o aš ne kiaulė, tad mes vienam garde būt negalėjom))kol kas dar neieškojau rimtai .beabejo noras yra jau turėti šalia savęs artimą žmogų, draugą,kultūringą, išsilavinusį, paprastą, ištikimą, ne alkoholiką, ne narkomaną, ir pan.vestuvinės suknelės nesimatuoju(kartą buvau apsirėdžiusi, tad antrą kartą nebent ypatingas vyras ją man uždės), apie vaikus neplanuoju(jau turiu, su ypatingu žmogumi ateityje gal ir galima kažką suplanuoti)bet ypatingu man- mylimu ir mylinčiu, atsidavusiu, bent 99proc juo pasitikėčiau. na būt gerai kad būtų tik truputuką vyresnis, tos pačios tautybės ir tam pačiam mieste gyventų, kur ir aš. o jei dar be bagažo, be vaikų, tai super būtų. bet jei ir vaikutis būtų netrukdytų, nes aš pati tai su bagažu.na pasiturintis, turinmtis darbą, kad man išlaikyti jo nereiktų. doh.gif viskas tokie mano reikalavimai. pažiūrėsime kaip man seksis.o gal mano reikalavimai dideli?
tik beda kad dabar dar vaikas nera didelis, tai labiau prie namu pririšta, bet einu juk i lauka, parduotuves, va pavasaris, po parkiuka keliausime, gal ten atjos princas. rolleyes.gif
o sakykite jūs rašote kad turėjote visada pasisekimą tarp vyrų? o kaip jei ateidavo i jūsų gyvenimą,..gatveje, klube, per draugus?gal tas jūsų kūdumas padėjo...aš esu stambesnių kaulų moteriškutė, na ne stora...bet tikrai ne kūdėšius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine-as: 17 vasario 2013 - 15:10
ausrine, pries daugiau, kaip 20 metu, tas mano kudumas buvo ne privalumas, deje. Tada buvo kitoko tipo moteru era. lotuliukas.gif
Eh, gimiau per ankti. doh.gif
Kur ieskoti savo svajoniu jauniki, net neisivaizduoju. Pati esu ir klube susipazinus, ir troleibuse, ir papludimyje, ir draugu rate, ir savanoriaudama. Esme tame, kad esu sociali gal? Man nesudaro sunkumu susipazint su zmonem. as neskirstau zmoniu i soc. grupes. Galiu laisvai uzkalbinti benami ir su juo pakalbeti. Galiu ir su "dideliais" ponais bendrauti vienodai. Pakol zmogaus nepazistu, as nesu nusiteikusi negatyviai. Kaip cia vien mergina issireiske: Kad picu isnesiotojas netika. O, gal tas picu isnesiotojas labai persektyvus studentas? Mano sesuo susipazino su savo vyru, kai jis buvo kursantas. Dabar jis generolas, jie gyvena Masvoj. O, buvo niekuo neissikiriantis vaikinas. Beje, net ne svajoniu jaunikis. Svarbiausia bendrauti su zmonem. Buti nuosirdziai. Nuosirdumas puosia mergina/moteri, o ne kilogramas spakliaus ant veido. Cia juokais. biggrin.gif
Atsakyti