QUOTE(elvega @ 2013 02 17, 14:27)
tai kad nezinau kaip paaiskint
gal vis tik tas vadinamas traukos desnis veikia? kaip sauksi taip ir atsilieps?
jei spinduliuoji visi vyrai kiaules-tai kiaules ir susitiksi, jei esi auka-prisisauksi budeli, jei karalaite-atjos princas nzn nzn,
j
ei gyvenimas labai uzdaras tai tikimybe susitikt mazeja :verysad: o jei toks kaip ir normaliai aktyvus tai belieka suderinti savo vidines antenas,
savo medziokles laikotarpiu
man reikejo gero neipareigojancio sekso su sveiku aktyviu vyru-va ir prisisaukiau is aplinkos tinkamus viena sutikau svenciant naujameti pas pazistamus,
kitas nutare man atkersyti
uzstaciau pravaziavima, o jis pamates kad neisvaziuos pradare langa pradejo aiskint kad patraukciau masina. Pasakiau kad netrukdytu rukyti, nes kiemas turi du isvaziavimus ir aplamai dzentelmenai taip nesielgia, zodziu durniuka ijungiau:)
su tuo sutinku
aha mano gyvenimas dabar uždaras, namai, namai, parduotuvė, maisto gaminimas vaikui ir vel namai
na bet metų bėgyje vaikui paaugus truputį gyvenimas taps aktyvesnis....
va del sekso, jūs teisi jei moteris ieškos gero sekso su geru aktyviu vyru, manau pasirinkimas kaip mat atsiras.kažkaip jie greit suuos ko gi ieškai.
aha moterei reikia truputi kvailiukei apsimesti, tada jie labaiu limpa.
matosi jūs nepėsčia moteriškė esate
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 02 17, 14:51)
Neusiciklinti ant paieskos. Vyrai, jaucia, mato, ta desperatiska nora kazka tureti. Man atrodo, jie sita "perskaito" tik pamate moteri. Manau, jie kitaip ziuri i santykius. Nemanau, kad vyras eidamas gatve, ar klube, ar bet kur budamas galvoja, kaip cia man surasti ta vienintele, kuri tiks i zmonas. Jie, nori visai ko kito. Tik, paskui, pabendravus, pazinus geriau vienas kita, issirutuluoja i rimtus santykius, arba ne. Jie "nesimatuoja" vestuvinio kostiumo , po pirmos nakties. Kai, tuo tarpu moterys(ne visos aisku), jau vaiku vardus renka. Yra tokiu, kurios ir garsiai sita isreiskia. Ir vyrai bega, nuo tokiu moteru. Ir, todel is tolo atpazysta, ta ieskanti zvilgsni.
Niekada nebuvau grazi. Net, kai buvau jauna. Tik buvau labai jau "kuda". Visada turejau pasisekima tarp vyru. Esu ne viena karta istekejus. Vienu metu turejau vyra 16 metu jaunesni. Del to issiskyriau. Bet, jis ilgai myne mano namu slenksti. Pasakysiu viena. Visada buvau nuosirdi su vyrais, naturali. Manau, cia ir yra svarbiausia.
Raudona Saule, jauki ir paprasta. Kaip man patinka tokios moterys. Jos, niekada nebus vienos. O, vyrai, bus laimingi tokia moteri turedami.
jūs teisi.
aš neužsiciklinu, tiesiog metai po skyrybų jau praėjo, laikas gyvenime kažką keisti.tai ir pradedu kažkaip dairytis:viduje pas mane jau ramu, man vyrai ne kiaulės
(tik maniškis buvęs toks buvo, bet galų gale supratau kad jis ne man-jis paršiukas, o aš ne kiaulė, tad mes vienam garde būt negalėjom))kol kas dar neieškojau rimtai .beabejo noras yra jau turėti šalia savęs artimą žmogų, draugą,kultūringą, išsilavinusį, paprastą, ištikimą, ne alkoholiką, ne narkomaną, ir pan.vestuvinės suknelės nesimatuoju(kartą buvau apsirėdžiusi, tad antrą kartą nebent ypatingas vyras ją man uždės), apie vaikus neplanuoju(jau turiu, su ypatingu žmogumi ateityje gal ir galima kažką suplanuoti)bet ypatingu man- mylimu ir mylinčiu, atsidavusiu, bent 99proc juo pasitikėčiau. na būt gerai kad būtų tik truputuką vyresnis, tos pačios tautybės ir tam pačiam mieste gyventų, kur ir aš. o jei dar be bagažo, be vaikų, tai super būtų. bet jei ir vaikutis būtų netrukdytų, nes aš pati tai su bagažu.na pasiturintis, turinmtis darbą, kad man išlaikyti jo nereiktų.
viskas tokie mano reikalavimai. pažiūrėsime kaip man seksis.o gal mano reikalavimai dideli?
tik beda kad dabar dar vaikas nera didelis, tai labiau prie namu pririšta, bet einu juk i lauka, parduotuves, va pavasaris, po parkiuka keliausime, gal ten atjos princas.
o sakykite jūs rašote kad turėjote visada pasisekimą tarp vyrų? o kaip jei ateidavo i jūsų gyvenimą,..gatveje, klube, per draugus?gal tas jūsų kūdumas padėjo...aš esu stambesnių kaulų moteriškutė, na ne stora...bet tikrai ne kūdėšius