QUOTE(Leksa @ 2013 02 16, 19:22)
gal tiesiog gyvena kokiam dievo uzmirstam uzkampy, kur laisvi vyrai tik tokie, kur apsimy...... girti patvory guli, tai ir neranda. Juk dar ir vyru pasiula kazkokia turi buti, kad su kazkuo susipazinti.
nezinau kaip butent toj situacijoj. bet žinau tokiu situaciju kai panele gyvena dievo uzmirstame kaimelyje, ale isteka labai greitai už ne bet kokio vyrioko,
o vat didmiestyje, vilniuje kitos 2 senmergiauja toliau.
ne čia šuo pakastas. kur tau padėta, kur tau skirta, visur tave suras. bet jei neskirta, daryk ką nori, nieko nepadarysi.
Apie tas, kurios nesusiranda vyro, nors gražios, simpatiškos ir t.t. Nepamirškim, kad tam tikrą procentą visos populiacijos sudaro seksualinės mažumos. Ir, deja, ne kiekvienas žmogus gali sau ir kitiems pripažinti, kad jį traukia ta pati lytis. Tad santykiai kartais gal ir ima megztis su priešinga lytimi, bet seksualumu ten nelabai kvepia. Vyrai tą irgi jaučia...
Nesakau, toli gražu, kad visos netekėjusios moterys yra lesbietės Kai kurioms tiesiog ant kaktos parašyta "senmergė" - čia dar kita kategorija...
Nesakau, toli gražu, kad visos netekėjusios moterys yra lesbietės Kai kurioms tiesiog ant kaktos parašyta "senmergė" - čia dar kita kategorija...
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 02 16, 20:20)
ausrine, as nezinau ar likimas ar ne, tiesiog patenkinta tuo ka turiu. jei ka, bus malonu prisimint
nu jei bernas antra menesi pazinties jau atsiveza gyvatua kad man vamzdzius po kriaukle prasukt, tai gal ir nieko, ka
nu jei bernas antra menesi pazinties jau atsiveza gyvatua kad man vamzdzius po kriaukle prasukt, tai gal ir nieko, ka
o blin, tada visai nieko. toks ukiškas, buitiškas, šeimos vyras. tokio ir aš norėčiau
Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 16, 20:19)
Apie tas, kurios nesusiranda vyro, nors gražios, simpatiškos ir t.t. Nepamirškim, kad tam tikrą procentą visos populiacijos sudaro seksualinės mažumos. Ir, deja, ne kiekvienas žmogus gali sau ir kitiems pripažinti, kad jį traukia ta pati lytis. Tad santykiai kartais gal ir ima megztis su priešinga lytimi, bet seksualumu ten nelabai kvepia. Vyrai tą irgi jaučia...
tai taip jūs teisi, dalis gali būti kitokios pakraipos, dalis gali pačios būti aikštingos, kaip sakoma rinkosi rinkosi ir liko be vyro. bet čia kalba eina apie tas kurios nori vyro, bet neranda.
o dėl senmergių kur ant akktos parašyta, kaip pagalvoji jei 40metų gyveni be jokio diedo kvapo, tai ir pati moteriškiausia moteris palaipsniui taps žiauriai senmergė. vienatvė nėra gerai ir jis savo pėdsakų palieka.
[quote=Raudona Saule,2013 02 16, 20:28]
[quote=ausrine-as,2013 02 16, 20:27]
o blin, tada visai nieko. toks ukiškas, buitiškas, šeimos vyras. tokio ir aš norėčiau
jis 10 metu jaunesnis
[/quote]
o vau...kiek tau metu?vaiku turi?
[quote=ausrine-as,2013 02 16, 20:27]
jis 10 metu jaunesnis
[/quote]
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 16, 20:30)
man 33, turiu dukra 12kos
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 02 16, 20:31)
man 33, turiu dukra 12kos
mes beveik vienmetes.ir tavo dukryte jau didelė. ale ot sakau vis tiek kai jaunos gimdo, daug geriau.mama jauna, vaikas didelis.
bet jam tik 23m.na gal per jaunas, nors dabar madinga, tik žinai kaip su tais jaunais būna...būna būna ir dingsta...nors jei laiką praleisti ,akimirkas tai gerai jei neplanuoji daugiau šeimos.
bet tu man pasakyk kaip tie jauni susižavi vyresnėmis? ką tokio jam padarei-gal pati labai daili, liekna? aš matai su jaunais patirties neturiu tai amn visada labai keista kaip tie jauni susižavi vyresnėmis. čia ne piktai sakau svarbiausia kad laiminga būtum
bet toks jaunas ir toks buitiškas, vamzdžius žiūrės
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 16, 20:27)
o dėl senmergių kur ant akktos parašyta, kaip pagalvoji jei 40metų gyveni be jokio diedo kvapo, tai ir pati moteriškiausia moteris palaipsniui taps žiauriai senmergė. vienatvė nėra gerai ir jis savo pėdsakų palieka.
Tai kad ir jaunos moterys, būna, tiesiog... Kai dar nei 30 nėra, o kalba sukasi tik apie sveikatą, seksas - kažkas nepadoraus, reikalavimai vyrams nerealūs, o šiaip nuomonė, kad "visi jie tokie"... Tai nu...
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 16, 21:38)
bet tu man pasakyk kaip tie jauni susižavi vyresnėmis? ką tokio jam padarei-gal pati labai daili, liekna? aš matai su jaunais patirties neturiu tai amn visada labai keista kaip tie jauni susižavi vyresnėmis. čia ne piktai sakau
i si klausima geriausiai patys vyrai atsakytu, bet is savo asmenines patirties galiu pasakyt kad matyt ne isvaizdoje buna tas susizavejimas vyresne ,
mano pirmai santuokai isirus turejau noro pasilakstyti, ir meiluziams buvo tik viena salyga -- kad butu vienisi, be isipareigojimu.Tad pora metu buvau su 8 metais jaunesniu, pati nutraukiau santykius nes jis norejo vaiko ir siule tuoktis, o po jo labai greit atsirado kitas, 10 metu jaunesnis jei ne mano vaikai gal ir buciau su juo iki siol, bet vyresnis sunus negalejo jo pakesti, tad ..sunkiai skyremes, jis isvaziavo is Lietuvos, bet kai gryzta visada susitinkam,o jau kiek laiko praejo..
o nebuvau liekna niekada gyvenime, ir ne grazuole kazkokia tai, ir prie tu kiek netvarkingu moteru save priskiriu,nes svara tai man sventas reikalas bet va manikiurai ar sukuosenos ar makiazai tai ne visada suspedavau, o vyru demesio netruko
uztat dabar esu viena jau antri metai, o man jau 48 ir lyginant su jumis jaunomis vienisomis turiu tik toki pliusa, kad vaikai uzauginti
man dare asmenini horoskopa tai turiu Venera Skorpione, sake kad tokia padetis tiesiog neduoda ramaus seimyninio gyvenimo, paziurekit gal ir jusu kazkas panasaus...