QUOTE(Soled @ 2013 02 16, 13:01)
Aš pažįstu moterį, kuriai jau labai arti keturiasdešimtmetis. Ji niekada neturėjo jokių santykių nei mokyklos, nei studentavimo laikais, nei nuo tada, kai pradėjo dirbti. Aš ir galvoju, kad čia tikriausiai likimas... ji tikrai ne iš tų kurios niekuo nesidomi, niekur neina. Draugų, pažįstamų turi daug, labai dažnai keliauja, pramogauja, mėgsta baliukus, jei ne darbas tai nuolat ką nors veikia ir būna tarp žmonių, yra miela, simpatiška, komunikabili, bet va vyruko jokio neturi. Ji pati norėtų ir šiaip yra tokia, kuri rodo iniciatyvą, bet kažkada pati sakė, kad visi bendravimai su vyrais į daugiau nei draugų draugystę neišsivysto, i
r suprask kame čia šuo pakastas... tada ir atrodo, kad grynai likimas, nes žinau tokių žmonių, kurie nuolat turi antrą pusę t.y. jeigu su vienu išsiskyrė žiūrėk jau po mėnesio kitą rado.
šuo ir pakastas, kad neskirta tureti seimos, vyro.kaip vienas vyrukas senyvo amžiaus pasakė tiesiog moteris gali buti grazi, žavi, tikrai super duper moteris, bet va jei ji vyrų netraukia tai nieko nepadarysi.kitos atsiprašant sakant baisios traukia tuos vyrus, ir nieko nepadarysi. juk visais laikais buvo netekejusių merginų, net sakoma vat netekėjimo metas...gal tai karma, gal dar kažkas...čia panašei kad ir ne visoms lemta pagimdyti, tai yra tapti motinomis.tiesiog toks tas gyvenimas. aišku savo laimę reikia pačioms kalti, stengtis ieškoti, stengtis save ir iš išorės ir iš vidaus puoselėti ir viltis, tikėtis kad sulauksi savo princo, bet jei nesulauksi, neimti giliai į širdį..gyvent gyvenimą toks koks tau duotas. :)bet kaip kitos tvirtai tikina-kad jei moteris sena panelė, tai pati kalta, aš su tuom nesutiksiu visiškai. taip dalis gal ir pačios nenori tų vaikinų, pačios tokį gyvenimą pasirenka, bet būkim biedni bet teisingi, visgi 99 proc moterų nori turėti šalia savęs partnerį, nori ištekėti, vaikučių ir pan. aišku neteigiu kad 100proc, bet didžioji dauguma tikrai.