QUOTE(cangoroo @ 2007 12 08, 19:54)
As tikiu likimu ir manau, kad visi esam suskirstyti po du Tik susitinkam anksciau ar veliau... Ir jokiu ypatingu pastangu, manau, nereikia...
NORS, mano mama (istekejo 32 metu) nuolat primena man, kad iekok vaikino, ar dar neturi ir pan. Zinok, praeis laikas, visi ves, kurie nevede bus, tai tures drauges ar bus keistuoliai, o jauna nasli rast sunku ir paskui nieko nesusirasi
Kaip ji sako, kad ieskojau princo ant balto zirgo, o paskui ziuriu, kad ir ant kumeles nebeatjos
NORS, mano mama (istekejo 32 metu) nuolat primena man, kad iekok vaikino, ar dar neturi ir pan. Zinok, praeis laikas, visi ves, kurie nevede bus, tai tures drauges ar bus keistuoliai, o jauna nasli rast sunku ir paskui nieko nesusirasi
Kaip ji sako, kad ieskojau princo ant balto zirgo, o paskui ziuriu, kad ir ant kumeles nebeatjos
Oj jusu posta paskaiciau ir iskart nusisypsojau, nes pagalvojau apie varianta, kur ne karta maciau per tv Reikia tureti BACK UP PLAN! Jei turi gera vyr l drauga, kuriam taip pat nesiseka susirasti antros puses, tai susitari kad jei iki 40ies abu neranda antros puses, tada zenijates abu
Gerai soriakas cia jau bajeruoju