QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 25, 12:00)
jeigu jie viską apie tave žino, reiškias tu esi labai įdomi.
Nesyk esu tai girdėjus
Bet nesu aš kažkokia
super duper primadona, kad būčiau tokia įdomi, manau....
Labai juokingų situacijų apturėjau išgirdusi
pletkų apie save
Kartais tiek prisijuokiu,kad vit C dozė geriems metams susikaupia organizme
Pvz. vienais metais lankėm zumbos treniruotes, ir mane du kartus savaitėje apie 19 val. pasiimdavo pakeliui važiuojanti draugė į tas treniruotes (žiemos metu tamsoje vaikščioti tikrai pavojinga, tai draugė pagelbėdavo). Ir mano laiptinėje, pirmam aukšte, gyvena viena moteris, kuri dirba tai pačiai mums vadovaujančiai vedėjai, tik kitame padalinyje, jei taip galima išsireikšti. Taigi, ji pasirodo pagavo azartą mane pasekioti per savo buto langus būtent tais vakarais, pamatė, kad tikrai įsėdu į gerus automobilius ir nuvažiuoju (draugės vyras verčiasi automobilių prekyba, tad nieko nuostabaus, kad jų šeimoje automobiliai dažnai keisdavosi). Darbe po kurio laiko iš pačios vedėjos išgirstu, kad '
ką ten tokio susiradau, kas vakarą vis išvažiuoju iš namų, ir su geromis mašinomis??'. Apstulbau
O paskui, kad lydžiausi iš juoko
ir niekaip neįrodžiau vedėjai, kad tai mano draugĖ, su kuria vykstam pasportuot. Įsikalė sau galvon, kad pas mane atvažiuoja vyriškiai (turėjau suprast, kad ne vienas, o keli
) ir vakarus leidžiu su jais kažkur neaišku kur, tik ne namie
Ir platino tas kalbas toliau.... Pasijunti tokia
kekšele, kad...
Čia tik vienas iš pavyzdžių, ką apie save nugirstu. Kiek dar girdėta ir būta tai visko
Arba pamatė mane su draugės vyru važiuojančią (kaip tik važiavau su draugės vyru, kuris mane pasiėmė iš mano namų, pas juos į namus mažiems vaikučiams vaistukus suleisti (esu medikė)), irgi prisiklausiau, kad draugės vyrą nuviliojau, manimi negalima pasitikėt, labai reikia saugot savo vyrus nuo manęs, nes graži, patraukli ir vis laisva esu
Ir kas svarbiausia, tai dar ir įgarsinti/išnešioti pašaliniams pletkai. Kartais kai manęs paklausia kas iš pašalinio, ar tikrai tu čia taip??? Kaip jaustis?
O geriausia, kai atėjo pas mus dirbti nauja mergina, su ja sėkmingai susidraugavom, ir kolektyvo
boboms tas, matyt, nepatiko. Esu gan komunikabilus žmogus, man susidraugaut visiškai nesudėtinga su bet kuo
Su ta drauge pradėjom kartu lankyti jogos treniruotes, lankytis viena kitos namuose ir t.t. Ir tai vedėja sužinojusi,tai draugei pribūrė apie mane, kad esu blogas žmogus, kad ji savo vyrą saugotų nuo manęs, nes nuviliosiu
Nu žinokit..... Mano kantrybė tokiems pletkams turi ribas jau šiaip. Bet draugė pamačius, kad pykstu, sako, neatrodai tu tokia, nekreipiam dėmesio, tegu šneka, ir... mes šeimom itin susibendravę ir su jos vyru net
O ir kolektyvo moterų vyrai per darbo baliukus taip šliedavos prie manęs, kad vienais metais mano viena kolegė su manim maždaug 3 mėnesius nekalbėjo, pati įsikalbėjus sau įsitikinimą, kad su jos vyru permiegojau...
O kad tas jos vyras ir mane bandė 'užsiverst', už ką gavo mano žiaurias antipatijas, bet ir kone puse miesto moterų 'paturėjęs', tai nesvarbu, aš buvau kalta, kad jos vyras mane šokdino, aš buvau kalta, kad jos vyras mane kalbino, aš buvau kalta, kad jis buvo arti, kad jis mane vaišino....
Pavojinga būti laisva, patrauklia ir laiminga moterimi
Pavojinga tik prieš kitas moteris, kurios pačios nelaimingos ir gyvena ne savo gyvenimus