Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

mokancioms anglu klb. galit paskaityti:

My Webpage
Atsakyti
As susipazinau klube, ko visai nesitikejau schmoll.gif . As su draugem variau padurniuot alc.gif smoke.gif assa.gif flirt.gif sokiai.gif , o ji draugas atitempe. O klubu abu nemekstam siaip labai smile.gif .
O del internetiniu pazinciu pritariu, tik nereik isijaust, nepamacius zmogaus nuotraukos. Man yra buve, sneki savaitem, o kai susitinki, sprunki i sona cool.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu, kodėl merga turi berna ieškot? g.gif Anas gi ne grybas - atais laikas i pats atsiras.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 07, 18:15)
Aš tai nesuprantu, kodėl merga turi berna ieškot?  g.gif Anas gi ne grybas - atais laikas i pats atsiras.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atsakymas, net prajuokino
Atsakyti

isrinktaji rasti ne taip lengva, bet jau kai randi tai reikia laikyti tvirtai isitverus biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu, kodėl merga turi berna ieškot?  g.gif Anas gi ne grybas - atais laikas i pats atsiras.

Geras pritariu lotuliukas.gif thumbup.gif
o siaip jei jau nutarei pati ieskoti tai ir klube gali ieskoti ( mano drauge taip susipazino su puikiu vyru daba jau vaikiuko susilauke) bet ne visiem vienodai 4u.gif
kita drauge darbe susipazino su bendradarbiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2006 08 17, 18:43)
O mano padėjo draugas.lt. smile.gif Užpildžiau anketą ir buvau surasta.  blush2.gif Iš pradžių susirašinėjome el. laiškais, vėliau sms, po to susitikome, po to dar kartą ir dar... Ir prieš 2 savaites susituokėme.  wub.gif
Mano draugė irgi pasinaudojo ta svetaine, tik jau pati susiieškojo sau vyrelį... wink.gif

o mane taip pat susirado dabartinis mano draugas ieskok.lt . Manau, kad jis tas vienintelis..smile.gif
Atsakyti
o mano vyras-mano kaimynas biggrin.gif kazkada vakare paskambino, sako "ateinu pries miega pasakos pasekt" (musu tevai geri draugai) ir iki siol ta pasaka seka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 01 19, 21:23)
o mano vyras-mano kaimynas biggrin.gif  kazkada vakare paskambino, sako "ateinu pries miega pasakos pasekt" (musu tevai geri draugai) ir iki siol ta pasaka seka  lotuliukas.gif

turbūt labai įdomią pasaką pasekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ququ @ 2006 06 26, 16:16)
Galvoju, reikia pradeti vaikinu medziokle. Kur siulytumet pradeti lankytis Vilniuje, kad butu galima sutikti sauniu vaikinu, su jais susipazinti? Laukiu pasiulymu ir Jusu istoriju  mirksiukas.gif

Kai labai intensyviai ieskosi, tai dazniausiai nieko nerasi. Meile ateina netiketai. Kuo dazniau iseik is namu, susitik su draugemis, draugais ir nepamirsk apsidairyti aplinkui. Gal tau skirtasis yra visai salia, tik tu jo nepastebi. mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(chorisste @ 2007 01 19, 20:23)
o mano vyras-mano kaimynas biggrin.gif  kazkada vakare paskambino, sako "ateinu pries miega pasakos pasekt" (musu tevai geri draugai) ir iki siol ta pasaka seka  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
meiles nereikia ieskoti.viena diena su lietumi ji nukris is dangaus.. smile.gif
Atsakyti
Nu aš pradedu abejoti, kad ieškoti nereikia, ir pats svajonių princas pasirodys. dirol.gif
Bent pasidairyti tai tikrai verta. blush2.gif
Kad kokį rytą atsikėlus ir pažiūrėjus į veidrodį nereiktų gailėtis. Bet kiekvienas mąsto savaip.
P.S. Aš ne iš Vilniaus, patarti kur lankytis negaliu. doh.gif
Atsakyti