mokancioms anglu klb. galit paskaityti:
My Webpage
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 07, 18:15)
Aš tai nesuprantu, kodėl merga turi berna ieškot? Anas gi ne grybas - atais laikas i pats atsiras.
atsakymas, net prajuokino
isrinktaji rasti ne taip lengva, bet jau kai randi tai reikia laikyti tvirtai isitverus
Aš tai nesuprantu, kodėl merga turi berna ieškot? Anas gi ne grybas - atais laikas i pats atsiras.
Geras pritariu
o siaip jei jau nutarei pati ieskoti tai ir klube gali ieskoti ( mano drauge taip susipazino su puikiu vyru daba jau vaikiuko susilauke) bet ne visiem vienodai
kita drauge darbe susipazino su bendradarbiu
QUOTE(Pasaulė @ 2006 08 17, 18:43)
O mano padėjo draugas.lt. Užpildžiau anketą ir buvau surasta. Iš pradžių susirašinėjome el. laiškais, vėliau sms, po to susitikome, po to dar kartą ir dar... Ir prieš 2 savaites susituokėme.
Mano draugė irgi pasinaudojo ta svetaine, tik jau pati susiieškojo sau vyrelį...
Mano draugė irgi pasinaudojo ta svetaine, tik jau pati susiieškojo sau vyrelį...
o mane taip pat susirado dabartinis mano draugas ieskok.lt . Manau, kad jis tas vienintelis..
o mano vyras-mano kaimynas kazkada vakare paskambino, sako "ateinu pries miega pasakos pasekt" (musu tevai geri draugai) ir iki siol ta pasaka seka
QUOTE(chorisste @ 2007 01 19, 21:23)
o mano vyras-mano kaimynas kazkada vakare paskambino, sako "ateinu pries miega pasakos pasekt" (musu tevai geri draugai) ir iki siol ta pasaka seka
turbūt labai įdomią pasaką pasekė
QUOTE(Ququ @ 2006 06 26, 16:16)
Galvoju, reikia pradeti vaikinu medziokle. Kur siulytumet pradeti lankytis Vilniuje, kad butu galima sutikti sauniu vaikinu, su jais susipazinti? Laukiu pasiulymu ir Jusu istoriju
Kai labai intensyviai ieskosi, tai dazniausiai nieko nerasi. Meile ateina netiketai. Kuo dazniau iseik is namu, susitik su draugemis, draugais ir nepamirsk apsidairyti aplinkui. Gal tau skirtasis yra visai salia, tik tu jo nepastebi.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(chorisste @ 2007 01 19, 20:23)
meiles nereikia ieskoti.viena diena su lietumi ji nukris is dangaus..
Nu aš pradedu abejoti, kad ieškoti nereikia, ir pats svajonių princas pasirodys.
Bent pasidairyti tai tikrai verta.
Kad kokį rytą atsikėlus ir pažiūrėjus į veidrodį nereiktų gailėtis. Bet kiekvienas mąsto savaip.
P.S. Aš ne iš Vilniaus, patarti kur lankytis negaliu.
Bent pasidairyti tai tikrai verta.
Kad kokį rytą atsikėlus ir pažiūrėjus į veidrodį nereiktų gailėtis. Bet kiekvienas mąsto savaip.
P.S. Aš ne iš Vilniaus, patarti kur lankytis negaliu.