Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(dee @ 2015 02 13, 16:23)
dėl manęs tai tegu valgo/nevalgo viską ir nieko smile.gif bet jei jau su manimi... negalėčiau, per daug įtakotų ir mano pačios gyvenimą (jei jau gyvent kartu): nei rūpės šventėms mano ruošiamas švenčių stalas, nei pietūs, nei pas draugus nueisi pasisėdėt nei pas tėvus nei į restoraną (alkoholio negeria, kavos ne, saldumynų ne...)
pamelavau, kad susirgau  blush2.gif  parašė: na va, bus proga pagalvot pereit į veganizmą ir džaiugtis sveikata  doh.gif Neištvėriau ir atrašiau – vargiai, aš labia džiaugiuosi kepsniu. Neatrašė. Dar ir be humoro jausmo:)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Dee, per toli mąstai. Kone iškart vesdini jį prie altoriaus. Pažink pirmiausiai jį kaip žmogų. Nu ir kas kad daug ko nevalgo. Bet gal turi kitų gerų savybių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4blueflower: 15 vasario 2015 - 16:23
QUOTE(4blueflower @ 2015 02 15, 18:19)
Dee, per toli mąstai. Kone iškart vesdini jį prie altoriaus. Pažink pirmiausiai jį kaip žmogų. Nu ir kas kad daug ko nevalgo. Bet gal turi kitų gerų savybių.

Buvome teatre smile.gif na nežinau, man užteko vieno pasimatymo, kad suprasčiau, kad man nepakeliui su žmogumi

O grįžtant prie temos, manau, kad dar sporto klubai, visokie sportiniai užsiėmimai (na aišku ne aerobikos) "ta" aplinka. Visokie karatė ir kiokušinai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

kažkaip tas tikėjimas, kad tinkamas žmogus pats atsiras, arba suras mane blėsta blush2.gif todėl pradėsiu ieškoti pati biggrin.gif nes gi reikia ir dėl meilės įdėti šiokių tokių pastangų smile.gif
Atsakyti
Geriausia vieta susipažinti yra ten, kur patiems patinka lankytis smile.gif. Taip įmanoma sutikti žmogų, turintį panašius pomėgius (pvz.: parkai, knygynai, prekybos centras ir pan.)... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2015 02 16, 00:46)
Sveikos, merginos  smile.gif

kažkaip tas tikėjimas, kad tinkamas žmogus pats atsiras, arba suras mane blėsta  blush2.gif todėl pradėsiu ieškoti pati  biggrin.gif nes gi reikia ir dėl meilės įdėti šiokių tokių pastangų smile.gif

Sėkmės 4u.gif man periodais, kartais atrodo ai sėdėsiu ir lauksiu, nebus -nereikia, o kartais tokia lengva panika- ***** reik eit ieškot, nes tuoj ir pati nužydėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dee @ 2015 02 16, 12:14)
Sėkmės  4u.gif man periodais, kartais atrodo ai sėdėsiu ir lauksiu, nebus -nereikia, o kartais tokia lengva panika- ***** reik eit ieškot, nes tuoj ir pati nužydėsiu biggrin.gif

Oi, kaip puikiai suprantu biggrin.gif , nes aš irgi galvoju, kad meilė turi ateiti savaime wub.gif , bet dabar mąstau, kad artėjant pavasariui eisiu jos pasitikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2015 02 16, 15:09)
Oi, kaip puikiai suprantu  biggrin.gif , nes aš irgi galvoju, kad meilė turi ateiti savaime  wub.gif , bet dabar mąstau, kad artėjant pavasariui eisiu jos pasitikti  biggrin.gif

Ir kokius metodus taikysit? biggrin.gif
Atsakyti
Dazniausia TA vieninteli sutinkam tokiose ivairiose vietose, kad sakes biggrin.gif mano drauge sugebejo per interneto svetaine vyra susirast :DDD kita- autobuse :DDD
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2015 02 17, 16:50)
Ir kokius metodus taikysit?  biggrin.gif

Na tiesiog būsiu aktyvesnė, daugiau dalyvausiu renginiuose, dažniau išeisiu į miestą. Pakoreguosiu išvaizdą smile.gif

QUOTE(Mėlynių miškas @ 2015 02 21, 23:36)
Dazniausia TA vieninteli sutinkam tokiose ivairiose vietose, kad sakes biggrin.gif mano drauge sugebejo per interneto svetaine vyra susirast :DDD kita- autobuse :DDD

Ir man tikrai patinka tokie susitikimai ir gražios istorijos wub.gif Bet aš gal nesu kažkokia ypatinga gražuolė, kad patraukčiau dėmesį autobuse/troleibuse.
Atsakyti
Autobuse ar troleibuse didžioji dalis keleivių - senjorai, studentai arba vyrai, kurie gyvena šia diena. Abejoju, kad ten galima sutikti padorų vyrą. Na nebent tas vyras labai taupus arba šiaip bijo vairuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4blueflower: 10 kovo 2015 - 18:16
QUOTE(4blueflower @ 2015 03 10, 18:15)
Autobuse ar troleibuse didžioji dalis keleivių  - senjorai, studentai arba vyrai, kurie gyvena šia diena. Abejoju, kad ten galima sutikti padorų vyrą. Na nebent tas vyras labai taupus arba šiaip bijo vairuoti smile.gif

nesutinku. Kartais zmonems masinos sugenda. Arba paziuri,kad prie darbo auto net statyt ner kur, tai ir gaunasi, kad patogiau su viesu transportu privaziuot.
Beja ......... g.gif padorus vyrai tai tik tie, kurie vairuoja ir savo auto turi g.gif blink.gif
Atsakyti