Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(fantastic_girl @ 2015 01 21, 18:04)
Iš tiesų galima sutikti savo antrą puselę ir internetu. Būtent man asmeniškai taip ir atsitiko.  blush2.gif  wub.gif Reikėtų pabandyti užsiregistruoti keliuose geriausiuose pažinčių portaluose ir bandyti laimę.  4u.gif 
Čia galite surasti dešimt geriausių lietuviškų pažinčių portalų: Geriausi nemokami pažinčių portalai Lietuvoje

Pritariu visom 4 iom!!! Mūsų laikais kai sparčiai plinta interneto naudojimasis beveik visi žmonės turi jį ir užsiregistravus normaliuose tinklapiuose jau atsirinkti kas tau prie širdies , susipažinti ir vaikščioti į pasimatymus . Žmones kurie nelabai kur išeina tik NAMAI-DARBAS-NAMAI , toks variantas tinkamiausias smile.gif sakau iš patirties
Atsakyti
Nelabai sutinku del internetiniu pazinciu. Ne vienus metus "sedejau", bet vargiai su kuo i pasimatyma galima nueiti smile.gif .
Atsakyti
Aš pažinčių portaluose esu daugiau nei 5 metus. Kaip nėr to vyro, taip nėr. Ir į pasimatymus eita, ir bandymų būta. O, bet, tačiau...kur realiam gyvenime sutikti tą žmogų, kai jau turi karčios patirties ir laisvalaikio ne tiek jau daug ?
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2015 02 07, 08:20)
Aš pažinčių portaluose esu daugiau nei 5 metus. Kaip nėr to vyro, taip nėr. Ir į pasimatymus eita, ir bandymų būta. O, bet, tačiau...kur realiam gyvenime sutikti tą žmogų, kai jau turi karčios patirties ir laisvalaikio ne tiek jau daug ?

O kas trukdo paleisti karčią patirtį ir praturtinti laisvalaikį?
Atsakyti
Laisvalaikis apribotas, nes namuose yra vaikas. Praeitį sunku paleisti nes likę sunkios emocijos, skauda, sunku tikėti.
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2015 02 08, 11:37)
Laisvalaikis apribotas, nes namuose yra vaikas. Praeitį sunku paleisti nes likę sunkios emocijos, skauda, sunku tikėti.

Vadinasi, artimiems santykiams jūs dar nepasirengusi, jei tiek skausmo nešiojatės. Kai apgys žaizdos (ir jei leisite joms gyti), atsiras ir žmogus šalia - nepaisant riboto laisvalaikio.
Atsakyti
4 metai praėjo...tai kiek dar laukti...? kol pensija ateis?
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2015 02 10, 18:55)
4 metai praėjo...tai kiek dar laukti...? kol pensija ateis?

Man atrodo, kad čia ne metais reikia skaičiuoti: ant nuoskaudų ir ne(pasi)tikėjimo sunku pasistatyti kokybiškus santykius, todėl ir laikas tam žmogui ateiti tikriausiai bus tada, kai jau nebus tokios koncentracijos ant tos neigiamos patirties. Nors, aišku, galima santykius kurtis ir skaudančia širdimi, visaip gyvenime būna, bet lengviau žmogui ateiti į gyvenimą, kai viduje švaru.
Atsakyti
geriausia visokie susiburimai su draugu draugais-pazistamais, pvz protu musiai mirksiukas.gif
nors man nesiseka, vis tokie...egziamplioriai. Ryt nenoriai (nesuprato uzuominos ''siandien turiu kitu reikalu'' )keliauju i pasimatyma su vegetaru. veganu. net saldumynu nevalgo doh.gif o pakviete i kavine. gal uzsisakysiu kokia karka ir nebepristos daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dee @ 2015 02 12, 14:44)
geriausia visokie susiburimai su draugu draugais-pazistamais, pvz protu musiai  mirksiukas.gif
nors man nesiseka, vis tokie...egziamplioriai. Ryt nenoriai (nesuprato uzuominos ''siandien turiu kitu reikalu'' )keliauju i pasimatyma su vegetaru. veganu. net saldumynu nevalgo  doh.gif o pakviete i kavine. gal uzsisakysiu kokia karka ir nebepristos daugiau  biggrin.gif

O tai čia diagnozė ar kaip? hihihi.gif
Aš tai niekad nebuvau linkusi spręsti apie žmogų iš pirmo žvilgsnio (nebent jis koks akivaizdus nevykėlis), o jei bėda tik tame, kad jis kažko nevalgo... nemanau, kad tai priežastis jį nurašyti smile.gif
Atsakyti
dėl manęs tai tegu valgo/nevalgo viską ir nieko smile.gif bet jei jau su manimi... negalėčiau, per daug įtakotų ir mano pačios gyvenimą (jei jau gyvent kartu): nei rūpės šventėms mano ruošiamas švenčių stalas, nei pietūs, nei pas draugus nueisi pasisėdėt nei pas tėvus nei į restoraną (alkoholio negeria, kavos ne, saldumynų ne...)
pamelavau, kad susirgau blush2.gif parašė: na va, bus proga pagalvot pereit į veganizmą ir džaiugtis sveikata doh.gif Neištvėriau ir atrašiau – vargiai, aš labia džiaugiuosi kepsniu. Neatrašė. Dar ir be humoro jausmo :)
Atsakyti
Niekas nepasakys kur. Jis atsiras visiškai atsitiktinai rolleyes.gif vargiai ar kas suranda,kai labai aktyviai ieško ir nuolat matant vyrus juose ieško to savojo vienintelio rolleyes.gif
Atsakyti