Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 03 06, 17:13)

kitus suveda gyvenimo keliai. Labai daug istoriju girdejus kiek laiko iesko, ir neranda arba ant debilu uztaiko, o paskui savaime kelias suveda ir net neisko  4u.gif
Pati esu sutikus baznycioj, ant kelio, autobuse, bet tik nenorejau su jais draugaut  smile.gif o ka gali zinotkai butu susikloste santykiai.

taip, tikiu, kad visus suveda, kada reikia ir su kuo reikia ax.gif kažkada ir ant gatvės, eidama visa nepuošni iš darbo su braškėm maišelyje, esu susipažinusi su labai puikiu vaikinu thumbup.gif
Atsakyti
Radau i tema straipsneli biggrin.gif :

http://www.5braskes....u.d?id=64315310
Atsakyti
Geriausia, kai jo neieskai wink.gif. Ateina netiketai ir kada reik smile.gif
Papildyta:
Geriausia, kai jo neieskai wink.gif. Ateina netiketai ir kada reik smile.gif
Atsakyti
Reikia labai aiškiai žinoti, KOKIO vyro tu nori. Kai žinosi, jis tikrai pats ateis. Jei reikės, net pro langą įlips smile.gif

Dažniausia bėda, kad moterys pačios nežino ko norri smile.gif Arba nori Petro, kai šiaip jau visus reikalavimus atitinka Jonas. Ir blizgina akis į tą Petrą, nors Jonas šalia su gėlėmis ir žiedu stovi, kantriai laukia.

Taigi apsidairykite drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Idioma @ 2014 05 09, 12:33)
Reikia labai aiškiai žinoti, KOKIO vyro tu nori. Kai žinosi, jis tikrai pats ateis. Jei reikės, net pro langą įlips smile.gif

Dažniausia bėda, kad moterys pačios nežino ko norri smile.gif Arba nori Petro, kai šiaip jau visus reikalavimus atitinka Jonas. Ir blizgina akis į tą Petrą, nors Jonas šalia su gėlėmis ir žiedu stovi, kantriai laukia.
Taigi apsidairykite  drinks_cheers.gif

Norėčiau paprieštarauti. Žinojimo tikrai nepakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idioma @ 2014 05 09, 11:33)

QUOTE(Liebchen @ 2014 05 09, 14:27)

ir as priestarauju. Ir dar prideciau prie visa to, kad neretai pasirodo, kad vieno vyro paveiksla bunam susikure, o kita vyra pazistam ir po kiek laiko jis ir tinka ir patinka, kad ir neatitinka tokiu reikalavimu.
kas, kad as svaigau apie melynaki blondina? Gyvenu su rudaakiu brunetu. Bet kaip vyras jis geras man, o jei buciau ir toliau to blondino laukus, gal ir sulaukus nebuciau. Ir mano drauges ta pati sako, kad vienoki vyra susigalvojo, kitoki turi biggrin.gif
O ir kuo daugiau bus reikalavimu tam vyrui, tuo mazesnis sansas bus rasti TOKI.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 05 09, 17:38)
ir as priestarauju. Ir dar prideciau prie visa to, kad neretai pasirodo, kad vieno vyro paveiksla bunam susikure, o kita vyra pazistam ir po kiek laiko jis ir tinka ir patinka, kad ir neatitinka tokiu reikalavimu.
kas, kad as svaigau apie melynaki blondina? Gyvenu su rudaakiu brunetu. Bet kaip vyras jis geras man, o jei buciau ir toliau to blondino laukus, gal ir sulaukus nebuciau. Ir mano drauges ta pati sako, kad vienoki vyra susigalvojo, kitoki turi  biggrin.gif
O ir kuo daugiau bus reikalavimu tam vyrui, tuo mazesnis sansas bus rasti TOKI.

o as asmeniskai galiu paneigti jusu faktus. tongue.gif
Turiu toki,kokio visada norejau-tiek isvaizda,tiek charakteriu.
Reikalavimu turejau nemazai,apie 95proc.ju manasis atitiko. blush2.gif
Atsakyti
As irgi manau, jog svarbu zinoti, kokio vyro salia nori. Ne apie isvaizda ar nereiksmingas detales kalba, bet apie esminius dalykus: issilavinimas, charakteris, zalingi iprociai, pomegiai ir pan. Ne viska buskmasis vyras turi atitikti, taip nebuna, bet jeigu neatitiks nieko... Tai irgi nieko gero nezada smile.gif

As turedavau irgi galvoje susikurusi mazdaug, bet vis pasimaisydavo kely koks nei sioks, nei toks, o as ir isisvaigdavau, pamindama savo reikalavimus. Ai, kas kad ruko (rukanciu nemegstu labai), bet uztat koks humoro jausmas. Ai, kas kad kazkoks nepastovus, uztat koks sportiskas. Nu ir t.t. Is viso to nieko gero neisejo, zinoma. Dabar turiu saviski, jame man daug kas nepatinka, taciau pagrindiniai dalykai: poziuris i seima, poziuris i moteri, poziuris i tikslo siekima, darba ir dar daug kas atitinka. Ir esu laiminga.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 05 09, 15:27)

drinks_cheers.gif

atvirksciai- kuo daugiau zinai, tuo sunkiau doh.gif
Atsakyti
Manyčiau rūkymas ne pati blogiausia yda. Žmonės neretai gyvenimo bėgyje meta rūkyti, tai gi, kitos savybės išlieka, tad ignoruoti žmogų tik dėl to yra neteisinga, o kartais ir kvaila.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 06 12, 09:47)
Manyčiau rūkymas ne pati blogiausia yda. Žmonės neretai gyvenimo bėgyje meta rūkyti, tai gi, kitos savybės išlieka, tad ignoruoti žmogų tik dėl to yra neteisinga, o kartais ir kvaila.

Tai vat, tame ir beda, kad as ale "susitaikau", o kai jau pajuntu, jog kaip ir "suzvejotas" sitas, pradedu iskart keisti, reikalauti mesti viena ar kita yda ir pan doh.gif Taip, tai kvaila. Ir labai neteisinga kito zmogaus atzvilgiu. Todel, zinodama sia savo savybe, pasirinkau zmogu, kurio keisti nenoriu.
Atsakyti
Iš tiesų galima sutikti savo antrą puselę ir internetu. Būtent man asmeniškai taip ir atsitiko. blush2.gif wub.gif Reikėtų pabandyti užsiregistruoti keliuose geriausiuose pažinčių portaluose ir bandyti laimę. 4u.gif
Čia galite surasti dešimt geriausių lietuviškų pažinčių portalų: Geriausi nemokami pažinčių portalai Lietuvoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantastic_girl: 21 sausio 2015 - 17:06