Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

Nereikia būti linksmai. Reikia būti savimi. Ir norint rasti, su kuriuo patiktu bendrauti reikia pradėti bendrauti. Ir su tiek ir tol, kol neatsiras tas į kurį pažiūrėjus galėsite pasakyti " Tai jis "
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 03 02, 19:47)
Nereikia būti linksmai. Reikia būti savimi. Ir norint rasti, su kuriuo patiktu bendrauti reikia pradėti bendrauti. Ir su tiek ir tol, kol neatsiras tas į kurį  pažiūrėjus galėsite pasakyti " Tai jis "

Linksmumas linksmumui nelygus, bet pozityviai tikrai reikia būti. Na pripažinkim, kam tu būsi įdomi visa nelaiminga, nusivylusi gyvenimu? Ar jūs norėtumėte su tokiu vyru bendrauti, aš tai ne. Iš esmės aš siūlau atrasti kažkokią sritį, kurioje būtų galima išreikšti save, tai pasitarnaus visokeriopai, nes bus galimybė pabendrauti su bendraminčiais, nebūtinai vyrais, o galų gale bus bent laisvalaikis įdomesnis. Tiesiog pozityvios emocijos reikalingos. Nes kiek matau čia problema, kad apskritai žmogus gal toks savyje užsisklendęs.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 03 01, 18:52)
O jeigu jus jam patiksite ir jis nenorės jumi atsikratyti? Ar tikrai norite  likti senmerge? Vieniša senatvė yra labai baisu

QUOTE(Rodnega @ 2014 03 01, 19:45)
Teks išmokti jei nenorit vienišos senatvės. Blogiausiu atveju parašykite internete, kokiame nors pažinčių portale

o jums atrodo, kad jei jau moteris tures vyra, tai tikrai nebus vienisa? Oj, kad netektu nusivilti... Buna kartais ir vienatve dviese. Ir net jei moteris vyra ir 4 vaikus turi, niekas negarantuoja, kad senatvej vienisa nesijaus. Visai niekas.
O senmergyste irgi nera ko gasdinti bigsmile.gif ne visos senmerges vienisos, sedi namie ir verkia schmoll.gif nuo zmogaus, jo poreikiu, poziuri i gyvenima priklauso. Na, jei vyras gyvenimo tikslas, tada taip - be vyro, kaip be oro neissiversi. Bet kitais atvejais manau, kad nereikia taip uzsiciklint: reikia vyro cia ir dabar. Toks desperatiskumas kaip tik gali atbaidyti. Sakyciau... reikia gyventi. Na, neuzsidarius, neverkiant, bet nepuolant kiekvienam ant kaklo.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 03 03, 10:03)
o jums atrodo, kad jei jau moteris tures vyra, tai tikrai nebus vienisa? Oj, kad netektu nusivilti... Buna kartais ir vienatve dviese. Ir net jei moteris vyra ir 4 vaikus turi, niekas negarantuoja, kad senatvej vienisa nesijaus. Visai niekas.

na, visko gali būt, bet, jei turėsi vyrą ir vaikų, vis tik didesnė tikimybė, kad neliksi vieniša senatvėje. Čia lygiai tas pats, kaip ir turėti santaupų banke - gali sakyti, kad niekas negali garantuoti, kad bankas nebankrutuos/nesusprogs/infliacija nesuvalgys, bet geriau turėt santaupų, nei neturėt smile.gif
Atsakyti
bet skaudziau. kai turi vaiku ir esi vienisas. dabar kiek senuku vien musu rajone ir aplink vienisu zmoniu - kadangi tame sukuosi, tai ir zinau - vaikai uzsieny - tevukai cia, keturis menesius (pagal istatyma, salciausia meta), - slaugos namuose, visa kita laika - vieni kapstosi. atvaziuoja vaikai, labas, teveli, mamyte - o mamytei/teveliui norisi moderniu buti, vaiko nepriristi. kaip sekas? gerai, gerai - man viskas gerai, vaziuok, gyvenk savo gyvenima.

cia ne i tema.

taigi ne del vienatves nebuvimo gimdyt reikia vaikus. savieji irgi nesielgs taip, kaip tu noretum. o atsalimas tarp zmoniu apskritai 21 a. problema jau super ypatingame laipsnyje.
Atsakyti
Manau kad nereikia ieskoti, gerai nusiteikus pati atsiduri tinkamje vietoje ir tinkamu laiku smile.gif
Atsakyti
pvz, kapinese, karste salia tokio pacio karste gulinciojo, kuris kaip ir tu, abu nepajudinot uzpakalio nuo sofkes - pakol dar gyvi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 05, 12:14)
pvz, kapinese, karste salia tokio pacio karste gulinciojo, kuris kaip ir tu, abu nepajudinot uzpakalio nuo sofkes - pakol dar gyvi. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GuosteGuoste @ 2014 03 05, 12:01)
Manau kad nereikia ieskoti, gerai nusiteikus pati atsiduri tinkamje vietoje ir tinkamu laiku  smile.gif

Eilinis kosmosas, kurio as nesuprantu ir nesuprasiu lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 05 kovo 2014 - 19:53
QUOTE(Aristokratė @ 2014 03 05, 19:51)
Eilinis kosmosas, kurio as nesuprantu ir nesuprasiu  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Suprast ir nebutina, butina neuzsiciklint.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2014 03 06, 00:55)
Suprast ir nebutina, butina neuzsiciklint.

drinks_cheers.gif Man tai kosmosas, kaip kokios ten gražios, protingos ir šmaikščios tupi 3-4-5 metus ir daugiau pažintyse ir nieko neranda rolleyes.gif Ir taip aišku - jei nieko nerandi, gal ne ten ieškai, o gal karūna per didelė užsidėta ir galvą spaudžia g.gif
P.S netaikau Aristokratei
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 05, 09:32)
bet skaudziau. kai turi vaiku ir esi vienisas. dabar kiek senuku vien musu rajone ir aplink vienisu zmoniu - kadangi tame sukuosi, tai ir zinau - vaikai uzsieny - tevukai cia, keturis menesius (pagal istatyma, salciausia meta), - slaugos namuose, visa kita laika - vieni kapstosi. atvaziuoja vaikai, labas, teveli, mamyte - o mamytei/teveliui norisi moderniu buti, vaiko nepriristi. kaip sekas? gerai, gerai - man viskas gerai, vaziuok, gyvenk savo gyvenima.

cia ne i tema.

taigi ne del vienatves nebuvimo gimdyt reikia vaikus. savieji irgi nesielgs taip, kaip tu noretum. o atsalimas tarp zmoniu  apskritai 21 a. problema jau super ypatingame laipsnyje.

As irgi ne del vienatves noriu vaiku, o del to kad tiesiog noriu ir man jie yra mieli, noreciau pereiti i kita gyvenimo etapa, o juk tie vaikai tiek dziaugsmo suteikia tevams tai tik del to, kad dziaugtis kad turiu del ko gyventi ir koki faina leliuka turiu, nors ir dirbti su juo tureciau pacias pirmas dienas smile.gif ir tikrai nesakyciau kad vaikai turi tevams padeti ir nuolat tik aplink tevus suktis (kaip kai kurie mano), jie turi ir del saves gyventi.
Papildyta:
QUOTE(Čija @ 2014 03 06, 12:10)
drinks_cheers.gif  Man tai kosmosas, kaip kokios ten gražios, protingos ir šmaikščios tupi 3-4-5 metus ir daugiau pažintyse ir  nieko neranda rolleyes.gif  Ir taip aišku - jei nieko nerandi, gal ne ten ieškai, o gal karūna per didelė užsidėta ir galvą spaudžia g.gif
P.S netaikau Aristokratei

Gal Jums ir juokinga pasirodys, bet esu skaicius, jog vieniems tiesiog reikia ieskoti, o kitus suveda gyvenimo keliai. Labai daug istoriju girdejus kiek laiko iesko, ir neranda arba ant debilu uztaiko, o paskui savaime kelias suveda ir net neisko 4u.gif
Pati esu sutikus baznycioj, ant kelio, autobuse, bet tik nenorejau su jais draugaut smile.gif o ka gali zinotkai butu susikloste santykiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esu_Tavo_Saule: 06 kovo 2014 - 16:15