QUOTE(Siaip111 @ 2014 03 02, 12:44)
Esu tavo saulė apskritai iš esmės yra blogas požiūris. Noriu meilės, bet neketinu nieko dėl to daryti, visi turi taikytis prie manęs, aš nesikeisiu, nebandysiu nieko, esu tokia ir taškas. Na, akivaizdu, kad šitas metodas neveikia tau. Tai veikia tik merginoms, kurioms dėmesio ir taip netrūksta. O tau neveikia. Aš pati irgi mėgstu dažnai dėl ko nors pazyzti, bet nieko nedarau, bet suprantu, kad matyt ne taip labai noriu ir man patogu yra pazyzti. Tai čia tas pats. Nori dėl norėjimo, bet per mažai, kad iš tiesų kažką darytum. O darymas tai nebūtinai kabinimasis ant kaklo. Vyrams patinka simpatiškos, mielos, linksmos merginos. Tai ir pradedam pirmiausia nuo išvaizdos, paskui nuo veiklos, kurioje išreikštum save (sėdėjimas prie teliko čia netinka), kai žmogus išreiškia save, turi pomėgį, automatiškai tampa labiau atsipalaidavęs linksmesnis, įdomesnis tiek sau, tiek kitiems, o jau paskui galima ir tikėtis, kad vyrukas atsiras. Plius tokiais atvejais apskritai praverstų šiaip pabendrauti su vyrais, nebūtinai tais, kurie labai patinka, o tiesiog šiaip.
Graziu drabuziu as ir taip turiu, ir visalaik visi klausia ko as cia taip issipuosus, tik gal nepasidazius, nes kai einu i darba tai keliuosi 5 ryto tai nera kada dazytis, bet cia ne problema per iseigines pasidazau
Pas mane didelis minusas bendravimas, ypac baisu skambinti telefonu (pas mane jis visada tyli). Nebent susirasineti galiu. Ir as nesu is tu greituju merginu, labiau rami tyli baiksti ir tikrai ne linksma, bandziau keistis bet sunkiai as visalaik ir taip jauciuosi nelaiminga ir man visalaik liudna, be to manau kad jei ir susirasciau vistiek buciau naturali kokia esu, tai kas is to, jis nuo manes pabegs tai beprasmiska.
Gal ir uzknisau su savo durnomis kalbomis, bet mane kad jie ir uzkalbina ar atkreipia demesi as noriu nuo ju begt toli toli .... bet vistiek noriu tureti savo seima... bet ir nenoriu su jais kalbetis...