Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Liebchen @ 2014 02 28, 23:33)
Na kaip, žinau net vieną istoriją, kuri baigėsi vestuvėmis, kai princas pats pasibeldė į duris  biggrin.gif . Tiesa, ne princas tai buvo, o kurjeris, pristatęs siuntą biggrin.gif. Bet būna ir taip, taip kad nieko nėra neįmanomo biggrin.gif

Jėgaaaa, aš tokios nei vienos nežinau, nu bet mergaitės, nepraraskit vilties 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif Tikra miailė ateis, tik reikia laukti wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2014 03 01, 00:28)
Jėgaaaa, aš tokios nei vienos nežinau, nu bet mergaitės, nepraraskit vilties  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tikra miailė ateis, tik reikia laukti  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dar prie visa to reiketu prideti: tik dazniau siuntinius i namus uzsisakinekit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2014 03 01, 00:28)
Jėgaaaa, aš tokios nei vienos nežinau, nu bet mergaitės, nepraraskit vilties  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tikra miailė ateis, tik reikia laukti  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai vat mes jos ir laukiam nekantriai ir nesulaukiam 4u.gif wub.gif smile.gif
Atsakyti
Laimė neateina be pastangų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2014 02 28, 14:53)
Gerai gerai,  ir kerpėkit šiknų nuo sofų neatkeldamos, dejuokit, kad princas ant balto žirgo dejuoja, o kol jūs kerpėsit, tos, kurios sugeba bent jau po parką išeit pasivaikščiot ar į kokią paskaitą/susitikimą/kitą renginį nueit, išsirankios geriausius biggrin.gif

atropa, senai tave cia maciau...o kur tu saviskius kad ir trumpam susirandi? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 03 01, 17:50)
Laimė neateina be pastangų mirksiukas.gif

Nu as ir nesiruosiu labai jau lipti kam nors ant galvos, ar kartis ant kaklo, kad parodyti, kad noriu vat jo. Tegul pats susipranta. Man atrodo, kad jei nori galima daug pasiekti esu tai gyvenime isitikinus, bet vat sioje srityje patirties visiskai neturiu verysad.gif. Bet tai nereiskia kad as jo akivaizdoje juo zavesiuos ar domesiuos, na nebent draugiskai pasisnekuciuosiu. O jei as jam nepatiksiu ir jis manim nores atsikratyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esu_Tavo_Saule: 01 kovo 2014 - 18:46
O jeigu jus jam patiksite ir jis nenorės jumi atsikratyti? Ar tikrai norite likti senmerge? Vieniša senatvė yra labai baisu
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 03 01, 18:52)
O jeigu jus jam patiksite ir jis nenorės jumi atsikratyti? Ar tikrai norite  likti senmerge? Vieniša senatvė yra labai baisu

Niu kad nenoriu smile.gif bet ir nematau prasmes eiti ir kiekvienam akis kabinti ar su savo kalbom nervinti. Bet jei patikciau ir tikrai nuosirdziai ir aisku jei patiktu mano tylumas ir ramumas - tai puiku 4u.gif
Atsakyti
O kaip jus galit patikti jei nesistengiat bendrauti? Reikia eiti, skambinti, rašyti - imtis veiklos. Juolab jei pats princas neatjoja
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 01, 18:42)
atropa, senai tave cia maciau...o kur tu saviskius kad ir trumpam susirandi?  smile.gif  4u.gif

Nu kažkaip nežinau net, jie patys atsiranda biggrin.gif Pasaulis pilnas fantastiškų vyrų, jei esi įsitraukusi į na bent kažkokią veiklą, tai susitinki su jais. Atsiranda draugų draugų pažįstami visokie, kurie vieną kartą matė ir net labas nesakė, ale va ima ir susiranda FB ar dar kur, galų gale visokios visuomeninės veiklos, paskaitos, ai, išeini kitą kartą į miestą gerai nusiteikus ir išsišiepus, žiū ir pakalbina kas nors, tik nebūtina aišku su visais į pažintis leistis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 03 01, 19:09)
O kaip jus galit patikti jei nesistengiat bendrauti? Reikia eiti, skambinti, rašyti - imtis veiklos. Juolab jei pats princas neatjoja

Tai vat kad sakau nemegstu as kalbeti ir juo labiau skambinti.
Atsakyti
Teks išmokti jei nenorit vienišos senatvės. Blogiausiu atveju parašykite internete, kokiame nors pažinčių portale
Atsakyti