Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 02 25, 19:13)
Mano vienas draugas pasakojo, kaip spektaklio metu šalia sėdinčiai patraukliai moteriai įbruko raštelį su telefono numeriu... tuo metu, kai iš kitos jo pusės sėdėjo žmona. biggrin.gif

Fantastika, puikus pavyzdys doh.gif tik to ir reikia kiekvienai vienišai merginai, kokio tai vedusio asilo, kuriam taip niežti, kad net šalia žmonos mergas kabina. Per tokius paskui ir atrodo merginoms, kad normalių vyrų nėra, o temos apie meilužes tiesiog bujoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gala_ @ 2014 02 26, 11:15)
Aš tai su savuoju susipažinau tame pačiame rajone kuriame gyvenau, pažystu aš ji jau 2 metus, jau ir gyvenam kartu. O taip tai imanoma ivairiai susipažinti, tik nereikia sedėti namuose, nes meile neateis i namus, reikia dažnai išeiti iš namu ir galbūt tai bus ta diena kai su kuo nors susipažinsi smile.gif

Man, tai kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 26, 12:19)
Fantastika, puikus pavyzdys  doh.gif tik to ir reikia kiekvienai vienišai merginai, kokio tai vedusio asilo, kuriam taip niežti, kad net šalia žmonos mergas kabina. Per tokius paskui ir atrodo merginoms, kad normalių vyrų nėra, o temos apie meilužes tiesiog bujoja  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikiu, kad MB taip niekur nesielgia. O jei pabandytų, būtų rūgštu tiek jam, tiek kokiai naivuolei gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 02 26, 12:03)
Man, tai kosmosas  biggrin.gif

Man irgi kosmosas, as du kartus i metus kur nors nueinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esu_Tavo_Saule: 27 vasario 2014 - 16:45
Gerai gerai, ir kerpėkit šiknų nuo sofų neatkeldamos, dejuokit, kad princas ant balto žirgo dejuoja, o kol jūs kerpėsit, tos, kurios sugeba bent jau po parką išeit pasivaikščiot ar į kokią paskaitą/susitikimą/kitą renginį nueit, išsirankios geriausius biggrin.gif
Atsakyti
O kur garantija, kad ten tai jau tikrai geriausi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 02 28, 17:01)
O kur garantija, kad ten tai jau tikrai geriausi?  biggrin.gif

Nu jo, gal geriausi žiū ir sugalvos per butus eit, skambinėt į duris ir klaust, ar čia kokie vieniša princesė nerauda dėl savo vienatvės. Greičiausiai taip ir bus, tikrai verta sėdėt ant sofkelės niekur neinant ir skųstis kad diedo nesusirandu.

O šiaip tai merginos, nu nykios jūs, nykios, aš net draugės tokios nenorėčiau, kuri du kartus per metus iš namų kažkur išlenda, o tai vyrui į kokius romantinius santykius su tokia leistis... nu nejuokaukit... nebent gerai kompiuterinius žaidimus kalat, tada atitinkamoj terpėj galima tokių pačių susirast. (Nors šiaip jei erai kompiuterinius žaidimus kaltumėt jau būtumėt išgraibstytos kaip karštos bandelės spėju biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atropa belladonna: 28 vasario 2014 - 17:12
Atropa belladonna, jusu pasisakymas nuskambejo labai piktai ir pasiepianciai. Suprantu, ka norite pasakyti, bet per jega irgi nesusirasi vaikino, eidama ten, kur galbut visai netraukia. Viskas gyvenime vyksta naturaliai. Pvz as dziaugiuos susiradus toki, kuris irgi nevaiksto i klubus ar barus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 02 28, 20:32)
Atropa belladonna, jusu pasisakymas nuskambejo labai piktai ir pasiepianciai. Suprantu, ka norite pasakyti, bet per jega irgi nesusirasi vaikino, eidama ten, kur galbut visai netraukia. Viskas gyvenime vyksta naturaliai. Pvz as dziaugiuos susiradus toki, kuris irgi nevaiksto i klubus ar barus  smile.gif

Ne nu tai taip, geriau yra ateit ir rašinėt melus iš serijos "oi, tu nenusivilk, atsiras vieną dieną tau skirtasis, tu gi toookia faina ir jie durniai jei nepastebi tavęs 4u.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif "

Tai lai eina kur traukia, o jei traukia tik sofkutė ir padejavimas supermamose, tai nereikia ir tikėtis nieko daug. Jums pačiai tokie žmonės įdomūs?

Ir žinot, jei klubai ir barai jums vienintelė alternatyva sėdėjimui namie ir dejavimui, tai man labai dėl jūsų liūdna 4u.gif Te balioniuką, kad neskambėtų piktai ir pašiepiančiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 02 28, 20:32)
Atropa belladonna, jusu pasisakymas nuskambejo labai piktai ir pasiepianciai.

niekur neizvegiau kazko pasiepiancio ir izeidziancio schmoll.gif greiciau komentaras su jumoru biggrin.gif
Atsakyti
Galbut per daug isijauciau i vienisu merginu vaidmeni, kad man taip nuskambejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2014 02 28, 18:09)
O šiaip tai merginos, nu nykios jūs, nykios, aš net draugės tokios nenorėčiau, kuri du kartus per metus iš namų kažkur išlenda, o tai vyrui į kokius romantinius santykius su tokia leistis... nu nejuokaukit... nebent gerai kompiuterinius žaidimus kalat, tada atitinkamoj terpėj galima tokių pačių susirast. (Nors šiaip jei erai kompiuterinius žaidimus kaltumėt jau būtumėt išgraibstytos kaip karštos bandelės spėju biggrin.gif)

Na kaip, žinau net vieną istoriją, kuri baigėsi vestuvėmis, kai princas pats pasibeldė į duris biggrin.gif . Tiesa, ne princas tai buvo, o kurjeris, pristatęs siuntą biggrin.gif. Bet būna ir taip, taip kad nieko nėra neįmanomo biggrin.gif
Atsakyti