QUOTE(Masiania* @ 2014 02 22, 00:27)
Bet iki pavasario reikejo luktelkt
As jau per daug laiko pralaukiau, nenoriu dar laukti
aristokrate, atsimenu tave. o tu niekad anksiau nedraugavau su niekuo? rimciau..?
Budavo kazkokie susizavejimai, pasimatymai, bet be ateities, neissirituliodavo i kazka rimto . Vis kazkas sutrukdydavo, tai vasaros atostogos, tai mokslai baigti, tai vel kazkas .
QUOTE(Aristokratė @ 2014 02 22, 22:42)
As jau per daug laiko pralaukiau, nenoriu dar laukti
O kas sako, kad reikia vien sėdėti ir laukti? Čia ne sūris, kad snapan įkristų. Tiesiog užsiimkite savo mėgstama veikla: sportuokite (bus proga tuo pačiu naują sijoną įsigyti), eikite į teatrus, parodas - darykite tai, kas suteikia pilnatvės - o ten žiūrėk ir sutiksite tą, kuris ne tik patiks, bet ir tiks. Beje, sporto klubuose daug simpatiškų vyrų Bet ir pulti nereikia, dr pasibaidys kaip arklys koks Dar kokią draugę pričiupkit, kad smagiau eitųsi. o jei anksčiau kažkas sutrukdydavo, reiškia, tai buvo ne tas, Jums paskirtas. Kiek turėjau pažįstamų, verkė, vai senmerge liksiu - visos jei ne ištekėjusios, tai bent draugą turinčios. O jei manote, kad ir šį kart nepavyks - kol neišbandysi, nesužinosi, ką prarasit?
niekaip nesuprantu, kaip imanoma kokiuose teatruose susipazinti? ypac bibliotekuose...taip ir isivaizduoju...per 15min pertraukele, dar i wc reik nuegt...taip krinta kazkas i aki...puolat kalbetis, atvirautis...nesamone...o sporto klubas? eini ten prakaitu mirkt, suslapt, estetinis vaizdas nekoks, tai dar i kai bernas ziuri, tai ka zinau? nebent ateini ten pasistaipyt, jei esi tobulos figuros.
biblioteka. pult sneketis? kai tyla privaloma.
o koncertai? irgi su drauge aptarem. na buvo koncertas. visi atejo su savais ir isejo su savais. kas ten puola kai prie rubines nutista eiles, koketuotis, znaibytis... geriausiu atveju, tel nr apsikeiti, bet paskaitykit kitose temose ka moterys mano, kai viesose vietose ar kavines jas kas nors "kabina" tipo, tik nerimti taip daro...o parkuose - isvis, tenedrista vyras prieit...viesoj vietoj, pardoj - tai pat... nes nerimtas, tik sex nori...vadinas, visos pazintys tik per pazistamus,...
o koncertai? irgi su drauge aptarem. na buvo koncertas. visi atejo su savais ir isejo su savais. kas ten puola kai prie rubines nutista eiles, koketuotis, znaibytis... geriausiu atveju, tel nr apsikeiti, bet paskaitykit kitose temose ka moterys mano, kai viesose vietose ar kavines jas kas nors "kabina" tipo, tik nerimti taip daro...o parkuose - isvis, tenedrista vyras prieit...viesoj vietoj, pardoj - tai pat... nes nerimtas, tik sex nori...vadinas, visos pazintys tik per pazistamus,...
QUOTE(given444 @ 2014 02 25, 19:09)
niekaip nesuprantu, kaip imanoma kokiuose teatruose susipazinti?
Mano vienas draugas pasakojo, kaip spektaklio metu šalia sėdinčiai patraukliai moteriai įbruko raštelį su telefono numeriu... tuo metu, kai iš kitos jo pusės sėdėjo žmona.
niekaip nesuprantu, kaip imanoma kokiuose teatruose susipazinti? ypac bibliotekuose...taip ir isivaizduoju...per 15min pertraukele, dar i wc reik nuegt...taip krinta kazkas i aki...puolat kalbetis, atvirautis...nesamone...o sporto klubas? eini ten prakaitu mirkt, suslapt, estetinis vaizdas nekoks, tai dar i kai bernas ziuri, tai ka zinau? nebent ateini ten pasistaipyt, jei esi tobulos figuros.
Given444 o tu turi simpatija ?
Papildyta:
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 02 25, 19:13)
Mano vienas draugas pasakojo, kaip spektaklio metu šalia sėdinčiai patraukliai moteriai įbruko raštelį su telefono numeriu... tuo metu, kai iš kitos jo pusės sėdėjo žmona.
Vadinasi pats gyvenimas suveda kad ir kur bebutum viena diena ji randi arba ne ...
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 02 25, 19:13)
Net negalvočiau kad taip galima. Maniškis neseniai teatre buvo, su 2 bendradarbėm komandiruotės metu, tai gi pasmaugsiu šiandien kai grįš iš darbo...
niekaip nesuprantu, kaip imanoma kokiuose teatruose susipazinti? ypac bibliotekuose...
Taip ir as neisivaizduoju, kaip taip galima.
Is savo patirties galiu pasakyti, jog as naktiniame klube pasiulymu nesu gavus nei i lova, nei i draugystes. Sporto klubuose tas pats. Bibliotekose teko nemazai sedeti, zmones tikrai ten pakankamai uzsieme, ne draugystes galvoje. Kavinese, restoranuose dazniausiai visi sulinde i laptopus, zurnalus, knygas skaito arba su draugais/-emis plepa, kai kurie net galvu nepakalia. Dazniausiai bunu PC arba maisto prekiu parduotuvese irgi neisivaizduoju, kaip galima susipazinti , teatras, koncertai vel tas pats .
Buvo viena vasara pas mane, kai vos ne kiekviena diena sededavau ant suoliuku prie Katedros. Tai per ta vasara tik vienas vaikinas prisedo ir pakalbino, ir gavau viena nepadoru pasiulyma is vyresnio amziaus vyro .
QUOTE(Aristokratė @ 2014 02 25, 21:02)
Taip ir as neisivaizduoju, kaip taip galima.
Is savo patirties galiu pasakyti, jog as naktiniame klube pasiulymu nesu gavus nei i lova, nei i draugystes. Sporto klubuose tas pats. Bibliotekose teko nemazai sedeti, zmones tikrai ten pakankamai uzsieme, ne draugystes galvoje. Kavinese, restoranuose dazniausiai visi sulinde i laptopus, zurnalus, knygas skaito arba su draugais/-emis plepa, kai kurie net galvu nepakalia. Dazniausiai bunu PC arba maisto prekiu parduotuvese irgi neisivaizduoju, kaip galima susipazinti , teatras, koncertai vel tas pats .
Buvo viena vasara pas mane, kai vos ne kiekviena diena sededavau ant suoliuku prie Katedros. Tai per ta vasara tik vienas vaikinas prisedo ir pakalbino, ir gavau viena nepadoru pasiulyma is vyresnio amziaus vyro .
As irgi autobuso stoteleje viena kart ilgai sedejau ir vienas bernas prisedo ir pasiule nepadoru pasiulyma.
Is savaitgalinio ejimo link kauno akropolio mane vienas bernas uzkalbino, sake kad as jam labai patinku, bet man jis pasirode nenormalus, tai as ir nuejau. Nes jis sokinejo ir neleido man praeiti o as pasukau i gatve ir nunejau, paskui ziuriu toliau jis dairesi mergu. Matomai i medziokle isejo, o as ji atstumiau
Aš tai su savuoju susipažinau tame pačiame rajone kuriame gyvenau, pažystu aš ji jau 2 metus, jau ir gyvenam kartu. O taip tai imanoma ivairiai susipažinti, tik nereikia sedėti namuose, nes meile neateis i namus, reikia dažnai išeiti iš namu ir galbūt tai bus ta diena kai su kuo nors susipažinsi