Svarbiausia - neieškoti pačiai, nesistengti įžiūrėti kiekvieno pasitaikiusio vyro akyse "a la meilę". Ateis laikas - pats atsiras Palikite viską savieigai
QUOTE(In hell @ 2014 02 21, 20:23)
Svarbiausia - neieškoti pačiai, nesistengti įžiūrėti kiekvieno pasitaikiusio vyro akyse "a la meilę". Ateis laikas - pats atsiras Palikite viską savieigai
Aha, lengva pasakyti . Kartais norisi cia ir dabar .
QUOTE(given444 @ 2014 02 21, 20:00)
tik jau neperlenkit i kita puse.
tai jus kiekvieno diedo ar praeivio varvancias akis jau laikot meile?
as tokiu net neiskaitau... gal dar paminet tarybiniais laikais, kaip sausakimsam trulike rankas kisdavo tokie po sijonais.... po to jau, laime, visad kelnes nesiodavau...
tai kur rasti ta? nebutinai vieninteli, bet visgi...?
tai jus kiekvieno diedo ar praeivio varvancias akis jau laikot meile?
as tokiu net neiskaitau... gal dar paminet tarybiniais laikais, kaip sausakimsam trulike rankas kisdavo tokie po sijonais.... po to jau, laime, visad kelnes nesiodavau...
tai kur rasti ta? nebutinai vieninteli, bet visgi...?
As asmeniskai tikrai neperlenkiu ir kiekvieno diedo paziurejima nelaikau meile .
PirS temose, isskaiciau, kad kaip tik merginoms/moterims neturincioms antros puses reikia nesioti sukneles ir sijonus . As pradejau nesioti, ypatingai pastaruosius 2 men. Tik baisiai salta .
QUOTE(In hell @ 2014 02 21, 21:23)
Ateis laikas - pats atsiras Palikite viską savieigai
Na, niekas nežino, gal ir neatsiras . Visada lieka ir tokių žmonių, kurie taip ir nesukuria šeimos. Šioje situacijoje aš nesu pesimistė, labiau realistė - būtų tikrai nuostabu, kad kas atsirastų, bet mintyje kartu gyvena tas ir blogesnis variantas. Žinau, kad mano tikslas būtų laiminga šeima, o ne šeima dėl to šeimos fakto. Gali būti, kad toks žmogus ir neatsiras. Mintyje tą variantą B (neatsiras tas nuostabusis) ir reikia turėti, kad po to nereikėtų pjautis venų, kai tiek metų svajotas gyvenimo 'tikslas' taip ir lieka neįgyvendintas.
QUOTE(abiga @ 2014 02 21, 19:12)
Toks mastymas juos ir atbaido, manau...Jei jau pastebi atsitiktiniai pakeleiviai, tai turbut ziuri Viskam savas laikas, as irgi ne is tu, kurios jau paauglysteje susirado drauga.
tai kad as ne paaugle, o man jau 27 metai, bet jo jau ieskau nuo kokiu 24... o kai autobuse man pasake ta dalyka, tai buvo pries kokius 9 metus ... nors as anksciau kazkaip ir daugiau girdedavau tokius pagyrimus, o dabar jau metai is metu niekas manes taip negiria... bet joko draugo niekad neturejau...
Papildyta:
QUOTE(In hell @ 2014 02 21, 20:23)
Nezinau kuo man tiketi: ar laukti paciai ar kazka imtis veikti, bet kazkaip nesinori man kartis kazkam ant kaklo ir buti isjuoktai ar kitaip suprastai ir jausti gedos jausma. O antros puses ieskojimas man butu per daug gedinga veikla. Zodziu esu dar ir nedrasi, baiksti, tyliai kalbanti, megstanti patyleti. Vadinasi gal man teks ir praleisti gyvenima viena, koks skirtumas, ir taip nekas man iki siol buvo... tai gal ir prisibaigsiu viena kurs nos badu prie kokio konteinerio... o realiste as nesu, as esu tikra svajotoja, todel realiai nieko nedarau...
QUOTE(Aristokratė @ 2014 02 21, 20:44)
PirS temose, isskaiciau, kad kaip tik merginoms/moterims neturincioms antros puses reikia nesioti sukneles ir sijonus . As pradejau nesioti, ypatingai pastaruosius 2 men. Tik baisiai salta .
Bet iki pavasario reikejo luktelkt
QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 02 22, 00:22)
Zodziu esu dar ir nedrasi, baiksti, tyliai kalbanti, megstanti patyleti. Vadinasi gal man teks ir praleisti gyvenima viena, koks skirtumas, ir taip nekas man iki siol buvo... tai gal ir prisibaigsiu viena kurs nos badu prie kokio konteinerio... o realiste as nesu, as esu tikra svajotoja, todel realiai nieko nedarau...
Na va ir visi atsakymai, kodėl neturi draugo... Ir kas, kad nedrąsi, ne visos gali būti drąsios panteros, bet už ką taip nemyli savęs?
Velnias žino, kaip čia yra... vieni randa, visiškai neieškodami, kiti ieško, bet neranda, kiti ieško ir randa - kiekvienam savo, nemanau, kad galima vieną variantą pritaikyti visiems, kiek žmonių, tiek istorijų. Aš pastaruoju metu pradėjau tikėti likimu, manau, arba tau paskirtas TAS žmogus, arba ne. Jeigu paskirtas susieisi su juo ankščiau ar vėliau, jeigu ne - tai ne.
QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 02 21, 21:22)
tai gal ir prisibaigsiu viena kurs nos badu prie kokio konteinerio... o realiste as nesu, as esu tikra svajotoja, todel realiai nieko nedarau...
o cia tai nesupratau... tai vyras - tam, kas pamaitintu ar islaikytu? o jei pats vyras tik apie 1000lt uzdirba? netiks toks?
Liebchen, tu tokia cia drasi ir protinga moteris forume - o mintys liudnos, o parasas "esu be vietos" irgi labai liudnas.
bet labai suprantu ir tavasias mintis.
Pritariu In Hell zodziams. as irgi labiau tikiu, kad Dievas/likimas viska sudelioja. Bet kur rasti ta viduri tarp nieko neveikimo ir veikimo? Pastaruoju metu, kaip tik pilna straipsniu is visu galu: nepersipleskite nei darbe, nei tvarkydami asmenini gyvenima. nes kai tik atsipuciate, ima vykti nuostabus dalykai. Taipogi buvo pasakyta apie sekme, pvz, darbe, kad nebutinai geriausi rezultatai ateina del plesimosi - sekme yra sekme - toks dalykas; o juk sunkiausiai dirbantys (ir pagal Maldeikienes "Melo ekonomika") - uzdirba maziausiai... tas pats ir su santykiais...del to niekad nesu registravusis per gyvenima i pazinciu portalus ir jokio forsinio pasimatymo nesu apturejusi. jausciausi turbut kaip eidama i darba, ant kilimelio . Aplink mane visur sukdavosi zmoniu, nes as pati nuolat visuomeninej veikloj sukdavausi. dabar sukuos maziau, bet ne karto gyvenime nesu atsidarius draugas.lt, darnipora.lt, ar kokios ten kitos sex svetaines... labiau tikiu gyvais zmonemis iskart, zmoniu gyvumu aplink mane...
Mes su savo vyru susipažinom kaimo sodyboje, jis buvo sodybos šeimininkų kaimynų sūnus. Tokia ta ir istorija, tąvakar prisigėrėm, prisišokom, prisidurniavom, užmigom vienoj lovoj, ryte atsikėlem ...ir po poros mėn pradėjom gyventi kartu, o dar po 5 men. susituokėm. Jis neatitiko, turbūt, nė vieno mano reikalavimo būsimam vyrui (nei jis išsimokslinęs labai, nei kultūringas, rašo su klaidom, nemoka šokt, į teatrą su šautuvu nenuvarysi), bet vat kažkaip tinkam mes vienas kitam ir tiek.
Bet kiek perskaičiau - visaip gyvenime būna, kitos ir pagal kriterijus atsirenka ir specialiai susiranda. Nors man kažkaip atrodo arba susidursi su būsimu vyru arba ne, o jei specialiai ieškosi, tai greičiausiai, kad surasi ne tą.
Bet kiek perskaičiau - visaip gyvenime būna, kitos ir pagal kriterijus atsirenka ir specialiai susiranda. Nors man kažkaip atrodo arba susidursi su būsimu vyru arba ne, o jei specialiai ieškosi, tai greičiausiai, kad surasi ne tą.
QUOTE(Čija @ 2014 02 22, 09:44)
Na va ir visi atsakymai, kodėl neturi draugo... Ir kas, kad nedrąsi, ne visos gali būti drąsios panteros, bet už ką taip nemyli savęs?
Nemyliu saves del to kad vaikysteje daug psichologiniu traumu esu issgyvenus: tevas girtuoklis, patycios mokykloje, buvau pastumdele tiek m-kloje, tiek namuose. Neismokau saves apsiginti, nuolatine depresija, nesidziaugiu savo gyvenimu, man gyvenimas daugiau yra nasta nei dziaugsmas. Kazkam bijau atsiverti ir ka nors papasakoti, nes daugiausiai bijau kad mane isjuoks arba tiesiog bijau. Del to ir jauciu gyvenimo diskomforta.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 02 22, 10:10)
o cia tai nesupratau... tai vyras - tam, kas pamaitintu ar islaikytu? o jei pats vyras tik apie 1000lt uzdirba? netiks toks?
Vyras - tam kad butu galima dziaugtis bendrai gyvenamu gyvenimu, myleti vienas kita ir padrasinti vienas kita. As nesijauciu tokia stipri, kad galeciau savarankiskai viena gyventi gyvenima, man reikia kad mane kazkas padrasintu.
Karta buvau uzsiregistravus draugas.lt bet man parasydavo i pusmeti koks vienas ir tai nenormalus, o paskui nebeskaiciau ir dingau is jo.
QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 02 21, 23:22)
Nezinau kuo man tiketi: ar laukti paciai ar kazka imtis veikti, bet kazkaip nesinori man kartis kazkam ant kaklo ir buti isjuoktai ar kitaip suprastai ir jausti gedos jausma. O antros puses ieskojimas man butu per daug gedinga veikla. Zodziu esu dar ir nedrasi, baiksti, tyliai kalbanti, megstanti patyleti. Vadinasi gal man teks ir praleisti gyvenima viena, koks skirtumas, ir taip nekas man iki siol buvo... tai gal ir prisibaigsiu viena kurs nos badu prie kokio konteinerio... o realiste as nesu, as esu tikra svajotoja, todel realiai nieko nedarau...
Tai ir nereikia kartis ant to kaklo... Ne tik žavūs, drąsūs, šaunūs ir gražūs turi antras puses. Turi ir tyleniai, ir drovuoliai, ir negražūs... šiandien mačiau prekybos centre porelę, kur peroksidinė blondinė sverianti kokį 100 kg. ir prabrėžianti savo figūrą sportine rožine aptempta maikute ėjo su kadru nuoširdžiai pasidžiaugiau, kad žmonės rado vienas kitą
O šiaip, jei nesi savimi patenkinta, tai keiskis. Pradedant kad ir nuo šukuosenos, drabužių stiliaus ir pan. Toks posakis yra, jei "Jeigu nori tureti tai, ko niekada neturejai, teks daryti tai, ko niekada nedarei". Na jei iki šiol nesiseka ir pati tai jauti, tai gal laikas pakeisti savo elgesio modelį. Likimas ne likimas, kartais man atrodo ir likimas bejėgis, jei pats žmogus absoliučiai nesistengia.
Cicio, tai su kuo ten sokai, jei jis sokt nemoka?
juokauju, turbut turejei omeny, kad jis nemoka klasikiniu sokiu, o uzpakalio kraipymo moka...
na ir gerai, jei tau tinka toks vyras. bile nekompleksuoji tu su juo, nei jis su tavimi.
o del to pasakymo, kad jei noresi ieskoti su sarasu, tai greiciausiai rasi ne ta, Subjektyvi su tuo nesutiktu. vat ji ieskojo, sukosi tarp kulturingu vyru, vadovu, turtingu, ne kaminkreciu, ne statybininku - vualia, ir rado...gyvena ir zvengia.
juokauju, turbut turejei omeny, kad jis nemoka klasikiniu sokiu, o uzpakalio kraipymo moka...
na ir gerai, jei tau tinka toks vyras. bile nekompleksuoji tu su juo, nei jis su tavimi.
o del to pasakymo, kad jei noresi ieskoti su sarasu, tai greiciausiai rasi ne ta, Subjektyvi su tuo nesutiktu. vat ji ieskojo, sukosi tarp kulturingu vyru, vadovu, turtingu, ne kaminkreciu, ne statybininku - vualia, ir rado...gyvena ir zvengia.