Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

O as manau, kad tai vis delto likimas. Pati buvau is tu ieskanciuju, kad geriau jokio vyro, nei bet koks. Visos drauges jau seimas sukure, kitos net po antra, o as vis dar viena su kazkada is didziules meiles likusiu vaiku ant ranku. Kazkaip visada galvojau, kad meiles nereikia ieskoti. Ji arba skirta arba ne. Nesudarinejau jokiu saraseliu, tik tikejau, kad viska lems jausmai. Turejau drauga septynerius metus. Daugiau brolis nei draugas. Nieko tarp musu nevyko, nors jis buvo nuostabus zmogus. Del manes ir vaiko jam nieko nebudavo gaila. Zinojau, kad jis mane myli, bet jam atsakyti negalejau tuo paciu. Buvau iklimpusi ir i neleistinus santykius. Vat tada kokia meile buvo. Gyvenime tokios patyrus nebuvau. Bandziau issivaduoti ieskodama pazinciu internete. Su vienu susitikau. Geras zmogus, bet jausmai kitam uzgoze viska, lyginau juos abu, galvojau issivaduosiu, bet taip nieko ir neivyko, nes negaliu kitu zmogumi naudotis savo sielos zaizdoms gydytis. O su savo simpatija veliau issiskyrem mano iniciatyva, nes pasidare ziauriai per sunku ir galvojau, kad matyt taip turi buti, jog nelemta sukurti seimos, patirti abipuses meiles. Zinokit, issilaizius zaizdas i sirdi atejo tokia ramybe. Megavausi gyvenimu su vaiku. Ir karta, kazkur po pusmecio, eidama i parduotuve sutikau ta, su kuriuo bandziau kurti santykius anksciau, bet del jausmu vedusiam nutraukiau. Pasikalbejom neutraliai. Pradejom susirasineti internetu, po to susitikom, veliau dar. Lyg kazkas apsiverte mano akyse. Gime jausmai, atsargiai, svelniai, neskubant. Dabar mes kartu ir as esu laiminga, bent jau kolkas. Nors mes esame labai skirtingi, bet turime bendru pomegiu, vizija i ateiti. Megaujuosi santykiais, mums gera kartu, nors pries tai net nebuciau pagalvojusi, kad ji pamilsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anndora: 18 vasario 2014 - 16:16
QUOTE(voratinkliai @ 2014 02 17, 21:55)
Gražios jūsų istorijos, gaila, kad aš dar negaliu pasigirt. Aišku, niekur neišeinu, šiaip, gal pernelyg baisi atrodau išvaizda, ir bendrauju nedrąsiai (galų gale, man nė 20-ties nėra), bet taip norisi surasti žmogų (kad ir ne tą vienintelį), kurį galėčiau mylėti. Nes meilės daug turiu, nėra "ant ko" jos išreikšt smile.gif) ir vis galvoju, kur ir kada JĮ sutiksiu smile.gif

Oi kaip baisu, tikrai senmergė... jetau, nu nejuokinkit svieto, dar nė 20 neturiu, o jau toookia nelaiminga, kad nėra PONO TOBULOJO biggrin.gif
Atsakyti
man 27 metai, o as jauciuosi zalia pries jus, nes gerbeju esu turejus dar kai mokykloj mokiausi, bet niekada nesu su nieku draugavus ar ejus i pasimatyma iki siol. Gal ir nelemta sutikti to zmogaus su kuriuo noreciau nugyventi gyvenima ...?
Girtis tikrai nenoriu, bet tiesiog noriu su Jumis pasidalinti gyvenimo ispudziais: karta vaziuodama autobusu vienas bernas uzkabino ir sake kad turiu grazias akis, bet as apsimeciau kad nieko negirdziu.
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2014 02 18, 16:12)
O as manau, kad tai vis delto likimas. Pati buvau is tu ieskanciuju, kad geriau jokio vyro, nei bet koks.

Jums vis tiek gerai, nors meiles fronte kazkas vyksta, o ne, kaip pas mane tustuma biggrin.gif .

QUOTE(Soled @ 2014 02 18, 20:48)
Oi kaip baisu, tikrai senmergė... jetau, nu nejuokinkit svieto, dar nė 20 neturiu, o jau toookia nelaiminga, kad nėra PONO TOBULOJO biggrin.gif

Nu ir kas cia tokio tik 30-40 ar daugiau metu moterys gali svajoti apie P. Tobuluji, o 20 jau ne. Is savo patirties galiu pasakyti tegul tik ieskosi ir tik turi biggrin.gif , protingai zinoma biggrin.gif . Be to, ji rase, jog "bet taip norisi surasti žmogų (kad ir ne tą vienintelį)" apie Pona Tobuluji net neuzsimine biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 02 18, 20:56)
man 27 metai, o as jauciuosi zalia pries jus, nes gerbeju esu turejus dar kai mokykloj mokiausi, bet niekada nesu su nieku draugavus ar ejus i pasimatyma iki siol. Gal ir nelemta sutikti to zmogaus su kuriuo noreciau nugyventi gyvenima ...?
Girtis tikrai nenoriu, bet tiesiog noriu su Jumis pasidalinti gyvenimo ispudziais: karta vaziuodama autobusu vienas bernas uzkabino ir sake kad turiu grazias akis, bet as apsimeciau kad nieko negirdziu.

Nepykti, bet jei mirt nesiruosiat, galit dar sutikt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 19 vasario 2014 - 11:49
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 02 17, 21:48)
Tai apie ką ir kalba, kad "sąrašas" yra galvoje, žmogus žino, koks turi būti partneris, kad pateisintų kažkokius sąrašinius lūkesčius, kad va kaip Aristokratė rašo, niekaip nesutinka, bet gi ji nesutinka tinkamo, norimo, na netikiu, kad per tiek metų paieškų nesutiko nei vieno vyro - pašnekovo smile.gif

Romanas gali būti su netinkamu, kodėl gi ne? Ar romanus privalu megzti tik su vieninteliu būsimu sutuoktiniu? biggrin.gif Na kaip kam pasiseks, bet nemanau, kad tai privaloma taisyklė. Gali būti ne vienas romanas su Misteriais Šauniaisiais, kol pagaliau sutiksi Misterį Tobuliausiąjį cool.gif

Manau, yra ne tik tokie variantai kaip "nesutinka", be abejo, sutinka, bent prasilenkia gatvėje, šalia atsisėda autobuse, o gal dirba kartu. Paprasčiausiai, Misteriui Tobuliausiam turi pribręsti pati moteris, t. y., tapti Mis Tobuliausia, jei jau tokiais epitetais kalbama. Ir nekalbu apie tai, kad moteris esą turi būti gražiausia, protingiausia, geriausiai gaminti ar megzti gražiausias kojines (sėkmingai išteka ir ne itin dailios, ir kvailokos, ir nešeimyniškos moterys)... tiesiog šeimai subrendusi moteris susitinka šeimai subrendusį vyrą, tiksliau, jie vienas kitą pagaliau pastebi. Kol ji nėra pilnai subrendusi, gali sutikti tą puikų vyrą, su visomis savybėmis iš sąrašo, bet tiesiog nesiklostys santykiai. Štai mano draugas vis sutinka tobulas moteris, apie kokias svajoja... ir papai geri, ir protingos, ir žavios, ir t. t., bet pats dar galutinai pribrendęs nėra, ir vos sutikęs pasimeta, sutrinka, manosi esąs tokios nevertas. O kai bus savo vidines bėdas išsprendęs, ir ta moteris atsiras... ne tik atsiras, o ir pasiliks (kas svarbiau). Nesakau, kad moteris, kuri viena, kažko stokoja. Dauguma vienišių 30+, mano akimis, žaviausios moterys, žavesnės už tas mano sutiktas, kurios anksti ištekėjo. Bet kiekvienai savas laikas, savas subrendimas (netgi dažniau - kuo labiau patobulėjęs žmogus, tuo aukštesnę kartelę turi peršokti)... va, čia vienam paskutinių komentarų moteris pasakoja, kaip nesugebėjo atsakyti į komplimentą, o paskui stebisi, kur "tas vienintelis". Gal tas vyras ir buvo vyru, su kuriuo galėtų kurti šeimą? Yra daug galimybių, kurių neišnaudoja vienišiai, nes dar nenori, dar nelaikas, dar savyje turi kažkokių stabdžių ar nepasitikėjimo. Ties tuo, manau, svarbiausia dirbti. Jei neatsiras vyro (nes gal kai kurių tiesiog kitoks kelias), tai bent asmeninio tobulėjimo nauda bus.
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2014 02 18, 17:12)
O as manau, kad tai vis delto likimas. Zinokit, issilaizius zaizdas i sirdi atejo tokia ramybe. Megavausi gyvenimu su vaiku. .....Gime jausmai, atsargiai, svelniai, neskubant. Dabar mes kartu ir as esu laiminga. Megaujuosi santykiais, mums gera kartu, nors pries tai net nebuciau pagalvojusi, kad ji pamilsiu.

Miela, pažįstama, tikra wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 02 18, 21:56)
karta vaziuodama autobusu vienas bernas uzkabino ir sake kad turiu grazias akis, bet as apsimeciau kad nieko negirdziu.
[/color]

saulyte, o gal kartais daug ko nepastebi ar neišgirsti? O už komplimentus, manau, reikia padėkoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patiko patarimas ieškoti prie konteinerio thumbup.gif Tokios susipažinimo istorijos girdėti dar neteko. Skamba absoliučiai banaliai, bet aš sutikau visus savo vaikinus, kai mažiausiai tikėjausi. Net nesuprasdavau, kad va jau yra atsiradęs potencialus kandidatas. Mintys kažkur kitur skrajodavo. Arba net tikėdavausi tos meilės visai iš kitų žmonių. Nors šiaip tas meilės troškimas visada būdavo šalia, bet man net yra buvę, kai nuoširdžiai pajuokavau, kad nu šiandien tai jau tikrai ta meilė manęs neaplankys ir oplia, po kelių valandų yra biggrin.gif Bet aišku, tai nereiškia, kad sėdi ir lauki, visgi reikia palikti pravertas duris, kad tas vyras tave rastų, o į tai įeina viskas, ką čia jau seniai merginos vardino.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 02 18, 20:48)

Sarkazmas visai ne vietoj rolleyes.gif aš nesu nelaiminga, ir "Pono Tobulojo" neieškau, ir taip man nėra nė dvidešimt, bet kodėl negaliu norėt turėt žmogaus šalia savęs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voratinkliai: 21 vasario 2014 - 09:59
As kazkodel niekad ju netraukiau ir netraukiu, ir jie net i mane tikriausiai ziuret nenori...
Atsakyti
QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 02 21, 19:58)
As kazkodel niekad ju netraukiau ir netraukiu, ir jie net i mane tikriausiai ziuret nenori...

Toks mastymas juos ir atbaido, manau...Jei jau pastebi atsitiktiniai pakeleiviai, tai turbut ziuri mirksiukas.gif Viskam savas laikas, as irgi ne is tu, kurios jau paauglysteje susirado drauga.
Atsakyti
QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 02 21, 17:58)

Lygiai taip pat masciau pries kokius 5-6 metus, bet kai cia SM gavau velniu nuo kitu merginu/moteru uz tokias mintis (buvo ir mano temu prikurtu tokiomis temomis) ir kai pradejau skaityti vadinama populiariaja psichologija (siuo metu tokios literaturos neskaitau biggrin.gif ) greitai atsirado arba as pradejau matyti, kad vis del to yra tu ziurinciuju biggrin.gif , kartais net trikdanciu biggrin.gif doh.gif , nes niekaip prie tu zvilgsniu negaliu priprasti biggrin.gif . Dar nera pas mane to pasitikejimo savimi, kad galiu kazkam patikti ax.gif .
Atsakyti
tik jau neperlenkit i kita puse.
tai jus kiekvieno diedo ar praeivio varvancias akis jau laikot meile? cool.gif
as tokiu net neiskaitau... doh.gif gal dar paminet tarybiniais laikais, kaip sausakimsam trulike rankas kisdavo tokie po sijonais.... po to jau, laime, visad kelnes nesiodavau...

tai kur rasti ta? nebutinai vieninteli, bet visgi...? unsure.gif
Atsakyti