QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 01 31, 22:35)
Sveikos,
Nezinojau kur pasiguosti ...
Bet man 27 metai, ant nosies 28, o draugo niekad neturejau ir neturiu, daug draugu irgi neturiu, nes esu tylene, giminiu taip pat neturiu, kazkur nueinu labai retai, todel ir vaikinu kompanijoje nebunu, nes bunu tik tarp merginu. Kazkaip paskutiniu metu labai pergyvenu del to, jog liksiu viena bet nenoriu buti viena, nes kazkaip norisi artimo ir supratingo zmogaus i ka galeciau atsiremti
Nezinojau kur pasiguosti ...
Bet man 27 metai, ant nosies 28, o draugo niekad neturejau ir neturiu, daug draugu irgi neturiu, nes esu tylene, giminiu taip pat neturiu, kazkur nueinu labai retai, todel ir vaikinu kompanijoje nebunu, nes bunu tik tarp merginu. Kazkaip paskutiniu metu labai pergyvenu del to, jog liksiu viena bet nenoriu buti viena, nes kazkaip norisi artimo ir supratingo zmogaus i ka galeciau atsiremti
Vienas iš variantų internetinė pažintis. Šiais laikais. kai toks gyvenimo tempas, iš tikrųjų sunku kur nors susipažinti su rimtu žmogumi. Tik aišku internetines svetaines reikia atsirinkti, daugelyje turbūt tik sekso ir blevyzgų ieško. Dirbantieji ddidelėse įmonėsi, kur keli šimtai darbuotojų gana dažnai ir bendradarbių tarpo susiranda antrą pusę . Daug tokių pažįstu ištisos šeimos dirba vienoje įmonėje.