QUOTE(virga @ 2013 08 08, 12:10)
Taip, lengviau atskiras budzetas, kai vaikai uzauginti, kai kiekvienas turi savo kampa. Bet, as pav. ir kai gyvenau su ex vyru ir mazais vaikais turejau atskira budzeta. Visos islaidos, pirkiniai bendri, o kas liko mano. Gal, kad as turejau daugiau pajamu? Nezinau. Prisimenu kai, buvau jauna ir netekejus viena protinga(manau) moteris patare, kad ir kaip moteris myles vyra, ji turi tureti savo budzeta atskira, savo kapitala. Nes, skyrybu atveju ji lieka daugiau pazeidziama.
O, merginom kurios yra jau gerokai suaugusios, irgi pravartu stenktis isigyti kazka savo. Tada nereiks imti paskola kartu r ziuret i vyro vaiku burna. Ir tfu, tfu, tfu skirybu atveju nereikes nieko dalintis.
Soled, o jei vyras uzdirba tiek, kad gali savo vaikus islaikyti ? Ar, jei jau mergina istekejo tai visi vyro pinigai priklauso jai? Tai, tada cia jau nekvepia jokia meile. Liaudis kita zodi yra sugalvojus tokiom kurios gviesiasi vyro pinigus.
P.s. Statistikos nevedziau, apie visus pasakyti negaliu bet kiek tenka/teko su seimom bendrauti cia NO visi turi atskirus budzetus.
Papildyta:
Soled, tu savo vaikina myli jau seniai ir stipriai. Grazi tavo meile, prisimenu tema apie tai. Jei, jis turetu vaika/vaiku tavo meile isgaruotu? Gali man neatsakyti, atsakyk pati sau.
virga, jūs viena iš mėgstamiausių sm narių man ir labai gerbiu bei mėgstu jūsų pasisakymus
vis dėlto, manau, tokioje situacijoje svarbiausias aspektas yra tas, ar moteris/vyras geba priimti antros pusės vaikus ar ne. Jeigu priima arba net pamilsta, tai nereikės "lipti per save", tokiu atveju net nematytum bėdos, kad vyras kažkurią dalį savo algos investuoja pvz ne į jūsų bendrus namus, bendras keliones, o į vaikų būrelius, hobius ir pan. Na tiesiog neįžvelgtume tame problemos, nes tu tuos vaikus priimtum atvira širdimi, tačiau, jeigu nesugebi to padaryti, jie tave erzina, nenori jų, tai pyktis ims ir dėl ne vietoj padėtų batų, o ką jau kalbėti apie piniginius reikalus. Nežinau, ar aiškiai parašiau, bet esmė, ar tuos vaikus sugebi nuoširdžiai priimti, ar ne. Jeigu ne, tai vis tiek pykčiai didesni, mažesni bus neišvengiami
P.S. O dėl mano meilės jam, tai ai... jis mane palikęs, nemyli ir vis tiek jau nieko nebebus