Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Verutea @ 2013 08 07, 16:07)
Gerai. Klausimas kita briauna. Tarkime, liekate viena su vaiku. Vistiek kažkada nusprętumėte kurti naują ryšį. Tai neperėjusius kandidatus atmestumėt iškart? biggrin.gif Ar jau tiktų? Na gi mano vaikas anam tai niekaip netukdytų.

Visų pirma, tai klaidingas išvadas darote ir nežinau iš kur taip nusprendėte - gal pati susigalvojote? Jeigu pati atsidurčiau tokioje situacijoje, tai jau tikrai nesakyčiau, kad "tavo vaiko nenoriu, bet manąjį, tai mylėk". Nesu tokia nukvakus, kad taip manyčiau doh.gif Savo atžalos niekam nepirščiau, jeigu žmogui būtų nepriimtina vaikas, tai gerbčiau jo nuomonę ir suprasčiau, kad tokie santykiai veda į niekur. Lygiai taip pat, kaip pati nenorėčiau megzti ryšius su žmogumi, kuris jau turi "bonusų".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 07 rugpjūčio 2013 - 20:58
QUOTE(virga @ 2013 08 07, 12:36)
As irgi maziau uzdirbu, nei mano vyras. Jis is vis pasiturinis zmogus. Atitinkamai ir islaidas dalinames. O, jau jo reikalas kur jis panaudos savo atskirus pinigus. Dazniausiai naudoja i gyvenimo salygu pagerinima, kelionem, dovanom man. Bet, tai jo pasirinkimas. Jis ir savo pilnameciu vaiku nenuskriaudzia.

Bet čia manau tinka tada kai sakykim jau vyresni žmonės, po kokių antrų santuokų,subrendę abu, pav. čia ne tiesiogiai apie jus, vyro vaikai jau suaugę, jokių ten pasimatymų nėra, vyras turi savo turtą, namą, pajamas, bendrų vaikų nėra, moteris irgi vaikų neturi arba suaugę, ir tokie du sueina, jinai pas jį gyvena, kažkokių ten didelių planų šeimai nėra, tiesiog gerai šiandien dviems žmonėms, nepatiks, moteris turi savo sakykim butą, tai koks jai skirtumas tie vyro pinigai, jinai turi savo, dar gauna iš jo, nesvarbu pirks jis savo namui kilimą ar ne, pakeis kriauklę į naują ar ne, gerai ir taip, juk ne jos. Bet kai yra jauna šeima, kai yra paskola, du kokie vaikai, tai ir pinigai vaidina labai didelį vaidmenį ir kai yra maži vaikai kai sustyguoti pasimatymai su jais, arba jie didesni ir jau ne pagal grafiką bendrauja su tėvu, irgi jaučiasi tas.
Pav. šeima moka paskolą, leidžia vaikus į mokyklą/daželį, kuria savo verslą, plečia jį, investuoja, abu dirba, tai kokie gali būti vyro ,,savo atskiri ''pinigai? Tai gal jis daugiau uždirbo tuo metu kai žmona su jų vaikais poliklinikoje sėdėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 08 rugpjūčio 2013 - 09:27
QUOTE(Aimeja @ 2013 08 08, 10:25)
Bet kai yra jauna šeima, kai yra paskola, du kokie vaikai, tai ir pinigai vaidina labai didelį vaidmenį ir kai yra maži vaikai kai sustyguoti pasimatymai su jais, arba jie didesni ir jau ne pagal grafiką bendrauja su tėvu,  irgi jaučiasi tas.

Nesuprantu. Argi rastųsi tokia, kuri imtų paskolą bendrai su vyru, žinodama, kad ansai dar du mažamečius vaikus nuo šono iki 18-os turi išlaikyti?
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 08 08, 10:41)
Nesuprantu. Argi rastųsi tokia, kuri imtų paskolą bendrai su vyru, žinodama, kad ansai dar du mažamečius vaikus nuo šono iki 18-os turi išlaikyti?

O tai kur jiems gyventi jei jau šeimą sukūrė, pas tėvus, nuomot?
Taigi čia buvo sakoma, kad svarbu mylėt, visa kita prisidės. biggrin.gif

Tai tame ir esmė, kad jei aš vieniša mergina iki 30 m., vaikų neturiu, bet juos planuoju, sutinku vyrą, nu viskas tinka, bet turi du vaikus, tai taip išeina, kad jau savų namų man nelemta turėti g.gif , nes būčiau kvailė jei su tokiu imčiau paskolą, o dar sako, kad vaikai netrukdo. Na gal jis namą, butą savo buvusiai žmonai paliko ir dabar jau neturi nieko, ar tik turtingi gali būti mylimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 08 rugpjūčio 2013 - 10:21
QUOTE(Verutea @ 2013 08 08, 10:41)

Kažkas sakė, kad, jeigu jau labai myyyli, tai visa kita nesvarbu biggrin.gif
Atsakyti
Taip, lengviau atskiras budzetas, kai vaikai uzauginti, kai kiekvienas turi savo kampa. Bet, as pav. ir kai gyvenau su ex vyru ir mazais vaikais turejau atskira budzeta. Visos islaidos, pirkiniai bendri, o kas liko mano. Gal, kad as turejau daugiau pajamu? Nezinau. Prisimenu kai, buvau jauna ir netekejus viena protinga(manau) moteris patare, kad ir kaip moteris myles vyra, ji turi tureti savo budzeta atskira, savo kapitala. Nes, skyrybu atveju ji lieka daugiau pazeidziama.
O, merginom kurios yra jau gerokai suaugusios, irgi pravartu stenktis isigyti kazka savo. Tada nereiks imti paskola kartu r ziuret i vyro vaiku burna. Ir tfu, tfu, tfu skirybu atveju nereikes nieko dalintis. biggrin.gif
Soled, o jei vyras uzdirba tiek, kad gali savo vaikus islaikyti ? Ar, jei jau mergina istekejo tai visi vyro pinigai priklauso jai? Tai, tada cia jau nekvepia jokia meile. Liaudis kita zodi yra sugalvojus tokiom kurios gviesiasi vyro pinigus. biggrin.gif
P.s. Statistikos nevedziau, apie visus pasakyti negaliu bet kiek tenka/teko su seimom bendrauti cia NO visi turi atskirus budzetus.
Papildyta:
QUOTE(Soled @ 2013 08 08, 12:15)
Kažkas sakė, kad, jeigu jau labai myyyli, tai visa kita nesvarbu biggrin.gif

Soled, tu savo vaikina myli jau seniai ir stipriai. Grazi tavo meile, prisimenu tema apie tai. Jei, jis turetu vaika/vaiku tavo meile isgaruotu? Gali man neatsakyti, atsakyk pati sau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 08, 12:10)
Taip, lengviau atskiras budzetas, kai vaikai uzauginti, kai kiekvienas turi savo kampa. Bet, as pav. ir kai gyvenau su ex vyru ir mazais vaikais turejau atskira budzeta. Visos islaidos, pirkiniai bendri, o kas liko mano. Gal, kad as turejau daugiau pajamu? Nezinau. Prisimenu kai, buvau jauna ir netekejus viena protinga(manau) moteris patare, kad ir kaip moteris myles vyra, ji turi tureti savo budzeta atskira, savo kapitala. Nes, skyrybu atveju ji lieka daugiau pazeidziama.
O, merginom kurios yra jau gerokai suaugusios, irgi pravartu stenktis isigyti kazka savo. Tada nereiks imti paskola kartu r ziuret i vyro vaiku burna. Ir tfu, tfu, tfu skirybu atveju nereikes nieko dalintis.  biggrin.gif
Soled, o jei vyras uzdirba tiek, kad gali savo vaikus islaikyti ? Ar, jei jau mergina istekejo tai visi vyro pinigai priklauso jai? Tai, tada cia jau nekvepia jokia meile. Liaudis kita zodi yra sugalvojus tokiom kurios gviesiasi vyro pinigus.  biggrin.gif
P.s. Statistikos nevedziau, apie visus pasakyti negaliu bet kiek tenka/teko su seimom bendrauti cia NO visi turi atskirus budzetus.
Papildyta:

Soled, tu savo vaikina myli jau seniai ir stipriai. Grazi tavo meile, prisimenu tema apie tai. Jei, jis turetu vaika/vaiku tavo meile isgaruotu? Gali man neatsakyti, atsakyk pati sau.  4u.gif

virga, jūs viena iš mėgstamiausių sm narių man ir labai gerbiu bei mėgstu jūsų pasisakymus 4u.gif vis dėlto, manau, tokioje situacijoje svarbiausias aspektas yra tas, ar moteris/vyras geba priimti antros pusės vaikus ar ne. Jeigu priima arba net pamilsta, tai nereikės "lipti per save", tokiu atveju net nematytum bėdos, kad vyras kažkurią dalį savo algos investuoja pvz ne į jūsų bendrus namus, bendras keliones, o į vaikų būrelius, hobius ir pan. Na tiesiog neįžvelgtume tame problemos, nes tu tuos vaikus priimtum atvira širdimi, tačiau, jeigu nesugebi to padaryti, jie tave erzina, nenori jų, tai pyktis ims ir dėl ne vietoj padėtų batų, o ką jau kalbėti apie piniginius reikalus. Nežinau, ar aiškiai parašiau, bet esmė, ar tuos vaikus sugebi nuoširdžiai priimti, ar ne. Jeigu ne, tai vis tiek pykčiai didesni, mažesni bus neišvengiami unsure.gif
P.S. O dėl mano meilės jam, tai ai... jis mane palikęs, nemyli ir vis tiek jau nieko nebebus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 08 rugpjūčio 2013 - 11:26
QUOTE(Soled @ 2013 08 08, 13:25)
P.S. O dėl mano meilės jam, tai ai...  jis mane palikęs, nemyli ir vis tiek jau nieko nebebus verysad.gif  verysad.gif

Kaip, ten sakoma: Niekada nesakyk niekada, nes daugiausia tai issipyldo. mirksiukas.gif

Aciu. As tave myliu. wub.gif Sakiau, ir sakysiu esi jauna, grazi, protinga, nuosirdi mergina. Dievo dovana vaikinui, kuris gaus tavo sirdi ir ranka. Kas musu nenuzudo, tas padaro mus stipresniais. Tikiu, kad tu esi dabar tokia. Nestovek tarpdury. Tokiu budu atimi sansa kazkam uzeiti. Eik i prieki, nesidairyk atgal. Tai, tinka visais gyvenimo atvejais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 07, 09:16)
Subjektyvi, labai vertinu tavo nuomone cia SM.  wub.gif Esi viena is mano favoriciu. Su malonumu skaitau tavo postus ir sutinku su tavo nuomone.
Sutinku ir dabar. Kas nesako, kad geriau seima kurti be vaiku? Nei is vienos nei is kitos puses geriau, kad ju nebutu. Bet, jei sutikai tikrai nuostabu vyra. Atitinka poziuris i gyvenima, vertybes ir dar temperamentai(kas labai svarbu imtimiame gyvenime). Bet, tas vyras turi mazyti arba paaugusi minusa? Ir viskas? Visas jo puikumas isgaruoja, nes reikes biudzeta dalintis?
Tai manau labai savininkiska. Vyras priklauso tik man, budzetas irgi.
Mano su vyrais budzetas visada buvo atskiras. Ir cia NO irgi daug seimu gyvena taip. Gal, todel ir tie "svetimi" vaikai taip nemaiso?  biggrin.gif

Oi virga 4u.gif Vat sutinku ir su šiuo komentaru iš dalies, bet ir su Aimejos, nes galvoju taip kaip ji. Be to, biudžetas dar ne viskas, tik dalis to, su kuo reikės taikytis, derintis. Gyvenime apskritai stengiuosi vengti papildomų krūvių, o papildomas taikymąsis, kai to gali ir nebūti iš esmės, tai yra papildomas krūvis. Kaip ir derinimąsis prie vyro ex partnerės poreikių, gyvenimo planų, o tai taip pat neišvengiama. Kai tau visą laiką alsuoja į nugarą, net jei netiesioginiu būdu. Tai yra trijų žmonių gyvenimas. Čia labiau rašau apie jaunas poras, kur viskas gyva, maži vaikai, daug poreikių, kai vaikus reikia vežioti, su jais leisti atostogas ir pan.. Kai suaugę vaikai, turintys savo šeimas ar tiesiog, tuomet jau visai visai kitaip, nebelieka tiek trinties taškų, visi gyvena savo gyvenimus.
Atsakyti
Vat būtent - trintis neišvengiama. Tas taikstymasis bus neišvengiamas. Reikės susitaikyti, kad ir kelionių planai gali žlugti, vaikui/vaikams susirgus ir, kad jų poreikiai bus pirmiau nei jūsų kaip poros, kad įvykus kokiai nelaimei jūsų bendruose namuose turės atsirasti vietos jiems (kad ir vieno kambario bute gyventumėte), o jeigu dar ex nepasižymi geranoriškumu ir supratingumu, tai reikės taikytis, kaip Subjektyvi, sakė prie nuolatinio, kad ir netiesioginio, trečio asmens alsavimo į nugarą.
Atsakyti
Sveikos,

Nezinojau kur pasiguosti ...
Bet man 27 metai, ant nosies 28, o draugo niekad neturejau ir neturiu, daug draugu irgi neturiu, nes esu tylene, giminiu taip pat neturiu, kazkur nueinu labai retai, todel ir vaikinu kompanijoje nebunu, nes bunu tik tarp merginu. Kazkaip paskutiniu metu labai pergyvenu del to, jog liksiu viena sad.gif bet nenoriu buti viena, nes kazkaip norisi artimo ir supratingo zmogaus i ka galeciau atsiremti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 01 31, 21:35)
Sveikos,

Nezinojau kur pasiguosti ...
Bet man 27 metai, ant nosies 28, o draugo niekad neturejau ir neturiu, daug draugu irgi neturiu, nes esu tylene, giminiu taip pat neturiu, kazkur nueinu labai retai, todel ir vaikinu kompanijoje nebunu, nes bunu tik tarp merginu. Kazkaip paskutiniu metu labai pergyvenu del to, jog liksiu viena sad.gif  bet nenoriu buti viena, nes kazkaip norisi artimo ir supratingo zmogaus i ka galeciau atsiremti smile.gif

ai gi salia temoj panasaus amziaus vaikinas neranda rimtos paneles rimtiems santykiams http://www.supermama...howtopic=959783
kodel gi jums nesusipazinus?
Atsakyti