Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Aimeja @ 2013 08 06, 17:14)
Juk kalbam apie VIENIŠUS asmenis. Mergina nenori vyro su dviem vaikais, vienišas vyrukas retai trokš moters su vaikais, na dar su vienu, bet su dviem retenybė , kad vestų.  Dažniausiai ir tuokiasi tie , kurie , ABU turi vaikų iš pirmųjų ryšių, tada ir būna lygybė ir barnių mažiau. Vienas kitą supranta.

Na, nenori merginos vyru su vaikais(kaip idomiai skamba) ir nereikia. Nebutina ir ieskoti tokiu. Bet, situaciju visokiu pasitaiko. Kai, zmones myli vienas kita is tikruju, tai ne vaiku skaicius lemia laiminga santuoka. Viskas priklauso nuo poziurio. Kazkada merginai su vaiku, buvo problema isteketi. O, dabar? Dabar ir su dviem ar daugiau vaiku sekmingai isteka. Dar ir vyrus randa be vaiku. Tikriausiai, kad nesusikuria sau standartu. Tik toks, ir jokiu budu ne kitoks.
Gal, as taip mastau, nes cia NO vaikai yra ne kliutis. Neziurint is kurios puses. Jie cia yra mylimi. Gyvena pas kuri nori is tevu. Arba ir pas viena is tevu ir pas kita. biggrin.gif
Aylin, kaip ten rase Laukine gulbe. Svarbiausia meile? Vat ir apeikit tuos nepatogius nuansus. Balionelis abiem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 06, 18:34)

Aylin, kaip ten rase Laukine gulbe. Svarbiausia meile? Vat ir apeikit tuos nepatogius nuansus. Balionelis abiem.  4u.gif

ak, kad butu taip paprasta 4u.gif bet saraselio vis tiek lauksiu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 06, 22:06)
ak, kad butu taip paprasta 4u.gif bet saraselio vis tiek lauksiu biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Gerai. Atsiusiu saraseli. biggrin.gif
Atsakyti
Aimeja teisingai rašo, mano tokia pati nuomonė, kad apie viską reikia galvoti, nes ir smulkmenos reguliarios įsiėda.

Prie to ką ji paminėjo dar norėčiau priminti auksinius savaitgalius ir atostogas, kai vaikas ar vaikai iš ankstesnių santuokų ir santykių nori nenori koreguoja ar net gi jaukia naujos šeimos planus. Galima į daug ką žvelgti geranoriškai ar taikytis, bet ne tik bevaikėms moterims tai yra peilis ir kančia. Ir taip po darbo savaitės nemato vyro, o čia dar svetimi jai vaikai užima vyro laiką ir dėmesį. Taip, nelengva, tad nieko nuostabaus, kad to nenori patirti ir su tuo gyventi. Ir aš nenorėčiau. Ir man rūpėtų šeimos biudžeto psskirstymas, nes bendri pinigai, šeimos. Jei alimentai užima veik liūto dalį ar labai reikšmingą - nieko čia malonaus nematau.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 06, 19:34)
Kai, zmones myli vienas kita is tikruju, tai ne vaiku skaicius lemia laiminga santuoka. Viskas priklauso nuo poziurio.

Tai aš ir kalbu, kad jei merginai /vaikinui, kuris neturi vaikų, netrukdo išrinktojo vaikai, jis juos priima normaliai , tai tik pirmyn. Bet jei jis myli tik išrinktąjį, o nėra jokio noro tų vaikų laikyti jų bendro gyvenimo dalimi, tai nieko nebus iš tos meilės. Prisisvajot galima, kad bus sustyguoti pasimatymai griežtu grafiku, finansai (dažnai kuo mažesni), reikalavimai , kad nesimaišytų po kojom,jokių atostogų kartu, nieko, kad tas išrinktasis kažkaip stebuklingai bendraus su tais vaikais be jokios ,,žalos '' jų laisvam laikui, tai juokinga, nes taip nebus. Todėl ir reikia vertinti ne tik meilę, bet ir savo galimybes.
Pav. žinau vyrą, vedė moterį su dviem vaikais, jis turi dukrelę iš ankstyvų ryšių, nevedęs, šita moteris kategoriškai neleidžia bendrauti, net jo mama, mergaitės močiutė slepia, kad bendrauja su anūke, kad pas ją ateina, kad susikambina, tai ir galvoji, kam jinai tuokėsi su tuo vyru, jei nepajėgia priimti to vaiko, nu myli jinai tą savo vyrą be proto, bet ar čia tik meilės užtenka, kai kiti nelaimingi, ypač kad tai yra vaikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 07 rugpjūčio 2013 - 07:36
Subjektyvi, labai vertinu tavo nuomone cia SM. wub.gif Esi viena is mano favoriciu. Su malonumu skaitau tavo postus ir sutinku su tavo nuomone.
Sutinku ir dabar. Kas nesako, kad geriau seima kurti be vaiku? Nei is vienos nei is kitos puses geriau, kad ju nebutu. Bet, jei sutikai tikrai nuostabu vyra. Atitinka poziuris i gyvenima, vertybes ir dar temperamentai(kas labai svarbu imtimiame gyvenime). Bet, tas vyras turi mazyti arba paaugusi minusa? Ir viskas? Visas jo puikumas isgaruoja, nes reikes biudzeta dalintis?
Tai manau labai savininkiska. Vyras priklauso tik man, budzetas irgi.
Mano su vyrais budzetas visada buvo atskiras. Ir cia NO irgi daug seimu gyvena taip. Gal, todel ir tie "svetimi" vaikai taip nemaiso? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 07, 09:16)
Mano su vyrais budzetas visada buvo atskiras. Ir cia NO irgi daug seimu gyvena taip. Gal, todel ir tie "svetimi" vaikai taip nemaiso?  biggrin.gif

Lietuvoje moteris statistiškai mažiau uždirba. Kitų išvis nulinės pajamos. Iš čia ir bendras šeimos biudžetas. Iš čia ir žiūrėjimas į vyro vaiko burną, neduokdie suvalgys daugiau ar didesnį kiekį pampersų prisisios biggrin.gif Nes tai reiškia, kad naujajai pasijai ant kavinės nebeliks.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 08 07, 12:40)
Lietuvoje moteris statistiškai mažiau uždirba. Kitų išvis nulinės pajamos. Iš čia ir bendras šeimos biudžetas. Iš čia ir žiūrėjimas į vyro vaiko burną, neduokdie suvalgys daugiau ar didesnį kiekį pampersų prisisios biggrin.gif  Nes tai reiškia, kad naujajai pasijai ant kavinės nebeliks.

As irgi maziau uzdirbu, nei mano vyras. Jis is vis pasiturinis zmogus. Atitinkamai ir islaidas dalinames. O, jau jo reikalas kur jis panaudos savo atskirus pinigus. Dazniausiai naudoja i gyvenimo salygu pagerinima, kelionem, dovanom man. Bet, tai jo pasirinkimas. Jis ir savo pilnameciu vaiku nenuskriaudzia.
Manau, Lietuvoje dar gajus poziuris, kad visi vyro uzdirbti pinigai iki kapeikos butu atiduoti zmonai. Ir, paskui tik ji sprendzia kiek vyrui duoti smulkiom islaidom. Tada tikrai belieka ziureti i vyro vaiko burna. LiŠna burna, kaip senoliai sakydavo.
O, beje tos kur turi nulines pajamas, tai turi siekti mokslu, ar karjeros, ar dar kitaip stengtis, kad turetu pagrinda po kojom. O, ne vyra ieskoti, kad issprestu visas jos problemas. biggrin.gif
4u.gif Uz pampersa. Prajuokinai. biggrin.gif
Atsakyti
Nereiktų per daug romantizuoti g.gif Manau, daugelis sutiks, jog laisvų vyriškių (be bonusų - vaikų ir kelių iširusių santuokų) virš 30 nesimėto. Žinoma, kalbu tik apie Lietuvą, pvz Italijoje normalu kurti šeima tik apie 40, bet va dabar pamąsčiau, kiek žinau vienišų vyrukų savo aplinkoje, kuriems ant nosies 30 arba virš ir yra laisvi, nevedę šiuo metu - prisiminiau vieną, tačiau išsiskyręs, turi vaiką iš pirmos santuokos. Aš asmeniškai tikrai nenorėčiau draugauti su vyru, turinčiu vaiką/vaikų. Žinoma, skaudėtų širdį, jeigu kaip virga sakė atitiktų ir temperamentas, ir vertybės, ir požiūris į gyvenimą panašus na, bet svetimo vaiko man nereikia schmoll.gif Aišku, žinau, kad tokie vaikai turi mamas, kurios ir yra atsakingos už juos, jų auklėjimą ir pan, deja, gyvenant su tokiu vyru, vis tiek neišvengsi kontakto su juo vaiko. Žinau, kad tektų būti sukandus dantis ir nerodyti savo nepasitenkimo, būtent dėl to tokie santykiai būtų didelis skaudulys tiek man, tiek tam vyrui. Užtenka vien sm prisiskaityti, kiek visokių istorijų ir nesutarimų su posūniais/podukrom doh.gif
P.S. Kažkuri sakė, kad kai myli, tai visai nesvarbu yra tų vaikų ar ne. Visiškai nesutinku schmoll.gif Gal nesvarbu tuo "rožiniu" periodu, kai per meilę seilę nieko nematyti, bet paskui, kai pradedi mąstyti, planuoti bendrą ateitį, reikia daryti racionalius sprendimus, tai vaikai tampa vienu iš svarbiausių faktorių, kurie daro įtaką bendram poros gyvenimui. Nori ar nenori, tu tų vaikų neignoruosi ir neapsimesi, kad jie neegzistuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 07 rugpjūčio 2013 - 15:02
QUOTE(Isyankar @ 2013 08 07, 16:00)
Žinau, kad tektų būti sukandus dantis ir nerodyti savo nepasitenkimo, būtent dėl to tokie santykiai būtų didelis skaudulys tiek man, tiek tam vyrui.

Tai kaip to (tariamo) vyro vaikai bus su Jumis draugystėje, kai, tamsta, is iš anksto esate prieš juos nusistačiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 08 07, 15:13)
Tai kaip to (tariamo) vyro vaikai bus su Jumis draugystėje, kai, tamsta, is iš anksto esate prieš juos nusistačiusi biggrin.gif

Tai būtent todėl ir sakau, tamsta, kad nesileisčiau į santykius su vyru, turinčiu vaikų. Tebūnie tai kvailas nusistatymas, bet aš save pažįstu ir net neverta man tokios draugystės pradėti, nes žinau, kad per save neperlipsiu ir svetimo vaiko nenorėsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2013 08 07, 16:18)
nes žinau, kad per save neperlipsiu ir svetimo vaiko nenorėsiu schmoll.gif

Gerai. Klausimas kita briauna. Tarkime, liekate viena su vaiku. Vistiek kažkada nusprętumėte kurti naują ryšį. Tai neperėjusius kandidatus atmestumėt iškart? biggrin.gif Ar jau tiktų? Na gi mano vaikas anam tai niekaip netukdytų.
Atsakyti