Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(virga @ 2013 08 05, 22:48)
*Pazistu daug puikiu, atsakingu, rupestingu vyru.
** Tai, aisku, kad turi pakviesti. Mano linkejimai issipyldo. Esu nepavydi ir turiu gera ranka.  biggrin.gif

*kelki juos cia, greitai isgraibstyti bus biggrin.gif
**na pas mane su mano jaunesniu dar complicated situacija, tai vestuviu teks palaukti (tiek man, tiek tau) smile.gif
Atsakyti
Manau, kad išrinktąjį galima rasti bet kur - ir čia scenarijų galima rasti įvairiausių nuo... iki.., tad kažkokių taisyklių nėra. Mano gyvenime vienokių ar kitokių draugysčių buvo nemažai, stiprių jausmų - ne taip dažnai, pora kartų, ir viskas klostėsi viena vertus gerai, nes tikrai buvo nuostabių žmonių ir patirčių, o to aš ir norėjau, bet santykiai su kažkokia perspektyva nesiklostydavo, neaiškios kliūtys atsirasdovo. Tai manęs pernelyg neliūdino, nes pati sau jaučiausi vieniše ir tai tiko mano būdui, bet paskui pastebėjau, kad vis ima netenkinti kažkas. Per paskutinę draugystę, kuri taip ir neperaugo į kažką rimčiau, supratau, kad nuo šiol noriu mylėti ir būti mylima, ir visa kita visai nesvarbu. Supratau, kad kitaip ir nebus - arba bus visiškai kitokie santykiai, arba nebus jokių. Nebuvo jokių baimių, dvejonių, kriterijų, norų detalizavimų, tik grynas ir nuoširdus noras. Praėjo galbūt kokie du mėnesiai, ir pradėjau artimiau bendrauti su savo būsimu vyru, susitikom, įsimylėjom abu, ir tapome vienas kitam išrinktaisiais - tada viskas ėmė labai greitai klostytis, per trumpą laiką aš jau ištekėjusi ir nėščia. Man toks greitis buvo šokas, gyvenimas visiškai apsivertė, galima, sakyti, paneigiau visus savo principus (sakykim, dabar esu iš esmės vyro išlaikoma, tuokiausi po neilgos pažinties, nors man visada atrodė, kad reikia gerai žmogų pažinti, esu nėščia, nors sakiau, kad man ir vieno sūnaus pakanka), susidėjo dar kitokie gyvenimo pokyčiai, ir visa tarsi buvo išbandymas, ar tikrai viską, ką vertinau ir ką saugiai buvau susikūrusi, galiu "paaukoti" dėl meilės. Na, ir galiu... gal pasirodysiu naivi, bet, manau, kad tai ir yra sąlyga meilei rastis - meilę, o ne savo patogumą, laikyti prioritetu ir atsikratyti bet kokių baimių ar dvejonių. Čia kaip Klaipėdoje mačiau ant namo buvo parašyta "Mylėk, o visa kita prisidės". Visa kita prireikus užgyvenama - problemas galima išspręsti, pinigų uždirbti, kompromisus prieiti, išsilavinimą įgauti ir t. t. Aišku, ne viskas lengva, tam tikrais atvejais labai sunku, bet jeigu abu laiko prioritetu meilę, manau, gali abu įveikti tai, kas atrodo kaip didžiausios klūtys ar tragedijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 06 rugpjūčio 2013 - 09:51
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 08 06, 09:44)
ant namo buvo parašyta "Mylėk, o visa kita prisidės".

kaip grazu wub.gif ir prasminga
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 06, 10:04)
*kelki juos cia, greitai isgraibstyti bus biggrin.gif
**na pas mane su mano jaunesniu dar complicated situacija, tai vestuviu teks palaukti (tiek man, tiek tau) smile.gif

* Per dukters vestuves daug puikiu viengungiu bus. Parasysiu i AZ kordinates.
** Jei komplikuojasi santykiai, nelauk. Griebk jauti uz ragu, jei myli. Jei, tik siaip sau nesvaistyk savo laiko veltui. O, ir as nenoriu ilgai laukti vestuviu puotos. lotuliukas.gif

Aimeja, Jetau, kokias tu tolimas perpektyvas piesi. Net, iki palikimo. Reik dziaugtis sia diena. Palikimo pacios galim nesulaukti. biggrin.gif

Laukinė_gulbė, malonu skaityti tavo zinute. Lengvo nesiojimo ir sekmes jusu seimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 06, 12:17)
* Per dukters vestuves daug puikiu viengungiu bus. Parasysiu i AZ kordinates.
** Jei komplikuojasi santykiai, nelauk. Griebk jauti uz ragu, jei myli. Jei, tik siaip sau nesvaistyk savo laiko veltui. O, ir as nenoriu ilgai laukti vestuviu puotos.  lotuliukas.gif

* ok.gif sutarem, lauksiu biggrin.gif tik nepamirski mirksiukas.gif
** kaip pirstu i aki (gal turi aiskiaregystes dovana??), jis kaip tik jautis ir yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 06 rugpjūčio 2013 - 12:22
QUOTE(virga @ 2013 08 06, 13:17)
Aimeja, Jetau, kokias tu tolimas perpektyvas piesi. Net, iki palikimo. Reik dziaugtis sia diena. Palikimo pacios galim nesulaukti.  biggrin.gif

Netolimas, realistė aš. biggrin.gif

Aš manau reta džiaugiasi tik šia diena ir nieko negalvoja apie ateitį, tegul ir tolimą. Tam juk ir sudaromos vedybų sutartys, tam tuokiamasi, tam prisiteisiami, o ne susitariama tik, dėl alimentų mokėjimo, tam ir partnerį renkasi ne bile kokį o vistiek su planavimu į ateitį ir kiek jis perspektyvus tai jos supanuotai ateičiai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 06, 14:22)
* ok.gif sutarem, lauksiu biggrin.gif tik nepamirski  mirksiukas.gif
** kaip pirstu i aki (gal turi aiskiaregystes dovana??), jis kaip tik jautis ir yra biggrin.gif

*Nepamirsiu. mirksiukas.gif
** Dabar tik prisiminiau kur tave "maciau". Jauciu temoj. Kai rasiau zinute , buvau apie tai pamirsus. doh.gif Bet pataikiau? Negaisk veltui laiko, jei matai, kad netinkamas. Tokiu budu nepalieki vietos tinkamam. biggrin.gif
QUOTE(Aimeja @ 2013 08 06, 14:39)
Netolimas, realistė aš.  biggrin.gif

Aš manau reta džiaugiasi tik šia diena ir nieko negalvoja apie ateitį, tegul ir tolimą. Tam juk ir sudaromos vedybų sutartys, tam tuokiamasi, tam prisiteisiami, o ne susitariama tik, dėl alimentų mokėjimo,  tam ir partnerį renkasi ne bile kokį o vistiek su planavimu į ateitį ir kiek jis perspektyvus tai jos supanuotai ateičiai ir  t.t.

Aimeja, suprantu apie ka tu galvoji. Bet, gyvenimas nenuspejamas. Kaip ten sakoma: Zmogus planuoja, Dievas juokiasi? Reikia tiesiog dziaugtis gyvenimu ir tiek. Ir, jei tenka sutikti laiminga zmogu, reikia leisti jam ir toliau buti laimingu.Tada yra tikimybe, kad ir planus ir perspektyvas abu igivendins.
P.s. Man, tas sakinys "jos suplanuotai ateiciai", primena nusivylusiu moteru pasakymui: As tiek planavau musu ateiti, o jis eme ir isejo. Nepiktai as cia. 4u.gif Turbut esu nepataisoma optimiste. Bet, esu ir kritus, ir vel keliausi. Ir vistik dziaugiuosi gyvenimu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 06, 13:07)
*Nepamirsiu.  mirksiukas.gif
** Dabar tik prisiminiau kur tave "maciau". Jauciu temoj. Kai rasiau zinute , buvau apie tai pamirsus.  doh.gif Bet pataikiau? Negaisk veltui laiko, jei matai, kad netinkamas. Tokiu budu nepalieki vietos tinkamam.  biggrin.gif

* drinks_cheers.gif
** taip, taip, ten ir "matemes" biggrin.gif panasu, kad vienas be kito negalim ir nesu tikra, kad jis netinkamas g.gif bet ir daug niuansu visokiu yra
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 06, 14:07)
Aimeja, suprantu apie ka tu galvoji. Bet, gyvenimas nenuspejamas. Kaip ten sakoma: Zmogus planuoja, Dievas juokiasi? Reikia tiesiog dziaugtis gyvenimu ir tiek. Ir, jei tenka sutikti laiminga zmogu, reikia leisti jam ir toliau buti laimingu.Tada yra tikimybe, kad ir planus ir perspektyvas abu igivendins.
P.s. Man, tas sakinys "jos suplanuotai ateiciai", primena nusivylusiu moteru pasakymui: As tiek planavau musu ateiti, o jis eme ir isejo. Nepiktai as cia.  4u.gif  Turbut esu nepataisoma optimiste. Bet, esu ir kritus, ir vel keliausi. Ir vistik dziaugiuosi gyvenimu.  biggrin.gif

Tai aišku, kad nenuspėjamas. biggrin.gif Gal daugiau kalbu iš tos pusės, kad nematyti, nepastebėti, nekreipti dėmesio į tai kas jau dabar yra ir galvoti, kad manęs tai neliečia ir nelies , prieš nutariant susieti savo gyvenimą su vyru pav. turinčiu 2 vaikus, nėra gerai. Ta prasme vistiek turi pagalvoti, o jei bus kitaip ar aš sugebėsiu/norėsiu taip gyventi. Pav. na gerai, du vaikai, alimentai, pasimatymai su tėvu ne jūsų namusoe, lyg ir viskas gerai, bet o jei kas atsitiktų, tu pajėgi gyventi su tais vaikais, juk tėvas jų nepaliks,nori, pasiruošus tam, arba pav. staigi mirtis, jūsų bendrai statyme name atsikrausto vos pilnamečiai jo vaikai, didelės meilės tau nejaučiantys, nes palikimas ir jiems priklauso, norėtum su jais gyventi? Noriu pasakyti, kad pasielgus neapgalvotai, paskui būna labai daug darbo advokatams, nervų, sugadintos sveikatos ir jokios laimės. Aš manau, kad vistiek laimi tie , kurie įvertina realiai savo galimybes ir esančią situaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 06 rugpjūčio 2013 - 13:41
QUOTE(Aimeja @ 2013 08 06, 13:27)
prieš nutariant susieti savo gyvenimą su vyru pav. turinčiu 2 vaikus, nėra gerai.

apverciam hipotetiskai situacija kitu kampu. su jumis, turincia 2 vaikus, tuo labiau tuomet joks vyras, turintis sveiko proto, neturi noreti susieti gyvenimo. jo vaikai, tai bent su mama gyvens (dazniausiai), o jusiskiai, juk su jumis. bet tame gyvenimo cinkelis ir yra, kad ne i viska ziuri tik is pragmatines puses, kaip tau geriau, bet ziuri i visuma, kad tiesiog "Mylėk, o visa kita prisidės" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 06, 14:48)
apverciam hipotetiskai situacija kitu kampu. su jumis, turincia 2 vaikus, tuo labiau tuomet joks vyras, turintis sveiko proto, neturi noreti susieti gyvenimo. jo vaikai, tai bent su mama gyvens (dazniausiai), o jusiskiai, juk su jumis. bet tame gyvenimo cinkelis ir yra, kad ne i viska ziuri tik is pragmatines puses, kaip tau geriau, bet ziuri i visuma, kad tiesiog "Mylėk, o visa kita prisidės" smile.gif

Juk kalbam apie VIENIŠUS asmenis. Mergina nenori vyro su dviem vaikais, vienišas vyrukas retai trokš moters su vaikais, na dar su vienu, bet su dviem retenybė , kad vestų. Dažniausiai ir tuokiasi tie , kurie , ABU turi vaikų iš pirmųjų ryšių, tada ir būna lygybė ir barnių mažiau. Vienas kitą supranta.

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 08 06, 15:14)
Mergina nenori vyro su dviem vaikais, vienišas vyrukas retai trokš moters su vaikais, na dar su vienu, bet su dviem retenybė , kad vestų. 

baikit jus juokus smile.gif kai myli, tai neziuri nei i tuos vaikus, nei kiek ju yra.
Atsakyti