Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Liebchen @ 2013 08 05, 15:34)
AGrūdant ar negrūdant, tas vyro vaikas tampa ir tavo gyvenimo dalimi, nes jis nuo vyro neatskiriamas (nekalbu apie tokius vyrus, kurie pamiršta, turintys vaikų, pastarieji menki padarai). Per prievartą ar ne, tą vaiką reikia toleruoti, jo buvimas kartu neišvengiamas.

Aš manau, kad tada ir užverda dvejopi jausmai merginai, jei tėvas rūpinasi vaiku, matosi, domisi, remia finansiškai ne tik tiek kiek parašyta alimentų, tai jis kaip ir puikus tėvas, pavyzdingas, geras, bet tuo pačiu tai ją ir nervina, nes finansai tai iš bendrų šeimos pinigų, sakykim mergina viską į šeimą deda, o vyras? Laikas vėlgi, tu negali jo planuoti pagal savo norus, reikia taikytis prie pasimatymų to vaiko ir tėvo. Taip ir gaunasi, kuo geresnis jis kaip tėvas, tuo blogesnis jis šeimai kaip vyras.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 08 05, 15:44)
remia finansiškai ne tik tiek  kiek parašyta alimentų,

Nu aš taip galvoju. Jei diedas, škias, tarkim, vaikui 1000 Lt skiria, ir dar trys lieka, tai čia tikrai ne šeimos skriaudimas. Kad jau naujai poniai kojinių šilkinių nenupirks ar kokių kvepalų papildomai šeštadienio proga negaus, tai jokis čia skriaudimas. Ji už tai gauna galvotą ir visokį kokį vyrą pašonėje. Jei tas pats diedas uždirba 1500 Lt, ir vaikui moka minimumą, tai tokis neturėtų gyvent su motera, bo yra neįgalus, nes ta motera ne tik už save, bet dar ir už diedą mokės ir jo vaiką ledais vaišys. Tokio tai ir man nereikėtų.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 04, 22:57)

ojjjjjjjjj  smile.gif

Mano isitikinimai siuo klausimu abai stiprus. Esu visiskai pries neistikimybe, niekada niekas manes nepriverstu taip pasielgti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2013 08 04, 21:13)
Per daug turbut sureiksminat, per daug apie tai galvojat. Tas bendravimas pats issirutuliuoja, nereikia kazko ypatingo palaikyti ar kazko moketi.

Na net nezinau kaip cia yra, bet budavo, kad uzsimegzdavo draugyste, as galvodavau , kad tik draugai esam, ir po kurio laiko tik pasakydavo, kad istikro, patikau kaip mergina... Drauges sako, kad neskaitau zenklu, kad per daug save nuvertinu, bet is sallies, tai labia gerai matau, kada vaikinai drauges kabina, o sau ne... :/ Gal tikrai viskas mastyme
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 08 05, 18:19)
Mano isitikinimai siuo klausimu abai stiprus. Esu visiskai pries neistikimybe, niekada niekas manes nepriverstu taip pasielgti smile.gif

Papildyta:
Na net nezinau kaip cia yra, bet budavo, kad uzsimegzdavo draugyste, as galvodavau , kad tik draugai esam, ir po kurio laiko tik pasakydavo, kad istikro, patikau kaip mergina... Drauges sako, kad neskaitau zenklu, kad per daug save nuvertinu, bet is sallies, tai labia gerai matau, kada vaikinai drauges kabina, o sau ne... :/ Gal tikrai viskas mastyme

Jaunatviskas maksimalizmas smile.gif

Tai ir bendraukit, kaip su draugais, juk nebutina is pat pradziu nubrezti kazkokias ribas - ar vaikinas i jus ziuri tik kaip i drauge, ar kaip i mergina, su kuria noretu kazkokiu rimtesniu santykiu. Megaukites bendravimu, nesukit sau galvos, viskas vyksta savaime.
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 08 05, 18:19)

QUOTE(Masiania* @ 2013 08 05, 21:19)
Jaunatviskas maksimalizmas smile.gif

visame kame drinks_cheers.gif kolkas dar ner apie ka ir kalbetis smile.gif
Atsakyti
Na jei kada turesiu antra puse, butinai parasysiu cia,kad mano nuomone apie neistikimybe nepasikeite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 08 05, 21:32)
Na jei kada turesiu antra puse, butinai parasysiu cia,kad mano nuomone apie neistikimybe nepasikeite biggrin.gif

nuosirdziai pasidziaugciau smile.gif ir tikrai to linkiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nesuprantu, kodel uzsiciklinot ant trisdesimtmeciu? Ir ar taip jie visi jau buvo vede ir turi vaiku? O, beto pagal statistika zinant, kad vyrai gyvena trumpiau galima ir jaunesniu ieskoti. Ir nebijoti. Merginos Lietuvoj grazios, prisiziurincios, protingos, daug pasiekusios. Penki ar net daugiau metu jaunesnis vaikinas visai gerai ziuresis prie tokios merginos. Tikekit sekme, ir ji ateis. Pamatysit. Ir dar manes nepamirskit i vestuves pakviesti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 05, 21:57)
*galima ir jaunesniu ieskoti. Ir nebijoti.
**Ir dar manes nepamirskit i vestuves pakviesti.  biggrin.gif

* oj, kaip prtariu (savo kailiu) biggrin.gif
** tai jau teks turbut biggrin.gif prajuokinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 06, 00:06)
* oj, kaip prtariu (savo kailiu) biggrin.gif
** tai jau teks turbut biggrin.gif prajuokinai thumbup.gif

*Ar neteisybe sakau? Tokios grazios merginos Lietuvoj. Mano pazistamas norvegas buvo LT. Sake negalejo savo akim patiketi. Grizes klause ar nesapnavo. biggrin.gif Dar, galima ir i uzsienieciu pazinciu portalus uzsukti. Jie dazniausiai seimas kuria po trisdesimties. Ir, vel pasikartosiu svarbiausia nebijoti. Ir neklausyti, ka kokia bobute pasake. Geriau paciom issitikinti. As pati ir mano dvi dukros istekejusios uz norvegu. Tiksliau viena, kitos vestuves si men. Pazistu daug puikiu, atsakingu, rupestingu vyru.
** Tai, aisku, kad turi pakviesti. Mano linkejimai issipyldo. Esu nepavydi ir turiu gera ranka. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Aimeja,2013 08 05, 14:32]
Tai gal ir pasiaiškina. Bet jei jau toks , kad vedė, suprato klydęs, išdėjo, išėjo, tai ir su tavim gali taip pasielgti. Pagaliau jei ir išėjo, tai matyt pas kitą meilę, dėl kitos, vėl nelaisvas. biggrin.gif

Prisiminiau sena anekdota. Nemylek issiskyrusio, viena zmona paliko, ir tave paliks. Nemylek laisvo, ne vienos nevede, ir taves neves. Mylek vedusi, savo zmona myli, ir tave myles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 08 05, 19:00)
Nu aš taip galvoju. Jei diedas, škias, tarkim, vaikui 1000 Lt skiria, ir dar trys lieka, tai čia tikrai ne šeimos skriaudimas. Kad jau naujai poniai kojinių šilkinių nenupirks ar kokių kvepalų papildomai šeštadienio proga negaus, tai jokis čia skriaudimas. Ji už tai gauna galvotą ir visokį kokį vyrą pašonėje. Jei tas pats diedas uždirba 1500 Lt, ir vaikui moka minimumą, tai tokis neturėtų gyvent su motera, bo yra neįgalus, nes ta motera ne tik už save, bet dar ir už diedą mokės ir jo vaiką ledais vaišys. Tokio tai ir man nereikėtų.

Taip. Bet kai yra šeima, tikriausiai ne apie pinigų kiekį kalba eina, o apie tai kad ABU juos visus ir įdeda į šeimos katilą. Tame esmė tikriausiai. Vėlgi, didelė alga irgi turi savo kainą, vyras tikriausiai nedirbs (nesvarbu fizinis ar protinis darbas) nuo 8-17 val, bus viršvalandžių, savaitgalių , vakarų užimtų, komandiruočių, tuo metu mergina nes visą buities naštą ir gal būt dirbs ir pati, o jei dar bus bendrų vaikų, tai jai ir teks didžiausias krūvis, kurio neįvertins pinigais. Ta prasme, viskas , kas atrodo lyg ir nieko tokio ilgainiui pradeda nervinti. O dar paskui visokie paveldėjimai prasideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 06 rugpjūčio 2013 - 07:54