Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Masiania* @ 2013 08 04, 20:00)
O kaip reikia moket? Kaip tai isivaizduojat?

Na as apskritai neisivaizduoju kaip megzti rysi ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 08 04, 20:04)
Na as apskritai neisivaizduoju kaip megzti rysi ir t.t...

Draugiu turit. Bendraut galit. Koks skirtumas su mergina ar vaikinu ta rysi megzt smile.gif
Atsakyti
Na su draugem vistiek kitaip
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 08 04, 20:18)
Na su draugem vistiek kitaip

Per daug turbut sureiksminat, per daug apie tai galvojat. Tas bendravimas pats issirutuliuoja, nereikia kazko ypatingo palaikyti ar kazko moketi.
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2013 08 04, 16:05)
ir jeigu neisteki iki 30,tai vargu ar jau beistekesi...dabar gyvenu tokiom mintim

blink.gif blink.gif baikit juokus smile.gif nors man klausimas jau nebeaktualus, bet kaip tik dauguma mano draugiu virs 30 kuo puikiausiai istekejo, ir kas labiausiai dziugino, kad vadovavosi jau ne tik libido, sirdim, aistra ir t.t., bet ir galva smile.gif

QUOTE(Metinekava @ 2013 08 04, 16:50)
kad meiluzio niekada neturesiu tai jau 100 proc isitikinus esu biggrin.gif

ojjjjjjjjj smile.gif
Atsakyti
Man 36 , turiu du rimtus darbus, ir vieną tokį ale hobis, auginu dukrytė, jai jau 12, tai susiklostė kad su jos tėveliu teko pasukti į skirtingas puses. Ilgai po to nenorėjau jokių santykių....nes mirė meilė, daug buvo skausmo ir kančios.... o dabar pajutau kad kažko norėtųsi, deja, mano amžiaus vyrai jau sukūrę šeimas, o tie kur nesukūrę , su jais gal ne viskas tvarkoj... tikrai esu komunikabili, ir drąsi, ir esu užsiregistravus ne vienoj pažinčių svetainėj ir į pasimatymus einu, jei jau susibendraujam.... bet vis kažkas ne taip, arba siūlo būt meiluže, arba netinkam vienas kitam, arba dar kažkas .... negaliu sakyti kad trūksta vyrų dėmesio, ne... bet to vienintelio, dėl kurio ištrinčiau anketas, dėl kurio nebesižvalgyčiau į kitus nėra.... ar aš idealistė, ir man netinka ... ar kartais taip jau lemta , buvo stipri meilė, baigės ir jau daugiau neskirta.... o taip norėtųsi mylėt ir būt mylimai... rast tą vienintelį su kuriuo ir panoramą žiūrėt būtų smagu ....ir bėgiot ir bulves skust kartu.... ir jau taip viduj neramu, ar rasiu, ar lemtis skyrus dar sutikt jį.... blaškaus kol jo nėr , visur ir visaip.... o noriu ramios vakaro jaukumos dviese....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieduotoji: 04 rugpjūčio 2013 - 23:16
QUOTE(žieduotoji @ 2013 08 05, 00:15)
Man 36 , turiu du rimtus darbus, ir vieną tokį ale hobis, auginu dukrytė, jai jau 12, tai susiklostė kad su jos tėveliu teko pasukti į skirtingas puses. Ilgai po to nenorėjau jokių santykių....nes mirė meilė, daug buvo skausmo ir kančios.... o dabar pajutau kad kažko norėtųsi, deja, mano amžiaus vyrai jau sukūrę šeimas, o tie kur nesukūrę , su jais gal ne viskas tvarkoj... tikrai esu komunikabili, ir drąsi, ir esu užsiregistravus ne vienoj pažinčių svetainėj ir į pasimatymus einu, jei jau susibendraujam.... bet vis kažkas ne taip, arba siūlo būt meiluže, arba netinkam vienas kitam, arba dar kažkas .... negaliu sakyti kad trūksta vyrų dėmesio, ne... bet to vienintelio, dėl kurio ištrinčiau anketas, dėl kurio nebesižvalgyčiau į kitus nėra.... ar aš idealistė, ir man netinka ... ar kartais taip jau lemta , buvo stipri meilė, baigės ir jau daugiau neskirta.... o taip norėtųsi mylėt ir būt mylimai... rast tą vienintelį su kuriuo ir panoramą žiūrėt būtų smagu ....ir bėgiot ir bulves skust kartu.... ir jau taip viduj neramu, ar rasiu, ar lemtis skyrus dar sutikt jį.... blaškaus kol jo nėr , visur ir visaip.... o noriu ramios vakaro jaukumos dviese....

panasi situacija, tik vaiko as neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2013 08 04, 18:05)
Perkopus 30 gal ir sulaukiu daugiau demesio,bet,deja, tai nebuna  rimti pasiulymai g.gif  ir jeigu neisteki iki 30,tai vargu ar jau beistekesi...dabar gyvenu tokiom mintim

Va, cia ir yra pagrindine nesekmiu priezastis. Mastyme. Pakol taip mastysit, tol ir nepajudesit is to tasko. Vyrai beje sita irgi jaucia. Svarbu kaip save pateiksit. Ar nepriklausoma, zavi, idomi dar tik trisdesimtmete mergina. Ar, nusivylus, bijanti nerasti antros puseles jau trisdesimtmete mergina. Pazindinkites, bendraukit, pleskit draugu rata. Negalvokit, kad tai ne mano skonio ar ne mano karteles zmogus. Gal, kaip tik jo draugas/draugai ir bus tas kuris ras vieta jusu sirdy ir gyvenime. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 08 05, 10:25)
Va, cia ir yra pagrindine nesekmiu priezastis. Mastyme.

Aš tai manau, kad ne mąstyme pagrindinė nesekmių priežastis, o realybėje. Virš 30 m. mažai yra vienišų nevedusių vyrų. Kalbu apie tokius, kurie iš tikrųjų vieni-nėra vedę, nebuvo vedę, neturi draugės su kuria gyvena, neturi vaikų ir t.t. Ta prasme tokie patys, kaip ir 30 m. mergina. Vistiek manau, kad jei pati esi netekėjus ir neturi vaikų, tokio pačio ir vyro norisi, norisi viską išgyventi kartu - mylėti, lauktis vaiko, kurti savo namus. Todėl ir nėra pasirinkimo. Juk jei vyras išsiskyręs, turi du vaikus, kiekviena pagalvos, kodėl skyrėsi, ką dabar su tais vaikais, juk jie apribos jų bendrus finansus, laiką, vien čia SM, kiek temų dėl sutuoktinių vaikų, nesutarimų. Todėl ir laukia vienišo, o jo nėra. Be jokios abejonės , kad būna ir su išsiskyrusiu, ir su vaikų turinčiu, bet retai merginai tai tinka. Mano dvi draugės taip kalba, kaip rašau, ir vis laukia vienišo, nes išsiskyręs ir turintis vaikų tiesiog nenorimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 05 rugpjūčio 2013 - 12:08
QUOTE(Aimeja @ 2013 08 05, 13:05)
Mano dvi draugės taip kalba, kaip rašau, ir vis laukia vienišo, nes išsiskyręs ir turintis vaikų tiesiog nenorimas.

Tos draugės nenori pasiaiškint, koks tas vyras iš tiesų? Gal suklydo vesdamas (vaikai juk santuokas sudarinėja), paskui suprato, ko nori, ir išdėjęs žmonai, išėjo. O dabar moteros į jį nebežiūri, nes anas su inkaru. Na bet jei brandaus požiūrio. geba nei vaiko, nei draugės nenuskriausti. Negrūda esamai to vaiko per prievartą ir nepažindina. Su buvusiąja nemiega. Dar ir vaikų nori (nors jau turi). Nejau toks variantas blogas? Gal blogas, nes žmogus bais savininkiškas. Nori būti pirmas, vienintelis ir paskutinis. O juk esant trisdešimčiai, tokių nebelieka. O jei ir lieka, į nevykelių bei įtartinų būrį įrašomi.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 08 05, 15:19)
Tos draugės nenori pasiaiškint, koks tas vyras iš tiesų? Gal suklydo vesdamas (vaikai juk santuokas sudarinėja), paskui suprato, ko nori, ir išdėjęs žmonai, išėjo. O dabar moteros į jį nebežiūri, nes anas su inkaru. Na bet jei brandaus požiūrio. geba nei vaiko, nei draugės nenuskriausti. Negrūda esamai to vaiko per prievartą ir nepažindina. Su buvusiąja nemiega. Dar ir vaikų nori (nors jau turi). Nejau toks variantas blogas? Gal blogas, nes žmogus bais savininkiškas. Nori būti pirmas, vienintelis ir paskutinis. O juk esant trisdešimčiai, tokių nebelieka. O jei ir lieka, į nevykelių bei įtartinų būrį įrašomi.

Tai gal ir pasiaiškina. Bet jei jau toks , kad vedė, suprato klydęs, išdėjo, išėjo, tai ir su tavim gali taip pasielgti. Pagaliau jei ir išėjo, tai matyt pas kitą meilę, dėl kitos, vėl nelaisvas. biggrin.gif

Ką reiškia negrūda vaiko per prievartą? Na jei jau nori pastovių , normalių santykių mergina ir gyventi kartu, tai tas vaikas visada kažkur aplinkui bus. Nejaugi manai, kad vaikui užteks tėvo vieną kartą į mėn., o gal iš viso mokėt tik alimentus ir dar pačius mažiausius kokius tik įmanoma? Trukdys merginai tikrai. Kiek temų SM apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 08 05, 15:19)

Aš suprantu, apie ką kalba Aimėja. Man ir kai kada parašo tėvukai, turintys vieną ar porą vaikų. Aš aiškintis, kas tai per vyras, iškart netenku noro. Grūdant ar negrūdant, tas vyro vaikas tampa ir tavo gyvenimo dalimi, nes jis nuo vyro neatskiriamas (nekalbu apie tokius vyrus, kurie pamiršta, turintys vaikų, pastarieji menki padarai). Per prievartą ar ne, tą vaiką reikia toleruoti, jo buvimas kartu neišvengiamas. Aš žinau, kad man nepatinka svetimi vaikai, jų aš nemyliu. Tad ir mylimo vyro vaikas nebūtų labai mėgstamas, nes jame nieko mano nėra, matyčiau tik buvusius ryšius su kita moterimi. Visa tai veda tik į didelį galvos skausmą, kurio geriau net nepradėti.Veikiausiai, aš iš tų, bais savininkiškų
Atsakyti