O aš šiandien kažkokio liūdesio prispausta
. Metų 26, ilgalaikių draugysčių - nulis. Aišku, galima sakyti, kad viskas prieš akis. Bet to prieš akis man jau labai nusibodo laukti ir kai kuriais laikotarpiais užeina liūdesio nuotaikos. Neturiu problemų su bendravimu ar išore, nemanau, kad esu labai blogo charakterio. Man tiesiog nesiseka. Patinka man retokai kas,nors beprotiškų norų antrajai pusei nėra. Viskas iki šiol taip baigiasi arba iš mano pusės, geriau pažinus, arba ne iš mano pusės. Paskutinė istorija - susitikom prieš pusantros savaitės, viskas smagu, gerai. Vaikinas labai myli savo darbą, specialybę, yra kažkiek darboholikas, apie darbą kalba daug, laukia nesulaukia, kada grįš atgal darban. Grįžo į Lietuvą atostogoms, šiandien išskrido atgal. Su merginomis patirties neturi daug, tai jaučiasi, pats sako, kad anksčiau visai laiko neturėjo tam, dabar jau būtų gal ir laikas. Ateityje mąsto gyventi Lietuvoje. Kelis kartus užsiminė, kad lauks manęs pas save svečiuose. Ir šiandien atsisveikinant taip pasakė. Jausmų jam per tokį laiką neužgimė jam jokių, mane tenkins bet kokia baigtis. O baigtį kol kas aš matau tokią - grįš ir pasiners į savo mėgstamą darbą, mes daug nebendrausim, nes aš viena pati mūsų bendravimo tikrai netempsiu į priekį. Nebendraujant, nematant žmogaus tos mažos dabartinės simpatijos tikrai greit numirs. Vėliau vykti pas žmogų, kurį labai primiršai, nėra daug prasmės. Jis pats sako, kad bent kelias pirmas savaites jis bus labai paskendęs darbuose. Tai visą šią istoriją jau galima dėti į "Man nepasisekė" katalogą
.
Aš neturiu jokio desperatiško noro susirasti tą antrąją pusę, nes man tikrai geriau nieko, nei bet koks. Su bet kuo draugauti galėčiau jau dabar. Po kelių nusivylimų pasidariau atsargesnė, į jausmus šokti greit nebegaliu. Nedarau jokių tradicinių klaidų su vyrais, kurios aprašomos žurnaluose
. Natūraliai man taip gaunasi, nes jau kaip ir minėjau, man nesvarbus pats faktas turėti vaikiną, o svarbu koks jis, svarbu harmonija santykiuose. Neatmetu galimybės, kad galiu taip ir likti vieniša, jei nesutiksiu nieko sau artimo. Ta dalis mane ir liūdina. Aš nežinau, kaip save man nuteikti, kad man gerai ir vienai. Vienai man nėra gerai, žmogus iš esmės nesutvertas vienatvei. Ir būtent to artimo žmogaus man trūksta iki pilnos laimės. Aš nesėdžiu užsidariusi namuose - lankau sau malonius užsiėmimus (juose vyriškos lyties atstovų nėra, dėl galimybės su jais susipažinti neketinu keisti to, kas man teikia džiaugsmo), išeinu į žmones, keliauju. Bet aš nenumanau, kaip save nuteikti, kad tas buvimas vienai nekeltų liūdesio. Kuo galvą beužkraučiau, ji galvoja apie širdies reikalus. Iš serijos - kiek vilką bešertum, vistiek į mišką žiūri.