Visa ryta praskaiciau sia tema. Manau, kad tikrai yra moteru ir merginu, kurioms nelemta tureti santykiu, vyro, vaiku, kad ir jos to nori. Pati, deja, esu is tokiu. Norisi salia artimo zmogaus, nesu pries vyrus nusistaciusi, deja, atrodo, kad manes jie nemato. Nors esu aktyvi, kluba, vakareliai, renginiai, ivairi veikla. Drauges aplinkui ir lieknos, ir storuliukes-visokios sulaukia demesio, nes vieniems vieni dalykai patinka, kitiems kiti-o manes atrodo, kad niekas nemato ir niekam manes nereikia. Prie to prisideda gal ir charakteris, nepasitikejimas savimi.
O ir savyje matau senmergisku bruozu, ir gana daug. Nemegstu tvarkytis namu, man jau geriau savaitgali kur islekti , nei plautis, skalbtis. Seksas man taip pat yra toks dalykas, kad negaliu po keliu pirmu pasimatymu uzsinoreti, turiu gerai pazinti zmogu.
Pati zaviuosi moterimis, kurios yra vienos ir laimingos, savimi pasitikincios, daug keliaujancios, turincios daug veiklos, bet man tai vis toks liudesiukas ateina. Aisku, kiti man sako, kad ot dar jauna, dar rasi, bet is tikro taip nemanau, nes kas jau traukia vyrus, tai traukia nuo jaunystes
Beje, cia radau labai idomiu minciu ir tikrai daug pasisakymu padejo pazvelgt I save is sallies ir pagalvot kad budama vaikinas pati saves nekabinciau