Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

sahrazads, tavo sarase nera vietos intelekto koeficientui? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 26, 17:24)
  Tikrai ilgai ir iki šiol sveriu ant svarstyklių ir žiūriu pro padidinamąjį stiklą aš į jį. Nenorėčiau atsitokėti po kelių metų turėdama šalia liurbį-bėdų maišą Nr.03 ax.gif

o jis i tave kaip ziuri? bigsmile.gif itari? ar ir jis nukentejes, ar jam visos moterys geros, nebarakudos? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
pas mane tai du punktai sarase:
kad butu galima gerai pasikalbet
ir gerai pasimylet

i juos ieina ir intelektas, ir jumoro jausmas, ir visa kita, kas priklauso biggrin.gif atrodo paprasta, bet tie du punktai vienoj vietoj retokai paisitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 02 27, 18:24)
pas mane tai du punktai sarase:
kad butu galima gerai pasikalbet
ir gerai pasimylet
i juos ieina ir intelektas, ir jumoro jausmas, ir visa kita, kas priklauso biggrin.gif atrodo paprasta, bet tie du punktai vienoj vietoj retokai paisitaiko biggrin.gif

Su tais punkatais tai man juokinga is tikruju, nes kiek moterys visko susako, vis tiek apie kazka nepagalvoja lotuliukas.gif
Tie du punktai, zinau panasu zmogu, su kuriuo pazystama nesenai issiskyre, nes buvo toks as - visatos centras, pasikeles, kad jau pavargo nuo jo doh.gif
Praleidziat svarbiausia punkta: Kad mane myletu ir, kad as myleciau, o visa kita, lai buna vertas manes ir as lai bunu verta jo smile.gif O siaip visada taip ir buna kiek begalvosi, kiek beieskosi, bus tik toks , koks turi buti pagal vienas kito vidu 4u.gif
Atsakyti
raudona saule, sutinku drinks_cheers.gif bet deja deja...retenybe tokie... g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 02 27, 19:23)
sahrazads, tavo sarase nera vietos intelekto koeficientui?  g.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

o jis i tave kaip ziuri?  bigsmile.gif itari? ar ir jis nukentejes, ar jam visos moterys geros, nebarakudos?  biggrin.gif  ax.gif

emmm joooo... praleidau intelektą, o jis man itin svarbus, bet manau, jei įdomu su žmogumi bendrauti, tai jau automatiškai abu yra panašaus mentalinio lygelio biggrin.gif
jei kalbėti konkrečiai apie šitą tai jis dar šviežias, žalias, neaplaužytais sparniukais, bet su tam tikrais savotiškais įsitikinimais. Jam moterys gal ir ne barakūdos, bet....net nžn kaip išsireikšti, na yra yra jo įsitikinimuose minusų ir tokių ganėtinai svarbių...tarkim iš tam tikrų jo poelgių susidaro vaizdas, kad nesijausčiau saugiai (būdama šeimoje su juo) jei netyčia sunegaluočiau, negalėčiau ilgai dirbti ir uždirbti. žodžiu, mes čia dar tik keli mėnesiai, tad sunku ką ir pasakyti, bet nemanau, kad tie gąsdinantys niuansai praeis vėliau. Visad smagiau turėti šalia tvirtą vyrą su patirtimi, o ne svajuką-debesėlį. ax.gif
Atsakyti
Visa ryta praskaiciau sia tema. Manau, kad tikrai yra moteru ir merginu, kurioms nelemta tureti santykiu, vyro, vaiku, kad ir jos to nori. Pati, deja, esu is tokiu. Norisi salia artimo zmogaus, nesu pries vyrus nusistaciusi, deja, atrodo, kad manes jie nemato. Nors esu aktyvi, kluba, vakareliai, renginiai, ivairi veikla. Drauges aplinkui ir lieknos, ir storuliukes-visokios sulaukia demesio, nes vieniems vieni dalykai patinka, kitiems kiti-o manes atrodo, kad niekas nemato ir niekam manes nereikia. Prie to prisideda gal ir charakteris, nepasitikejimas savimi.
O ir savyje matau senmergisku bruozu, ir gana daug. Nemegstu tvarkytis namu, man jau geriau savaitgali kur islekti , nei plautis, skalbtis. Seksas man taip pat yra toks dalykas, kad negaliu po keliu pirmu pasimatymu uzsinoreti, turiu gerai pazinti zmogu.
Pati zaviuosi moterimis, kurios yra vienos ir laimingos, savimi pasitikincios, daug keliaujancios, turincios daug veiklos, bet man tai vis toks liudesiukas ateina. Aisku, kiti man sako, kad ot dar jauna, dar rasi, bet is tikro taip nemanau, nes kas jau traukia vyrus, tai traukia nuo jaunystes smile.gif

Beje, cia radau labai idomiu minciu ir tikrai daug pasisakymu padejo pazvelgt I save is sallies ir pagalvot kad budama vaikinas pati saves nekabinciau sad.gif biggrin.gif
Atsakyti
metinekava, o kiek jums metu? Nes itariu, kad jums dar gerokai per anksti sprest, kad esat is tu, kuriai nelemta turet seimos.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 07 26, 20:13)
metinekava, o kiek jums metu? Nes itariu, kad jums dar gerokai per anksti sprest, kad esat is tu, kuriai nelemta turet seimos.

20 man, bet tas amzius nieko nesako. Mano aplinkoje daug vyresniu moteru ir galiu pasakyt tik tie, kad tos, kurios pasakoja apie jaunystes meiles-istekejusios, issiskyrusios. O kitos... Kam nesiseke nuo jaunystes meiles reikalai, kas netrauke tada vyru, netraukia ir dabar.
Atsakyti
Aš pati susiradau pirmąjį vaikiną 20 m. Kiti irgi tik pakalbindavo , bet aš matydavau,kad jie apie kažkokią draugystę su manim net minties neturėjo. Pati jaučiausi dar jauna, norėjau tik dėmesio. Todėl gal taip ir yra, gal jaučiasi iš jūsų tas begalinis noras būti su kažkuo, kas jaunus vaikinus pribaido? Ir nereikia sakyti, kad jeigu jau nesulauki iš daugumos dėmesio tai ir to tikrojo nebus. Nebūtinai. Maniškis buvo pirmas tikriausiai, kuris į mane rimtai žiūrėjo. Bet aplinkoje yra pažįstama, kuriai nusimato senmergystės gyvenimas, na nebent stebuklas atsitiktų ir ji savo požiūrį pakeistų. Ji taip bijo santykių su vyrais, kad yra įsiteigusi sau, kad jie tik gali įskaudinti nors santykių jokių su jais neturėjusi. Va jeigu yra toks požiūris, tai jau niekas nepadės, nes net maniškis susipažinęs su ja paklausė ar aš kažką ne taip pasakiau ar padariau, nes toks jausmas, kad išvyti nori. O į temą kur galima susitikti. Tai tikriausiai ne viena bus minėjusi internetą. Aš dar pridėsiu, kad galima su merginom vasarą į kokį festivalį nulėkti, o jei vasara prabėga be pažinčių , tada galima sukiotis aplink universitetus ir jų renginius, juk studijų metu dažniausiai susirandi, o ten gražūs ir protingi vyrukai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
atsakant i temos kls: ji rasti galima visur, ir N istoriju apie tai.
o mastant apie tai, kas man svarbu vyre, kad pradeciau apie ji galvoti, kaip apie Ta vyra, tai: turiu juo pasitiketi (visom prasmem, kaip vyru, kaip istikimu partneriu, kaip vaiku tevu), is to isplaukia ir saugumo jausmas su tuo vyru (arba neisplaukia biggrin.gif ), bendri tikslai ir norai. viskas, aks eina po to, tik malonus priedai: humoro jausmas, isvaizda, seksas, buvimas ant vienos bangos.
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 07 26, 22:21)
20 man, bet tas amzius nieko nesako.

Kam nesiseke nuo jaunystes meiles reikalai, kas netrauke tada vyru, netraukia ir dabar.

amzius sako, tai, kad viskas dar pries akis. 20 metu, tai dar ne tragedija. Tai tik pradzia. Ir bunant tokio amziaus visai dar nebutina tiketis, kad jau turi draugaut su savo busimu vyru. Is mano draugiu, nei viena budama 20 dar nepazinojo saviskiu. As savaji beveik 25 sutikau. Lig tol tik 1 rimta draugyste ir ta beveik tik pora metu truko. O mano geriausia drauge istekejo uz pirmo savo kavalieriaus, kuri pazino budama 22,5m.
Del to potraukio tai mano vyras sako taip. Merginos/paneles/moterys skirstomos i busimas zmonas ir paneles pasilinksminimui. Kai kurios atrodo tinkamos i zmonas, kai kurios per rimtos, kad tik i lova nusitempt, o kai kurios tik trumpalaikiam nuotykiam tinkamos. Jei vaikinas jaunas, tai greiciausiai iesko pasilinksmint. Todel neziuri i tas rimtas.
Taip gal ir su jum. Ir dabar, ir kai buvot jaunesne neatrodet tinkama meiles nuotykiams. Todel niekas ir "nesikabino". Kai aplinkiniai vaikinai subres rimtesniems santykiams, tada jus ir pamatys kaip tinkama kandidate. O dabar jus tiem nebrendylom netinkama. Nagi, pripazinkit, retas 20 metu vaikinas galvoja apie santuoka ir vaikus, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 08 02, 15:40)
amzius sako, tai, kad viskas dar pries akis. 20 metu, tai dar ne tragedija. Tai tik pradzia. Ir bunant tokio amziaus visai dar nebutina tiketis, kad jau turi draugaut su savo busimu vyru. Is mano draugiu, nei viena budama 20 dar nepazinojo saviskiu. As savaji beveik 25 sutikau. Lig tol tik 1 rimta draugyste ir ta beveik tik pora metu truko. O mano geriausia drauge istekejo uz pirmo savo kavalieriaus, kuri pazino budama 22,5m.
Del to potraukio tai mano vyras sako taip. Merginos/paneles/moterys skirstomos i busimas zmonas ir paneles pasilinksminimui. Kai kurios atrodo tinkamos i zmonas, kai kurios per rimtos, kad tik i lova nusitempt, o kai kurios tik trumpalaikiam nuotykiam tinkamos. Jei vaikinas jaunas, tai greiciausiai iesko pasilinksmint. Todel neziuri i tas rimtas.
Taip gal ir su jum. Ir dabar, ir kai buvot jaunesne neatrodet tinkama meiles nuotykiams. Todel niekas ir "nesikabino". Kai aplinkiniai vaikinai subres rimtesniems santykiams, tada jus ir pamatys kaip tinkama kandidate. O dabar jus tiem nebrendylom netinkama. Nagi, pripazinkit, retas 20 metu vaikinas galvoja apie santuoka ir vaikus, ar ne?

Na as ne tik , kad neatrodau tinkama vienkartiniams nuotykiams, as ir nesu tinkama tokiems, bet tai nieko neparodo. Turiu labia rimtu draugiu, o demesio daug. Pati seimai dar esu per anksti, bet pastebiu, kad kuo ilgiau viena, nesu turejusi jokiu normaliu santykiu, tia dabar atrodo net nemokeciau kurti ju...
Atsakyti