sveikos,
na negaliu pritart nei tom nei tom, t.y. ieskancioms ir laukiancioms.
ieskojau vienu metu intensyviai, visur eidavau, viska veikdavau...neusradau. kai neieskojau, atradau, bet kazkaip man nepasirode toks kokio as tikrai noreciau. dabar nebeieskau, bet irgi nieko...
taigi nei viena teorija neveikia.
ir ka daryt, jei drauges taip pat neturi, o jei turi, tai jos kazkodel labai savininkiskai juos slepia gal bijo rodyti..arba ju bernuzeliai ne tiek daug ir tu draugu turi...
tai dabar tiesiog gyvenu, dirbu, su visais bendrauju, be abejo maloniai, turiu patinkanciu aplinkui, bet kazkaip vis mastau, kaip cia graziai prie ju priejus..bet vis nesiryztu, nes is tikruju nesuprantu man rodomu zenklu- tarp draugiskumo ir simpatijos.
vienuzo..gal ir yra dabar kazkas, kam as patinku, ir kas rodo ta demesi, bet kad as durna turbut, kazkuo man jis netinka ir viskas.. matyt pati nezinau ko noriu ir ko ieskau. jei zinote kokiu protingu ir mielu viengungiu- parasykit kazkaip nusibodo ziuret i beburkuojancias poreles
Draugo paieska dazniausiai buna atsitiktinumas Man tai patiko mano mociutes posakis, kai as jai vis guosdavausi, kad neturiu draugo, o taip noreciau, ji man sakydavo :"vaikeli kur tau bus skirtas siknos raveliu ateis". Meile ateina netiketai ir nelauktai, kai visai to nesitiki.
Aš manau, kad tą savo būsimąjį gali sutikti bet kur, mano viena pažįstama su savo dabartiniu vyru susipažino "maximoje", kai ji eidama išbarstė ant grindų mandarinus, jos jau dabartinis vyras padėjo surinkti tuos išsibarščiusius mandarinus ir taip jie susipažino
O kita draugė ištekėjo už vyro su kuriuo susipažino internete
Aš manau, nebūtina eiti į klubus ar per barus, kad sutiktum "jį" tu jį gali sutikti, bet kur parke, troleibuse, bibliotekoje, stotelėje ir t.t.
O kita draugė ištekėjo už vyro su kuriuo susipažino internete
Aš manau, nebūtina eiti į klubus ar per barus, kad sutiktum "jį" tu jį gali sutikti, bet kur parke, troleibuse, bibliotekoje, stotelėje ir t.t.
Jo, tikrai galima sutikt bet kur...
Esu sutikus vaikinus (čia buvusius):
1. Savo balkone (jis irgi buvo savo balkone, šalia esančiame name)-pradraugavom 2 metus
2. Ežere plaukiojant
3. Lauke prie kiosko perkant ledus
Todėl ir nelabai įsivaizduoju kasip įmanoma susirasti draugą specialiai...Nebent per pažintis kokias
Esu sutikus vaikinus (čia buvusius):
1. Savo balkone (jis irgi buvo savo balkone, šalia esančiame name)-pradraugavom 2 metus
2. Ežere plaukiojant
3. Lauke prie kiosko perkant ledus
Todėl ir nelabai įsivaizduoju kasip įmanoma susirasti draugą specialiai...Nebent per pažintis kokias
bet vis tiek man labiausiai man patikusi aprasyta pazinties vieta- tualetas!
ko gi ne super?!
ko gi ne super?!
Man irgi atrodo, kad specialiai retai pavyksta susirasti.. Gyvenimas megsta netiketumus.
TIk va kai ner, tai norisi kazka daryt, o nesedet rankas sudejus
As kazkada tokiu atveju nutariau tiesiog eiti visur, kur norisi, ir visur, kur kviecia.. Maza kas pasitaikyt gali.. O jei ne - tai gerai laikas prabegs.
Bet tiesa sakant, man dazniausiai ilgesnes draugystes issivyste, jei susipazindavau
a) bendroj veikloj (bureliai, pomegiai, etc)
mokykloj, o po kazkiek metu kokia nors proga netycia keliams suejus
Gal as netinku tokiems kurortiniams ir klubiniams bajeriams
Kazkaip su bendra veikla ar panasiai, ta draugyste kazkokia tvirtesne gaunasi
TIk va kai ner, tai norisi kazka daryt, o nesedet rankas sudejus
As kazkada tokiu atveju nutariau tiesiog eiti visur, kur norisi, ir visur, kur kviecia.. Maza kas pasitaikyt gali.. O jei ne - tai gerai laikas prabegs.
Bet tiesa sakant, man dazniausiai ilgesnes draugystes issivyste, jei susipazindavau
a) bendroj veikloj (bureliai, pomegiai, etc)
mokykloj, o po kazkiek metu kokia nors proga netycia keliams suejus
Gal as netinku tokiems kurortiniams ir klubiniams bajeriams
Kazkaip su bendra veikla ar panasiai, ta draugyste kazkokia tvirtesne gaunasi
savo busimaji gali sutikti bet kur, o ir greiciausiai sutiksi ten kur visai nesitikesi, as savaji sutikau kieme, gyvenome tame paciame name
Vaikinų paieška Rasi neieškojusi... Maniškis "atsirado" univiere
pritariu cia pasisakiusiuju nuomonei, kad surandi tada, kai maziausiai ieskai. saviski suradau kaip tik tada, kai nusprendziau padet galutini taska bet kokiose paieskose o suradau inete
QUOTE(kriste_k @ 2006 07 03, 12:59)
Draugo paieska dazniausiai buna atsitiktinumas Man tai patiko mano mociutes posakis, kai as jai vis guosdavausi, kad neturiu draugo, o taip noreciau, ji man sakydavo :"vaikeli kur tau bus skirtas siknos raveliu ateis". Meile ateina netiketai ir nelauktai, kai visai to nesitiki.
Močiutės posakis