Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

O kiek jų turėjai, tokių draugysčių, tokių aktyvių?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 25, 10:16)
O kiek jų turėjai, tokių draugysčių, tokių aktyvių?

tokiu aktyviu, rimtu 2, trečias jau tapo mano vyru.
Atsakyti
Neieskojau vyro kazkokiais spec budais,susitikom netycia ir lig siol prisimenam ta diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 25, 10:20)
tokiu aktyviu, rimtu 2, trečias jau tapo mano vyru.

Tokių aš turėjau daugiau, bet su tėvais neskubėjau pažindintis. O švęsti su vyro tėvais tokias sakyčiau šeimynines šventes, tai man svarbesni mano tėvai ir artimieji, su kuriais ir šventimas yra kitoks. Kaip ir rašiau, kiekvienam savo, bet mano supratimu, eiti į šeimos šventę ir pažindintis su tėvais tuo metu ne laikas ir ne tas momentas iš esmės, vos po mėnesio ar kelių draugystės, nesvarbu kokio ji būtų aktyvumo. Net į vestuves pamerge, krikštynas ar svečiu pagalvočiau ar eiti, jei tai būtų draugo pusės žmogus ar artimasis, iš esmės į man nepažįstamo žmogaus šventę. Man atrodo, kad reikia atskirti tam tikrus dalykus ir neforsuoti įvykių, kurie galbūt neveda į tą tašką, "amžiną gyvenimą" kartu ar tokio lygio santykius. O po mėnesio bendravimo, rimto, matyti tą vyrą būsimu vyru ar panašiu - man yra nerimta. Nebent kažkokia desperacija, žūt būt susirasti būtent būsimą sutuoktinį. Tada viskas tinka ir nereikia jokios filtracijos.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 25, 13:10)
Tokių aš turėjau daugiau, bet su tėvais neskubėjau pažindintis. O švęsti su vyro tėvais tokias sakyčiau šeimynines šventes, tai man svarbesni mano tėvai ir artimieji, su kuriais ir šventimas yra kitoks. Kaip ir rašiau, kiekvienam savo, bet mano supratimu, eiti į šeimos šventę ir pažindintis su tėvais tuo metu ne laikas ir ne tas momentas iš esmės, vos po mėnesio ar kelių draugystės, nesvarbu kokio ji būtų aktyvumo. Net į vestuves pamerge, krikštynas ar svečiu pagalvočiau ar eiti, jei tai būtų draugo pusės žmogus ar artimasis, iš esmės į man nepažįstamo žmogaus šventę. Man atrodo, kad reikia atskirti tam tikrus dalykus ir neforsuoti įvykių, kurie galbūt neveda į tą tašką, "amžiną gyvenimą" kartu ar tokio lygio santykius. O po mėnesio bendravimo, rimto, matyti tą vyrą būsimu vyru ar panašiu - man yra nerimta. Nebent kažkokia desperacija, žūt būt susirasti būtent būsimą sutuoktinį. Tada viskas tinka ir nereikia jokios filtracijos.

čia kiekvienos reikalas jei ji nenori susipažinti ar supažindinti su tėvais, broliais, draugais draugystės pradžioje.
savo draugystės atvejais nei į vieną nežiūrėjau kaip į potencialų jaunikį, ir su ta potekste po 2-4 mėnesių nėjau pas tėvus.po susipažinimo su tėvais, mano draugystė su tais vyrukais tesėsi nuo 2-3metų.pareiškimų tuoktis nenešėm po susitikimo su tėvais biggrin.gif
į vestuves, balius mielai ėjau, buvau kviečiama, ir mielai pati kviečiau savo antrą pusę tiek draugystės pradžioje.tame jokių problemų mums nekėlė, liko labai gražių prisiminimų, netgi vienos vestuvės buvo išpuolę po gerų 3 mėnesių ir ėjome kartu su draugu, buvo puikus būdas pažinti dar artimiau žmogų, buvo puiki šventė, .
apie amžiną gyvenimą su jokiu draugu nereikia svajoti.reikia gyventi, naudotis progomis, imti iš gyvenimo tai kas pačiai tuo momentu tinka, patinka, norisi ir pan.
šiai dienai esu laisva moteris, prasidėjus draugystėms mielu noru eisiu pažindintis ir pati supažindinsiu su savo šeima draugą.jei draugas mane kviečia susipažinti su jo tėvais, draugais, broliais kodėl aš turiu atsisakyti? bigsmile.gif esu komunikabili, bendraujanti, man jokių bėdų nekyla tiesiog maloniai praleisti laiką su draugo artimaisiais.
va kitas dalykas man keltų nerimą:jei vyrukas su kuriuo kokius 6 mėnesius manęs su niekuo nesupažindina.per tuos 6 mėnesius nieko iš jo aplinkos nematyčiau. va čia tai jau keltų daug klaustukų, ir manau didžiąja dalimi kažkas būtų užslėpta iš vyruko pusės. gal ne 100procentu, bet jei 1 metus nematyčiau nieko iš vyruko aplinkos, su tokiu nutraukčiau santykius.manau jau bent su draugais gali supažindinti.
Atsakyti
Kalba ėjo apie tėvus. O ne apie draugus, kursiokus, bendradarbius, brolius, seseris, prašom nepainioti kiek skirtingų dalykų. Ne apie vyruko aplinką juk eina kalba. Čia taip pat visai kas kita.

Ir kalba eina ne apie svajones, o labai rimtus ketinimus. Moterys ir po pirmos nakties svajoja kiek su partneriu augins vaikų ir kaip gyvens, derina strateguoja.
Atsakyti
Aš tai su savo tėvais supažindinau greitai ,kažkur po 2 mėnesių draugystės, važiavau paatostogaut pas juos 4 dienom, na ir jam pasiuliau kartu vaziuoti, juolab,kad brolis su savo tuometine drauge jau buvo pas mane buvę, ir su juo susipažinę.
O su jo tėvais susipažinau,kai jau buvom metus beveik kartu pragyvenę biggrin.gif ..nu nėjau ir viskas, nejutau poreikio tongue.gif
Ai, nu bet čia jau draugystės , kai abiem netoli 40 buvo, jau kažkaip kitaip viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 25 vasario 2013 - 16:44
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 25, 13:50)
Kalba ėjo apie tėvus. O ne apie draugus, kursiokus, bendradarbius, brolius, seseris, prašom nepainioti kiek skirtingų dalykų. Ne apie vyruko aplinką juk eina kalba. Čia taip pat visai kas kita.

Ir kalba eina ne apie svajones, o labai rimtus ketinimus. Moterys ir po pirmos nakties svajoja kiek su partneriu augins vaikų ir kaip gyvens, derina strateguoja.

Šiaip suprantu visai susipažindinimą su tėvais vos po kelių mėnesių bendravimo tuo atveju, kai tėvai jaunatviški, tarkim, dabar perkračius, pamenu, su vieno draugo tėvais susipažinome labai anksti, nes kartu (kompanija buvo didelė) važiavom į dviračių žygį. Tada tai tokie neįpareigojantys susipažinimai, kai nebūtina už vieno stalo sėdėt ir vieniem į kitus žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidilu @ 2013 02 25, 12:43)
Neieskojau vyro kazkokiais spec budais,susitikom netycia ir lig siol prisimenam ta diena  blush2.gif

Tai papasakokit placiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 02 23, 22:21)
taigi as ir parasiau "visur galima su vyru susipazinti". Stai ir paprastas, aiskus ir trumpas atsakymas. VISUR!!! Nezinot ka reiskia visur? Nagi, parduotuvej, darbe, mokykloj, dar darzelio laikais, kieme, laiptinej, kavinej, klube, universitete, per interneta, pas draugus ir t.t. Viena sutiks vienur, kita kitur. Nera vienos vietos, kur tie "isrinktieji" ant lentynos surikiuoti ir laukia, kada juos moterys issirinks.

thumbup.gif Tikrai pritariu nera kazkokiu specialiu iskirtiniu vietu ,kur butent tas ypatingaisis lauktu smile.gif O siaip manau, reikai gyventi ir tiek, negyvenam nei vienas negyvenamoj saloj, sutinkam zmones kasdiena, aisku ir ignuoruot nereikia , gyvent atmerktom akim biggrin.gif . Man tai kazkaip nenaturaliai atrodo jau kai zmones labai ininka i tas paieskas labai jau aktyviai, niekur nereikia tu krastutinumu. doh.gif Jei paciam su savim nera gerai tai ir su kitu nebus gerai, o jei susikursi laimiga gyvenima, atsiras kazkas, kas nores salia buti smile.gif
O del tu supazindimimu, tai galvoju kaip gerai ,kad jauni susipazinom, nebuvo nei galvos skausmu ,kur, kaip, ka cia dabar daryti ir t.t. viskas buvo naturaliai. Niekas specialiai nepazindino, ateidavu pas vaikina i namus, buvo tevai kazkada namie, tai ir susipazinau, jis taip pat. Buvo sventes sventem biski su tevais kiek priklauso ten, o pagrinde kartu smile.gif neidomu dar buvo sedeti uzstalej su suaugusiais biggrin.gif
Siulyciau atsipalaiduoti labiau moterims ir gyventi savo gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 23, 00:04)
<...> Daug potencialo teisingų žmonių kompanijose, draugai ir pažįstami.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 23, 13:11)
kiekviena gyvenimą skirtingai suvokia, vienai tai smulkmena, nerimta, kitai tai rimta. kaip bevartytum blynas vis tiek bus prisvilęs kažkokioj pusėj. unsure.gif neteigiu kad pirmam pasimatymui  wub.gif  wub.gif  blogai, tik gal mano bėda kad aš per daug galvoju, ir nesu tokia drasi kaip kitos ir puolančios per pirmą pasimatymą į glėbį. cool.gif

Jūs nesupraskite taip tiesmukiškai visko. Niekas neliepia pulti kažkam į glėbį nei per pirmą nei per n-tą pasimatymą. Išvis to nereikia daryti jei to nenori. Tiesiog tokios kažkokios dirbtinos dogmos (anksčiau buvo šiukštu jokio sekso iki vedybų,o dabar kuo daugiau ir su bet kuo tuo geriau) neturėtų niekam daryti jokio poveikio. Reikia naudotis tik savo galva ir pojūčiais.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 02 23, 19:51)
<...>

1.ane? mieloji, pamokink mane - kaip, kokiu budu dirbi su savo vidumi? man isvis didelis kaifas nuolat uz save moketi, islaikyti...ir tt. turbut sumaterialejau. nekalbu kai uzmoka kartais uz pramoga. bet jei nuolat atakuoja, asistuoja ir moka? nu neee, jauciuos tada perkama ir tipo, man galvoj ima suktis: aha, jis tuoj tuoj paprasys "susimoketi" uz tai.  tuoj jam mano "dvsingu pokalbiu" ir anekdotu arba paokalbiu apie mokslastechnologijos.lt neuzteks....
2.kodel moterims sunkesne dalia?  g.gif as visur visad tvirtinu kad lengvesne... kad vaikai lieka su mumis?  g.gif juk kaip tik del to moterys maziau prasigeria, nusivalkioja, nera tos socialios vienatves, nemanot?? g.gif  g.gif
<...>

1. Sunku vienok. Rimtai. Aš visada buvau 100 proc. savarankiška, dažnai uždirbdavau kelis kartus daugiau už savo vyrus. Tik laiku susizgribau, kad prie manęs skrenta tokie...na kaip čia gražiau pasakius...ieškantys patogaus gyvenimo, kur patiems kuo mažiau reikėtų sukti galvą. Žodžiu tokie dar ne alfonsai, bet jau netoli to. biggrin.gif Jiems pvz buvo visai okei, jei sumokėdavau už pietus, nes jis pamiršo piniginę, neturi grynų ir t.t.
Pamiršau paminėti, kad gyvendama su antruoju neapsikentusi nusprendžiau iš principo nebemokėti komunalinių mokesčių. Pagrindžiau tai tuo, jog jis vyras, ir tai yra normalu (dauguma mano (tik) draugų vyrų būtent taip ir elgdavosi). Buvo labai įdomu kaip reaguos. biggrin.gif Jis sukandęs dantis sutiko, bet kiekvieną laisvą minutę man tai prikaišiodavo. dabar dėkoju apvaizdai ar belekam kas mane apsaugojo nuo tokio lebedos. Po antro nesėkmingo bandymo, taip jau lėmė likimas, susipažinau su keletu vyrų kiek kitokio kirpimo. Nesu už save mokėjusi būdama su jais. Beje jie iki šiol yra mano draugai, ne meilužiai. Natūra neatsimokėdavau, kaip mama pasakytų biggrin.gif
Dirbti su vidumi reikia ir daug, nes gerosios samarietės natūra pas mane yra ryški. doh.gif Tai bandau kaupti savyje sveiko egoizmo, sakau sau, kad jau kiek galėjau, aš jiems atidaviau, dabar atėjo metas ir man kažką gauti mainais. Man tai kažkiek padeda, nes to natūralaus vidinio stuburo nėra pas mane. Kaltas auklėjimas, ir nuolatinis bubinimas, kad jei neduok die vaikinas nupirks arbatos, turėsi su juo permiegoti. Net vidurinėje iš tos baimės visada turėjau su savimi grynų, kad galėčiau per pasimatymą užsimokėti už save. Buvo įkalta taisyklė- kad liksi skolinga. O būti skoloj kažkam juk nefaina, ar ne? Kad čia jokia skola, o normaliam vyrui- malonumas pavaišinti patinkančią moterį, tai tik pabaigusi trečią dešimtį suvokiau ir tik iš asmeninės patirties. Žodžiu dabar bandau persiauklėti biggrin.gif Nelabai čia man kol kas sekasi, bet bandyti verta biggrin.gif
2. čia jau kaip pažiūrėsi. vyrams mažiau įsipareigojimų. Skyrybos, vaikai savaitgaliais, nauja šeima be problemų. Karjeros prasme tikrai daug paprasčiau. Aš neturiu kuo skųstis, esu laisva kaip paukštis, neturiu jokių įsipareigojimų, taip ar panašiai, manau, gyvena standartinis vyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 26 vasario 2013 - 19:04
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 24, 00:19)
Kai susipažįsta su bet kuo, tai po to nebežino į kokią pusę bėgti, jei anam susišviečia, kad pagaliau sutiko savo gyvenimo moterį. Ir skuba kuo greičiau supažindinti su visais.

Kai pagalvoju, kažkaip kitą kart sunku komentaruose išdėstyti visas peripetijas, kad sau tinkamo vyro paieškas reikia labai konkretizuoti, ko nori, kas tinka, su kuo galėtum dalintis džiaugsmais ir vargais. Kai galvoja, kad gali rasti bet kur, finale neranda niekur. Ypač tos, kurios sukasi uždarame rate namai - darbas - namai, neįdomios nei sau, nei kitiems, ir mano, kad jų svajonių princas kažkokiu tarpgalaktiniu būdu turėtų pats susirasti adresą, duris ir pasibelsti vieną dieną. Rinktinis, o ne bet koks.

su tuo sutinku. Pirmiausia reikia pačiai žinoti KO NORI, KOKIO NORI ir t.t. Tarkim (čia mano tokie reikalavimai buvo šiam gyvenimo etapui) yra paieškomas:
1. Linksmas;
2. Mėgstantis aktyvų laisvalaikį;
3. Geras meilužis;
4. Draugiškas;
5. NE ALFONSAS (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) schmoll.gif
6. Paprastas, neužsikėlęs ant pejedstalo.
Ten dar galima būtų vardinti, bet ne esminiai tai buvo reikalavimai. smile.gif
Galiu pasakyti, kad toks žmogus pats įsibrovė į mano akiratį. Iš pradžių net pamelavau, kad esu nelaisva, kad atšoktų lotuliukas.gif Aš tik vėliau iš kelių variantų pirštu dūriau į jį. Gal, kad buvo užsirekomendavęs, nes yra nemažai bendrų draugų. O gal, kad šiaip lipo. g.gif Tikrai ilgai ir iki šiol sveriu ant svarstyklių ir žiūriu pro padidinamąjį stiklą aš į jį. Nenorėčiau atsitokėti po kelių metų turėdama šalia liurbį-bėdų maišą Nr.03 ax.gif
Atsakyti