QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 23, 22:19)
Kai susipažįsta su bet kuo, tai po to nebežino į kokią pusę bėgti, jei anam susišviečia, kad pagaliau sutiko savo gyvenimo moterį. Ir skuba kuo greičiau supažindinti su visais.
Kai pagalvoju, kažkaip kitą kart sunku komentaruose išdėstyti visas peripetijas, kad sau tinkamo vyro paieškas reikia labai konkretizuoti, ko nori, kas tinka, su kuo galėtum dalintis džiaugsmais ir vargais. Kai galvoja, kad gali rasti bet kur, finale neranda niekur.
Ypač tos, kurios sukasi uždarame rate namai - darbas - namai, neįdomios nei sau, nei kitiems, ir mano, kad jų svajonių princas kažkokiu tarpgalaktiniu būdu turėtų pats susirasti adresą, duris ir pasibelsti vieną dieną. Rinktinis, o ne bet koks.
nesutinku.pvz aš šiuo metu sukuosi tam rate namai , vaikas, parduotuve, maisto gaminimas ir pan. ir esu sau labai įdomi, lygiai tokia pat įdomi kai dirbau mėgstamą darbą, turėjau daug laisvalaikio ir pan. tiesiog dabar laikinai pasikeitė ritmas gyvenimo: negaliu išbėgti ten, kur noriu kai tik šauna į galvą, jei einam tai einam drauge su vaiku, nebent vakarais ar savaitgaliais viena išbėgu apipirkti buitines prekes, į kirpyklą pasigražinti,nusipirkti rūbą.šiuo metu ir iš finansinės pusės negaliu sau daug leisti, bet susitaupius stengiuosi save aprengti, tai sijonuką tai dar ką ir pan. svarbiausia moterei save reikia labai mylėti, turėti tikslą ir jo siekti.ir kad moteris kuri sukasi užburtame rate neįdomi kitiems? manau ne
ji gali aplamai jokiame rate nesisukti, buti laisva ir nepriklausoma nei nuo vaikų, darbų, ir gali būti neįdomi kietiems.viskas glūdi moteryje.svajonių princo nelaukiu skambučio į duris, nes žinau kad tai įmanoma tik retais atvejais.bet ir eidama i visuomene neieskau akimis svajoniu vyruko. giliai sirdyje laukiu kol likimas suves.teko praeiti kaikotarpi kai buvau jauna, be vaiko, netekejusi ir kelis metus tikrai ieškojau.padariau išvadą-kuo labaiu ieškosi, tuo labiau nerasi.
jaunoms merginoms suradimo prasme lengviau: draugai, bendramoksliai, klubai ir pan. ten viskas savaime klojasi. vyresnem, su vaikais sudetingiau.pvz jei moteris vieniša, augina 3 vaikus, ta manau jai is ties sunku rasti savo meile.ji rupinasi vaikais, namais, darbu.ir tam rate besisukdama, gal ji išties bus įspūdinga, žavi moteris, bet pvz: i namus- neateis
darbe- vien moterys dirbs.
draugai, artimieji su šeimomis, vienišų nerasta...
belieka tiketis kad likimas suves parduotuveje, gatveje.
dėl supažindinimo: jūs labai sureikšminate supažindinimą su vaikino tėvais.kaip pavyzdį duosiu: susipažystate su vyruku lapkričio mėn, puikūs pasimatymai, artimas sielai žmogus, jums jis patinka, jūs jam patinkate, atsiranda jausmai ir pan. pasimatymai, na ir ateina gruodžio 24-26dienos. kalėdos, kūčios.pas vyruką įprasta šventes švesti prie bendro stalo, vakaroti su tėvais.ir jūs neisite pasisedėti prie kalėdinio stalo su jo tėvais? nekviesite per šventes pas save, kur gyvena tėvai?na ir kas kad tik 2 mėnuo pažystate,ir neplanuojate vestuviu, juk supažindinimas tai nereiškia pasipiršimas.galima draugiškai pabendrauti, pagaliau pažinti jo namų aplinką.aišku aš nekalbu apie tokus dalykus, jei vyrukas keičia paneles kaip kojines, per metus mažiausia 8merginos, ir visos vedamos i namus pas tevus, cia manau rodo jau vyruko nebranduma; gal tai tik paauglysteje, vaiknai draugauja po 1 menesi su panelesm.tada zinoma nereikai vesti i namus.