QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 19, 13:35)
bet savo vyriškiui (manau ir tikiuosi
) dar duodu ir gerą laiką, švelnumą,
kartais naminį maistą (kas jiems neretai labai svarbu), moterišką rūpestį. Daugeliui vyrų trūksta
elementaraus filmo žiūrėjimo apsikabinus ant sofos ir jausmo, kad esi brangus, reikalingas.
nu ir...gero filmo ziurejimas vistiek - ABIEMS nauda...abiems malonumas... man rodos vyrai vis tiek labiau skriaudziami...nes jie visur turi moketi... aisku, jie neva patys nori buti ta stiprioji lytimi. uztat visad dziaugiuos kad giminau ne vyru... nes jei esi moteris ir neuzdirbi - nieko tokio
o jei uzdirbi - tai jau super
o jei esi vyras, kad ir zavus, bet neuzdirbi (nors dirbi), tai jau...
ausrine-as,
patiko tavo poziuris i kabinimus gatveje...tu rimtai taip atvirai su visais vyrais elgies? kazkuo priminei mane pacia, jei tikrai nuosirdziai nemeluoji... as irgi, galvoju, eiciau su kiekvienu vyru i pasimatyma, nes siaip megstu vyriska kompanija, psichologija, na ju buvima salia,...nuo vaikystes - kieme - daug bernu draugu, pati augau su dviem broliais... na tiesiog...faini tie vyrai. bet bet. kazkuriuo metu suvokiau kad vyrai nori ir TO dalyko.
tai man kandangi ne visad patinka ir ne visad pati to noriu, o tiksliau mano libido nera aukstas, neinu todel i pasimatymus su vyrais, ir ech... turbut save apiplesiu?
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 19, 15:53)
1.man irgi dar nedingęs tas refleksas kišt ranką į rankinuką traukti piniginę, bet pamažu save laužiu.
2. juk mums ir taip sunkesnė dalia teko. Bent tuo palepinimu pasimėgaukim.
1.ane? mieloji, pamokink mane - kaip, kokiu budu dirbi su savo vidumi? man isvis didelis kaifas nuolat uz save moketi, islaikyti...ir tt. turbut sumaterialejau. nekalbu kai uzmoka kartais uz pramoga. bet jei nuolat atakuoja, asistuoja ir moka? nu neee, jauciuos tada perkama ir tipo, man galvoj ima suktis: aha, jis tuoj tuoj paprasys "susimoketi" uz tai. tuoj jam mano "dvsingu pokalbiu" ir anekdotu arba paokalbiu apie mokslastechnologijos.lt neuzteks....
2.kodel moterims sunkesne dalia?
as visur visad tvirtinu kad lengvesne... kad vaikai lieka su mumis?
juk kaip tik del to moterys maziau prasigeria, nusivalkioja, nera tos socialios vienatves, nemanot??
Papildyta:
QUOTE(elvega @ 2013 02 19, 16:58)
per isdidi
manau kaip tik save nuvertini, nes jei butum isdidi tai manytum "kaip jis drista pagalvot apie kazkokia tai kuro kompensacija
kai AS SUTIKAU SU JUO VAZIUOTI?
[I]
prajuokinot, pakelei nuotaika... cia tipo, suprask, as, dievybe, sutikau su juo, zemes kirmineliu, vaziuoti... smagu, smagu, kad mes moterys taip apie save norim gerai galvoti. bet nea. as esu zmogus, ir vyras yra zmogus. man nepatinka nei save sudievinti, nei save nuzeminti. todel ir ...gaila man tu vyru. ta prasme, siais laikais - jie tikrai daug ka ir taip yr prarade. zodziu, dabar yra taip. ir vyrai, ir moterys turi pinigu. ir vyrai, ir (pagaliau) moterys ismoko is sesko pasiimti malonumus. ir vyrai, ir moterys gali namus pasistatyti. bet tik..vyrai vistiek visur turi kisti pinigus (uz aciu, uz ate, uz valentina, uz kaledas, uz pirma, uz trecia, uz penktadieni, uz sekmadieni...), nes "tipo tai dzentelmeniska", tipo, "moteris to verta". nu tai *****, verta verta, nu bet vyras? o vyras tai nieko nevertas? tik buckis i zanda ir varskes pyragas is moters ir kaifuok vien nuo mano buvimo salia?
(bet juk ir as, moteris, kaifuoju, nuo jo buvimo salia..) tai vistiek jis daugiau numelziamas nei as...
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 02 20, 18:14)
nu baisiai cia seksas per pirma pasimatyma. galima del sekso isvis prasidet, o paskui tik kazkas gero is to iseina
nu vel as cia is savo patirties su savo sugedimo laipsniu
labai geras sugedimo laispnis
ne tu viena... as taip pat manau kad geriau pradeti nuo meiluziu lygmens, irgi variantas ir sauni aukstyn, nei pradeti nuo aukstai ir smigti zemyn
...
pauliau, del tualeto, 200balu