Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 22, 10:29)
Man pvz keista, kai "ausrine-as" parašė, kad visi jos veikėjai (klausimas kiek jų buvo) po kelių mėnesių supažindindavo su tėvais, artimaisiais, sodindavo už bendro stalo. Man tai kažkokia mistika. Gal čia veiksmas vyksta kokioje mažoje bendruomenėje, kur visi daugmaž pažįstami, netoliese gyvena, koks nors miestelis. Bet šiaip kad va taip po vos kelių mėnesiu pasimatymų pažindintų su tėvais, tai man svetima g.gif Žinoma, yra kas visas drauges su visais pažindina, tai čia jau kitas atvejis.

smile.gif mano gyvenime veikeju-mano rimtu draugu buvo 3, treciasis buvo mano vyras.pasimatymu , kurie buna vienkartiniai, ar truputuka ir daugiau dienu uzsitesia buvo nemazai, teko pazinti ivairiu tipu zmoniu.bet po 2 ar 3 pasimatymo buvo pasukama skirtingais keliais, nes isryskedavo man nepriimtinu dalyku,arba tiesiog gal jausmo neatsirasdavois mano ar is vyriskio puses..visi 3 rimti draugai su savo aplinka, tevais supazindavo 2-4menesiu eigoje, patys noredavo supazindinti, juk savaime sventes ispuola draugaujant, tai koks gimtadienis, tai nereiskia kad su tevais supazindindavo kad vestuvem kvepejo...ne ne. tiesiog naturaliai, koki savaitgali, ar tai pietu ar tai kazkas...
miestas antras po vilniaus, vadinasi didmiestis biggrin.gif cia plati visuomene.
ir ne mieste esme, esme gal daugiau pacioje moteryje, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 22, 14:51)
Kodėl tuomet (tariamai) protingos moterys nežino kur rasti savo išrinktuosius, kur jų apskritai ieškoti? Tuos, kurie joms tiktų, patiktų ir kt.. Manyčiau tikrai protingoms tokie klausimai net nekyla cool.gif

su vyru visur galima susipazinti, kaip, beja, ir su moterimi. Bet kartais reikalavimai kandidatui nerealus buna, tai tokia, kad ir labai protinga ar ismintinga manytusi esanti, kazin ar ras ta vadinama isrinktaji. Juk renkasi ne vien moteris, dar ir vyras...
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 02 22, 10:25)
tai jau pacios apsileidimas, jei per metus nesuzino. Na, juk galima pvz. koketuojanciai paprasyti namu adreso, tipo kada uzsuksiu kavos puodeliui. Jei neduos ir prades apie kokius bendrakambariokus pasakas sekt ar, kad kambariuka nuomojasi pas pikta bobulyte, tai jau aisku kas ir kaip. Vedes ar turintis drauge juk nesikvies kitos moters i namus, juolab, kad realiai neaisku, kada naujoji drauge gali uzsukti. Norint, tikrai imanoma greitai issiaiskinti, tik noreti reikia ir truputi pagudrauti.

pritariu, drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 22, 14:51)
Kodėl tuomet (tariamai) protingos moterys nežino kur rasti savo išrinktuosius, kur jų apskritai ieškoti? Tuos, kurie joms tiktų, patiktų ir kt.. Manyčiau tikrai protingoms tokie klausimai net nekyla cool.gif

manau nei protinga nei ismintinga moteris sito dalyko niekada nezinos.tas jos isrinktasis turi pats atkeliauti i jos aplinka, yra likimas, 100proc tikiu.protinga ar ismintinga moteris gali nusiziureti, rasti nuostabiausia vyra sau, bet ir vyruko jausmai privalo buti.beabejo ismintinga moteris ismintingai stengsis pavergti jo sirdi.o ar tai pavyks, ar nepavyks, tai tik laikas parodo.
ir kartais gal geriau buti ne tokiai protingai, tada maziau suki smegenis, ir savaime viskas puikiai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 02 22, 14:58)
su vyru visur galima susipazinti, kaip, beja, ir su moterimi. Bet kartais reikalavimai kandidatui nerealus buna, tai tokia, kad ir labai protinga ar ismintinga manytusi esanti, kazin ar ras ta vadinama isrinktaji. Juk renkasi ne vien moteris, dar ir vyras...

Tema tai ne apie tai, tiesa? O kur rasti ir kur ieškoti. Nenukrypstam į peripetijas, pradžia yra taip pat svarbi. rolleyes.gif Kas patinka, nepatinka, tinka, neįtinka - čia jau kitas etapas, pažinus žmogų. Žinoma, savo išrinktuosius galima sutikti bet kur ir bet kada, čia jau likimas ar atsitiktinumas. Bet kai apskritai neaišku kur jų būna ir kokiose vietose, tai jau visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 22, 15:04)
Tema tai ne apie tai, tiesa? O kur rasti ir kur ieškoti. Nenukrypstam į peripetijas, pradžia yra taip pat svarbi.  rolleyes.gif Kas patinka, nepatinka, tinka, neįtinka - čia jau kitas etapas, pažinus žmogų. Žinoma, savo išrinktuosius galima sutikti bet kur ir bet kada, čia jau likimas ar atsitiktinumas. Bet kai apskritai neaišku kur jų būna ir kokiose vietose, tai jau visai kas kita.

tai gal galite man bent patarti kur ieskoti, kur rasti?esate protinga moteris, patarkite...
ps: idomu pasidare po kiek laiko jus butent supazindindavo draugai su savo tevais, artimaisiais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 22, 15:47)

Aš nesu tikrinusi nei vieno iš vaikinų asmens duomenų, nekėlusi situacijų, kad galėčiau pasižiūrėti vairuotojo pažymėjimą ar pasą. Kažkaip jei kitu nepasitikima tiek, kad reikia tikrinti ar jis tikrai Vardenis Pavardenis, tai kokie čia santykiai.

Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 02 22, 15:22)
Aš nesu tikrinusi nei vieno iš vaikinų asmens duomenų, nekėlusi situacijų, kad galėčiau pasižiūrėti vairuotojo pažymėjimą ar pasą. Kažkaip jei kitu nepasitikima tiek, kad reikia tikrinti ar jis tikrai Vardenis Pavardenis, tai kokie čia santykiai.

nesu tikrinusi, bet savaime pazinties metu parodydavo tai diploma, tai dar kazka kur vardas pavarde figuravo.bet as jau prie tai zinojau kuo vardu esamas draugas yra.tai del to manau kad savaime, be jokiu tikrinimu pamatysi savo draugo duomenis kazkur tai. pvz atejus i buta jo, ant stalo stovi saskaita uz sildyma, net past parodo kiek tenka moketi.cia paprasta, be jokiu tikrinimu. tad man keista jei 1 metus draugauja ir nezino zmogaus duomenu tiksliu-matomai bendravimas retas ir slapcia vyksta. kitaip neisivaizduoju.
Atsakyti
Visų pirma man tie supažindinimai su šeimos nariais po mėnesio ar dviejų atrodo ne kaip. Bent aš bandau megzti santykius su žmogumi, o ne su jo sesėm, mamom, tėvais ar broliais. Tai viena. Antra, jei jis man netiks, ar atvirkščiai patiks, tai jo giminaičiai man giliai dzin, svarbu nesikištų į ne savo reikalus. Žinoma, asmens kontekstas yra svarbus, bet kai po mėnesio pažinties tempiasi demonstruoti savo šeimos nariams, man tai netgi atstumiančiai atrodo.
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 22, 17:02)
<...>
manau nei protinga nei ismintinga moteris sito dalyko niekada nezinos.tas jos isrinktasis turi pats atkeliauti i jos aplinka, yra likimas, 100proc tikiu.<...>

o aš netikiu, nu netikiu. Tikiu moters saviverte, savimone, asmenybe. Kaip ji yra apsibrėžus savo tikslus, kaip konkrečiai žino ,ko nori iš gyvenimo, kaip sugeba neprarasti šalto proto ir netapti motina Tereze kokiam lauciui, skrudžiui ar šiaip netikėliui. ***** jau geriau būti vienai, negu imti beleką ir liūdnai keiksnoti savo atseit likimą.

QUOTE(Liebchen @ 2013 02 22, 17:22)

Man žema būtų knistis po svetimus dokumentus, ir tikrai nesuprasčiau jei vyras imtų tikrinti mano duomenis.
O kas liečia pasimylėjimą, tai kuri čia jau tokia užtikrinta, kad sugulusi su 5 metus pažįstamu neužsikrėsi kokia AIDS, nes juk ką gali žinoti. Tam yra išrasti prezervatyvai, tik reikia jais naudotis.
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 22, 15:07)
tai gal galite man bent patarti kur ieskoti, kur rasti?esate protinga moteris, patarkite...
ps: idomu pasidare po kiek laiko jus butent supazindindavo draugai su savo tevais, artimaisiais? 4u.gif

Man per greitas supažindinimas yra nerimta, nebrandu. Todėl kad RIMTI santykiai yra visai kitokio lygio. Kai žmogus atsakingai vertina partnerį, itin atsakingai. Man net gi nepatiktų skuba, lyg svorio ir atsakomybės užkrovimas, ypač jei nesu tikra santykių perspektyva, dar abejonių lygyje. Pvz aš su savo tėvais itin retai pažindindavau, bet jie visada žinodavo su kuo bendrauju. Tai kiek kitokie dalykai. Pažindinti reikia tik pačius pačiausius, kai visai visai rimti santykiai.

O kur ieškoti? Ten, kur pageidaujamas bent jau pirminis potencialaus pageidaujamo vyro bagažas. Juk tikriausiai visos supranta, kad prie konteinerių ir visą parą baruose nebus gero varianto. Naktiniai klubai irgi nieko gero, nebent jaunystėje, kai kiek kitokie ritmai, o ir jūra iki kelių. Daug potencialo teisingų žmonių kompanijose, draugai ir pažįstami.
Atsakyti
kiekviena gyvenimą skirtingai suvokia, vienai tai smulkmena, nerimta, kitai tai rimta. kaip bevartytum blynas vis tiek bus prisvilęs kažkokioj pusėj. unsure.gif neteigiu kad pirmam pasimatymui wub.gif wub.gif blogai, tik gal mano bėda kad aš per daug galvoju, ir nesu tokia drasi kaip kitos ir puolančios per pirmą pasimatymą į glėbį. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 19, 13:35)
bet savo vyriškiui (manau ir tikiuosi biggrin.gif) dar duodu ir gerą laiką, švelnumą, kartais naminį maistą (kas jiems neretai labai svarbu), moterišką rūpestį. Daugeliui vyrų trūksta elementaraus filmo žiūrėjimo apsikabinus ant sofos ir jausmo, kad esi brangus, reikalingas.

nu ir...gero filmo ziurejimas vistiek - ABIEMS nauda...abiems malonumas... man rodos vyrai vis tiek labiau skriaudziami...nes jie visur turi moketi... aisku, jie neva patys nori buti ta stiprioji lytimi. uztat visad dziaugiuos kad giminau ne vyru... nes jei esi moteris ir neuzdirbi - nieko tokio mirksiukas.gif o jei uzdirbi - tai jau super drinks_cheers.gif o jei esi vyras, kad ir zavus, bet neuzdirbi (nors dirbi), tai jau... cool.gif

ausrine-as, drinks_cheers.gif patiko tavo poziuris i kabinimus gatveje...tu rimtai taip atvirai su visais vyrais elgies? kazkuo priminei mane pacia, jei tikrai nuosirdziai nemeluoji... as irgi, galvoju, eiciau su kiekvienu vyru i pasimatyma, nes siaip megstu vyriska kompanija, psichologija, na ju buvima salia,...nuo vaikystes - kieme - daug bernu draugu, pati augau su dviem broliais... na tiesiog...faini tie vyrai. bet bet. kazkuriuo metu suvokiau kad vyrai nori ir TO dalyko. rolleyes.gif tai man kandangi ne visad patinka ir ne visad pati to noriu, o tiksliau mano libido nera aukstas, neinu todel i pasimatymus su vyrais, ir ech... turbut save apiplesiu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 19, 15:53)
1.man irgi dar nedingęs tas refleksas kišt ranką į rankinuką traukti piniginę, bet pamažu save laužiu.

2. juk mums ir taip sunkesnė dalia teko. Bent tuo palepinimu pasimėgaukim. ax.gif

1.ane? mieloji, pamokink mane - kaip, kokiu budu dirbi su savo vidumi? man isvis didelis kaifas nuolat uz save moketi, islaikyti...ir tt. turbut sumaterialejau. nekalbu kai uzmoka kartais uz pramoga. bet jei nuolat atakuoja, asistuoja ir moka? nu neee, jauciuos tada perkama ir tipo, man galvoj ima suktis: aha, jis tuoj tuoj paprasys "susimoketi" uz tai. tuoj jam mano "dvsingu pokalbiu" ir anekdotu arba paokalbiu apie mokslastechnologijos.lt neuzteks....

2.kodel moterims sunkesne dalia? g.gif as visur visad tvirtinu kad lengvesne... kad vaikai lieka su mumis? g.gif juk kaip tik del to moterys maziau prasigeria, nusivalkioja, nera tos socialios vienatves, nemanot?? g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(elvega @ 2013 02 19, 16:58)
per isdidi blink.gif  manau kaip tik save nuvertini, nes jei butum isdidi tai manytum "kaip jis drista pagalvot apie kazkokia tai kuro kompensacija kai AS SUTIKAU SU JUO VAZIUOTI?
[I]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinot, pakelei nuotaika... cia tipo, suprask, as, dievybe, sutikau su juo, zemes kirmineliu, vaziuoti... smagu, smagu, kad mes moterys taip apie save norim gerai galvoti. bet nea. as esu zmogus, ir vyras yra zmogus. man nepatinka nei save sudievinti, nei save nuzeminti. todel ir ...gaila man tu vyru. ta prasme, siais laikais - jie tikrai daug ka ir taip yr prarade. zodziu, dabar yra taip. ir vyrai, ir moterys turi pinigu. ir vyrai, ir (pagaliau) moterys ismoko is sesko pasiimti malonumus. ir vyrai, ir moterys gali namus pasistatyti. bet tik..vyrai vistiek visur turi kisti pinigus (uz aciu, uz ate, uz valentina, uz kaledas, uz pirma, uz trecia, uz penktadieni, uz sekmadieni...), nes "tipo tai dzentelmeniska", tipo, "moteris to verta". nu tai *****, verta verta, nu bet vyras? o vyras tai nieko nevertas? tik buckis i zanda ir varskes pyragas is moters ir kaifuok vien nuo mano buvimo salia? lotuliukas.gif (bet juk ir as, moteris, kaifuoju, nuo jo buvimo salia..) tai vistiek jis daugiau numelziamas nei as... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 02 20, 18:14)
nu baisiai cia seksas per pirma pasimatyma. galima del sekso isvis prasidet, o paskui tik kazkas gero is to iseina biggrin.gif

nu vel as cia is savo patirties su savo sugedimo laipsniu biggrin.gif

labai geras sugedimo laispnis drinks_cheers.gif ne tu viena... as taip pat manau kad geriau pradeti nuo meiluziu lygmens, irgi variantas ir sauni aukstyn, nei pradeti nuo aukstai ir smigti zemyn drinks_cheers.gif ...

pauliau, del tualeto, 200balu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 vasario 2013 - 17:49
QUOTE(given444 @ 2013 02 23, 17:51)
ausrine-as,  drinks_cheers.gif patiko tavo poziuris i kabinimus gatveje...tu rimtai taip atvirai su visais vyrais elgies? kazkuo priminei mane pacia, jei tikrai nuosirdziai nemeluoji... as irgi, galvoju, eiciau su kiekvienu vyru i pasimatyma, nes siaip megstu vyriska kompanija, psichologija, na ju buvima salia,...nuo vaikystes - kieme - daug bernu draugu, pati augau su dviem broliais... na tiesiog...faini tie vyrai. bet bet. kazkuriuo metu suvokiau kad vyrai nori ir TO dalyko.  rolleyes.gif tai man kandangi ne visad patinka ir ne visad pati to noriu, o tiksliau mano libido nera aukstas, neinu todel i pasimatymus su vyrais, ir ech... turbut save apiplesiu?  g.gif
Papildyta:

del kabinimų gatveje jei atvirai jų mano gyvenime nebuvo daug:netgi sakyčiau mažai.gal tik 2 vyrukai mane gatvėje užkalbinę yra, kažkaip nežinau arba mažai traukiu juos arba nekalbina jie. nors žvilgsnių pastebiu truputuką daugiau vyriškių, bet nekalbina jie viskas. ir pastebiu kad daugiau manimi susidomi vyresni, 15metu skirtumo vyrukai. jie daugiau mane žvilgsniais nulydi...kažkaip jaunu netraukiu.nors visi turėti draugai buvo tik 5-6 metais vyresni.
taip nera kad mane kviečia į pasimatymus, o aš einu. o kad tik kviestų, tikrai eičiau. thumbup.gif aišku juk matai kas kalbina, jei pijokėlis tai pasijuoki ir eini(taip nebuvo nutikę)
mano aplinkoje daug bernų vaikystėje nebuvo,priešingai buvau kukli, paprasta mergina.tik kuo toliau tuo labiau gerbiu vyrus nei moteris. netgi norėčiau dirbti darbą vyriškame kolektyve labiau, nei moteriškame.aišku pagal mano spec nelabai įsivaizduoju ar tai įmanoma. vyrai atviresni,su jais papraščiau, nes jei atvirai jau nuo tų bobų doh.gif doh.gif pletkai, intrigos ir pan...
o dėl libido, mano nėra aukštas labai, nelipu į vyrų lovas iš kart, tad manau tai jie suuodžia iš tolo, gal tai ir lemia- kad jie mane mažiau kalbina.manau jei būčiau laisvesnė šiuo klausimu, gal ir daugiau vyrukų būtų aplink mane. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine-as: 23 vasario 2013 - 18:10