Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Onomotopėja @ 2013 02 19, 20:30)
nu cia dabar???? taigi ta pirmoji su juo net nedraugavo, siaip pazistami buvo, o prie progos ir supazindino su drauge. Kas cia tau negerai??? blink.gif

viskas man okei biggrin.gif prajuokino toks desperatiškas aprašas, kad va gerai, kad gero daikto nepaleido, o apie savo vienišą draugę pagalvojo. aš tame nieko blogo nematau, tik man pats desperatiškas poreikis turėti tiesiog vyrą yra kiek keistokas.
Kas liečia seksą per pirmą pasimatymą, tai nieko amoralaus aš tame nematau, jei abiems tinka ir patinka ir jei moteris tai daro dėl to, kad pati geidžia vyro, o ne tam, kad tikisi taip pririšianti vyrą prie savęs ir jau planuoja vestuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 21 vasario 2013 - 10:42
QUOTE(given444 @ 2013 02 19, 13:49)
po to musu bosas darbe ir saipos: lygios lygios tos teises, bet taip jums patinka jei dar pries ir po uzvercia dovanom, veidmaines,...o jus kad vyrus dovanom uz tuos malonumus uzverstumet... na ir kalba be galo....

su tavo bosu nelabai kažkas gerai ax.gif nereikėtų painioti teisės į išsilavinimą, darbą, uždarbį su lyčių santykiais. manau, kad jei vyras nenori asistuoti moteriai, o tik laukia kol moteris paasistuos jam... nejau tu tokio nori, mm?? doh.gif

"Настоящая женщина всё может сделать сама, но настоящий мужчина никогда этого не допустит!" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 02 20, 20:14)
nu baisiai cia seksas per pirma pasimatyma. galima del sekso isvis prasidet, o paskui tik kazkas gero is to iseina biggrin.gif

nu vel as cia is savo patirties su savo sugedimo laipsniu biggrin.gif

o apie tuos dalykus, kur keliais postais auksciau moterys rase, ir turejau omeny, kai uzvedus buvau tema apie lygias teises. kai vyrai ziuri i moteris kaip i potencialias barakudas.

gal tas pats seksas ir nebaisus mirksiukas.gif bet bet pvz man kyla daug klausimuku: kaip panelė gali ramiai atsiduoti per pirmą pasimatymą...jau vien iš sveikatos pusės.na suprantu jei vyruką pažysti ilgai kaip kolegą, bendravdarbį, kaimyną, ir vdruk atsiranda jausmai, vyrukas pakviečia i pasimatymą ir įvyksta imtymumas. čia dar suprantu-nes jau žinai žmogų. bet jei susipažysti su vyru per internetą, kavinėje, restorane, gatvėje, klube ir pan...na ką pabendrauji kažkeik valandą-2 ir eiti taip drąsiai į lovą? bet blin net nieko nežinai apie jį: gal jis tau pudrino smegenis, ir yra vedęs, turi krūvą vaikų, mylimą žmoną, o tu tik paivairinimui...arba vyrukas narkomanas(na ne juodai iklimpęs, su ryškiais matomais sindromais),arba koks paleistuvis, šiandien tu , ryt kita, pilnas ligų nešiotojas.juk per pirmą pasimatymą tu to vyro nepažysti, nežinai iškokios jis aplinkos...na sakysite malonumas? na taip bet užž tą malonumą gali tekti sumokėti daug savo sveikata...sakysite apsaugos yra?na taip yra, bet jokia apsauga 100proc neapsaugo, o būna taip kad užvaldžius aistrai ir apsaugos užmirštamos, paskui mergaitės varsto gydytojų kabinetus ilgai ir nuobodžiai.arba koks nėštumas neplanuotai(juk nuo jo 100proc neapsisaugosi)-ir gal net tikslaus vardo, pavardės nežinosi to vyruko su kuriuo naktį malonumą paturėjai...
aš skaitau taip nereikia būt venuolėmis, bet jei vyrukas patinka, tu jam patinki, na juk galima alaukti, susipažinti, kažkiek pažintį ir jau bent 2-3 mėnesių tuos malonumus apturėti- bent jau daugiau pažinsi partnerį nei per pirmą pasimatymą.
Papildyta:
QUOTE(Pauliusas @ 2013 02 20, 23:30)
Vyrų tualete bandėte ieškoti ????
Garantuoju moterų ten vargu ar sutiksit.

biggrin.gif tik dažnai už vyrų tualetų durų laukia jų damos,
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 21, 13:10)

Na dėl manęs tai tikrai gali elgtis kaip kas nori ir kaip kam priimtina, bet aš ir savuoju atveju neįsivaizduoju, kad galėčiau po pirmo pasimatymo kristi į patalus. Kad ir kai kam pasirodysiu davatka.
Visų pirma, man nepatinka, kai nepažįstami žmonės mane liečia. Kelios valandos realaus pažinimo esmės nekeičia. Antra, man net natūraliai neatsiranda noro kažką nuveikti, nėra taip, kad aš save varžyčiau ir mąstyčiau, kad jau ką dabar apie mane pagalvos. Na nebuvo taip, kad kažką sutikčiau ir viskas, no čia ir dabar. Trečia, na ne man tokie dalykai, kai aš tikrai labai nenoriu neplanuoto pastojimo nuo bet ko, to bijau tiesiog paniškai. Tie likę keli procentai tikimybės pastoti man ramybės tikrai nesuteikia. Ketvirta, supratau, kad man reikalingas susigrojimas, tad elgtis laisvai ir išbandinėti vis naujus variantus ir turėti nesugrotą seksą manęs netenkina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 02 21, 12:26)
Na dėl manęs tai tikrai gali elgtis kaip kas nori ir kaip kam priimtina, bet aš ir savuoju atveju neįsivaizduoju, kad galėčiau po pirmo pasimatymo kristi į patalus. Kad ir kai kam pasirodysiu davatka.
Visų pirma, man nepatinka, kai nepažįstami žmonės mane liečia. Kelios valandos realaus pažinimo esmės nekeičia. Antra, man net natūraliai neatsiranda noro kažką nuveikti, nėra taip, kad aš save varžyčiau ir mąstyčiau, kad jau ką dabar apie mane pagalvos. Na nebuvo taip, kad kažką sutikčiau ir viskas, no čia ir dabar. Trečia, na ne man tokie dalykai, kai aš tikrai labai nenoriu neplanuoto pastojimo nuo bet ko, to bijau tiesiog paniškai. Tie likę keli procentai tikimybės pastoti man ramybės tikrai nesuteikia. Ketvirta, supratau, kad man reikalingas susigrojimas, tad elgtis laisvai ir išbandinėti vis naujus variantus ir turėti nesugrotą seksą manęs netenkina biggrin.gif

tai taip kiekviena elgiasi kaip nori, ir nieko čia nėra smerktino jei per pirmą pasimatymą wub.gif tiesiog manau jos drąsios moterys, matomai aš esu bailė, kad nei pirmam nei antram nepasirašyčiau, bent neišdrįsčiau pasirašyt...jau vien neplanuoto nėštumo bijočiau, ir tai man būtų didelis stabdis, kad ir kaip aistra valdytų.
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 21, 12:13)
susipažinti, kažkiek pažintį ir jau bent 2-3 mėnesių tuos malonumus apturėti- bent jau daugiau pažinsi partnerį nei per pirmą pasimatymą.

O iš kur žinosi, kad jis tikrai sveikas, ne narkomanas, ne buvęs kalinys, ne psichas ir kt.? Papasakok, man labai įdomu. cool.gif Paprašysi atnešti galiojančią ir šviežią sveikatos pažymą? Ar dar ir kitas pažymas iš įvairių įstaigų?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 21, 14:50)
O iš kur žinosi, kad jis tikrai sveikas, ne narkomanas, ne buvęs kalinys, ne psichas ir kt.? Papasakok, man labai įdomu. cool.gif Paprašysi atnešti galiojančią ir šviežią sveikatos pažymą? Ar dar ir kitas pažymas iš įvairių įstaigų?

Būkim biedni, bet teisingi. Per 2-3 mėnesius galima surinkti tikrai daugiau informacijos, nei per pirmąjį pasimatymą. Kad ir ne viską, bet daugiau
Atsakyti
Kur ją bi rinksite? Užkrečiamųjų ligų centre ar tarp anoniminių anketų? Man įdomu, na papasakok, kaip surinksi info apie žmogų, su kuriuo vaikščiosi į pasimatymus, ne kasdien, ne gyvensi su juo, negyvensi juo. Matysi fasadą ir dar kažkiek, kiek leis jis pats.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 21, 15:01)
Kur ją bi rinksite? Užkrečiamųjų ligų centre ar tarp anoniminių anketų? Man įdomu, na papasakok, kaip surinksi info apie žmogų, su kuriuo vaikščiosi į pasimatymus, ne kasdien, ne gyvensi su juo, negyvensi juo. Matysi fasadą ir dar kažkiek, kiek leis jis pats.

Taip, aišku, sužinosiu tiek, kiek leisis pats. Informacijos rinkimas - bendravimas su žmogumi, vis daugiau sužinant apie jį, taip pat nuojautos geriau pažinus, stebint jo reakciją į klausimus, nutylėjimus ir panašiai. Aš asmeniškai esu nuoširdi ir man sekasi pažinti gana nuoširdžius žmones, didžių puikių melagių dar neteko sutikti. Tarkime, kažkada buvo vienas vaikinas, kuris nemelavo, kad tarp rimtų draugysčių gyvena palaidą gyvenimo būdą, "saugojasi" ištraukdamas, nuo venerinių ligų saugojasi išgerdamas kažkokių stebuklingų tablečių. Po tokių pasisakymų man nekilo noro pažinti jo lovos plotmėj, greitai išsiskirstėme.
Taip, per 2-3 mėnesius tikrai žmogaus nepažinsi. Globaliau paėmus, nepažinsi ir per visą gyvenimą. Na čia loterija. Bet bendraudama kad ir tuos porą mėnesių aš tikrai sužinau daugiau, nei per pirmą pasimatymą
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 21, 14:01)

Kad norėčiau su vaikinu intymumo man reikia pasitikėjimo jausmo. O tas pasitikėjimo jausmas per vieną vakarą dažniausiai neatsiranda. Todėl ir reikia laiko per kurį atsirastų pažinojimo jausmas, net jei tai, ką pažįsti yra tik fasadas, kurį jis nori parodyti. Bet kuriuo atveju su laiku atsiskleidžia vis daugiau vaikino savybių smile.gif
Atsakyti
[quote=Subjektyvi,2013 02 21, 13:50]O iš kur žinosi, kad jis tikrai sveikas, ne narkomanas, ne buvęs kalinys, ne psichas ir kt.? Papasakok, man labai įdomu. cool.gif Paprašysi atnešti galiojančią ir šviežią sveikatos pažymą? Ar dar ir kitas pažymas iš įvairių įstaigų?
[/quote]
jums nėra skirtumo ar žmogų pažysti 1dieną ar 2 ar 6mėnesius? bigsmile.gif
atsakau: kiek turėjau draugysčių per 2-3mėnesius buvau supažindinti su draugo šeima, jei turi brolių, seserų-su jais, bent per 3 mėnesius 1-2 kartus prie bendro stalo sedėta su jo ar tai mama, ar tėvu, ar visa šeima,vis tiek paprastai gal kokia šventė, gimtadienis,kalėdos... plius su geriausiais draugais supažindina, plius matai kokioj aplinkoje gyvena, galų gale per tiek laiko tiksliai žinosi draugo vardą, pavardę- gal vairuotojo pažymėjimą matysi, gal šiaip kokius dokumentus..dėl nuslėpimo kalėjimo, narkotikų, psichinių ligų, jei norės draugas, jo šeima gali tai nuslėpti ilgai ilgai, apie tai gali net ir po 10metų santuokos nesužinoti..bet manau tokie dalykai ne tokie dažni...aišku būna, bet čia jau kita tema.
vadinasi kai esu supažindinta su jo tėvais, broliais, ar tai draugais- jau žinau kad jis nėra vedęs. žinau jo vardą, pavardę, bendraujant per tą laiką jau ir darbovietę žinosi. neplanuoto nėštumo atveju žinosi kur jį rasti. susipažinus 1 karta ir apturėjus santykius, gali vaikinukas dingti kaip į vandenį, o neretai būna kad moteris pastoja, ir net nežino kas vaiko tėvas g.gif
sveikatos pažymos jeigu po kelių mėnesių draugystės tektų prašyti- vadinasi jau kažkas motyerei tampa neaišku, ar tai įtaria narkomaniją ar kitas bėdas....žinau atvejį kai vyras turėjęs tokią praeitį, kaip daug moterų, labai daug, galų gale susitupi gyvenime, ir susipažysta su rimta moterimi.vyrukas pamilsta, savo sveikatos ir savo būsimos žmonos sveikatos labui, pats nueina pasitikrinti dėl lytiškai plintančių ligų....
Papildyta:
[quote Liebchen,2013 02 21, 14:44]
Taip, aišku, sužinosiu tiek, kiek leisis pats. Informacijos rinkimas - bendravimas su žmogumi, vis daugiau sužinant apie jį, taip pat nuojautos geriau pažinus, stebint jo reakciją į klausimus, nutylėjimus ir panašiai. Aš asmeniškai esu nuoširdi ir man sekasi pažinti gana nuoširdžius žmones, didžių puikių melagių dar neteko sutikti. Tarkime, kažkada buvo vienas vaikinas, kuris nemelavo, kad tarp rimtų draugysčių gyvena palaidą gyvenimo būdą, "saugojasi" ištraukdamas, nuo venerinių ligų saugojasi išgerdamas kažkokių stebuklingų tablečių. Po tokių pasisakymų man nekilo noro pažinti jo lovos plotmėj, greitai išsiskirstėme.
Taip, per 2-3 mėnesius tikrai žmogaus nepažinsi. Globaliau paėmus, nepažinsi ir per visą gyvenimą. Na čia loterija. Bet bendraudama kad ir tuos porą mėnesių aš tikrai sužinau daugiau, nei per pirmą pasimatymą
[/quote]
drinks_cheers.gif sutinku su jūsų mintimis.
Papildyta:
[quote=Subjektyvi,2013 02 21, 14:01]Kur ją bi rinksite? Užkrečiamųjų ligų centre ar tarp anoniminių anketų? Man įdomu, na papasakok, kaip surinksi info apie žmogų, su kuriuo vaikščiosi į pasimatymus, ne kasdien, ne gyvensi su juo, negyvensi juo. Matysi fasadą ir dar kažkiek, kiek leis jis pats.
[/quote]
fasadą gali jis turėti ir 20metų santuokos, po jų parodyti savo tikrą veidą. tam , kad pažinti žmogų nebūtina su juo gyventi, reikia labai atkreipti didelį dėmesį kokioj jis aplinkoje gyvena....kai gyveni, labiau pažysti jo asmenines savybes, buitines ir pan. bendrą vaizdą apie žmogų susidarai per pasimatymus, bendravimą visur su juo.jei vaikinas per 2-3 menesius tik su manim vaikštinėja , su nieko nesupažindina, vadinasi jis kažką slepia. o per 1 pasimatymą gali vyrukas daug daug pripasakoti ir vardą pavardę pameluoti ir galų gale net nežinosi su kuo tą malonumą apturėjai.
ATSARGŲ IR DIEVAS SAUGO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine-as: 21 vasario 2013 - 19:44
Aš ne to klausiau. Klausiau labai konkrečiai, konkrečiau ir nebūna. Šitos demagogijos ir durniui aiškios.
Atsakyti