[quote=Subjektyvi,2013 02 21, 13:50]O iš kur žinosi, kad jis tikrai sveikas, ne narkomanas, ne buvęs kalinys, ne psichas ir kt.? Papasakok, man labai įdomu.
Paprašysi atnešti galiojančią ir šviežią sveikatos pažymą? Ar dar ir kitas pažymas iš įvairių įstaigų?
[/quote]
jums nėra skirtumo ar žmogų pažysti 1dieną ar 2 ar 6mėnesius?
atsakau: kiek turėjau draugysčių per 2-3mėnesius buvau supažindinti su draugo šeima, jei turi brolių, seserų-su jais, bent per 3 mėnesius 1-2 kartus prie bendro stalo sedėta su jo ar tai mama, ar tėvu, ar visa šeima,vis tiek paprastai gal kokia šventė, gimtadienis,kalėdos... plius su geriausiais draugais supažindina, plius matai kokioj aplinkoje gyvena, galų gale per tiek laiko tiksliai žinosi draugo vardą, pavardę- gal vairuotojo pažymėjimą matysi, gal šiaip kokius dokumentus..dėl nuslėpimo kalėjimo, narkotikų, psichinių ligų, jei norės draugas, jo šeima gali tai nuslėpti ilgai ilgai, apie tai gali net ir po 10metų santuokos nesužinoti..bet manau tokie dalykai ne tokie dažni...aišku būna, bet čia jau kita tema.
vadinasi kai esu supažindinta su jo tėvais, broliais, ar tai draugais- jau žinau kad jis nėra vedęs. žinau jo vardą, pavardę, bendraujant per tą laiką jau ir darbovietę žinosi. neplanuoto nėštumo atveju žinosi kur jį rasti. susipažinus 1 karta ir apturėjus santykius, gali vaikinukas dingti kaip į vandenį, o neretai būna kad moteris pastoja, ir net nežino kas vaiko tėvas
sveikatos pažymos jeigu po kelių mėnesių draugystės tektų prašyti- vadinasi jau kažkas motyerei tampa neaišku, ar tai įtaria narkomaniją ar kitas bėdas....žinau atvejį kai vyras turėjęs tokią praeitį, kaip daug moterų, labai daug, galų gale susitupi gyvenime, ir susipažysta su rimta moterimi.vyrukas pamilsta, savo sveikatos ir savo būsimos žmonos sveikatos labui, pats nueina pasitikrinti dėl lytiškai plintančių ligų....
Papildyta:
[quote Liebchen,2013 02 21, 14:44]
Taip, aišku, sužinosiu tiek, kiek leisis pats. Informacijos rinkimas - bendravimas su žmogumi, vis daugiau sužinant apie jį, taip pat nuojautos geriau pažinus, stebint jo reakciją į klausimus, nutylėjimus ir panašiai. Aš asmeniškai esu nuoširdi ir man sekasi pažinti gana nuoširdžius žmones, didžių puikių melagių dar neteko sutikti. Tarkime, kažkada buvo vienas vaikinas, kuris nemelavo, kad tarp rimtų draugysčių gyvena palaidą gyvenimo būdą, "saugojasi" ištraukdamas, nuo venerinių ligų saugojasi išgerdamas kažkokių stebuklingų tablečių. Po tokių pasisakymų man nekilo noro pažinti jo lovos plotmėj, greitai išsiskirstėme.
Taip, per 2-3 mėnesius tikrai žmogaus nepažinsi. Globaliau paėmus, nepažinsi ir per visą gyvenimą. Na čia loterija. Bet bendraudama kad ir tuos porą mėnesių aš tikrai sužinau daugiau, nei per pirmą pasimatymą
[/quote]
sutinku su jūsų mintimis.
Papildyta:
[quote=Subjektyvi,2013 02 21, 14:01]Kur ją bi rinksite? Užkrečiamųjų ligų centre ar tarp anoniminių anketų? Man įdomu, na papasakok, kaip surinksi info apie žmogų, su kuriuo vaikščiosi į pasimatymus, ne kasdien, ne gyvensi su juo, negyvensi juo. Matysi fasadą ir dar kažkiek, kiek leis jis pats.
[/quote]
fasadą gali jis turėti ir 20metų santuokos, po jų parodyti savo tikrą veidą. tam , kad pažinti žmogų nebūtina su juo gyventi, reikia labai atkreipti didelį dėmesį kokioj jis aplinkoje gyvena....kai gyveni, labiau pažysti jo asmenines savybes, buitines ir pan. bendrą vaizdą apie žmogų susidarai per pasimatymus, bendravimą visur su juo.jei vaikinas per 2-3 menesius tik su manim vaikštinėja , su nieko nesupažindina, vadinasi jis kažką slepia. o per 1 pasimatymą gali vyrukas daug daug pripasakoti ir vardą pavardę pameluoti ir galų gale net nežinosi su kuo tą malonumą apturėjai.
ATSARGŲ IR DIEVAS SAUGO