QUOTE(given444 @ 2013 02 19, 12:49)
jus sveikos moterys...kaip man to ismokt
pas mane net sukas mintys va kazkur mane veza, dar prikaisios uz kura... cia kazkas jau nenormalaus...arba as pati per isdidi.
dar labai stipriai itakoja ir tos kalbos, anekdotai, visi stampai apie moteris ir kaip jos gviesias pinigu, atlgynimu, kailiniu... arba buna prisiklausai tu nuolat kalbu - kai vyrai varo ant tu moteru, barakudu, kad po to jiems saskaitas praplove...nu nesinori buti tokiai...juk atrodo, ir uz ka..uz ka tas moteris taip dievint, nesiot...visi, abu esam ir dievai, ir zmones, jei jau taip imant... kodel cia vien uz seksa vyras turi tiek pinigu paklot, o moteris tik gaut...juk abu gauna malonuma, abu...baiges tie laikai kai moteris perkama kaip sekso ar dievybes objektas...po to musu bosas darbe ir saipos: lygios lygios tos teises, bet taip jums patinka jei dar pries ir po uzvercia dovanom, veidmaines,...o jus kad vyrus dovanom uz tuos malonumus uzverstumet... na ir kalba be galo....
Papildyta:
irgi neblogai
Papildyta:
labai to noris ismokt....tikiuos kaip ir tu pradeti juoda darba su savim.
jūs taip pat sveika moteris. ko jūs sukat dėl vyro kuro? dėl dovanų? duoda imk, muša bėk.ir vsio. ir nesukt galvos. svarbu rasti tokį kuris gerai duoda.visais gerybiniais atžvilgiais.
o jei jau taip giliai žvelgsime kad vyras moterį perka, tai vyras ir žmoną perka. juk butui duoda pinigų, kokį daiktą nuperka, pataiso namie sugedusius daiktus. tai taip išeina visada vyras perka moterį, lai ir perka, bile tie vyrai kuo daugiau bapkių turėtų.mažiau sukti galvos, geriau suktis smegenis kur rasti tokį fainuolį. kiek jums metų given?
Papildyta:
QUOTE(Virvyte @ 2013 02 19, 12:52)
Nemanau, kad tai geriausias kelias. As pati nelabai leisciausi i kalbas su gatveje mane kabinanciu vyriskiu
na va matote vėl pasireiškia mūsų kaip moterų skirtingi požiūriai.na jei aš neužimta ir mane kalbina gatvėje, parduotuvėje, mielai pabendrausiu...o plius jei ir turiu antrą pusę, ko čia bijot su svetimu vyru pakalbėti? kiba geriau sedėti pažinčių svetainėse?bent gatvėje matai koks kalbina: jei koks alkoholis, tai nusišypsai ir eini savo keliais.jei pardoje, paklaus kažką apie produktų kainas, paskui savaime pokalbis rutuliuojasi.
kai man buvo 25 metai vienas vyrukas prie manęs priėjo. paprastai pakalbino labas, gal galiu pakalbinti jus, sako prisipažinsiu aš jus pastebejau troleibuse, jus islipote, as taip pat, jus skubejote , as paskui jus, nes norejau jus pakalbinti, jus man patikote, ir paprase numerio. ir daviau nieko blogo nenutiko, paskambino, dar ilgai man skambino, bet kažkas man iš pokalbių nepatiko, tai nėjau su juo arbatos gerti.ir plius buvau neseniai užmezgusi draugystę.ir sakyčiau durna buvau...kviečia į pasimatymą ir varai,reikia gyventi gyvenimą atvira širdimi....