Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 19, 12:35)
o tai sakykite jei atsiras 5 kandidatės, norinčios su juo susipažinti? tai kaip jam vesite po viena ir supažindisite, teks jam pasakyti kad ieškote jam draugės per forumą... g.gif
na jau vyrui pakalbinti parduotuvej, gatvej patikusią moterį privalo būti ne gėda doh.gif

Zinoma, pasakysiu ir manau, kad jis bus patenkintas bigsmile.gif Tiesiog atlieku pradini darba uz ji.
Dauguma gatveje pamatytu patinkanciu moteru bus jau istekejusios, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 19, 07:16)
esu tokios nuomonės- jei vyras man duoda: dėmesį, gėles, dovanas, viską imu. smile.gif ale blin kur tokį rasti wub.gif

jus sveikos moterys...kaip man to ismokt doh.gif pas mane net sukas mintys va kazkur mane veza, dar prikaisios uz kura... cia kazkas jau nenormalaus...arba as pati per isdidi.
dar labai stipriai itakoja ir tos kalbos, anekdotai, visi stampai apie moteris ir kaip jos gviesias pinigu, atlgynimu, kailiniu... arba buna prisiklausai tu nuolat kalbu - kai vyrai varo ant tu moteru, barakudu, kad po to jiems saskaitas praplove...nu nesinori buti tokiai...juk atrodo, ir uz ka..uz ka tas moteris taip dievint, nesiot...visi, abu esam ir dievai, ir zmones, jei jau taip imant... kodel cia vien uz seksa vyras turi tiek pinigu paklot, o moteris tik gaut...juk abu gauna malonuma, abu...baiges tie laikai kai moteris perkama kaip sekso ar dievybes objektas...po to musu bosas darbe ir saipos: lygios lygios tos teises, bet taip jums patinka jei dar pries ir po uzvercia dovanom, veidmaines,...o jus kad vyrus dovanom uz tuos malonumus uzverstumet... na ir kalba be galo....
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 19, 08:45)
Mano tai santykių pradžia ne tiek graži, kiek "prikolna" ir savo būsimąjį buvau pasiruošusi siųsti ant trijų raidžių ir kuo toliau toliau, nei mes ten kalbėjomės pa dušam, nei jis man buvo įdomus, kaip vyras. Va tau ir gyvenimas. biggrin.gif

irgi neblogai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 02 19, 09:50)
Beje, seniau as irgi tokia buvau. Nelesdavau, kad mane vaisintu, kazka pirktu, nes visada turejau savu pinigu. Ir dabar turiu, bet mane vyras ismokino imti, beje po skaudzios patirties.  biggrin.gif

labai to noris ismokt....tikiuos kaip ir tu pradeti juoda darba su savim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvyte @ 2013 02 19, 12:39)
Zinoma, pasakysiu ir manau, kad jis bus patenkintas  bigsmile.gif  Tiesiog atlieku pradini darba uz ji.
Dauguma gatveje pamatytu patinkanciu moteru bus jau istekejusios, ar ne?

tikrai ne, dalis bus ištekėjusios, dalis vienišų, dalis išsiskyrusių, našlių. visuomenė plati,manau prie kasos parduotuvėje stovinčių eilė pirkėjų-tarp jų kelios bus tikrai vienišos..vieną pakalbini, kitą pakalbini, jei ištekejusi, juk nieko tokio, kitą kartą pakalbinsi vienišą.
šiuo atžvilgiu vyrams visada lengviau, plius juk jie kaip delfinai turi antenas, taip jau suuodžia, kuri čia tinkama, kuri ne, tai kiba nesuuos kuri vieniša?ir dar verta akį užmest ant piršto, nėr žieduko, bandyt pakalbint, juk stovint net autobuso stotelyje, galima kažko paklausti patinkančios moters...
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 19, 12:50)
šiuo atžvilgiu vyrams visada lengviau, plius juk jie kaip delfinai turi antenas, taip jau suuodžia, kuri čia tinkama, kuri ne, tai kiba nesuuos kuri vieniša?ir dar verta akį užmest ant piršto, nėr žieduko, bandyt pakalbint, juk stovint net autobuso stotelyje, galima kažko paklausti patinkančios moters...

Nemanau, kad tai geriausias kelias. As pati nelabai leisciausi i kalbas su gatveje mane kabinanciu vyriskiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 02 19, 12:49)
jus sveikos moterys...kaip man to ismokt doh.gif pas mane net sukas mintys va kazkur mane veza, dar prikaisios uz kura... cia kazkas jau nenormalaus...arba as pati per isdidi.
dar labai stipriai itakoja ir tos kalbos, anekdotai, visi stampai apie moteris ir kaip jos gviesias pinigu, atlgynimu, kailiniu... arba buna prisiklausai tu nuolat kalbu - kai vyrai varo ant tu moteru, barakudu, kad po to jiems saskaitas praplove...nu nesinori buti tokiai...juk atrodo, ir uz ka..uz ka tas moteris taip dievint, nesiot...visi, abu esam ir dievai, ir zmones, jei jau taip imant... kodel cia vien uz seksa vyras turi tiek pinigu paklot, o moteris tik gaut...juk abu gauna malonuma, abu...baiges tie laikai kai moteris perkama kaip sekso ar dievybes objektas...po to musu bosas darbe ir saipos: lygios lygios tos teises, bet taip jums patinka jei dar pries ir po uzvercia dovanom, veidmaines,...o jus kad vyrus dovanom uz tuos malonumus uzverstumet... na ir kalba be galo....
Papildyta:

irgi neblogai  drinks_cheers.gif
Papildyta:

labai to noris ismokt....tikiuos kaip ir tu pradeti juoda darba su savim.  biggrin.gif

jūs taip pat sveika moteris. ko jūs sukat dėl vyro kuro? dėl dovanų? duoda imk, muša bėk.ir vsio. ir nesukt galvos. svarbu rasti tokį kuris gerai duoda.visais gerybiniais atžvilgiais.
o jei jau taip giliai žvelgsime kad vyras moterį perka, tai vyras ir žmoną perka. juk butui duoda pinigų, kokį daiktą nuperka, pataiso namie sugedusius daiktus. tai taip išeina visada vyras perka moterį, lai ir perka, bile tie vyrai kuo daugiau bapkių turėtų.mažiau sukti galvos, geriau suktis smegenis kur rasti tokį fainuolį. kiek jums metų given?
Papildyta:
QUOTE(Virvyte @ 2013 02 19, 12:52)
Nemanau, kad tai geriausias kelias. As pati nelabai leisciausi i kalbas su gatveje mane kabinanciu vyriskiu  schmoll.gif

na va matote vėl pasireiškia mūsų kaip moterų skirtingi požiūriai.na jei aš neužimta ir mane kalbina gatvėje, parduotuvėje, mielai pabendrausiu...o plius jei ir turiu antrą pusę, ko čia bijot su svetimu vyru pakalbėti? kiba geriau sedėti pažinčių svetainėse?bent gatvėje matai koks kalbina: jei koks alkoholis, tai nusišypsai ir eini savo keliais.jei pardoje, paklaus kažką apie produktų kainas, paskui savaime pokalbis rutuliuojasi.
kai man buvo 25 metai vienas vyrukas prie manęs priėjo. paprastai pakalbino labas, gal galiu pakalbinti jus, sako prisipažinsiu aš jus pastebejau troleibuse, jus islipote, as taip pat, jus skubejote , as paskui jus, nes norejau jus pakalbinti, jus man patikote, ir paprase numerio. ir daviau nieko blogo nenutiko, paskambino, dar ilgai man skambino, bet kažkas man iš pokalbių nepatiko, tai nėjau su juo arbatos gerti.ir plius buvau neseniai užmezgusi draugystę.ir sakyčiau durna buvau...kviečia į pasimatymą ir varai,reikia gyventi gyvenimą atvira širdimi....
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 19, 09:16)
bet kitą vertus kaip dauguma rašo dorovingų mergaičių vyrams šiais laikais nereikia schmoll.gif

Esmė ne kad nereikia, okad ne dorovė ir "mielumas" yra pagrindiniai kriterijai. Jei prie asmenybės žavesio yra dar ir dora - manau visiems tai pliusas. Tačiau jei tik dora...

QUOTE(given444 @ 2013 02 19, 12:49)
kodel cia vien uz seksa vyras turi tiek pinigu paklot, o moteris tik gaut...juk abu gauna malonuma, abu...baiges tie laikai kai moteris perkama kaip sekso ar dievybes objektas..

Nu tai ne vien už seksą. Seksas abiems. Bet moteris gi vyrui duoda ne tik seksą. Aš čia grynai iš savo pozicijų, bet savo vyriškiui (manau ir tikiuosi biggrin.gif) dar duodu ir gerą laiką, švelnumą, kartais naminį maistą (kas jiems neretai labai svarbu), moterišką rūpestį. Daugeliui vyrų trūksta elementaraus filmo žiūrėjimo apsikabinus ant sofos ir jausmo, kad esi brangus, reikalingas. Ir vėl užburtas ratas - priimdama vyro pagalbą jam parodote savo pripažinimą bei tai, kad jis jums reikalingas smile.gif Žodžiu, apibendrinant, kai jums atrodo, kad iš vyro kažką imate, iš tikrųjų priešingai -jam duodate. Va kaip patogiai išlanksčiau, ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 02 19, 12:31)
<...>juk buna, kad sutampa iskart, o jei ne - nu nebent stabiliai, impotencija ar kitos ligos ar vyras - visai abelis moteru erogeniniu zonu srity....
<...>

būna būna, visaip būna. Būna, kad moteris seksu užsiiminėja tik iš pareigso apskritai, nes žino, kad bent kartą į savaitę REIKIA DUOTI. Kai kalbėjau apie tą porą, norėjau pasakyti, kad ne technikoje ten esmė buvo, o galvose. Vyras labai seksualus, o moters libido itin žemas. Ji galėtų gyventi be sekso. Va kame bėdos. Derinosi jie po to kelis metus, iki šiol derinasi, nes yra meilė, prisirišimas, bet kaip iš josios pasakojimų supratau kad nėra laimės po antklode iki šiol. Jei santykiuose seksas yra svarbus, geriau prisimėruoti vyrą kuo greičiau, kad paskui nereikėtų sukandus dantų atlikinėt pareigos...na aš taip su laiku pragmatiškiau imu į viską žiūrėti... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 02 19, 14:49)
dar labai stipriai itakoja ir tos kalbos, anekdotai, visi stampai apie moteris ir kaip jos gviesias pinigu, atlgynimu, kailiniu... arba buna prisiklausai tu nuolat kalbu - kai vyrai varo ant tu moteru, barakudu, kad po to jiems saskaitas praplove...nu nesinori buti tokiai...
<....>

aikit aikit, na ir kankinat save tuo ką apie Jus pagalvos kas. Koks kieno reikalas? Yra tokių, kurie dovanoja nes jiems tai normalu, jų manymu taip vyras turi elgtis su moterimi. Aš neneigsiu, man irgi dar nedingęs tas refleksas kišt ranką į rankinuką traukti piniginę, bet pamažu save laužiu. O ir pati pagalvokit, jei nori vyras, tegul duoda, juk mums ir taip sunkesnė dalia teko. Bent tuo palepinimu pasimėgaukim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 18, 17:01)
dalinasi draugės vyrais kaip rūbais ar bateliais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokinga ir graudu kaip moterys truks pliš nori būtinai šalia turėti vyrą, jei vienai netiko, nemeta gero daikto lauk, su drauge pasidalina, na gražu žiūrėti smile.gif

nu cia dabar???? taigi ta pirmoji su juo net nedraugavo, siaip pazistami buvo, o prie progos ir supazindino su drauge. Kas cia tau negerai??? blink.gif
Atsakyti
[quote=given444,2013 02 19, 13:49]
....pas mane net sukas mintys va kazkur mane veza, dar prikaisios uz kura... cia kazkas jau nenormalaus...arba as pati per isdidi.

per isdidi blink.gif manau kaip tik save nuvertini, nes jei butum isdidi tai manytum "kaip jis drista pagalvot apie kazkokia tai kuro kompensacija kai AS SUTIKAU SU JUO VAZIUOTI?

...po to musu bosas darbe ir saipos: lygios lygios tos teises, bet taip jums patinka jei dar pries ir po uzvercia dovanom, veidmaines,...o jus kad vyrus dovanom uz tuos malonumus uzverstumet... na ir kalba be galo....
Papildyta:

manau tavo sefas turi problemu,
cia mazdaug kaip anekdote '''mano zmona praso ir praso pinigu nu kada jai bus gana... ---O tai kam jai tiek pinigu?? --- o ka as zinau, niekada nesu daves lotuliukas.gif

Atsakyti
Skaiciau visas zinutes, ir is esmes visos jus teisios. Kas del sekso....nezinau, seksas per pirmą pasimatymą man nebuvo niekada priimtinas, ir negaliu pakesti spaudimo is vyro puses, jei jau spaudzia prie to- ketinimai aiskus. Nes pagarbos moteriai nera. Cia tik mano nuomone.
Jei ką, maniskis manes isvis nespaude, pravaiksciojom kone menesi, o tada as jau pati suorganizavau.. blush2.gif kai klausiau veliau, kodel tiek ilgai lauke, sake-" taigi pagalvojau, niekur tu nedingsi.. biggrin.gif, izeisti bijojau" biggrin.gif
Atsakyti
nu baisiai cia seksas per pirma pasimatyma. galima del sekso isvis prasidet, o paskui tik kazkas gero is to iseina biggrin.gif

nu vel as cia is savo patirties su savo sugedimo laipsniu biggrin.gif

o apie tuos dalykus, kur keliais postais auksciau moterys rase, ir turejau omeny, kai uzvedus buvau tema apie lygias teises. kai vyrai ziuri i moteris kaip i potencialias barakudas.
Atsakyti
Vyrų tualete bandėte ieškoti ????
Garantuoju moterų ten vargu ar sutiksit.
Atsakyti