Tai dar ne vakaras. Gal joms, neišsilaksčiusioms, ir visas gyvenimas su tuo pirmu bei vieninteliu vyru bus laimingas. Bet kaip pasitaiko, kad kai neprivalgė, tai ir neprilaižys, jei nutrūks nuo virvės ar parūps, o kas pas kitus vyrus ten tokio vyksta. Po to kvaili romanai, susukantys galvą bendradarbiai ar dar kas nors. Va taip, iš niekur. Nereikia smerkti palaksčiusių, nes anie jau žino kas su kuo ir kaip, todėl nesileidžia į kvailas avantiūras, nes nieko naujo neatras. Nei vieni, nei kiti neblogesni, bet gyvenime gi visaip būna.
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 19, 09:24)
Tai dar ne vakaras. Gal joms, neišsilaksčiusioms, ir visas gyvenimas su tuo pirmu bei vieninteliu vyru bus laimingas. Bet kaip pasitaiko, kad kai neprivalgė, tai ir neprilaižys, jei nutrūks nuo virvės ar parūps, o kas pas kitus vyrus ten tokio vyksta. Po to kvaili romanai, susukantys galvą bendradarbiai ar dar kas nors. Va taip, iš niekur. Nereikia smerkti palaksčiusių, nes anie jau žino kas su kuo ir kaip, todėl nesileidžia į kvailas avantiūras, nes nieko naujo neatras. Nei vieni, nei kiti neblogesni, bet gyvenime gi visaip būna.
nei tos kurios dorovingos, nei tos kurios vyrus keičia kaip kojines, nėra vienos už kitas nei geresnės nei blogesnės. tiesiog skirtingos moterys, skirtingi jų požiūriai į gyvenimą ir pan. bet nieko čia smerktino.
o vakaro ilgai nebūna ir toms kurios vyrų neturėjo prieš santuoką ir toms kurios n turėjo. gyvenimas įvairus, ir nežinai kas jame gali nutikti. bet kitavertus aš save imu kaip pavyzdį,jei aš šalia turėčiau mylimą ir mylintį vyra, manęs netrauktų eiti bandyti su kitais.-tipo neišsilaksčiau tai reik eit bandyti.man užtektų vieno įvairiems bandymams.
daug ką lemia kokioj aplinkoj būsima moteris augo, kokia šeima, sabntykiai su tėvais, ypač mergaitei su tėvu. daug faktorių įtakojančių. yra daug porų, kur moteris su pirmu seksualiniu partneriu gyvena jau n metų, nugyvena ir visą gyvenimą. va tokios šeimos man labai patinka, gerbiu, kai švenčia 50metų jubiliujų ir vis dar kartu, laimingai kartu. jokių neištikimybių, jokių pabandymų ir pan.
virga, nesuprantu, is kur tu isvis trauki ta mano kategoriskuma. noreciau - tureciau kad ir dabar, ma isvis , sakau, reikia isgyti is motinos tereses sindromo - pas mane viskas atvirksciai. turi ismokti buti egoiste, ir fifa, ir bet kokia - kokia tik nebuvau anksciau... forume nesiruosiu is penkiu sakiniu pateikti TIKSLAUS vaizdo apie savo gyvenima.
rasiu as dar ta drauga, dabar tai jo tikrai desperatiskai neieskau.
kaip tik savo poste paskutiniajam - nieko panasaus neuzsiminiau, ka galima butu siewti su kategoriskum,. kaip tik apgyniau vyrus ir visa ta sekso puse. man ziauriai nuskambejo, nes supratau, kad pasimyleti nuskambejo kaip isbandyti ar tinkate seksualiai - nu ir kas per pirma, antra, trecia karta ta pajuto juk zmogus derinies seksualiai daug kartu, ir tai irgi procesas, ar as tikrai jau davatka, ir kuo ilgiau bendrauji, tuo viskas gereja - seksualinis gyvenimas - ar ne? juk buna, kad sutampa iskart, o jei ne - nu nebent stabiliai, impotencija ar kitos ligos ar vyras - visai abelis moteru erogeniniu zonu srity....
Papildyta:
mano santykiai su antruoju taip prasidejo...ziauriai fainai ir romantiskai...TRIS NAKTIS KALBEJOMES pa dusam....na ir kas...visiems sakau, manes santykiu pradzios iekad neimponuoja, jos visad grazios. visad. o pabaiga? pabaigos visos vienodos irgi.
virga, daugeliui nusalusios geles po atlapu neuztenka. irgi yra tam tikra kategorija...
rasiu as dar ta drauga, dabar tai jo tikrai desperatiskai neieskau.
kaip tik savo poste paskutiniajam - nieko panasaus neuzsiminiau, ka galima butu siewti su kategoriskum,. kaip tik apgyniau vyrus ir visa ta sekso puse. man ziauriai nuskambejo, nes supratau, kad pasimyleti nuskambejo kaip isbandyti ar tinkate seksualiai - nu ir kas per pirma, antra, trecia karta ta pajuto juk zmogus derinies seksualiai daug kartu, ir tai irgi procesas, ar as tikrai jau davatka, ir kuo ilgiau bendrauji, tuo viskas gereja - seksualinis gyvenimas - ar ne? juk buna, kad sutampa iskart, o jei ne - nu nebent stabiliai, impotencija ar kitos ligos ar vyras - visai abelis moteru erogeniniu zonu srity....
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 19, 07:11)
Gali sutikti vyrą, netikėtai, susipažinti, išsikalbėti. Ir kalbėtis kalbėtis, neišsiskiriant, iki ryto, prie ko čia seksas, tiesigo būti, bendrauti, vaikščioti, apie viską, ir po tos nakties pajusti tokią trauką, abipusę, tokią artima dūšią, kad nesiskirti nei vienai dienai kokius kelis metus. Tai beprotiškai fantastinis dalykas. Tai yra meilė, ji pasibaigs vieną dieną, bet liks malonūs prisiminimai, kad buvo ir tai patirta.
mano santykiai su antruoju taip prasidejo...ziauriai fainai ir romantiskai...TRIS NAKTIS KALBEJOMES pa dusam....na ir kas...visiems sakau, manes santykiu pradzios iekad neimponuoja, jos visad grazios. visad. o pabaiga? pabaigos visos vienodos irgi.
virga, daugeliui nusalusios geles po atlapu neuztenka. irgi yra tam tikra kategorija...
Mano tai santykių pradžia ne tiek graži, kiek "prikolna" ir savo būsimąjį buvau pasiruošusi siųsti ant trijų raidžių ir kuo toliau toliau, nei mes ten kalbėjomės pa dušam, nei jis man buvo įdomus, kaip vyras. Va tau ir gyvenimas.
QUOTE(Virvyte @ 2013 02 19, 11:23)
Sveikos, mergaites. Noriu pasiulyti jusu demesiui savo gera drauga, Ieskanti antros puses. Vilnietis, turintis gera darba ir buta, be vaiku, normalios isvaizdos, turintis daug interesu. Issiskyres. Padorus!!! 50 metu. Jei sudominau, parasykite man
gaila, kad vilnietis ir truputuka man pagal metus netinkantis...nors kitavertus as kai traukiu tokius vyresnius o tas jūsų draugas ilgai santuokoje prabuvo?
bet čia vyresnių yra tai manau greitai atsiras jaunoji
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 19, 11:27)
gaila, kad vilnietis ir truputuka man pagal metus netinkantis...nors kitavertus as kai traukiu tokius vyresnius o tas jūsų draugas ilgai santuokoje prabuvo?
Santuokoje prabuvo ilgai. Zmonai susuko galva vedes bendradarbis
QUOTE(Virvyte @ 2013 02 19, 11:43)
Santuokoje prabuvo ilgai. Zmonai susuko galva vedes bendradarbis
na va kaip būna.. o tai vaikų jie neturėjo?o tai jis pats paprašė kad jūs surastumėte draugę?
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 19, 11:16)
nereikia skaičiuoti vyro pinigų, jei pati skaičiuosi, ateis kita kuri visus suskaičiuotus pasiims esu tokios nuomonės- jei vyras man duoda: dėmesį, gėles, dovanas, viską imu. ale blin kur tokį rasti
Teisingai parasei. Pasiims kita.
given, na gal ne tiek kategoriska, bet labai jau siaurai viska pateiki. Jei, vyras nori savo moteri pamaloninti, didelem ar mazom dovanelem, tai tas vyras nepatikimas. Jei moteris priima tas dovanas, tai ji barakuda. Vienu zodziu, jei ne juoda tai balta pagal tave. Beje, seniau as irgi tokia buvau. Nelesdavau, kad mane vaisintu, kazka pirktu, nes visada turejau savu pinigu. Ir dabar turiu, bet mane vyras ismokino imti, beje po skaudzios patirties.
virga, todėl ir painioja vyro asistavimą su perkama meile ar barakudizmu, jei moteriai normalūs tarpusavio santykiai, kai vyras asistuoja, rodo dėmesį, dovanoja dovanėles, dideles ar mažas, čia jau vyro reikalas. Priimti ar nepriimti - čia jau kaip susiklosto santykiai ar aplinkybės. Kai vyras žmonai padovanoja NT, automobilį ar deimantus, ar prabangią kelionę, tai čia norma. Jei mylimai, bet (dar) ne žmonai, čia jau barakudizmas.
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 19, 11:48)
na va kaip būna.. o tai vaikų jie neturėjo?o tai jis pats paprašė kad jūs surastumėte draugę?
Vaiku neturejo. Ieskau jam drauges jam nezinant, esu aktyviste is prigimties Matau, kad jam sunku vienam, o tokiame amziuje nera lengva draugiu ieskoti. Jei nera darbe, nera tarp bendru pazistamu, tai negi kalbinsi gatveje patinkancias moteris
QUOTE(Virvyte @ 2013 02 19, 12:30)
Vaiku neturejo. Ieskau jam drauges jam nezinant, esu aktyviste is prigimties Matau, kad jam sunku vienam, o tokiame amziuje nera lengva draugiu ieskoti. Jei nera darbe, nera tarp bendru pazistamu, tai negi kalbinsi gatveje patinkancias moteris
o tai sakykite jei atsiras 5 kandidatės, norinčios su juo susipažinti? tai kaip jam vesite po viena ir supažindisite, teks jam pasakyti kad ieškote jam draugės per forumą...
na jau vyrui pakalbinti parduotuvej, gatvej patikusią moterį privalo būti ne gėda