Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

oi ne ne schmoll.gif vulgarumas ir piguva yra blogai schmoll.gif bėda ta, kad gana sunkiai apibrėžiama, kada jau elgesys tampa vulgariu ir pigiu, o kada tai yra žaismingas flirtas žadinantis abiems pusėms fantaziją. Kiek žinau, dažnai moterys, merginos, per atvirą juoką jau laiko baisia paleistuvyste. Negi neteko girdėti: "va žiek kaip varto akis, o iškirptė kokia vaje vaje kokia k***". Suprantat, gal ta iškirptė ir ne iki bambos, bet užsisėdėjusiai bibliotekininkei, iki smakro susisagsčiusiai milijonu neįveikiamų sagučių 15 metų senumo marškinaičius tai jau baisi šventvagystė. Moteris turi būti šiek tiek erotiška. Truputį, subtiliai ir vos pastebimai. Turi spinduliuoti laisvę ir gyvenimo džiaugsmą, nuoširdumą.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 18, 18:21)
Subjektyvi, ko tais popiktė pasidarėt paskutinėm dienom 4u.gif anksčiau taip gražiai dėliodavot mintis, o dabar vis daugiau kartaus prieskonio smile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

bajeris bajeriu, bet žinau tokį realų atveją. Vyras laukė savo tuometinės draugės 3 metus. Rimtai. Deja sulaukęs nusivylė. Ji beje irgi...

Tai kad aš visada tokia 4u.gif Gal tiesiog taip pasirodė. Dar priklauso nuo temos ir apie ką eina kalba. Šiaip mano komentarai labai dažnai su šypsena veide, o jau kaip kas perskaitys ar pagaus nuotaiką. Gali pasirodyti piktai, o ištiesų tai nieko pikto, tiesiog rašau tiesiai arba ką galvoju tą akimirką, be saldėsių.

Tai va, o kam tiek reikėjo laukti? Seksualinis suderinamumas yra be galo svarbus, jei žmonės mato tame svarbą. Jei nereikia sekso, tai jo ir nereikia, abiems. Bet jei vienas aistringas, liepsnoja dega, temperamentas, o kitas medinis rąstas, tai ko norėti? Reikia tuomet ir ieškoti savo tipo vyro, kad būtų harmonija, kai abu tokiu ir atitiktų kirvis kotą, arba tada priešingybių trauka, kai abu sudegtų, o taip vienas kitą pakurstytų ar nuramintų.
Atsakyti
Nukrypo diskusija nuo temos (beje, daug įdomesne linkme biggrin.gif ), bet visgi, tai kur JŪS savo išrinktuosius sutikote? Palengvikinte autorei paieškas tongue.gif Aš tai ne bibliotekoj, ne universitete, net ne autobuse "2-oji ligoninė - Neveronys", o bare blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 18, 18:25)
... Jei dama perdėm stengiasi būti seksuali, tai atstumia. Jei vaidina nekaltuolę, ar žaidžia keistus iš žurnalų moterims išmoktus žaidimėlius, tai yra dirbtina ir nemalonu. Juk ne veltui sakoma, pirma reikia pamilti save tokį koks esi ir savo kailyje jaustis patogiai.
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Nes mes į moteris žiūrime kitaip nei vyrai. Jie yra gyvuliukai viduje, nesvarbu, kad kostiumuoti, prisikvėpinę. Jei moki subtiliai pažadinti jo gyvulišką prigimtį, jis net pats nesupranta kaip susivysto. Yra moterų, kurioms tai nesąmoningai gaunasi, ir ta išvaizda čia antroje vietoje. Išvaizdą labai akcentuoja tie, kurie ilgai ieško ir vis TOS nesutinka. Tada kabinėjasi prie detalių.
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
o issiaiskinus sekso reikalus --tinkat netinkat vienas kitam- ir tarkim jau sumetus klumpes i viena troba siulau neuzkelti vyru emocinio intelekto ant pjedestalp, nes suvargsit oj dar ir kaip doh.gif nesvarbu koks vyras bebutu proto bokstas, jis vis tiek nepagauna subtiliu niuansu, tsakant mirksiukas.gif
tad vietoj ilgesingo dusavimo ir ar atseit galvos skaudejimo tiesiai sviesiai PASAKYKITE ---brangusis,noriu va sitokios masinos, va tokiu kailiniu, va tokio ziedo ar va stai tokios keliones. Nebijokite IMTI.Nes jei kalbame apie tikrai vertus vyrus, jie NORI duoti.Kuo daugiau tau duoda tuo labiau tave myli, cia kazkoks tai nesuprantamas desnis bet taip yra.Sugeneruokit jiems ta adrenalina, kurio nebegauna nes nebemedzioja o jums istikimybe saugo mirksiukas.gif
Atsakyti
Subjektyvi drinks_cheers.gif
Juokiausi, is taiklaus sakinio "Kam įdomi tokia moteris, beseksė?". Na, nesupras tokio tipo merginos, kas su jom negerai. Jei prisimeni, buvo tokia tema: Seksas per pirma pasimatyma. Arsi diskusija buvo i dvi stovyklas padalinus forumietes. Buvo tokiu merginu kurios prisipazino, kad su dabartiniu vyru seksas buvo per pirma pasimatyma. O, kita barikadu puse, diskutavo, kad negalima "duoti" per pirma pasimatyma. Ir isvis, kuo ilgiau neduosi, tuo vyra daugiau prisirisi.
Tai, va kur didziausia problema tokiu merginu. Kad jos i sex ziuri, kaip i koki nesvaru dalyka. Arba dovana vyru, kuria gali gauti tik atkakliausias.
Jei, yra tarp dvieju zmoniu chemija, jei abu nori to pacio, yra sexsualus, tai nieko nepagadins tas seksa per pirma pasimatyma. O, del tu merginu, kurios turejo daugiau nei viena yra grazus dainos zodziai: Kas pas mus ne pirmas, tas pas mus antras.
Sahrazad 4u.gif
Papildyta:
elvega, desnis suprantamas. Vyrai, brangina savo investicijas. biggrin.gif Kuo daugiau myli moteri, tuo daugiau investuoja. Kuo daugiau investuoja, tuo daugiau nenori niekam perleisti savo investiciju. Klaidingai daro moterys, kurios atsisako tokio demesio. Nes, vyrai taip isreiskia ant kiek jiems moteris yra svarbi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 18, 15:26)
Tai kad šiais laikais vyrams ne merginos nekaltybė ir romus būdas ar švelnumas aktualiausia, ne viduramžiai... Svarbu, kad mergina būtų įdomi pašnekovė, atsipalaidavusi, linksma, paprasta, t.y. pirmiausia draugė, su kuria gera ir nenuobodu leisti laiką, o tų "mielų" ir "malonių"  g.gif  Manau pirmiausia eina bendražmogiškos savybės. Man irgi daug smagiau bendrauti su drauge, kuri turi humoro jausmą, tinkamoj vietoj pakabintą liežuvį, su kuria gali kalbėt tiek apie literatūrą, tiek apie nagų laką, tiek apie dvasinius dalykus, tiek apie seksą, kuri nedaro tragedijos iš nulūžusio nago ir leidžia sau spontaniškus poelgius ir pan., nei su "miela ir malonia" mergaite. Vyrai gi irgi žmonės biggrin.gif

P.S. Ar pastebite, kokią negatyvią nuostatą turite visų vyrų atžvilgiu?  ax.gif  Jūs jų nemėgstate, nemylite, laikote kažkokiais palaidais padarais, kuriems tik pasidulkint svarbu - negi pati norėtumėte bendrauti su vyru, kuriam visos moterys atrodo barakudos, kvaišos ir paleistuvės?

va čia jūs tikrai neteisi. schmoll.gif man vyrai ne kiaulės, gražius, protingus vyrus aš myliu, žaviuosi.aš manau kad tikrai tikrai pasaulyje, lietuvoje, mano mieste yra daug daug puikių vyrų..tik klausimas ką man padaryti kad mano kelias susieitų su tokiu žmogučiu.vat. pasidulkint visiems svarbu, moterims irgi, man taip pat. tik pasidulkinimas pas mane eina po žmogaus pažinimo, draugystės, o ne iš kart-po pirmo pasimatymo ax.gif man visi vyrai neatrodo paleistuviai...bet seksas vyrui nr1.ir tai nėra blogai, tai natūralu, gamtos duota. ir super kad diedas susipažinęs su manim nori seks, tai rodo trauką...
Atsakyti
Tai kur ta pūkuotukė? Iš leksikono kažkoks asmenybės susidvejinimas g.gif Dulkinasi, diedai, sekso nori ir kt., taip net gi brutaliai čia. Nefiltruotas alus.

Tai kame reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 17:56)
Paslaptingumas, intriga ir parodymas, kad turi savivertės, manau, žavi labiau.

Savivertės rodyti nereikia, gana ją turėti irnesakyk.gif

QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 18:23)
Kaip jūs sakėt sveikas seksualumas yra puiku, tik kai kurie pasisakymai man sudarė vaizdą, jog akcentuojama tas vulgarumas, savęs nutampymas.

Nu aš tai savęs niekad netampiau g.gif Aš save myliu, puoselėju, vyrai irgi mane myli, pamyli, glamonėja, bučiuoja, rūpinasi, dar kokių tai ten dalykų daro, nu bet netampė anei vienas schmoll.gif Čia gal viskas ir vėl nuo požiūrio į save ir kitus priklauso? g.gif

Ai, kad nebūtų visai OT, tai dažniausiai vis dėl to susipažįstama matyt draugų rate - svarbu neužsitupėt namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 18, 16:21)

bajeris bajeriu, bet žinau tokį realų atveją. Vyras laukė savo tuometinės draugės 3 metus. Rimtai. Deja sulaukęs nusivylė. Ji beje irgi...

o cia kuria prasme? ar kad technika neitiko - bet jau gi labai banalu, cia galima visa gyvenima tobulinti, ar kad seksas parode visa esme - kad santykiai nebegali visaip kitaip vystytis... kame saknys?

ir ka reiskia tas "nebijok savo seksualumo"? jei seksas is pirmo antro trecio karto netenkina - ar taip jau siuloma zmogu mest?
Papildyta:
QUOTE(elvega @ 2013 02 18, 17:57)
drinks_cheers.gif 
o issiaiskinus sekso reikalus --tinkat netinkat vienas kitam- ir tarkim jau sumetus klumpes i viena troba siulau neuzkelti vyru emocinio intelekto ant pjedestalp, nes suvargsit oj dar ir kaip  doh.gif  nesvarbu koks vyras bebutu proto bokstas, jis vis tiek nepagauna subtiliu niuansu, tsakant mirksiukas.gif
tad vietoj ilgesingo dusavimo ir ar atseit galvos skaudejimo tiesiai sviesiai PASAKYKITE ---brangusis,noriu va sitokios masinos, va tokiu kailiniu, va tokio ziedo ar va stai tokios keliones. Nebijokite IMTI.Nes jei kalbame apie tikrai vertus vyrus, jie NORI duoti.Kuo daugiau tau duoda tuo labiau tave myli, cia kazkoks tai nesuprantamas desnis bet taip yra.Sugeneruokit jiems ta adrenalina, kurio nebegauna nes nebemedzioja o jums istikimybe saugo mirksiukas.gif

cia rimtai? g.gif g.gif blink.gif
o kaip viska apsukus? ka jiems jau taip malonu gauti is tokios kuri visko uzsiplesia....arba jau neperskaitau minciu....

siaip nepatiko minciu destymas ziauriai. barakudiskai nuskambejo, arba as davatka, arba feministe greiciau. kailiniai, masinos, keliones. galeciau nebent prasyti tokiu dalyku zaisminga forma, viduje zinant kad pati galiu uzsidirbt joms. jei tikrai negaleciau - nesugebeciau prasyt ir tiek. tebunie tai mano kompleksai, bet prasyti tokiu dalyku kito suaugusio zmogaus.hm. smugis mano savimeilei biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 02 18, 18:16)
Kuo daugiau investuoja, tuo daugiau nenori niekam perleisti savo investiciju.

o vat cia ir ziauriai negerai. po to ir masinas brangias atsiima. arba iskalbineja. arba isvis daiktu pavercia. viskas turi du galus.
reta vyru, kurie daug dave, nieko nieko nenoretu. tai jau butu nenoramlu. santykiai turi buti abipusiai. bet elvegos postas man negraziai nuskambejo: tipo, jei myli, turi/privlai sugebti apipilti turtais. nu nzn. laime , as ne vyras, visad uzjausdavau juos del spaudimo, patiriamo visuomenej - buti sauniu, visokiu superherojum, jokiu budu ne nevykeliu, daug uzdirbanciu ir tt. invalidas - ginkdieve, i avarija patekti -gink dieve, maziau uzdirbti - gink dieve, (nebent 3-6men, max, kol ieskais gerersnio darbo). zodziu, sunku moterims, o vyrams - tai isvis sunku .... bigsmile.gif
Atsakyti
given, esi labai kategoriska. Gal, todel ir nerandi to draugo? Ir ne tame esme, kad nenori kartu gyventi. Palygynimui galeciau duoti Sahrazad ir Raudona saule(tikiu yra ir daugiau), jos irgi nenori buities, nenori vyro 24 val. salia, bet jos yra ne vienos. Ir jos niekada nebus vienos. Nes, jos turi ta taip zavinti vyrus bruoza MOTERISKUMA.
O, del vyro investiciju, tai galiu paaiskinti. Tai, ne visais atvejais turi buti namai, brangios masinos, keliones(nors kuri ju nenoretu gauti nuo sirdies?) Tai gali buti ir viena gele, paslepta uz striukes atlapo, kad nenusaltu. Nes jis ja nesa mylimai, geidziamai, ji suprantanciai merginai/moteriai. Tai vadinasi investavimas, pagal zmogaus isgales. biggrin.gif
Va, pav. Saules vaikinas jai pataise ten kazka, ir ji supranta, kad tuom jis isreiske rupesti. biggrin.gif
P.s. Ir neuzsiciklink tu ant taip vadinamu barakudu ir kietu vyruku(kurie susirenka papuosalus po skirybu, kad galetu kitai dovanoti juos). Negi manai, be ju nera garbingu vyru? Reiskias nesutikai tokiu, arba atstumi juos, nes bijai buti nesuprasta. Neskaiciuok vyru pinigu. Ir negailek ju. Leisk jiems pasijusti tikrais vyrais. biggrin.gif
Atsakyti
Dėmesys yra viskas. O kaip jis išreiškiamas, kokiais būdais, čia jau vyro reikalas. O moters reikalas - (mokėti, norėti) priimti arba nepriimti. Vienas dalykas, kai po pirmos pažinties dienos įsimylėjęs iš pirmo žvilgsnio tau siūlo kelionę į Maldyvus, kitas dalykas, kai tave kviečia į neįpareigojantį pasimatymą labai romantiškoje vietoje. Viskas priklauso nuo moters. Viena su džiaugsmu pasirašys kelionei, kita kategoriškai atsisakys tokios avantiūros su nepažįstamuoju. O dar kitai romantiška vieta pasirodys apgailėtina. Nuo to viskas ir prasideda, kaip priimsi signalus, kas juos siųs. Gali sutikti vyrą, netikėtai, susipažinti, išsikalbėti. Ir kalbėtis kalbėtis, neišsiskiriant, iki ryto, prie ko čia seksas, tiesigo būti, bendrauti, vaikščioti, apie viską, ir po tos nakties pajusti tokią trauką, abipusę, tokią artima dūšią, kad nesiskirti nei vienai dienai kokius kelis metus. Tai beprotiškai fantastinis dalykas. Tai yra meilė, ji pasibaigs vieną dieną, bet liks malonūs prisiminimai, kad buvo ir tai patirta.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 18, 21:50)
Tai kur ta pūkuotukė? Iš leksikono kažkoks asmenybės susidvejinimas g.gif Dulkinasi, diedai, sekso nori ir kt., taip net gi brutaliai čia. Nefiltruotas alus.

Tai kame reikalas?

reikėjo atidžiau paskaityti kaip rašiau kad jaunystėje buvau tokia gerutė, pūkuotukė, meili, neegoistiška-ale tokio gerumo , pūkuotumo, dorovingumo diedams nelabai reikėjo, lipo tik š lapai.o va dabar kai aplamai gyvenime daug ko patyriau tapau labiau egoistė, žiūrinti savęs, ir pan.čia ne asmenubės susidvejinimas, čia žmogus-moteris keičiasi perkopus 30metukus....o kad seksas labiau reikalingas moterims su metais tai faktas...bent man 20-22 metų rūpėjo mokslai labiau nei seks.
bet kitą vertus kaip dauguma rašo dorovingų mergaičių vyrams šiais laikais nereikia schmoll.gif ir vėl situacija situacijai nelygi. va bendradarbės merginos labai labai jaunutės 18-22metų abi ištekėjo labai laimingai, o merginos buvo taip dorovingai auklėtos(nes auklėjime dalyvavo močiutė), religingos, jokių ten trali vali nebuvo, susipažino su vaikinukais, po 1 metus gražiai draugavo, už rankučių laikėsi, sukakus 18 metu greit ištekėjo.ir seksiukai po vestuvių tapo, ir atitiko...niekaip nesuprantu kas gali neatitikti, juk viskas suderinama, reikia kalbėtis su partneriu, nebent ten jau labai ryškūs fizologiniai neatitikimai.bet tai būna ne daznai.kaip dauguma rašo reik bandyt kuo greičiau, o jei nepatiks. manau jei aistra, meilė, ir sekse viskas suderinama.pasirodo tokių rimtuolių reikia vyrams.tad nėra ribos nubrėžta, kiekvienai moterei sava laimė.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 02 19, 08:57)
given, esi labai kategoriska. Gal, todel ir nerandi to draugo? Ir ne tame esme, kad nenori kartu gyventi. Palygynimui galeciau duoti Sahrazad ir Raudona saule(tikiu yra ir daugiau), jos irgi nenori buities, nenori vyro 24 val. salia, bet jos yra ne vienos. Ir jos niekada nebus vienos. Nes, jos turi ta taip zavinti vyrus bruoza MOTERISKUMA.
O, del vyro investiciju, tai galiu paaiskinti. Tai, ne visais atvejais turi buti namai, brangios masinos, keliones(nors kuri ju nenoretu gauti nuo sirdies?) Tai gali buti ir viena gele, paslepta uz striukes atlapo, kad nenusaltu. Nes jis ja nesa mylimai, geidziamai, ji suprantanciai merginai/moteriai. Tai vadinasi investavimas, pagal zmogaus isgales.  biggrin.gif
Va, pav. Saules vaikinas jai pataise ten kazka, ir ji supranta, kad tuom jis isreiske rupesti.  biggrin.gif
P.s. Ir neuzsiciklink tu ant taip vadinamu barakudu ir kietu vyruku(kurie susirenka papuosalus po skirybu, kad galetu kitai dovanoti juos). Negi manai, be ju nera garbingu vyru? Reiskias nesutikai tokiu, arba atstumi juos, nes bijai buti nesuprasta. Neskaiciuok vyru pinigu. Ir negailek ju. Leisk jiems pasijusti tikrais vyrais.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif nereikia skaičiuoti vyro pinigų, jei pati skaičiuosi, ateis kita kuri visus suskaičiuotus pasiims doh.gif esu tokios nuomonės- jei vyras man duoda: dėmesį, gėles, dovanas, viską imu. smile.gif ale blin kur tokį rasti wub.gif
Atsakyti