Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 15:15)
Na jei moteris keičia vyrus kas kelias savaites, tai kitaip nei palaida jos nepavadinčiau 4u.gif

Ką reiškia "keičia"? g.gif Na susipažinau su vyriškiu, pavaikščiojau į pasimatymus, pabendravau, paflirtavau, netiko, tai negi aš kalta, kad dar vienas kitas akis žibina ir laukia, kada aš su juo susitikt laiko ir noro rasiu? biggrin.gif Ar į padorią moterį vyrai neturi žiūrėt? Ar padoru yra tiesiog atsisakyti eiti į pasimatymus dažniau nei nustatytas laikotarpis x? biggrin.gif
Atsakyti
Ne tai turiu galvoje. Jūs tikriausiai nesuprantate apie kokias moteris aš kalbu. Aišku, kad normalu vaikščioti į pasimatymus, bendrauti tai su vienu, tai su kitu taip ieškant TO vienintelio, bet kiekvienam baliuj miegoti vis su kitu, ryte net neprisimenant, kas jis ir dar tuo girtis, tai man čia nepanašu į normalų elgesį doh.gif Sakau tegul kitos daro ką nori, aš tik mintys pasibjauriu tuo ir tiek, ir nekalbu, kad reikia būti davatka, bet bet duotis tai su vienu, tai su kitu nu sorry čia panašu į pavyzdinį antros pusės ieškojimą? Ačiū Dievui, stengiuosi atsiriboti nuo tokių kalbų, bet kai išgirstu tuos nuotykių pasakojimus, tai šiurpstu, todėl paskui ir mąstau kaip vyrams priimtinos tokios moterys su tokiu elgesiu. Negi jie nori tokių žmonių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 18 vasario 2013 - 15:38
QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 16:35)
Ne tai turiu galvoje. Jūs tikriausiai nesuprantate apie kokias moteris aš kalbu. Aišku, kad normalu vaikščioti į pasimatymus, bendrauti tai su vienu, tai su kitu taip ieškant TO vienintelio, bet kiekvienam baliuj miegoti vis su kitu, ryte net neprisimenant, kas jis ir dar tuo girtis, tai man čia nepanašu į normalų elgesį doh.gif Sakau tegul kitos daro ką nori, aš tik mintys pasibjauriu tuo ir tiek, ir nekalbu, kad reikia būti davatka, bet bet duotis tai su vienu, tai su kitu nu sorry čia panašu į pavyzdinį antros pusės ieškojimą? Ačiū Dievui, stengiuosi atsiriboti nuo tokių kalbų, bet kai išgirstu tuos nuotykių pasakojimus, tai šiurpstu, todėl paskui ir mąstau kaip vyrams priimtinos tokios moterys su tokiu elgesiu. Negi jie nori tokių žmonių...

Na, turbūt vyrai ne su tokiais ir rimtais ketinimais su jom duodasi (po vieną kartą biggrin.gif ) arba jie nežino šių merginų praeities, arba įos toookios charizmatiškos, kad įsimyli per sekundę ir tikisi pakeisti rolleyes.gif vis dėlto manau, kad dažniausiai pirmas variantas ir tokio dėmesio nėra ko nei pavydėti, nei laikyti "pasisekimu vyrų tarpe" smile.gif
Atsakyti
Aš nepavydžiu - tik stebiuosi 4u.gif Man šiaip gyvenime labai daug atrodo yra keisto paradokso ir va įdomu padiskutuot, kodėl vieni vieniši, o kiti ne... ir kame to priežastys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 18 vasario 2013 - 16:00
QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 17:00)
Aš nepavydžiu - tik stebiuosi 4u.gif Man šiaip gyvenime labai daug atrodo yra keisto paradokso ir va įdomu padiskutuot, kodėl vieni vieniši, o kiti ne... ir kame to priežastys 4u.gif

Na, matote, kiti ir karteles kitokias išsikelia. Vienai bet koks tinka, kitai, kad mylėtų ir geras būtų, trečiai ne tik kad mylėtų, bet ir koks daktaras ar verslininkas būtų. Daug priežasčių galime išmąstyti 4u.gif O ir vyrai dažnai mąsto kitaip nei mes, mums "va, natūraliai graži, gera, romi", o jiems ta pati mergina tiesiog nuobodi ir pilka smile.gif Taip kad kiek besistebėtume, kiekvienas atvejis kitoks ir turi kitas priežastis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 15, 22:16)
jūsų pateiktoje istorijoje sakyčiau likimas tai draugei atlygino už gerą geru. jai nepatiko vyrukas, ji nepagailėjo supažindinti su savo drauge, už tai ir pati neliko vieniša.o juk galėjo būdama vieniša, nepaleisti to vyruko, kad ir nepatiko, bet va protingai pasielgė, tad protingai likimas ir sudėjo visus taškus ant i. smagu klausyt tokių istorijų 4u.gif

dalinasi draugės vyrais kaip rūbais ar bateliais lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokinga ir graudu kaip moterys truks pliš nori būtinai šalia turėti vyrą, jei vienai netiko, nemeta gero daikto lauk, su drauge pasidalina, na gražu žiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 16, 22:19)
Apie tas, kurios nesusiranda vyro, nors gražios, simpatiškos ir t.t. Nepamirškim, kad tam tikrą procentą visos populiacijos sudaro seksualinės mažumos. Ir, deja, ne kiekvienas žmogus gali sau ir kitiems pripažinti, kad jį traukia ta pati lytis. Tad santykiai kartais gal ir ima megztis su priešinga lytimi, bet seksualumu ten nelabai kvepia. Vyrai tą irgi jaučia...
Nesakau, toli gražu, kad visos netekėjusios moterys yra lesbietės biggrin.gif Kai kurioms tiesiog ant kaktos parašyta "senmergė" - čia dar kita kategorija...

dabar prisiminiau savo vieną pažįstamą vyruką. Jam berods 30 jau yra..o dar panelės nėra turėjęs, net trumpai. Sakau, nes pažįstami jau gerus 10 metų. Jo draugai vis vyriškai panerimauja, ar tik nebus jis homoseksualus. Prisipažinsiu, man yra kilę visokių minčių, vien dėl perdėto drovumo ir keistų barjerų kalbant su moterimis. O vyrukas pats tai dailus, protingas, žodžiu vartojamas. Tai su moterimis gali būti lygiai tas pats. Maloniausia bendrauti su atsipalaidavusiu šiek tiek valiūkišku žmogumi. Jei dama perdėm stengiasi būti seksuali, tai atstumia. Jei vaidina nekaltuolę, ar žaidžia keistus iš žurnalų moterims išmoktus žaidimėlius, tai yra dirbtina ir nemalonu. Juk ne veltui sakoma, pirma reikia pamilti save tokį koks esi ir savo kailyje jaustis patogiai.
Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 16, 22:43)
Tai kad ir jaunos moterys, būna, tiesiog... Kai dar nei 30 nėra, o kalba sukasi tik apie sveikatą, seksas - kažkas nepadoraus, reikalavimai vyrams nerealūs, o šiaip nuomonė, kad "visi jie tokie"... Tai nu... biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Soled @ 2013 02 16, 22:47)
<...> Nesuprantu tie vyrai kartais į tokias šavalkas įsižiūri...

Nes mes į moteris žiūrime kitaip nei vyrai. Jie yra gyvuliukai viduje, nesvarbu, kad kostiumuoti, prisikvėpinę. Jei moki subtiliai pažadinti jo gyvulišką prigimtį, jis net pats nesupranta kaip susivysto. Yra moterų, kurioms tai nesąmoningai gaunasi, ir ta išvaizda čia antroje vietoje. Išvaizdą labai akcentuoja tie, kurie ilgai ieško ir vis TOS nesutinka. Tada kabinėjasi prie detalių.

QUOTE(elvega @ 2013 02 17, 01:18)
i si klausima geriausiai patys vyrai atsakytu, bet is savo asmenines patirties galiu pasakyt kad matyt ne isvaizdoje buna tas susizavejimas vyresne ,
<...>
uztat dabar esu viena jau antri metai, o man jau 48 ir lyginant su jumis jaunomis vienisomis turiu tik toki pliusa, kad vaikai uzauginti
man dare asmenini horoskopa tai turiu Venera Skorpione, sake kad tokia padetis tiesiog neduoda ramaus seimyninio gyvenimo, paziurekit gal ir jusu kazkas panasaus...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mano Venera Avine, tai pagal prognozes gana drastiškas derinys g.gif ir meluočiau, kad nepastebėjau, kad tai tiesa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 18, 15:26)
Tai kad šiais laikais vyrams ne merginos nekaltybė ir romus būdas ar švelnumas aktualiausia, ne viduramžiai... Svarbu, kad mergina būtų įdomi pašnekovė, atsipalaidavusi, linksma, paprasta, t.y. pirmiausia draugė, su kuria gera ir nenuobodu leisti laiką, o tų "mielų" ir "malonių"  g.gif  Manau pirmiausia eina bendražmogiškos savybės. Man irgi daug smagiau bendrauti su drauge, kuri turi humoro jausmą, tinkamoj vietoj pakabintą liežuvį, su kuria gali kalbėt tiek apie literatūrą, tiek apie nagų laką, tiek apie dvasinius dalykus, tiek apie seksą, kuri nedaro tragedijos iš nulūžusio nago ir leidžia sau spontaniškus poelgius ir pan., nei su "miela ir malonia" mergaite. Vyrai gi irgi žmonės biggrin.gif

P.S. Ar pastebite, kokią negatyvią nuostatą turite visų vyrų atžvilgiu?  ax.gif  Jūs jų nemėgstate, nemylite, laikote kažkokiais palaidais padarais, kuriems tik pasidulkint svarbu - negi pati norėtumėte bendrauti su vyru, kuriam visos moterys atrodo barakudos, kvaišos ir paleistuvės?

Oi Atropa belladonna, tavo visi komentarai šia tema taip gerai tinka thumbup.gif Pasijuokiau tiesą sakant iš to savotiško "vištiškumo". Na kodėl niekas manęs nenori sad.gif Na kodėl kodėl. Todėl kad neįdomi, pilka, be charizmos, be moteriškumo ir taškas. Nori įdomaus vyro, tai turi būti įdomi pati iš savęs. Kam reikia vištos perekšlės? Gal kokiam gaidžiui. Bet jo ir poreikiai primityvūs: kyšt myžt, duok alaus, kur barščiai, bezdalai ant sofos ir dink iš akių, nes užstoji ekraną.

Blogoms mergaitėms viskas. Jūs, pūkuotukės, vis vardinate kokios kitos paleistuvės ar kokios dar, bet joms nekyla klausimas: a kur tų vyrų rasti, kur tos vietos. Nes joms niekada nebuvo problemų toje srityje. Vienas dalykas nusivilti, ieškant gerojo, kitas dalykas stovėti prie tuščios statinės ir ieškoti ten įkritusio uodo, gal ras. Kas yra "blogos"? Tos, kurios nebijo būti savimi ir paleisti iš savęs būtent tą nesuvaidintą nuoširdumą. Kurios gali, jei liepsnos ir veža, ir po pirmos dienos atsiduoti aistringam seksui. Ir tai nereikš santykių pabaigos. Net jei ir reikš, tai pašol, seksas tai buvo geras. Viskas yra tikra, va kame esmė. O ten spaudžia spaudžia tą "celkutę", laukia kol vyras tris metus laušššš, o ta visą laiką galvos tik kad tipo "jam tik tas ir rūpi". O tai sveikam vyrui negali rūpėti? Aš pvz susirūpinčiau, kad jam iš viso nerūpi tas galas. Kaip koks vienuolis ar impotentas. Gal koks nesveikas? Toks jausmas, kad pūkuotukės nestokoja nei tikrų santykių, nei gero sekso. O jei nestokoja sekso, nėra seksualumo, bangų, auros auros, ji nepulsuoja savo seksualumu. Kam įdomi tokia moteris, beseksė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 18 vasario 2013 - 17:45
Subjektyvi, oi kaip jūs linkstate į kraštutinumus biggrin.gif doh.gif Pvz aš niekad ir neturėjau galvoj, kad reikia būti davatkėlei biggrin.gif Aišku, kad moteris turi būt moteriška, pabrėžti savo privalumus, mokėti intriguoti vyrą, nebijoti leistis į tam tikras avantiūras ir taip toliau bei panašiai. Tik jūs matot arba juoda, arba balta... pats geriausias dalykas yra aukso viduriukas. Vat man neatrodo, kad vyrui moteris bus įdomi, kuri pati kariasi ant kaklo visais įmanomais būdais. Na ta prasme įdomi iki lovos biggrin.gif Paslaptingumas, intriga ir parodymas, kad turi savivertės, manau, žavi labiau. Toks derinys pats geriausias, o kad būdama davatkėlė, su kryžium ant kaklo nieko nerasi - tai faktas.
Atsakyti
Oi ne, aš nelinkusi į kraštutinumus ir nieko bendra neturi su pasikorimu ant kaklo visais įmanomais būdais. Reikia gyventi gyvenimą ir kvėpuoti pilna krūtine, būti atvira, tai netapatu būti paklode. Išdidumas ir savigarba nematuojama "kiek čia dienų, mėnesių paspausiu tą celkutę". Tas žaidimas ir kažkokie žurnalų patarimų testavimai niekada neduos teigiamo rezultato, va kame esmė. Nes visi žmonės skirtingi ir su kiekvienu vyru - tai atskira istorija ir ne identiška istorija. Taip, paslaptingumas, intriga, bet tai eina pats iš savęs, savaime, o ne lyg papunkčiui surašytas "kaip suvedžioti vyrą" ar "kaip padaryti, kad jis manęs trokštų".
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 19:56)
<...> Na ta prasme įdomi iki lovos biggrin.gif <...>

***** mano mamos žodžiais kalbate biggrin.gif įdomumo dėlei išduosiu, kad mano itin dora ir išlaikyta mamytė turėjo per gyvenimą tik du vyrus, viskas būtų puiku, bet deja abu itin netikusius. verysad.gif Kad moteris vyrui yra įdomi iki lovos, tai mamos sako savo dukroms, tam kad apsaugotų nuo galimų klaidų. Jei dar dadeda, kad seksas tik giminei pratęsti, tai faktas, kad vyras bet kokį susidomėjimą praras po tokio karto lovoje su beaistre gumine lėle. Ir šiuo atveju jų žodžiuose daugiau tiesos nei atrodo iš pradžių biggrin.gif
Deja taip jau surėdyta. Po lovos, vyrui arba susidomėjimas tik kyla, arba krenta. O tada dzin tie gražūs plaukučiai, meilumas, simpatingumas ir tt. Aš gink dieve neskatinu auginti patirtį su kuo didesniu skaičiumi vyrų, patariu tik nebijoti savo seksualumo. Ne vulgarumo, bet sveiko seksualinio potraukio.

Subjektyvi, ko tais popiktė pasidarėt paskutinėm dienom 4u.gif anksčiau taip gražiai dėliodavot mintis, o dabar vis daugiau kartaus prieskonio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 18, 19:43)
<...> Kas yra "blogos"? Tos, kurios nebijo būti savimi ir paleisti iš savęs būtent tą nesuvaidintą nuoširdumą. Kurios gali, jei liepsnos ir veža, ir po pirmos dienos atsiduoti aistringam seksui. Ir tai nereikš santykių pabaigos. Net jei ir reikš, tai pašol, seksas tai buvo geras. Viskas yra tikra, va kame esmė. O ten spaudžia spaudžia tą "celkutę", laukia kol vyras tris metus laušššš, o ta visą laiką galvos tik kad tipo "jam tik tas ir rūpi". <...>

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

bajeris bajeriu, bet žinau tokį realų atveją. Vyras laukė savo tuometinės draugės 3 metus. Rimtai. Deja sulaukęs nusivylė. Ji beje irgi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 18 vasario 2013 - 18:18
Jetau, juk aš ir nesakau, kad moteris sekso turi kaip maro saugotis. Kaip jūs sakėt sveikas seksualumas yra puiku, tik kai kurie pasisakymai man sudarė vaizdą, jog akcentuojama tas vulgarumas, savęs nutampymas. Žodžiu, viskam turi būt harmonija ir aukso viduriukas. Nei per daug, nei per mažai ax.gif
Atsakyti