QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 16, 22:19)
Apie tas, kurios nesusiranda vyro, nors gražios, simpatiškos ir t.t. Nepamirškim, kad tam tikrą procentą visos populiacijos sudaro seksualinės mažumos. Ir, deja, ne kiekvienas žmogus gali sau ir kitiems pripažinti, kad jį traukia ta pati lytis. Tad santykiai kartais gal ir ima megztis su priešinga lytimi, bet seksualumu ten nelabai kvepia. Vyrai tą irgi jaučia...
Nesakau, toli gražu, kad visos netekėjusios moterys yra lesbietės
Kai kurioms tiesiog ant kaktos parašyta "senmergė" - čia dar kita kategorija...
dabar prisiminiau savo vieną pažįstamą vyruką. Jam berods 30 jau yra..o dar panelės nėra turėjęs, net trumpai. Sakau, nes pažįstami jau gerus 10 metų. Jo draugai vis vyriškai panerimauja, ar tik nebus jis homoseksualus. Prisipažinsiu, man yra kilę visokių minčių, vien dėl perdėto drovumo ir keistų barjerų kalbant su moterimis. O vyrukas pats tai dailus, protingas, žodžiu vartojamas. Tai su moterimis gali būti lygiai tas pats. Maloniausia bendrauti su atsipalaidavusiu šiek tiek valiūkišku žmogumi. Jei dama perdėm stengiasi būti seksuali, tai atstumia. Jei vaidina nekaltuolę, ar žaidžia keistus iš žurnalų moterims išmoktus žaidimėlius, tai yra dirbtina ir nemalonu. Juk ne veltui sakoma, pirma reikia pamilti save tokį koks esi ir savo kailyje jaustis patogiai.
Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 16, 22:43)
Tai kad ir jaunos moterys, būna, tiesiog... Kai dar nei 30 nėra, o kalba sukasi tik apie sveikatą, seksas - kažkas nepadoraus, reikalavimai vyrams nerealūs, o šiaip nuomonė, kad "visi jie tokie"... Tai nu...
QUOTE(Soled @ 2013 02 16, 22:47)
<...> Nesuprantu tie vyrai kartais į tokias šavalkas įsižiūri...
Nes mes į moteris žiūrime kitaip nei vyrai. Jie yra gyvuliukai viduje, nesvarbu, kad kostiumuoti, prisikvėpinę. Jei moki subtiliai pažadinti jo gyvulišką prigimtį, jis net pats nesupranta kaip susivysto. Yra moterų, kurioms tai nesąmoningai gaunasi, ir ta išvaizda čia antroje vietoje. Išvaizdą labai akcentuoja tie, kurie ilgai ieško ir vis TOS nesutinka. Tada kabinėjasi prie detalių.
QUOTE(elvega @ 2013 02 17, 01:18)
i si klausima geriausiai patys vyrai atsakytu, bet is savo asmenines patirties galiu pasakyt kad matyt ne isvaizdoje buna tas susizavejimas vyresne ,
<...>
uztat dabar esu viena jau antri metai, o man jau 48 ir lyginant su jumis jaunomis vienisomis turiu tik toki pliusa, kad vaikai uzauginti
man dare asmenini horoskopa tai turiu Venera Skorpione, sake kad tokia padetis tiesiog neduoda ramaus seimyninio gyvenimo, paziurekit gal ir jusu kazkas panasaus...
mano Venera Avine, tai pagal prognozes gana drastiškas derinys
ir meluočiau, kad nepastebėjau, kad tai tiesa
"I don't care what you think about me. I don't think about you at all." -Coco Chanel