QUOTE(elvega @ 2013 02 17, 18:47)
viskas gerai su tais reikalavimais
virgai pritariu del nuosirdumo. Ir svarbiausia buk nuosirdi sau paciai.Antro gyvenimo negausim, tad sveiko egoizmo tiesiog butina tureti.
VISADA ziurek pirmiausia savo poreikiu.
is savo praktikos galiu pasakyt kas 100% pasiteisino
jei vyras sykstus-bus sykstuolis visur, tiek lovoj tiek gyvenime, mesk is karto ner prasmes gaisti laiko,
jei verksniukas ji visi skriaudzia, jei kazino narkotikai alkoholis-net i viena lauka sikt neik, kaip Dauguvietyte sako
o mamyte su vaiku, kai sitiek daug nevaisingu moteru-netgi privalumas o ne bagazas
dėkui už palaikymą ir kartu patarimus.
va dėl to egoizmo jūs teisi turbūt, aš jaunystėje buvau tokia naivuolė, gera mergaitė, nuoširdi, labai nuoširdi, labai gera.tokia tiesiog net negalinti paukštelio nuskriausti, padedanti, užjaučianti, neišnaudojanti vyrų ir pan. tiesiog geruolė- ir deja mano gerumo nesavanaudiškumo niekas neįvertino
santuoka visiškai nesusiklostė, o jaunystėje buvo keletą draugų-vyrų, bet nepasakyčiau kad turėjau didelį pasisekimą tarp vyrų.greičiau prie manęs tokios geruolės lipdavo visokie š.dabar jau virš 30metų esant užsiauginau egoizmą, storą odą, gana čia būt gerute...pas mane gal bėda ieškant vyro, kad aš esu tokia paprasta, nemoku koketuoti, o vyrams reikia koketavimo, kuo greitesnio sekso, o jie iš manęs mato kad negaus iš kart, tad matomai tai ir lemia, kad mažesnis pasirinkimas, kad taip nelimpa. aš pima noriu pažint žmogų o paskui su juo imtymius dalykus apturėti, o va matomai tos kurios atvirkčiai- pirma imtymumas, paskui pažinimas, gal vyrų pasirinkime ir geriau laimi
o dėl šykštumo jūs teisi, teko turėti draugą, kuris pakankamai šykštus buvo, tas ir lėmė nutraukimą draugystės su juo.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 02 17, 18:12)
ausrine, pries daugiau, kaip 20 metu, tas mano kudumas buvo ne privalumas, deje. Tada buvo kitoko tipo moteru era.
Eh, gimiau per ankti.
Kur ieskoti savo svajoniu jauniki, net neisivaizduoju. Pati esu ir klube susipazinus, ir troleibuse, ir papludimyje, ir draugu rate, ir savanoriaudama. Esme tame, kad esu sociali gal? Man nesudaro sunkumu susipazint su zmonem. as neskirstau zmoniu i soc. grupes. Galiu laisvai uzkalbinti benami ir su juo pakalbeti. Galiu ir su "dideliais" ponais bendrauti vienodai. Pakol zmogaus nepazistu, as nesu nusiteikusi negatyviai. Kaip cia vien mergina issireiske: Kad picu isnesiotojas netika. O, gal tas picu isnesiotojas labai persektyvus studentas? Mano sesuo susipazino su savo vyru, kai jis buvo kursantas. Dabar jis generolas, jie gyvena Masvoj. O, buvo niekuo neissikiriantis vaikinas. Beje, net ne svajoniu jaunikis. Svarbiausia bendrauti su zmonem. Buti nuosirdziai. Nuosirdumas puosia mergina/moteri, o ne kilogramas spakliaus ant veido. Cia juokais.
taip virga jūs teisi, nuoširdumas puošia moterį..bet kitą vertus aš tokia buvau nuoširdi jaunystėje,o tų jaunikių mažai sukosi, mažas pasirinkimas.o va kitos tokios šiurkčios, nenuoširdžios, oho dabar kokius vyrus turi, ir šeima rūpinasi ir vaikus myli. o aš tokia nuoširduolė su vaikeliu veina tupiu-ir žinok kur čia šuo pakastas.