Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti savo išrinktąjį?

QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 17, 16:09)
viskas tokie mano reikalavimai. pažiūrėsime kaip man seksis.o gal mano reikalavimai dideli?

viskas gerai su tais reikalavimais mirksiukas.gif
virgai pritariu del nuosirdumo. Ir svarbiausia buk nuosirdi sau paciai.Antro gyvenimo negausim, tad sveiko egoizmo tiesiog butina tureti. VISADA ziurek pirmiausia savo poreikiu.
is savo praktikos galiu pasakyt kas 100% pasiteisino
jei vyras sykstus-bus sykstuolis visur, tiek lovoj tiek gyvenime, mesk is karto ner prasmes gaisti laiko,
jei verksniukas ji visi skriaudzia, jei kazino narkotikai alkoholis-net i viena lauka sikt neik, kaip Dauguvietyte sako smile.gif
o mamyte su vaiku, kai sitiek daug nevaisingu moteru-netgi privalumas o ne bagazas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2013 02 17, 18:47)
viskas gerai su tais reikalavimais mirksiukas.gif 
virgai pritariu del nuosirdumo. Ir svarbiausia buk nuosirdi sau paciai.Antro gyvenimo negausim, tad sveiko egoizmo tiesiog butina tureti. VISADA ziurek pirmiausia savo poreikiu.
is savo praktikos galiu pasakyt kas 100% pasiteisino

jei vyras sykstus-bus sykstuolis visur, tiek lovoj tiek gyvenime, mesk is karto ner prasmes gaisti laiko,
jei verksniukas ji visi skriaudzia, jei kazino narkotikai alkoholis-net i viena lauka sikt neik, kaip Dauguvietyte sako smile.gif
o mamyte su vaiku, kai sitiek daug nevaisingu moteru-netgi privalumas o ne bagazas 4u.gif

4u.gif dėkui už palaikymą ir kartu patarimus.

va dėl to egoizmo jūs teisi turbūt, aš jaunystėje buvau tokia naivuolė, gera mergaitė, nuoširdi, labai nuoširdi, labai gera.tokia tiesiog net negalinti paukštelio nuskriausti, padedanti, užjaučianti, neišnaudojanti vyrų ir pan. tiesiog geruolė- ir deja mano gerumo nesavanaudiškumo niekas neįvertino verysad.gif santuoka visiškai nesusiklostė, o jaunystėje buvo keletą draugų-vyrų, bet nepasakyčiau kad turėjau didelį pasisekimą tarp vyrų.greičiau prie manęs tokios geruolės lipdavo visokie š.dabar jau virš 30metų esant užsiauginau egoizmą, storą odą, gana čia būt gerute...pas mane gal bėda ieškant vyro, kad aš esu tokia paprasta, nemoku koketuoti, o vyrams reikia koketavimo, kuo greitesnio sekso, o jie iš manęs mato kad negaus iš kart, tad matomai tai ir lemia, kad mažesnis pasirinkimas, kad taip nelimpa. aš pima noriu pažint žmogų o paskui su juo imtymius dalykus apturėti, o va matomai tos kurios atvirkčiai- pirma imtymumas, paskui pažinimas, gal vyrų pasirinkime ir geriau laimi g.gif
o dėl šykštumo jūs teisi, teko turėti draugą, kuris pakankamai šykštus buvo, tas ir lėmė nutraukimą draugystės su juo.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 02 17, 18:12)
ausrine, pries daugiau, kaip 20 metu, tas mano kudumas buvo ne privalumas, deje. Tada buvo kitoko tipo moteru era.  lotuliukas.gif
Eh, gimiau per ankti.  doh.gif
Kur ieskoti savo svajoniu jauniki, net neisivaizduoju. Pati esu ir klube susipazinus, ir troleibuse, ir papludimyje, ir draugu rate, ir savanoriaudama. Esme tame, kad esu sociali gal? Man nesudaro sunkumu susipazint su zmonem. as neskirstau zmoniu i soc. grupes. Galiu laisvai uzkalbinti benami ir su juo pakalbeti. Galiu ir su "dideliais" ponais bendrauti vienodai. Pakol zmogaus nepazistu, as nesu nusiteikusi negatyviai. Kaip cia vien mergina issireiske: Kad picu isnesiotojas netika. O, gal tas picu isnesiotojas labai persektyvus studentas? Mano sesuo susipazino su savo vyru, kai jis buvo kursantas. Dabar jis generolas, jie gyvena Masvoj. O, buvo niekuo neissikiriantis vaikinas. Beje, net ne svajoniu jaunikis. Svarbiausia bendrauti su zmonem. Buti nuosirdziai. Nuosirdumas puosia mergina/moteri, o ne kilogramas spakliaus ant veido. Cia juokais.  biggrin.gif

taip virga jūs teisi, nuoširdumas puošia moterį..bet kitą vertus aš tokia buvau nuoširdi jaunystėje,o tų jaunikių mažai sukosi, mažas pasirinkimas.o va kitos tokios šiurkčios, nenuoširdžios, oho dabar kokius vyrus turi, ir šeima rūpinasi ir vaikus myli. o aš tokia nuoširduolė su vaikeliu veina tupiu-ir žinok kur čia šuo pakastas. doh.gif
Atsakyti
Aš kartais matau tokias moteris... kaip čia pasakyt - intelekto nepaliestas, gana laisvo elgesio, su skurdžiom asmenybem. Kalbos apsiriboja skudurais ir klubų aptarimu, bet be vyrų ilgiau savaitės nebūna. Jei ne vienas, tai žiūrėk jau kitas. Tik keičiasi viens po kito ir dar iš pažiūros visai neblogi besimokantys, dirbantys, rimti vaikinai su jom būna, o kai kurios tikrai įdomios, mielos, simpatiškos ir protingos merginos vienos ir vienos. Nesuprasi, kur tie vyrai žiūri doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 13:52)
Aš kartais matau tokias moteris... kaip čia pasakyt - intelekto nepaliestas, gana laisvo elgesio, su skurdžiom asmenybem. Kalbos apsiriboja skudurais ir klubų aptarimu, bet be vyrų ilgiau savaitės nebūna. Jei ne vienas, tai žiūrėk jau kitas. Tik keičiasi viens po kito ir dar iš pažiūros visai neblogi besimokantys, dirbantys, rimti vaikinai su jom būna, o kai kurios tikrai įdomios, mielos, simpatiškos ir protingos merginos vienos ir vienos. Nesuprasi, kur tie vyrai žiūri doh.gif  doh.gif

soled čia toks gamtos dėsnis, geris traukia blogį, blogis traukai gėrį. taip jau yra. ar matei daug porų kur abu geriečiai gyventų? aš mažai savo aplinkoj pažystu. stebiu pažystamus, gimines, senesnės kartos žmones ir visur kaip taisyklė:1/moteris baisi, vyras gražuolis,
2.vyras šykštus, turintis blogas savybias, šalia tokia faina moteriškė...
3.moteris išsilavinusi, vyras be jokio išsilavinimo, bet ne tai svarbiausia, bet toks dundun, kad ryte atsikėlęs vieną kojine savo uzsideda, kitą vaiko, ir eina i darba. doh.gif
.ech nežinau nežinau...man atrodo kad žmonės susieina tam kad vienas kitą kažko išmokytų. jei moteris geruolė, sutinka tokį blogietį tam kad šis duotų gyvenimo pamokas kad gyvenime ir blogis egzistuoja..susitinka 2 skirtingi žmonės kad vienas kitam idealizacijas panaikintų..

laisvo elgesio moteris kaip taisyklė turi pakankamai rimtus kandidatus.
rimta panelė + rimtas vaikinukas, labai retai sutinku.ir aplamai tos rimtuolės tarukia tik š. turbūt norint gero vyro, reikia kažkiek kiek įmanoma tapti laisvo elgesio, bet jei vidus yra rimtas, paprastas, save tik apgausi, ir nebūsi tokia kaip kitos, nesijausi gerai...o jei būsi savimi-pvz tokia kokia esi-rimtuolė, netrauksi vyrų.va ir žinok kaip elgtis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine-as: 18 vasario 2013 - 14:22
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 18, 13:47)
pas mane gal bėda ieškant vyro, kad aš esu tokia paprasta, nemoku koketuoti, o vyrams reikia koketavimo, kuo greitesnio sekso, o jie iš manęs mato kad negaus iš kart, tad matomai tai ir lemia, kad mažesnis pasirinkimas, kad taip nelimpa. aš pima noriu pažint žmogų o paskui su juo imtymius dalykus apturėti, o va matomai tos kurios atvirkčiai- pirma imtymumas, paskui pažinimas, gal vyrų pasirinkime ir geriau laimi g.gif

Oi tik nereikia biggrin.gif Va čia ir įsijungia neoninis užrašas "senmergė" biggrin.gif "Aš tokia gerutė ir pūkuota, o tos, kurioms netrūksta vyrų dėmesio - ****** visos" doh.gif Nėra taip, nėra. Kitas reikalas, jei į seksą apskritai žiūrite kaip į kažką nešvaraus, laikotės nuomonės, kad moteris tik "duoda", na tai ir jaučia vyrai tą iš tolo ir apeina ratu - jų vietoj ir aš taip daryčiau.

QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 13:52)
Aš kartais matau tokias moteris... kaip čia pasakyt - intelekto nepaliestas, gana laisvo elgesio, su skurdžiom asmenybem. Kalbos apsiriboja skudurais ir klubų aptarimu, bet be vyrų ilgiau savaitės nebūna. Jei ne vienas, tai žiūrėk jau kitas. Tik keičiasi viens po kito ir dar iš pažiūros visai neblogi besimokantys, dirbantys, rimti vaikinai su jom būna, o kai kurios tikrai įdomios, mielos, simpatiškos ir protingos merginos vienos ir vienos. Nesuprasi, kur tie vyrai žiūri doh.gif  doh.gif

Čia jūsų draugės? g.gif Ar jūs jas tiesiog "matote", bet nepažįstate ir nežinote, kokios jos yra iš tikrųjų? g.gif

QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 18, 14:05)
laisvo elgesio moteris kaip taisyklė turi pakankamai rimtus kandidatus.

Tai sakot, jei prasidedi tik su rimtais vyrais, tai esi laisvo elgesio? g.gif O padorios moterys susideda tik su plevėsom ir mergišiais? Niekur čia jums spragelės logikoje nesijaučia? g.gif

Mergaitės, baikit save guosti, apgaudinėti ir savęs gailėti. Vyrų dėmesiu nesiskundžiančios moterys pasižymi ne laisvu elgesiu, o - pirmiausia - nuoširdumu ir paprastumu. O va tokie, atleiskit, kliedesiai, apie tai, kokia aš gera ir faina, dora ir išieškota, o normalūs vyrai visi paskui ***** sijonus išlėkę, jau taaaaaaaaip falšyvai skamba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 18, 14:32)
Oi tik nereikia biggrin.gif Va čia ir įsijungia neoninis užrašas "senmergė" biggrin.gif "Aš tokia gerutė ir pūkuota, o tos, kurioms netrūksta vyrų dėmesio - ****** visos"  doh.gif  Nėra taip, nėra. Kitas reikalas, jei į seksą apskritai žiūrite kaip į kažką nešvaraus, laikotės nuomonės, kad moteris tik "duoda", na tai ir jaučia vyrai tą iš tolo ir apeina ratu - jų vietoj ir aš taip daryčiau.
Čia jūsų draugės?  g.gif  Ar jūs jas tiesiog "matote", bet nepažįstate ir nežinote, kokios jos yra iš tikrųjų?  g.gif
Tai sakot, jei prasidedi tik su rimtais vyrais, tai esi laisvo elgesio?  g.gif  O padorios moterys susideda tik su plevėsom ir mergišiais? Niekur čia jums spragelės logikoje nesijaučia?  g.gif

Mergaitės, baikit save guosti, apgaudinėti ir savęs gailėti. Vyrų dėmesiu nesiskundžiančios moterys pasižymi ne laisvu elgesiu, o - pirmiausia - nuoširdumu ir paprastumu. O va tokie, atleiskit, kliedesiai, apie tai, kokia aš gera ir faina, dora ir išieškota, o normalūs vyrai visi paskui ***** sijonus išlėkę, jau taaaaaaaaip falšyvai skamba  doh.gif

oi ne aš aplamai net į tas moteris kurios tikrai k nežiūriu kažkaip skeptiškai, tai kiekvieno pasirinkimas, ir nieko čia smerktino.bent mano nuomonė. o dėl to gerumo, pūkuotumo, apie save taip nemanau dabar..bet atsigręžus į savo praeitį, apmasčius kas buvo kaip buvo, žiūrint į save įš šalies jaunystėje, nu blin tikrai tokia buvau miela gera nuoširdi panelė, bet tokios kažkodėl nereikėjo puikiam vyrui.
aš nesakau kad visos kurios traukia vyrus yraxxxxxxx.tikrai ne. gal tiesiog prie vienų labiau limpa, prie kitų ne....bet pripažinkim vyrai užuodžia tas su kuriom mažiau vargo, kurios greičiau atsiduoda, ir greičiau seka paskui jas nei pas tas, kurios dvasingesnės, kurioms seks yra svarbus, bet tik po gerai pažinus žmogų, pradraugavus.
del to falšyvumo tai kaip čia pasakius, dabar stebiu aplinkoje 24metų mergaitę, mergaitė labai tikrai bent mano akimis graži, plaukučiai gražūs, labai maloni, švelni, nuoširdi , paprasta, bet ale viena. teko su ja anądien kavą gerti, tai mergaitė guodžiasi va visos mano kursiokės jau draugus turi, o aš dar nei vieno neturėjau.net pasimatyme nebuvau g.gif ..na ji tokia rimtuolė, tikrai dora mergelka, na nepykit bet kažkodėl tokių mažiau vyrams reikia..negaliu paaiškinti kodėl....jei būčiau vyras tik ir greibčiau tokią mergelką, o paskui į žmonas imčiau. ir ta panelė dar nenori ištekėti žutbūt, ji nori draugauti, bent kad į pasimatymus kas kviestų :hmant jos kaktos neužrašyta senmergė, ji dar to gyvenimo mažai pažysta, bet va atrodo padorus vyras tokią pasiemęs sau į drauges turėtų puikią sau antrą pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine-as: 18 vasario 2013 - 14:48
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 02 18, 14:32)
Čia jūsų draugės?  g.gif  Ar jūs jas tiesiog "matote", bet nepažįstate ir nežinote, kokios jos yra iš tikrųjų?  g.gif
Tai sakot, jei prasidedi tik su rimtais vyrais, tai esi laisvo elgesio?  g.gif  O padorios moterys susideda tik su plevėsom ir mergišiais? Niekur čia jums spragelės logikoje nesijaučia?  g.gif

Tikrai, kad ne draugės, bet yra tam tikra grupė žmonių su kuriais nori nenori esi priverstas būti šalia. Mokaisi, dirbi girdi, ką kalba moteros šalia, kokiu laisvalaikiu giriasi, tai tam tikra nuomonė ir susiformuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 18, 15:45)

del to falšyvumo tai kaip čia pasakius, dabar stebiu aplinkoje 24metų mergaitę, mergaitė labai tikrai bent mano akimis graži, plaukučiai gražūs, labai maloni, švelni, nuoširdi , paprasta, bet ale viena. teko su ja anądien kavą gerti, tai mergaitė guodžiasi va visos mano kursiokės jau draugus turi, o aš dar nei vieno neturėjau.net pasimatyme nebuvau g.gif ..na ji tokia rimtuolė, tikrai dora mergelka, na nepykit bet kažkodėl tokių mažiau vyrams reikia..negaliu paaiškinti kodėl....jei būčiau vyras tik ir greibčiau tokią mergelką, o paskui į žmonas imčiau. ir ta panelė dar nenori ištekėti žutbūt, ji nori draugauti, bent kad į pasimatymus kas kviestų :hmant jos kaktos neužrašyta senmergė, ji dar to gyvenimo mažai pažysta, bet va atrodo padorus vyras tokią pasiemęs sau į drauges turėtų puikią sau antrą pusę.

Saldu net pykina doh.gif Skamba kaip mano prosenelė apie savo proanūkes kalba, kai šios toli gražu nei gražios, nei įdomios kažkam doh.gif Kas kad puikius kotletus kepa, jei paprasčiausiai flirtuot, atsipalaiduot, savimi rūpintis nemoka...
Papildyta:
QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 15:52)
Tikrai, kad ne draugės, bet yra tam tikra grupė žmonių su kuriais nori nenori esi priverstas būti šalia. Mokaisi, dirbi girdi, ką kalba moteros šalia, kokiu laisvalaikiu giriasi, tai tam tikra nuomonė ir susiformuoja mirksiukas.gif

Bet tada logiškai pamąsčius, jei aplink jas tik rimti vyrai tesisukioja, kur ir su kuo jos spėjo "palaidų" etiketes užsilipdyt? g.gif
Atsakyti
Na jei moteris keičia vyrus kas kelias savaites, tai kitaip nei palaida jos nepavadinčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 02 18, 16:15)
Na jei moteris keičia vyrus kas kelias savaites, tai kitaip nei palaida jos nepavadinčiau 4u.gif

Et, buvo ir man tokie metai. Nu niekaip santykiai nesilipdė, o aplink tiek bernų dėmesio, aš vis naiviai galvodavau, kad "su šitu jau gal išeis" blush2.gif Ir bandydvau. Ir po mėnesio nusivildavau. Ir tuo metu jau kitas asistuodavo. Bandydavau su šitu. Vėl kažkas negerai... Dėl to neteisiu žmonių, nes iš šalies nesimato, kiek skausmo gali talpinti viduje ta, kuri atrodo tiesiog nerimta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 18, 14:45)
oi ne aš aplamai net į tas moteris kurios tikrai k nežiūriu kažkaip skeptiškai, tai kiekvieno pasirinkimas, ir nieko čia smerktino.bent mano nuomonė. o dėl to gerumo, pūkuotumo, apie save taip nemanau dabar..bet atsigręžus į savo praeitį, apmasčius kas buvo kaip buvo, žiūrint į save įš šalies jaunystėje, nu blin tikrai tokia buvau miela gera nuoširdi panelė, bet tokios kažkodėl nereikėjo puikiam vyrui.
aš nesakau kad visos kurios traukia vyrus yraxxxxxxx.tikrai ne. gal tiesiog prie vienų labiau limpa, prie kitų ne....bet pripažinkim vyrai užuodžia tas su kuriom mažiau vargo, kurios greičiau atsiduoda, ir greičiau seka paskui jas nei pas tas, kurios dvasingesnės, kurioms seks yra svarbus, bet tik po gerai pažinus žmogų, pradraugavus.

Tai kad šiais laikais vyrams ne merginos nekaltybė ir romus būdas ar švelnumas aktualiausia, ne viduramžiai... Svarbu, kad mergina būtų įdomi pašnekovė, atsipalaidavusi, linksma, paprasta, t.y. pirmiausia draugė, su kuria gera ir nenuobodu leisti laiką, o tų "mielų" ir "malonių" g.gif Manau pirmiausia eina bendražmogiškos savybės. Man irgi daug smagiau bendrauti su drauge, kuri turi humoro jausmą, tinkamoj vietoj pakabintą liežuvį, su kuria gali kalbėt tiek apie literatūrą, tiek apie nagų laką, tiek apie dvasinius dalykus, tiek apie seksą, kuri nedaro tragedijos iš nulūžusio nago ir leidžia sau spontaniškus poelgius ir pan., nei su "miela ir malonia" mergaite. Vyrai gi irgi žmonės biggrin.gif

P.S. Ar pastebite, kokią negatyvią nuostatą turite visų vyrų atžvilgiu? ax.gif Jūs jų nemėgstate, nemylite, laikote kažkokiais palaidais padarais, kuriems tik pasidulkint svarbu - negi pati norėtumėte bendrauti su vyru, kuriam visos moterys atrodo barakudos, kvaišos ir paleistuvės?
Atsakyti
Tai aš ne teisiu, nei smerkiu jas... man išvis vienodai šviečia jų gyvenimai, tegul darko ką nori čia tik taip parašiau 4u.gif Nors jos man nepanašios į tokias... kai varo savo kalbas, kaip klube nusigėrė, su kažkuo permiegojo, kitą metė, nes "lievas", kitas va pinigų daugiau turi, bet ilgiau kelių savaičių nebus... tai čia man nepanašu į vidinį skausmą biggrin.gif
Atsakyti