Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

labutis

o kokia lapes uodega wub.gif
Atsakyti
aha, tikrai lapes uodegyte smile.gif
Atsakyti
Mano katinas prisilaizo savo plauku,jie kaupesi zarnyne.Galu gale jis isvemia plauku kamuoliuka. Jauciu visos susidurete su tuo. Ka jus darete? 4u.gif
Atsakyti
[quote=uoga000,2014 06 30, 17:16]
Mano katinas prisilaizo savo plauku,jie kaupesi zarnyne.Galu gale jis isvemia plauku kamuoliuka. Jauciu visos susidurete su tuo. Ka jus darete? 4u.gif
[/quote

As anksciau duodavau pastos nuo plauku, bet dabar nebeduodu. Net sunku pasakyti ar nuo tos pastos isvemdavo plaukucius reciau ar ne. Kartas nuo karto isvemia ir kazkaip nesureiksminu to. Tu pastu sudetis,tai tokia nelabai ir va nebeduodu jau kuris laikas nieko.
Atsakyti
Na ka, pasirodom:) Musu naujoke panele Roze:)
Iskentusi 12 valandu kelione masinoje ir adaptavimosi ipatumus, greitai bandys pazindintis su senbuviais:)
Atsakyti
KOkia rūstuolė 4u.gif

Sveikos ryžų, mėlynų ir vėžlinių katų mamkos. Gražūs jūsų katai, grieko verti mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi Undzinka kokia graži katytė wub.gif oi mano mylimiausia spalvytė vien ko verta, veidukas, o jau ausyčių gražumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 01 liepos 2014 - 07:06
QUOTE(glinglingas @ 2014 06 27, 08:44)
cia musu chebryte, aishku normaliai sunku juos pagauti tuo labiau kad Okati ishkart eina ziureti ka ash darau cia su jais 

Kokie fainuoliai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(glinglingas @ 2014 06 30, 14:14)
o kokia lapes uodega  wub.gif

Taip taip uodega išties labai pukuota thumbup.gif

QUOTE(Undzinka @ 2014 06 30, 21:13)
Na ka, pasirodom:) Musu naujoke panele Roze:)
Iskentusi 12 valandu kelione masinoje ir adaptavimosi ipatumus, greitai bandys pazindintis su senbuviais:)

kokia graži panelė wub.gif wub.gif wub.gif
o jau žandukai ir ausytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš nevisad atrašau, bet kai turiu laisvą minutėlę įkyšu savo nosį pasigrožėti jūsų katuliais ir kaskart galvoju kad su veisle neapsirikau, ji man vis labiau ir labiau patinka. Stebiu ne vien tik savo ALfūnią bet ir jūsų katulius wub.gif jie nuostabūs first.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Undzinka - labai daili mergiotė wub.gif

Mano mano meškutė irgi pati fainiausia, tik kad ji MB už savo žmogų pasirinko verysad.gif Pavydžiu gi nu doh.gif lotuliukas.gif Ateina ir pas mane kartais, bet jei yra pasirinkimas MB ar mano kelienai, tai visad MB renkasi verysad.gif Net kartais pas jį ant rankų prašosi, kad panešiotų lotuliukas.gif

Na bet aš turiu Pupą, ta visad pas mane tik būna hihihi.gif
Atsakyti
Cherry, svarbu, kad abu turit po katiną biggrin.gif aš tai turiu du su puse savo nuosavo katino laugh.gif Ryžas tik mano, o Kiaros puse mano, puse vyro, nes ana myli mus vienodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 01, 08:47)
Cherry, svarbu, kad abu turit po katiną biggrin.gif aš tai turiu du su puse savo nuosavo katino laugh.gif Ryžas tik mano, o Kiaros puse mano, puse vyro, nes ana myli mus vienodai  biggrin.gif

Nu Maja gal irgi vienodai mumis mylis g.gif Nesakau, kad prie manęs neina, tieisog jei yra pasirinkimas, tai vyras geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš galiu jums tik pavydėt unsure.gif
mano ALfa nemėgsta būti glostomas ir ant kelių neeina schmoll.gif o taip norisi blush2.gif
Atsakyti