Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Labas rytas,

Aš už kavos puoduką thumbup.gif

uoj... Irisas ir jo bodyguardas thumbup.gif kaip Kiara ir jos užnugaris, Gabanos pavidale laugh.gif super

Heruko ryžikas thumbup.gif minkytinas

Aš irgi prieš karpymus, saviškių niekada nekerpu ir skaitau, kad tai negražu ir prieš gamtą. Katinai gi patys randa vėsesnę vietelę, o jei neranda, galima atvėsinti apšlakšius vandeniu, ar apklojus šlapiu rankšluoščiu 4u.gif

Liūtas tam ir lūtas, kad būtų toks koks yra laugh.gif O mūsų katinai labiau lūšinai hihihi.gif

JoooooOOO

user posted image
Atsakyti
labas rytas kavos mielai wink.gif
as irgi pries karpymus, nebent yra tam priezastis... na kaltunai ar kokia liga odos butu jei reiktu tepliot, tada taip, bet siaip del karscio, tiek katinai tiek sunys pernesa ta karsti ne kaip zmones
Atsakyti
labutis

sveikinimai visiems kurie shvente tunadienius ! bukit sveiki mirksiukas.gif
user posted image

labai grazios ir juokingos foto thumbup.gif

oi kaip turiu ka veikti ir ne tik prie gyvunu bet dar ir kieme nes siltnami dar ir sugalvojom statytis doh.gif
cia musu chebryte, aishku normaliai sunku juos pagauti tuo labiau kad Okati ishkart eina ziureti ka ash darau cia su jais lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Aš irgi esu prieš kirpimą. Kai pamačiau šitą video https://www.youtube....h?v=otlQ27YLhcM nepatiko, mano nuomone pusės katino grožio nebėra.
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 06 27, 10:23)
Aš irgi esu prieš kirpimą. Kai pamačiau šitą video https://www.youtube....h?v=otlQ27YLhcM nepatiko, mano nuomone pusės katino grožio nebėra.

doh.gif vargšas katinas. visas kazoko kelnes suniokojo verysad.gif
Atsakyti
Nu aš nesugalvočiau Hamulės kirpti nors tu ką schmoll.gif , aišku jei nešukuočiau, ten būtų kultunų kultunai, tai jau kita kalba ir kultuniukus tektų karpyti, bet netgi žinau realų pavyzdį, kad užkniso meinuko plaukai visur namie, ir gerokai patrumpino su mašinele, tai tas vargšiukas visą savaitę nevalgė nieko iš streso, slėpėsi ir tt.
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 06 27, 09:23)

Visus Meino atributus sunaikino - nei kelnių nei kalnieriaus neliko doh.gif
Gerai, kad dar šepetukus paliko unsure.gif
Atsakyti
Sveiki.Noriu paklausi del,meinuku mitybos. Jies uztenka duoti sauso maisto ar visgi reikia dar duoti ir kitokio maisto? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už nuomones, netrumpinsiu tada ir aš 4u.gif Ši vasara šiluma nelepina, tai viskas gerai, bet aną vasarą...suko ratus kur tik vesesnis kampelis, lekavo, tai bežiūrint galvojau, ar nepalengvėtų gyvenimas lūšiukui gaurus patrumpinus. Netrumpinau, bet tą foto pamačius paklausiau smile.gif Ačiū už patarimus dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2014 06 28, 09:27)
Sveiki.Noriu paklausi del,meinuku mitybos. Jies uztenka duoti sauso maisto ar visgi reikia dar duoti ir kitokio maisto? 4u.gif

Aš duodu RC sausiaką meinams ir kartais šviežios jautienos, vištienos, dar visokių skaniukų, tik perku kur tikra mėsa sudžiovinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauksiuss: 28 birželio 2014 - 23:08
labutis

kad nepamirshtumet Evanas siuncia linkejimus draugams
user posted image
Atsakyti
Pirmadienis
user posted image
Atsakyti