Labas rytas,
Aš už kavos puoduką
uoj... Irisas ir jo bodyguardas kaip Kiara ir jos užnugaris, Gabanos pavidale super
Heruko ryžikas minkytinas
Aš irgi prieš karpymus, saviškių niekada nekerpu ir skaitau, kad tai negražu ir prieš gamtą. Katinai gi patys randa vėsesnę vietelę, o jei neranda, galima atvėsinti apšlakšius vandeniu, ar apklojus šlapiu rankšluoščiu
Liūtas tam ir lūtas, kad būtų toks koks yra O mūsų katinai labiau lūšinai
JoooooOOO
labas rytas kavos mielai
as irgi pries karpymus, nebent yra tam priezastis... na kaltunai ar kokia liga odos butu jei reiktu tepliot, tada taip, bet siaip del karscio, tiek katinai tiek sunys pernesa ta karsti ne kaip zmones
as irgi pries karpymus, nebent yra tam priezastis... na kaltunai ar kokia liga odos butu jei reiktu tepliot, tada taip, bet siaip del karscio, tiek katinai tiek sunys pernesa ta karsti ne kaip zmones
labutis
sveikinimai visiems kurie shvente tunadienius ! bukit sveiki
labai grazios ir juokingos foto
oi kaip turiu ka veikti ir ne tik prie gyvunu bet dar ir kieme nes siltnami dar ir sugalvojom statytis
cia musu chebryte, aishku normaliai sunku juos pagauti tuo labiau kad Okati ishkart eina ziureti ka ash darau cia su jais
sveikinimai visiems kurie shvente tunadienius ! bukit sveiki
labai grazios ir juokingos foto
oi kaip turiu ka veikti ir ne tik prie gyvunu bet dar ir kieme nes siltnami dar ir sugalvojom statytis
cia musu chebryte, aishku normaliai sunku juos pagauti tuo labiau kad Okati ishkart eina ziureti ka ash darau cia su jais
Aš irgi esu prieš kirpimą. Kai pamačiau šitą video https://www.youtube....h?v=otlQ27YLhcM nepatiko, mano nuomone pusės katino grožio nebėra.
QUOTE(miauksiuss @ 2014 06 27, 10:23)
Aš irgi esu prieš kirpimą. Kai pamačiau šitą video https://www.youtube....h?v=otlQ27YLhcM nepatiko, mano nuomone pusės katino grožio nebėra.
vargšas katinas. visas kazoko kelnes suniokojo
Nu aš nesugalvočiau Hamulės kirpti nors tu ką , aišku jei nešukuočiau, ten būtų kultunų kultunai, tai jau kita kalba ir kultuniukus tektų karpyti, bet netgi žinau realų pavyzdį, kad užkniso meinuko plaukai visur namie, ir gerokai patrumpino su mašinele, tai tas vargšiukas visą savaitę nevalgė nieko iš streso, slėpėsi ir tt.
QUOTE(miauksiuss @ 2014 06 27, 09:23)
Visus Meino atributus sunaikino - nei kelnių nei kalnieriaus neliko
Gerai, kad dar šepetukus paliko
Sveiki.Noriu paklausi del,meinuku mitybos. Jies uztenka duoti sauso maisto ar visgi reikia dar duoti ir kitokio maisto?
Ačiū, merginos, už nuomones, netrumpinsiu tada ir aš Ši vasara šiluma nelepina, tai viskas gerai, bet aną vasarą...suko ratus kur tik vesesnis kampelis, lekavo, tai bežiūrint galvojau, ar nepalengvėtų gyvenimas lūšiukui gaurus patrumpinus. Netrumpinau, bet tą foto pamačius paklausiau Ačiū už patarimus dar kartą
QUOTE(uoga000 @ 2014 06 28, 09:27)
Sveiki.Noriu paklausi del,meinuku mitybos. Jies uztenka duoti sauso maisto ar visgi reikia dar duoti ir kitokio maisto?
Aš duodu RC sausiaką meinams ir kartais šviežios jautienos, vištienos, dar visokių skaniukų, tik perku kur tikra mėsa sudžiovinta
labutis
kad nepamirshtumet Evanas siuncia linkejimus draugams
kad nepamirshtumet Evanas siuncia linkejimus draugams
Pirmadienis