Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Gal pazystat kieno katinas? Nu labai man matytas...ale niekaip neatgaminu...
user posted image
Atsakyti
Labas visiems 4u.gif
Mes ir vakar atsventem savo 3 -ji gimdieni 4u.gif
[/quote]
Su peliadieniu 4u.gif
Kokie grožiai wub.gif Ypač pilkasis
QUOTE(busycat @ 2014 06 22, 07:56)
Ir aš esu gėlė... Flora kvepikum naglikum

Kvepikum naglikum lotuliukas.gif fainas kadras, taip ir norėtusi paniurkyt kailiuką

O štai ir mes, Irisas ir jo bodyguard, šildosi kieme. irisas iš kiemo niekur neina, tfu tfu tfu, o Viskeris gastroliuoja.

user posted image
Atsakyti
O kiek groziu, o kiek sukaktuvininku, paglostau smakriukus ir spaudziu letena 4u.gif

Va cia ir mes.

Mamka, matai dar telpu i karzinka biggrin.gif

user posted image

o va ir "issimontuoti" reikia pabuvus karzinkoje

user posted image
Atsakyti
Kokie visi gražūs 😻

Bet tai kai faina, kad taip į lauką išleidžiat katūnus. Aš jaučiu akių nenuleisčiau išleidus ax.gif
Atsakyti
[quote=miauksiuss,2014 06 24, 15:58]
Labas visiems 4u.gif
Mes ir vakar atsventem savo 3 -ji gimdieni 4u.gif
[/quote]
Su peliadieniu 4u.gif
Kokie grožiai wub.gif Ypač pilkasis

[/quote]

Irisas koks dickis thumbup.gif spalva labai grazi wub.gif
[quote=Herukas,2014 06 24, 18:11]
O kiek groziu, o kiek sukaktuvininku, paglostau smakriukus ir spaudziu letena 4u.gif
Va cia ir mes.

Mamka, matai dar telpu i karzinka biggrin.gif

[/quote]
lotuliukas.gif oi tie meskinai biggrin.gif jie visur susiraito ir telpa thumbup.gif fainuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 06 24, 15:58)
O štai ir mes, Irisas ir jo bodyguard, šildosi kieme. irisas iš kiemo niekur neina, tfu tfu tfu, o Viskeris gastroliuoja.

Labas vakaras,
čia dar neaišku, kas kieno bodygardas biggrin.gif nes body'catas beveik to paties dydžio kaip body'dogas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Herukas @ 2014 06 24, 18:11)
Mamka, matai dar telpu i karzinka  biggrin.gif

Herukas - laiks pint didesnę karzynką biggrin.gif Už kokio mėnesio jau wuodega kris lauk thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2014 06 23, 16:05)
Gal pazystat kieno katinas? Nu labai man matytas...ale niekaip neatgaminu...

O kas su tuo katuliu nutiko..., kad ieškot kieno?
Iš kirpyklos pabėgo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drule: 25 birželio 2014 - 21:39
QUOTE(Drule @ 2014 06 25, 21:40)
Labas vakaras,
čia dar neaišku, kas kieno bodygardas biggrin.gif nes body'catas beveik to paties dydžio kaip body'dogas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Panašiai biggrin.gif Iš tiesų nėr Irisas toks didelis, tik fotkėj taip atrodo. Bet pagal svorį beveik pusė šuns biggrin.gif
Nupirkau pabandymui šito smėlio http://www.zooplus.i..._classic/406676 tai žymiai geresnis, negu šitas http://www.zooplus.i...best_oko/127214, taip neprilimpa prie letenų ir neišsinešioja po namus.
Kaip mane šuo nervina doh.gif Vis dar neradau tinkamos vietos katinų maistui, kad jie pasiektų, o šuva ne. Savo maistą ėda atbulais dantim, įkratau, pasižiūri tokiu žvilgsniu- ėsk pati, ir nueina, sukūdus, jau šonkauliai šviečiasi. O katinų maistą pasitaikius progai sušlamščia. Vakar pabandžiau paeksperimentuot, viennoj rankoj katinų maisto grūdelis, kitoj- jos maisto, aišku išsirinko katinų. O katinai pastoviai prie šuns bliūdo taikosi
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2014 06 25, 21:40)

O kas su tuo katuliu nutiko..., kad ieškot kieno?
Iš kirpyklos pabėgo? biggrin.gif

Jis pabego Siauliuose ir seimininkai jo iesko.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 06 26, 00:12)
Jis pabego Siauliuose ir seimininkai jo iesko.

Sakykit, o liūtus galima drasiai kirpti? Tiek nekirpčiau, bet vasaros laiku mielai perpus kailį patrumpinčiau, nes neperneša karščių visai.
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maze_maza @ 2014 06 26, 23:11)
Sakykit, o liūtus galima drasiai kirpti? Tiek nekirpčiau, bet vasaros laiku mielai perpus kailį patrumpinčiau, nes neperneša karščių visai.
Ačiū už patarimus  4u.gif

Kaip keista, kad neperneša karščių, aišku LT bent jau kol kas jų ir nėra. Bet maniškis, kai karšta tiesiog randa su pavesiuką ir ten guli, puikiausiai miega vėsioje, netgi drėgnoje vonioje g.gif.

Aš negaliu pakomentuoti galima ar negalima, manau reikia žiūrėti, kad katuliui ir streso dėl to nebūtų, bet aš asmeniškai, tai nekirpčiau, iškerpu tik kultuniukus, kurių neina iššukuoti.
Atsakyti
QUOTE(maze_maza @ 2014 06 26, 23:11)
Ačiū už patarimus  4u.gif

Labas rytas,
liūtas ir yra LIŪTAS, kad būtų LIŪTAS... biggrin.gif
Aš asmeniškai esu prieš karpymus schmoll.gif
Gal kas kavos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytas 4u.gif
Aš kavos mielai thumbup.gif

Man tai liūto visas grožis jo kailiniuose wub.gif Maniškė visai puikiai tas mūsų super karštas lietuviškas vasaras atlaiko lotuliukas.gif
Atsakyti