Gal pazystat kieno katinas? Nu labai man matytas...ale niekaip neatgaminu...
Labas visiems
Mes ir vakar atsventem savo 3 -ji gimdieni
[/quote]
Su peliadieniu
Kokie grožiai Ypač pilkasis
Kvepikum naglikum fainas kadras, taip ir norėtusi paniurkyt kailiuką
O štai ir mes, Irisas ir jo bodyguard, šildosi kieme. irisas iš kiemo niekur neina, tfu tfu tfu, o Viskeris gastroliuoja.
[/quote]
Su peliadieniu
QUOTE(busycat @ 2014 06 22, 07:56)
Ir aš esu gėlė... Flora kvepikum naglikum
Kvepikum naglikum fainas kadras, taip ir norėtusi paniurkyt kailiuką
O štai ir mes, Irisas ir jo bodyguard, šildosi kieme. irisas iš kiemo niekur neina, tfu tfu tfu, o Viskeris gastroliuoja.
O kiek groziu, o kiek sukaktuvininku, paglostau smakriukus ir spaudziu letena
Va cia ir mes.
Mamka, matai dar telpu i karzinka
o va ir "issimontuoti" reikia pabuvus karzinkoje
Va cia ir mes.
o va ir "issimontuoti" reikia pabuvus karzinkoje
Kokie visi gražūs 😻
Bet tai kai faina, kad taip į lauką išleidžiat katūnus. Aš jaučiu akių nenuleisčiau išleidus
Bet tai kai faina, kad taip į lauką išleidžiat katūnus. Aš jaučiu akių nenuleisčiau išleidus
[quote=miauksiuss,2014 06 24, 15:58]
Labas visiems
[/quote]
Su peliadieniu
[/quote]
Irisas koks dickis spalva labai grazi
[quote=Herukas,2014 06 24, 18:11]
Va cia ir mes.
[/quote]
oi tie meskinai jie visur susiraito ir telpa fainuolis
Labas visiems
[/quote]
Su peliadieniu
[/quote]
Irisas koks dickis spalva labai grazi
[quote=Herukas,2014 06 24, 18:11]
Va cia ir mes.
[/quote]
oi tie meskinai jie visur susiraito ir telpa fainuolis
QUOTE(miauksiuss @ 2014 06 24, 15:58)
Labas vakaras,
čia dar neaišku, kas kieno bodygardas nes body'catas beveik to paties dydžio kaip body'dogas
Papildyta:
QUOTE(Herukas @ 2014 06 24, 18:11)
Herukas - laiks pint didesnę karzynką Už kokio mėnesio jau wuodega kris lauk
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2014 06 23, 16:05)
Gal pazystat kieno katinas? Nu labai man matytas...ale niekaip neatgaminu...
O kas su tuo katuliu nutiko..., kad ieškot kieno?
Iš kirpyklos pabėgo?
QUOTE(Drule @ 2014 06 25, 21:40)
Labas vakaras,
čia dar neaišku, kas kieno bodygardas nes body'catas beveik to paties dydžio kaip body'dogas
Panašiai Iš tiesų nėr Irisas toks didelis, tik fotkėj taip atrodo. Bet pagal svorį beveik pusė šuns
Nupirkau pabandymui šito smėlio http://www.zooplus.i..._classic/406676 tai žymiai geresnis, negu šitas http://www.zooplus.i...best_oko/127214, taip neprilimpa prie letenų ir neišsinešioja po namus.
Kaip mane šuo nervina Vis dar neradau tinkamos vietos katinų maistui, kad jie pasiektų, o šuva ne. Savo maistą ėda atbulais dantim, įkratau, pasižiūri tokiu žvilgsniu- ėsk pati, ir nueina, sukūdus, jau šonkauliai šviečiasi. O katinų maistą pasitaikius progai sušlamščia. Vakar pabandžiau paeksperimentuot, viennoj rankoj katinų maisto grūdelis, kitoj- jos maisto, aišku išsirinko katinų. O katinai pastoviai prie šuns bliūdo taikosi
QUOTE(Drule @ 2014 06 25, 21:40)
Jis pabego Siauliuose ir seimininkai jo iesko.
QUOTE(Undzinka @ 2014 06 26, 00:12)
Jis pabego Siauliuose ir seimininkai jo iesko.
Sakykit, o liūtus galima drasiai kirpti? Tiek nekirpčiau, bet vasaros laiku mielai perpus kailį patrumpinčiau, nes neperneša karščių visai.
Ačiū už patarimus
QUOTE(maze_maza @ 2014 06 26, 23:11)
Sakykit, o liūtus galima drasiai kirpti? Tiek nekirpčiau, bet vasaros laiku mielai perpus kailį patrumpinčiau, nes neperneša karščių visai.
Ačiū už patarimus
Ačiū už patarimus
Kaip keista, kad neperneša karščių, aišku LT bent jau kol kas jų ir nėra. Bet maniškis, kai karšta tiesiog randa su pavesiuką ir ten guli, puikiausiai miega vėsioje, netgi drėgnoje vonioje .
Aš negaliu pakomentuoti galima ar negalima, manau reikia žiūrėti, kad katuliui ir streso dėl to nebūtų, bet aš asmeniškai, tai nekirpčiau, iškerpu tik kultuniukus, kurių neina iššukuoti.
QUOTE(maze_maza @ 2014 06 26, 23:11)
Ačiū už patarimus
Ačiū už patarimus
Labas rytas,
liūtas ir yra LIŪTAS, kad būtų LIŪTAS...
Aš asmeniškai esu prieš karpymus
Gal kas kavos?
Rytas
Aš kavos mielai
Man tai liūto visas grožis jo kailiniuose Maniškė visai puikiai tas mūsų super karštas lietuviškas vasaras atlaiko
Aš kavos mielai
Man tai liūto visas grožis jo kailiniuose Maniškė visai puikiai tas mūsų super karštas lietuviškas vasaras atlaiko