Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2014 11 16, 16:04)
Uojiejj.. jei tai galima pavadinti susipešimu, tai po porą kartų per dieną. Ryžas vaikšto aplink Kiarą burbuliuodamas kaip karvelis, kol šoka ant viršaus ir puola savo švelnia burna kasti Kiarai į kaklą. Anai gal kutena, gal šiaip mergiška reakcija - žviegti pradeda. Paskui tiek įsisiunta, kad net šnypšia. Bet čia tikrai nepiktai. Kadangi vienas be kito negali, tiek Kiara myli Ryžą, tiek Ryžas Kiarą. Kur buvus, kur nebuvus vis kartu, vis kažką vienas iš kito kopijuoja. Dažnai sugula kartu, vienas kitam šonus pašildyti biggrin.gif

Kadangi Kiara gimė pas mane, Ryžas ją matė nuo pat gimimo. Reakcija jo į leliukus, buvo atsargi, bet globėjiška.

Juokiausi balsu skaitydama thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika gyva meinų troba ir visi jos gyventojai! mirksiukas.gif
Ale kiek įvykių praleidom! Skubam visus sveikyt su visokiom progom: Ūla sveikinam patapus mamyte, Alfa su praėjusiu tunadieniu... ir naujokę sveikinam... ir jei dar ką pamišom – irgi gerų dienų linkim 4u.gif
Man atrodo ir Hamiltonas turėjo kažką švęsti arba dar švęs ax.gif
Savaitgalį Kevinas šventė savo 3-metystę... blush2.gif
Štai kokis mūsų trimetinis vyrukas...
user posted image

Kažkaip sugalvojau, kad jei jau gimtadienis tai reikia švęst kaip reikiant – sakau duosiu katinukui ne gabaliuką jautienos, bet gabalą biggrin.gif Na ir įdėjau į bliūdą ponaičiui puskilograminį gabalą. Ir ką sau manot – jubiliatas nežinojo ką su juo daryt... ar iš tos laimės, kad tokis didelis grobis, ar iš neišmanymo... Bandė kąst – neatkando, bandė neštis – nepakėlė, vėl bandė kąst... nepavyko, tada pradėjo laižyt – ech, pagalvojo, kad jau negaliu atsikąst – tai sulaižysiu biggrin.gif
Juokiamės su MB – va tau ir žvėris... ir neišgyventų gamtoj – sugautų pelę o suėst negalėtų... jei gabaliukais nebūtų supjaustyta lotuliukas.gif

P. S. Kaip smagu matyt tokią gyvą meinų trobą - kaip senais gerais laikais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drule: 17 lapkričio 2014 - 22:48
A vajee, sveikinam Keviną su pilnametyste biggrin.gif 4u.gif

Ir meeees sveikinam

user posted image
Atsakyti
Hamiukas 3meciu tapo birzelio menesi jau ax.gif

Gerb. Kevinai su praejusiu jautadieniu tave 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Kevinui 4u.gif

O mano Maja tai rimtai keista kažkokia. Vis į balkoną prašosi doh.gif Tai dabar kai namie sėdžiu, tai vis durininke dirbu: įleidžiu-išleidžiu lotuliukas.gif Vat ir dabar, tupi prie balkono durų ir knykauja. Sakau šalta gi. O jai dzin, nori ir viskas doh.gif lotuliukas.gif Matyt reikia kasdien tam tikrą skaičių paukštelių suskaičiuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2014 11 17, 22:47)
Sveika gyva meinų troba ir visi jos gyventojai! mirksiukas.gif
Alfa su praėjusiu tunadieniu...

Savaitgalį Kevinas šventė savo 3-metystę... blush2.gif
Štai kokis mūsų trimetinis vyrukas...

Juokiamės su MB – va tau ir žvėris... ir neišgyventų gamtoj – sugautų pelę o suėst negalėtų... jei gabaliukais nebūtų supjaustyta lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif
Sveikinimai jūsų 3 metų "senumo" lotuliukas.gif vyrykui-gražuoliukui wub.gif

Prajuokino jūsų "žvėris" su gabaliukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 18 lapkričio 2014 - 08:20
Oi tas laikas bėga iš tikrųjų taip greitai, ir Hamiltonui tie 3 metai atrodo šast ir praėjo 4u.gif

Pas mus tai bajeriai ištisai visokie atsiranda, keičiasi ar tie patys sugrįžta. Dabar vienas iš naujesnių, tai koridoriaus spintos durelių atsidarymas užkyšus po apačią lapcę, grįžus į namus randi visas tris praviras duris ir puse batų bei kuprines ant žemės, dar kartas nuo karto vyrukas ir šviesą įsijungia, kad matytų ką pramesti tongue.gif .
Atsakyti
Sveikinimai gimtadienio proga ir nuo mūsų panelės 4u.gif

Balkoninė ir maniškė yra, labai patinka sėdėti ant palangės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 16, 16:56)
Dėkoju 4u.gif

Kaip tavo mizgiai auga? biggrin.gif

Auga tie mano mazgiai biggrin.gif. Kaip ir normaliai. Tik su tom lytim man buvo kosmosas doh.gif. Nesuprantu tik kodėl. Aš pamenu kai pirmą vadą su škotais turėjau, tai iškart buvo viskas aišku smile.gif. Čia kai gimė lyg mergaitės buvo, paskiau žiūrėk varpeliai išlindo doh.gif. Aišku jau dabar aiškiau kas kuris yra, bet pradžioje vadoje pas mane buvo mano akimis vos ne pusę Končitų lotuliukas.gif
Papildyta:
Ačiū Drule 4u.gif

Aš irgi sveikinu Alfa su gimtadieniu 💖 wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Noriu dar pasveikinti ir Kevina gražuolį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visai jau apsileidau blush2.gif

Sveikinimai visiems su gimdieniu ir seimos pagausejimu wub.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif
Visu nuotraukytes nuostabios wub.gif thumbup.gif
Mes tai sveiki, gyvi smile.gif tik Zeusas meta kaili,tai baisu kas daros namie doh.gif keistai jis pas mane, pries ziema meta kaili,o pries vasara uzsiaugina gaurus doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti