Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(CherryLips @ 2014 11 16, 00:14)
Aha biggrin.gif  Man kartais net pavydas ima kai ji taip miega. Vat ir dabar aukštielninka guli, uodega užsiklojus wub.gif

Pas mane dabar mažiukai taip miega biggrin.gif. Bet jie isikande papa pilvas į viršų, valgydami čepsi ir dar siusioja doh.gif. Vaizdas juokingai nerealus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip vaikai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 11 16, 00:32)
Ir maniškė taip mėgsta miegoti  lotuliukas.gif

user posted image

Mmm kaip fainai thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2014 11 16, 00:47)
Kaip vaikai wub.gif

Visiškai taip wub.gif. Taip miela ir net smagu jiems būna nuvalyti tuos šikniukus biggrin.gif
Atsakyti
Ula nesusitvarko su tuo? 4u.gif
Atsakyti
Aš galvojau, kad tik manoji taip miega, o čia pasirodo mienukų miegojimo įpatumas toks wub.gif
Maniškė irgi įsitaiso šalia manęs, išsitiesia visu ūgiu ir atsigula ant nugaros, taip ir miegame wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 16, 00:53)
Ula nesusitvarko su tuo? 4u.gif

Aš įtariu, kad nespėja. Tai man nesunku padėti aš dalinai irgi jų mamytė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Silver sky @ 2014 11 16, 00:53)
Aš galvojau, kad tik manoji taip miega, o čia pasirodo mienukų miegojimo įpatumas toks wub.gif
Maniškė irgi įsitaiso šalia manęs, išsitiesia visu ūgiu ir atsigula ant nugaros, taip ir miegame wub.gif

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
- Kaip galvoji, pavasaris už lango ar ruduo?
- Galvoju, kad užtiltum ir leistum pakvėpuoti grynu oru.
- Ai... pakalbėsi su tavim...

user posted image
Atsakyti
Kokia graži porelė wub.gif busy ar jie kada nors susipeša ? o kaip tavo Bosas priėmė Kiarą ar iš karto pripažino?
Atsakyti
Uojiejj.. jei tai galima pavadinti susipešimu, tai po porą kartų per dieną. Ryžas vaikšto aplink Kiarą burbuliuodamas kaip karvelis, kol šoka ant viršaus ir puola savo švelnia burna kasti Kiarai į kaklą. Anai gal kutena, gal šiaip mergiška reakcija - žviegti pradeda. Paskui tiek įsisiunta, kad net šnypšia. Bet čia tikrai nepiktai. Kadangi vienas be kito negali, tiek Kiara myli Ryžą, tiek Ryžas Kiarą. Kur buvus, kur nebuvus vis kartu, vis kažką vienas iš kito kopijuoja. Dažnai sugula kartu, vienas kitam šonus pašildyti biggrin.gif

Kadangi Kiara gimė pas mane, Ryžas ją matė nuo pat gimimo. Reakcija jo į leliukus, buvo atsargi, bet globėjiška.
Atsakyti
O štai ir Undzinka su savo chebra biggrin.gif Gražiai atrodai!!!

Lietuvos Rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 lapkričio 2014 - 15:26
QUOTE(busycat @ 2014 11 16, 16:24)
O štai ir Undzinka su savo chebra biggrin.gif  Gražiai atrodai!!!

Lietuvos Rytas

Labai gražūs tavo katukai Busycat wub.gif

Aš irgi vakar mačiau Undzinka drinks_cheers.gif. Smagiai pasibendravome 4u.gif. Labai smagu buvo pamatyti visus draugus ir pažįstamus 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif

Kaip tavo mizgiai auga? biggrin.gif
Atsakyti