Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

labutis

tik nepasivaidenk kelias dienas ir tiek naujienu tongue.gif
/biski uzsikasusi su pasiruosimu ziemai doh.gif /

sveikinimai Ulai gimtadienio [proga ir susilaukus mazyliu heart.gif heart.gif heart.gif wub.gif clap_1.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
lauksim foto biggrin.gif ir kavalierius grazuolis visas toks rimtas. tikrai dideli kaciukai bigsmile.gif

Luka labia grazi katyte mirksiukas.gif ir ugnele ant snukucio labia graziai ziurisi wub.gif

egleo-ir pas mus toks miegas buna su Evanu biggrin.gif

Alfos su tortadieniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 14 lapkričio 2014 - 10:00
QUOTE(glinglingas @ 2014 11 14, 10:51)
labutis

tik nepasivaidenk kelias dienas ir tiek naujienu  tongue.gif
/biski uzsikasusi su pasiruosimu ziemai  doh.gif /
sveikinimai Ulai gimtadienio [proga ir susilaukus mazyliu  heart.gif heart.gif heart.gif  wub.gif  clap_1.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif
lauksim foto  biggrin.gif  ir kavalierius grazuolis visas toks rimtas. tikrai dideli kaciukai  bigsmile.gif 
Luka labia grazi katyte  mirksiukas.gif ir ugnele ant snukucio labia graziai ziurisi  wub.gif

egleo-ir pas mus toks miegas buna su Evanu  biggrin.gif

Alfos su tortadieniu  mirksiukas.gif

Ačiū Glinglingas 4u.gif. Kai tik sustiprėsime, išeisime tada į eterį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu viena klausymuką kuris vis man neduoda ramybės, gal kuri iš patirties ką patarsit 4u.gif
Maniškis kai miega knarkia, girdisi visalaik tarsi kažkas nosyje būtų, galvojau, kad sloga, nuvedžiau pas veta, bet sakė, slogos nėra ir nieko daktarė negirdi, ir išvis pasižiūrėjo į mane kaip į paranojikę tipo ko čia tą katiną tampai doh.gif bet aš girdžiu tą knarkimą ir kažkokį trukdį katinui kvėpuojant ir prisigalvojau nesamonių kas čia jam yra, gal kokia pertvara kreiva g.gif jei turėsit kokių minčių būsiu dėkinga 4u.gif
Na ir dar plius biški pasirodom kaip atrodom 5 mėn. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 11 14, 09:51)
Alfos su tortadieniu  mirksiukas.gif

Alfa nuoširdžiai dėkoja aciuks.gif

QUOTE(charizmaa @ 2014 11 14, 12:20)
Turiu viena klausymuką kuris vis man neduoda ramybės, gal kuri iš patirties ką patarsit 4u.gif
Maniškis kai miega knarkia, girdisi visalaik tarsi kažkas nosyje būtų, galvojau, kad sloga, nuvedžiau pas veta, bet sakė, slogos nėra ir nieko daktarė negirdi, ir išvis pasižiūrėjo į mane kaip į paranojikę tipo ko čia tą katiną tampai  doh.gif  bet aš girdžiu tą knarkimą ir kažkokį trukdį katinui kvėpuojant ir prisigalvojau nesamonių kas čia jam yra, gal kokia pertvara kreiva g.gif  jei turėsit kokių minčių būsiu dėkinga  4u.gif
Na ir dar plius biški pasirodom kaip atrodom 5 mėn.  smile.gif

Alfa irgi knarkė kelias dienas, bet tuo ir baigės.

Gražuolis tavo katinėlis 4u.gif
Atsakyti
Maniškis kai miega knarkia, girdisi visalaik tarsi kažkas nosyje būtų

Labai gražus, ypač akys. Žiūriu visų čia akys vos ne apvalios ir naujokė Luka labai graži, o musiškė tai siauraakė, kaip čiurka biggrin.gif
O kai užmiega tai irgi retkarčiais knarkia. Bet šiaip tai kvėpuoja normaliai. Jei būtų pertvara kreiva ar užsikišusi nosis, tai ir nemiegodamas sunkiai švogždamas kvėpuotų, ypač palakstęs.

O kiek sveria jūsiškis ? maniškė tokia nemaža, ilgakojė ir ilga, penkių su pusę mėnesio , bet sveria tik 3kg. Kaip meinukei manau kad mažoka g.gif

Labai įdomu pamatyti Niurkutės mažiukus margučius wub.gif

Atsakyti
Hamulė mažas yra turėjęs kelissykius slogą, tai va tuomet ir paknarkdavo jis, bet tuo pačiu ir čiaudėjo. Tai jau čia ko gero ne tas atvejis bus, o gal įminga, prasižioja ir ima knarkti ax.gif

Hamis tai va su metais vis dažniau stipriai įminga ir būna leidžia visokius garsus bei drebina kojytes ir galvytę, sapnuodamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 14 lapkričio 2014 - 14:53
QUOTE(Vidam @ 2014 11 14, 14:48)

O kiek sveria jūsiškis ? maniškė tokia nemaža, ilgakojė ir ilga, penkių su pusę mėnesio , bet sveria tik 3kg. Kaip meinukei manau kad mažoka g.gif

Neprisigalvok 4u.gif Kiaros mama iki sukergimo svėrė tik 3,2 kg (1,5 metų) Jūsų amžius dar ne riba.

Be to meilę jiems ne kilogramais matuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 14, 16:47)
Neprisigalvok 4u.gif  Kiaros mama iki sukergimo svėrė tik 3,2 kg (1,5 metų)

Eik tu ...mano nykštukėlis Skipė daugiau svėrė biggrin.gif

busy aš ne apie meilę kalbu smile.gif bet kai paskaitau kur rašo kiek sveria , tai ir galvoju ar pagal dydį normalu g.gif taigi rūpi, kad maitintum teisingai, kad augtų sveika ir t.t
Atsakyti
Būna visokių ir meino meškėnų. Lengvasvorių, pustaakių, trumpuliukų, ilgakojų, siauraakių, sunkasvorių biggrin.gif

Po gimdymo Čilė mano susisgribo ir pasiekė beveik 6 kilogramus. JUk katiani kaip ir mes, toookie skirtingi, skirtingai vystosi, skirtingai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis kai miega knarkia, girdisi visalaik tarsi kažkas nosyje būtų, galvojau, kad sloga, nuvedžiau pas veta, bet sakė, slogos nėra ir nieko daktarė negirdi, ir išvis pasižiūrėjo į mane kaip į paranojikę tipo ko čia tą katiną tampai  doh.gif  bet aš girdžiu tą knarkimą ir kažkokį trukdį katinui kvėpuojant ir prisigalvojau nesamonių kas čia jam yra, gal kokia pertvara kreiva g.gif  jei turėsit kokių minčių būsiu dėkinga  4u.gif

Manau, tikrai nereikia pergyventi. Maniškis baltapūkis knarkia dažnai, ir kartais net gi garsiau už vyrą mirksiukas.gif .

Dėl svorio, tai įsitikinau, kad bent jau maniškis tikrai vis dar auga, nors jau trys metukai, sveria šiuo metu 12,5 kg.. Todėl nepergyvenkit tikrai mažuliai dar augs ir didės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ametista: 14 lapkričio 2014 - 22:14

Koks gražuolis katinėlis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2014 11 14, 22:13)
bent jau maniškis tikrai vis dar auga, nors jau trys metukai, sveria šiuo metu 12,5 kg..

Oho ho ...net sunku įsivaizduoti tokį didčkį wub.gif

Papildyta :
pažiūrėjau jūsų Franką...mūsų katinėlių temoje rodėtės. Tikras gražuolis, o jau uodega ir pats koks aukštas pasistiebęs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 14 lapkričio 2014 - 23:31