Pasirodom kaip panelė užaugo per 4 mėnesius
QUOTE(Silver sky @ 2014 11 12, 23:18)
Oi kokia faina
QUOTE(Silver sky @ 2014 11 12, 23:10)
ateiname į vonią, o ten visamą gražume panelė maudosi
QUOTE(Silver sky @ 2014 11 12, 23:18)
QUOTE(Silver sky @ 2014 11 13, 00:18)
Pasirodom kaip panelė užaugo per 4 mėnesius
Gražutė kokia
Papildyta:
QUOTE(Silver sky @ 2014 11 13, 00:10)
Tiesa, kuo labai nustebau, tai jos noru maudytis, esame turėję (pas anytą, kai kartu gyvenome) katę, kuriai net kojų nenuplausi, jei prireiks, o šios iš vandens iškrapštyti neina Kad ir šį vakarą, prileidau vaikui vonią, kol jį nurenginėjau, dar juokais sakydama, kad greičiau, greičiau, o tai Mėtulia tavo vonią užims, ji irgi maudytis nori ir ką gi, ateiname į vonią, o ten visamą gražume panelė maudosi
Ar leidosi panelė išprašoma? Musu Luka nelabai nori maudytis, nors kai paleidžiu dušą atbėga pažiurėti, gal reiktų pabandyti palikti vandens, gal pamažu išdrįstu
Ačiū visoms
Maniškė atvirkščiai, atsukus dušą, lėkdavo lauk, nors visada smalsaudavo kas ten, vieną kartą teko maudyti (po narkozės, nes ir apsivėmusi buvo, ir apsišlapinusi), tai buvau nusiteikusi karingai, bet neprireikė, jis labai gražiai stovėjo vandenį, kol maudžiau, paskui po tekančiu vandeniu po kranu nusiprausė Po tų maudynių ne kartą rasdavau vonioje, bet tuščioje. O šį kartą nepabijo įšokti, o gal įšokus matyt nebuvo kur dingti ir pasiliko pasipliuškenti O iššoko pati, nes aš su vaiku susisukau atgal į kambarį jį padėti, čiupau didelį rankšluostį ir į vonią, nes jei būtų išlėkusi, pačios įsivaizduojat kaip atrodytų grinys namuose Tai, kai aš įėjau, ji iššoko, beliko nusausinti ir nubėgo laižžytis panelė
Maniškė atvirkščiai, atsukus dušą, lėkdavo lauk, nors visada smalsaudavo kas ten, vieną kartą teko maudyti (po narkozės, nes ir apsivėmusi buvo, ir apsišlapinusi), tai buvau nusiteikusi karingai, bet neprireikė, jis labai gražiai stovėjo vandenį, kol maudžiau, paskui po tekančiu vandeniu po kranu nusiprausė Po tų maudynių ne kartą rasdavau vonioje, bet tuščioje. O šį kartą nepabijo įšokti, o gal įšokus matyt nebuvo kur dingti ir pasiliko pasipliuškenti O iššoko pati, nes aš su vaiku susisukau atgal į kambarį jį padėti, čiupau didelį rankšluostį ir į vonią, nes jei būtų išlėkusi, pačios įsivaizduojat kaip atrodytų grinys namuose Tai, kai aš įėjau, ji iššoko, beliko nusausinti ir nubėgo laižžytis panelė
QUOTE(Silver sky @ 2014 11 13, 16:16)
Ačiū visoms
O kaip dažnai reikia katinukus maudyti? Vieni sako kad tik kelis kartus per metus? Mūsų dar nemaudyta pas mus.
QUOTE(Josette @ 2014 11 13, 15:28)
O kaip dažnai reikia katinukus maudyti? Vieni sako kad tik kelis kartus per metus? Mūsų dar nemaudyta pas mus.
Net nezinau, siaip kiek domejausi, tai nerekomenduoja daznai meinuku maudyti, gal daugiau pakomentuos veisiancios juos
As nebuciau maudziusi, bet kailiukas prasesi jau, tai teko
Nereikia jų maudyti iš viso. Nebent kažkur susipurvinę, išsiriebalavę, pabuvę grietinėje, ar nesėkmingai suvaikščioję į tualetą ir t.t.
Mano Ryžas nemaudytas nei karto per savo penkis su puse metų. Švarus, purus, kvepiantis. KIara lankydavosi parodose, jai teko ragauti maudymosi ir džiovinimosi fenu malonumus. Dabar jau du metai kaip nemaudyta. Švari, blizganti, kvepianti
Mano Ryžas nemaudytas nei karto per savo penkis su puse metų. Švarus, purus, kvepiantis. KIara lankydavosi parodose, jai teko ragauti maudymosi ir džiovinimosi fenu malonumus. Dabar jau du metai kaip nemaudyta. Švari, blizganti, kvepianti
Sveikos, su maudynem tai mano nedraugauja, vienas perkando ranka, kitas mamai ir buvusiam MB sudraske pilvus, dviese nesugebejo nupraust apsik.....jusio , todel tikrai keista kaip katinas pats maudosi
QUOTE(Silver sky @ 2014 11 12, 00:30)
Labas vakaras,
matau pagausėjimo yra temoje, sveikinimai
Vis karts nuo karto užsuku paskaitinėti jus, bet šį kartą su prašymu rekomendacijų ar patarimo Mūsų katytė turi bėdų su širdele, reikia rimtos konsultacijos su echoskopija, ką rekomenduosite?
matau pagausėjimo yra temoje, sveikinimai
Vis karts nuo karto užsuku paskaitinėti jus, bet šį kartą su prašymu rekomendacijų ar patarimo Mūsų katytė turi bėdų su širdele, reikia rimtos konsultacijos su echoskopija, ką rekomenduosite?
Aš savo staciaausi tikrinu kas metus toto klinikoje. Jis gimė su širdies nepakankamumu ir kitų daug širdies problemų. Jau buvo sakė, kad ilgai negyvens. Jam diagnozė buvo nuo 7 mėn. Jam jau 3 metai
Papildyta:
QUOTE(Josette @ 2014 11 12, 01:25)
Labas visoms meinukų mylėtojoms
Neseniai ir mes įsigijome šį grožį Su vyru visada pasvajodavom apie šią veislę, bet neplanavom pirkti, nes jau turėjom katytę, neveislinukę, kurią esame priglaudę. Sakėm kadanors vėliau Ir vieną dieną sakau pažiurėsiu skelbimus, ir pamačiau mūsų gražuolę Kadangi vyras neprieštaravo suskubau skambinti, o gi žiūriu kad nebėra skelbimo, taip gaila pasidarė, sakau ėmė šį grožį ir kažkas nupirko prieš pat nosį. Tik pasirodo manęs žioplos būta, nepastebėjau kad toliau nusislinko skelbimas. Mums pasisekė, nes šią meinukę veisėja norėjo pasilikti sau. Tai išties nuostabi veislė, nors manau kiekvienos veislės šeimininkas taip galvoja
Mūsų Luka ( 4mėn)
Niurkute sveikinu su pagausėjimu, rūpestėlio daug šiuo metu ko gero, bet bus dar daugiau džiaugsmo
Neseniai ir mes įsigijome šį grožį Su vyru visada pasvajodavom apie šią veislę, bet neplanavom pirkti, nes jau turėjom katytę, neveislinukę, kurią esame priglaudę. Sakėm kadanors vėliau Ir vieną dieną sakau pažiurėsiu skelbimus, ir pamačiau mūsų gražuolę Kadangi vyras neprieštaravo suskubau skambinti, o gi žiūriu kad nebėra skelbimo, taip gaila pasidarė, sakau ėmė šį grožį ir kažkas nupirko prieš pat nosį. Tik pasirodo manęs žioplos būta, nepastebėjau kad toliau nusislinko skelbimas. Mums pasisekė, nes šią meinukę veisėja norėjo pasilikti sau. Tai išties nuostabi veislė, nors manau kiekvienos veislės šeimininkas taip galvoja
Mūsų Luka ( 4mėn)
Niurkute sveikinu su pagausėjimu, rūpestėlio daug šiuo metu ko gero, bet bus dar daugiau džiaugsmo
Ačiū Jossete . Jūsų katite irgi nuostabi
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2014 11 12, 01:31)
Sveika Gal pagaliau pagyvės meinų trioba
aš jai neleisiu nepagyveti
Papildyta:
QUOTE(charizmaa @ 2014 11 12, 09:52)
Sveika, aš turėjau liudnos patirties su širdelės liga Meškėnuko, rekomenduoju Toto klinika Orestas Vovk, labai atidus, profesionalus ir atsidavęs gydytojas
Papildyta:
Ir aš ir aš siunčiu didelius sveikinimus gražiai šeimai
Papildyta:
Ir aš ir aš siunčiu didelius sveikinimus gražiai šeimai
Ačiū Charisma
Mes Atila irgi pas šį gydytoja vežame
Papildyta:
Jossete, labai faina katite
Papildyta:
QUOTE(egleo @ 2014 11 12, 12:59)
Nu ir mes pasirodysime su Hamule . Vakar žaidėm, žaidėm su šiaudeliu špaga, o poto draugiškai ir prisnūdom mudu su visa špaga
Oho koks meška
Uf... na ir aš tau padėsiu tuomet Niurkute, abi neleisim
QUOTE(busycat @ 2014 11 13, 20:48)
Uf... na ir aš tau padėsiu tuomet Niurkute, abi neleisim
Puiku .