Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Labas visoms meinukų mylėtojoms 4u.gif
Neseniai ir mes įsigijome šį grožį wub.gif Su vyru visada pasvajodavom apie šią veislę, bet neplanavom pirkti, nes jau turėjom katytę, neveislinukę, kurią esame priglaudę. Sakėm kadanors vėliau smile.gif Ir vieną dieną sakau pažiurėsiu skelbimus, ir pamačiau mūsų gražuolę tongue.gif Kadangi vyras neprieštaravo suskubau skambinti, o gi žiūriu kad nebėra skelbimo, taip gaila pasidarė, sakau ėmė šį grožį ir kažkas nupirko prieš pat nosį. Tik pasirodo manęs žioplos būta, nepastebėjau kad toliau nusislinko skelbimas. Mums pasisekė, nes šią meinukę veisėja norėjo pasilikti sau. Tai išties nuostabi veislė, nors manau kiekvienos veislės šeimininkas taip galvoja wub.gif

Mūsų Luka ( 4mėn)

user posted image

user posted image

Niurkute sveikinu su pagausėjimu, rūpestėlio daug šiuo metu ko gero, bet bus dar daugiau džiaugsmo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josette: 12 lapkričio 2014 - 00:26
Sveika 4u.gif Gal pagaliau pagyvės meinų trioba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 12, 01:31)
Sveika 4u.gif Gal pagaliau pagyvės meinų trioba biggrin.gif

Galbūt ax.gif pasistengsim ir mes pagyvinti, mano mergaitę labai sunku nufotografuoti, kaip tik rodos bus geras kadras, ji op ir pabėga bigsmile.gif
Salžių visiems 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveika, aš turėjau liudnos patirties su širdelės liga Meškėnuko, rekomenduoju Toto klinika Orestas Vovk, labai atidus, profesionalus ir atsidavęs gydytojas 4u.gif

QUOTE(Silver sky @ 2014 11 12, 00:30)
Labas vakaras,
matau pagausėjimo yra temoje, sveikinimai 4u.gif
Vis karts nuo karto užsuku paskaitinėti jus, bet šį kartą su prašymu rekomendacijų ar patarimo rolleyes.gif Mūsų katytė turi bėdų su širdele, reikia rimtos konsultacijos su echoskopija, ką rekomenduosite? 4u.gif

Papildyta:
Ir aš ir aš siunčiu didelius sveikinimus gražiai šeimai clap.gif

QUOTE(Niurkute @ 2014 11 11, 13:14)
Sveikos merginos  4u.gif

Aš atėjau su džiugiomis naujienomis. Vakar Ūla atsivedė 7 kačiukus. Dabar darbuosimes, kad jiems nieko netrūktų  4u.gif  soske.gif

Atsakyti
QUOTE(Josette @ 2014 11 12, 00:25)
Mūsų Luka ( 4mėn)

labai graži wub.gif
Atsakyti
Nu ir mes pasirodysime su Hamule tongue.gif . Vakar žaidėm, žaidėm su šiaudeliu špaga, o poto draugiškai ir prisnūdom mudu su visa špaga wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 12 lapkričio 2014 - 12:00
QUOTE(egleo @ 2014 11 12, 12:59)
Nu ir mes pasirodysime su Hamule  tongue.gif . Vakar žaidėm, žaidėm su šiaudeliu špaga, o poto draugiškai ir prisnūdom mudu su visa špaga wub.gif

Kaip jaukiai wub.gif
Luka baisiai mėgsta ir tas 'špagas' bet būtinai su plunksnom, pašiukšdenu bet kuriam kambary ir atlekia visą laiką tongue.gif Mūsų katytė nėra didelė šnekutė, bet kai žaidžia visada murksi. Ir taip garsiai murkia visa patenkinta, sakau kaip traktorius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2014 11 12, 12:37)
labai graži  wub.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
Mūsiškis tai garsų daug leidžia, tik jie tokie meiniškai švlenučiai, manipuliuojantys tokie, nes jau baisiai liūndai skamba lotuliukas.gif , o jau kai užeina siutas, tai ir urgzdamas gali pralėkti, arba kai vyras laiko ir šukuoju pilvą, tai irgi tipo labai piktai, bet urzgia tikrąją ta žodžio prasme lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu man mūsiškis labai juokingas katulis, man tie jo pykimai net labai juokingi būna. Kad ir šiandien ryte liko vienas, kaip visada išvarė į laiptinę pasivaikčioti prieš man išeinant ir neina namo, tai vijau ja gana pyktai, tai žiauriai įsižeidė ir apdaužė iš lapatos mano batus lotuliukas.gif

O mes miegam, tai labai jau glaudžiai. Mes leidžiam Hamulį į lovą, tai jis karalaitis miega tik ant pagalvės, o aš miegu dėka jo be nieko, bet man labai miela ir patinka prie jo prisglausti. Iš vienos pusės Mb iš kitos Hamiukas, taip va mes ir gyvenam ax.gif
Atsakyti
Mes irgi biškelį prigulėm biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2014 11 12, 17:22)
Mes irgi biškelį prigulėm  biggrin.gif

Koks fainutis, ar fainutė, oi net vardo nežinau blush2.gif
Aš pati šiandien vis taikausi į lovą, bet neišeina, o kaip tyčia visur saldžiai snaudžiantys kailiniuočiai tongue.gif

Egleo mūsų urzgus gal tik kokį kartą yra, net nepamenu dėl ko. Mano neveislinukė mane irgi yra aplupus, kad į lauką neišleidau biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms pasisakiusios ir nepatingėjusioms parašyti į a.ž. 4u.gif

Musiškė irgi didelis traktoriukas yra wub.gif Nesu dar niekada girdėjusi taip garsiai burzgiant nei vienos katės smile.gif Mėgstamiausias jos užsiėmimas minkyti man pilvą doh.gif Negaliu niekur ramiai pasėdėti be jos masažo, tuoj įsitaiso ant kelėnų ir minko. Švelnumo įsikūnijimas ji, pasakiško charakterio, labai vaiką myli ir jis ją, niekada net per klaidą nėra įbrėžusi jam.
Tiesa, kuo labai nustebau, tai jos noru maudytis, esame turėję (pas anytą, kai kartu gyvenome) katę, kuriai net kojų nenuplausi, jei prireiks, o šios iš vandens iškrapštyti neina doh.gif Kad ir šį vakarą, prileidau vaikui vonią, kol jį nurenginėjau, dar juokais sakydama, kad greičiau, greičiau, o tai Mėtulia tavo vonią užims, ji irgi maudytis nori ir ką gi, ateiname į vonią, o ten visamą gražume panelė maudosi doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Wau... ir aš nustebau. Ypatinga katė maudymosi reikaluose thumbup.gif
Atsakyti