Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2014 11 11, 15:29)
Jau sveikinau škotukuose, bet pasveikinsiu ir čia - valioooooo, Ulai daug pieno, mažyliams sveikatos 4u.gif

Ačiū Busycat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 11, 12:14)
Sveikos merginos  4u.gif

Aš atėjau su džiugiomis naujienomis. Vakar Ūla atsivedė 7 kačiukus. Dabar darbuosimes, kad jiems nieko netrūktų  4u.gif  soske.gif

Sveikinimai sulaukus tokio gausaus burelio wub.gif Lauksim foto smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai Ūlai! 4u.gif Kad pienuko netrūktų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
uuuu, Ula kokia dziugi naujiena pas jus. sveiiiiikiiiinammmm 4u.gif kiek daug uodegeliu turit jau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Herukas, Aist, Miauksiuss, dėkoju. Kai tik sustiprės kačiukai o kartu su jais ir aš, tai būtinai įdėsiu foto.
Aš niekad tokios didelės vados neturėjau. Aišku škotukai tokių vadų labai retai kada atsiveda. Tikiuosi, kad išgyvens visi. Nes teko visko girdėti, kad būna ir neišgyvena. Bet mes jau dabar primaitiname. Kitaip nesigaus. Nes stiprus kaip mūlai jau sveria 155gr. Ir tuos silpnus stumdo. O kiti 110-120gr. Na tai rikiuoju. Ir dar papildomai duodame.
Mergaitės o ką galite pasiūlyti duoti katei, kad pieno daugiau butų? Aš duodu koncervų Cosmo. Ten natūrali mesyte, kaip šaltiena atrodo, sausas maistas, grietinėlė. Gal dar kas žino. Girdėjau, kad duoda dar grietinėlė, gliukozė ir pupelės kiaušinį tokį kokteilį g.gif. Bet aš nerezikuoju. Biškis bijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 11 lapkričio 2014 - 22:23
Aš net jau ir nepamenu, ką duodavau Čiliukei... man rods maitindavau kačiukų maistu, kad pienas būtų kuo riebesnis biggrin.gif

Iš tikro dideli Ulos kačiukai. Maniškiai gimė apie 106 gramus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 11, 23:26)
Aš net jau ir nepamenu, ką duodavau Čiliukei... man rods maitindavau kačiukų maistu, kad pienas būtų kuo riebesnis biggrin.gif

Iš tikro dideli Ulos kačiukai. Maniškiai gimė apie 106 gramus 4u.gif

Bet jos ir pilvas buvo labai didelis. Yra tokių jau matosi gerų arkliukų. Aš irgi duodu kačiukas skirta maistą ir nėščioms jis ir riebus. Vienu žodžiu iš bado neleisime, kad mirtų doh.gif Ne pro burną, tai pro šikną sumaitinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikiuos, kad Ula turės tiek pieniuko, kad nereikės jų primaitinti papildomai 4u.gif

Iš tikro džiaugiuos už jus, mažiau pergyvenk. Viskas bus, ok. O jei nebus ok, galutiniame rezultate vistiek bus ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

Ūlos kavalierius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2014 11 11, 23:47)
Tikiuos, kad Ula turės tiek pieniuko, kad nereikės jų primaitinti papildomai 4u.gif

Iš tikro džiaugiuos už jus, mažiau pergyvenk. Viskas bus, ok. O jei nebus ok, galutiniame rezultate vistiek bus ok drinks_cheers.gif

Labai tau ačiū Busycat už palaikymą ir gerus žodžius kurie suteikia jėgas tolimesniai kovai 4u.gif
Atsakyti
Taip jau būna biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
matau pagausėjimo yra temoje, sveikinimai 4u.gif
Vis karts nuo karto užsuku paskaitinėti jus, bet šį kartą su prašymu rekomendacijų ar patarimo rolleyes.gif Mūsų katytė turi bėdų su širdele, reikia rimtos konsultacijos su echoskopija, ką rekomenduosite? 4u.gif
Atsakyti
Asmeniškai aš nieko negaliu rekomenduoti, bet gal galės kitos 4u.gif
Atsakyti