Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Miledi.N @ 2014 11 10, 09:21)
Su 2 gimtadieniu Ūla!  4u.gif
Linkiu Ūlai sveiku kačiuku  4u.gif

Naudojau bentoninį kraiką, keitėm į kitokį, nes man patogu išmesti į klozetą, išbanėm įvairiausius variantus, bet man geriausiais yra Oko plius nors ir nešiojasi.
P.S. Alfai šią savaitę bus 1 metukai  ax.gif

Miledi, tai sveikiname tavo Alfa su 1 metukų wub.gif. Tegul auga didiutis, gražutis ir sveikutis drinks_cheers.gif

Ir dėkojame už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 10 lapkričio 2014 - 08:40
Laba diena 4u.gif
Niurkute, visa para tylos g.gif na nors žodelį kaip ten jums sekasi...gal jau pajudėjo reikalai. Ar vėl reiks kaimynes kviesti, kad rengtų šokius su dainomis, kad paspartintų... smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Aš atėjau su džiugiomis naujienomis. Vakar Ūla atsivedė 7 kačiukus. Dabar darbuosimes, kad jiems nieko netrūktų 4u.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 11, 12:14)
Sveikos merginos  4u.gif

Aš atėjau su džiugiomis naujienomis. Vakar Ūla atsivedė 7 kačiukus. Dabar darbuosimes, kad jiems nieko netrūktų  4u.gif  soske.gif

wub.gif wub.gif wub.gif aukit sveikučiai ir didučiai, vėliau laukiam foto wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 11 11, 13:14)
Laba diena  4u.gif
Niurkute, visa para tylos g.gif  na nors žodelį kaip ten jums sekasi...gal jau pajudėjo reikalai. Ar vėl reiks kaimynes kviesti, kad rengtų šokius su dainomis, kad paspartintų... smile.gif

Dabar darom balių, kad jau tikrai viskas pavyko. Ūla laikėsi šauniai. Gan greit pagimdė. 21:00 jau buvo pagimdžius pora o 12:00 pabaigem. Dabar svarbiausia, kad pienuko netrūktų. 4u.gif ir visi būtų sotus 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2014 11 11, 13:17)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  aukit sveikučiai ir didučiai, vėliau laukiam foto  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū Miledi wub.gif. Kai tik sustiprės, būtinai pasirodisime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 11, 12:19)
Gan greit pagimdė. 21:00 jau buvo pagimdžius pora o 12:00 pabaigem. Dabar svarbiausia, kad pienuko netrūktų.  4u.gif ir visi būtų sotus  2.gif

Sveikinu sulaukus tokio gausaus būrelio wub.gif Šaunuolės jūs abi 4u.gif sustiprėkit ir tada jau pasirodysit savo margučius wub.gif

Atsakyti
Oi didžiausi sveikinimai 4u.gif ir kiek daug katulių 7 net drinks_cheers.gif

Aukit, stiprėkit, Hamiltonas siunčia linkėjimus ir spaudžia dešiną mamukui thumbup.gif
Atsakyti
Kišam ir mes nosį į kaimynų temą pasveikinti gražuolės Ūlos su šeimos pagausėjimu 4u.gif Linkim daug pienuko mamytei o mažyliams augti dideliems ir stipriems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai su tokiu šauniu šeimynos pagausėjimu wub.gif
Atsakyti
Oi ir aš įkišiu nosį blush2.gif , nes vis paskaitinėju šią temą , o ir linkėjimų nebus per daug biggrin.gif
Tad linkim Ūlai ir jos mažyliams sveikatytės, kad augtų stiprūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Egleo, Vidam, Magnuna, Cherry Lips ir Rairiukas, labai dėkoju jums už palaikymą ir sveikinimus. Dabar tikrai labai stengiamės, kad mažyliams nieko netrūktų ir mamai svarbiausia, kad toliau sektųsi sėkmingai išmaitinti tokia gauja doh.gif. Dar sykį dėkoju visoms wub.gif
Atsakyti
Jau sveikinau škotukuose, bet pasveikinsiu ir čia - valioooooo, Ulai daug pieno, mažyliams sveikatos 4u.gif
Atsakyti